+4
Shinobi
Nara Kagayami
Ryuuji Akatsuchi
Shijin Hyuuga
8 posters
Strana 9 z 22 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15 ... 22
Re:
First topic message reminder :
,,Vidím, že už si skoro na konci sil." Přišel jsem k němu blíž a rozcuchal mu vlasy. ,,Zlepšil jsi se o dost." Usmál jsem se na něho, ,,Dobrá, můžeme se zeptat." Pomalu jsem se otočil. ,,Tak jdeme." (přesun)
,,Vidím, že už si skoro na konci sil." Přišel jsem k němu blíž a rozcuchal mu vlasy. ,,Zlepšil jsi se o dost." Usmál jsem se na něho, ,,Dobrá, můžeme se zeptat." Pomalu jsem se otočil. ,,Tak jdeme." (přesun)
Anonymní- Anonymní
Re:
"Super další holka" smal jsem se na lavičce kterou jsem udělal z krysralu
"A neboj se jí schova se na strome jo a ja sem Kemuri Yuurei těší mě" řekl jsem když jsem si všiml vystrašeného pohledu no ne kdaždej je jako ja respekt k lepsim shinobi mam snad jen k Ryuujimu kvuli tomu že jsem s nim bojoval sakra ten je ale rychlej
"A neboj se jí schova se na strome jo a ja sem Kemuri Yuurei těší mě" řekl jsem když jsem si všiml vystrašeného pohledu no ne kdaždej je jako ja respekt k lepsim shinobi mam snad jen k Ryuujimu kvuli tomu že jsem s nim bojoval sakra ten je ale rychlej
Anonymní- Anonymní
Re:
"Jasně uctu k vam mam" a už zase sem se smál."jo a nejsem drzý jen upřímny to je fakt" furt sem se smal až sem spadl z lavečky
Anonymní- Anonymní
Re:
"Nazdárek Ryuuji jak ti de ta asteroidová technika" obrátil jsem se spet k senseiovy "kdy budem něco dělat, nepudem už na misi? mě jste bojovat snad viděla "
Anonymní- Anonymní
Re:
"Ale je ne. Krom toho do našeho týmu bude patřit i Kagayami." kývla jsem směrem k dívce z klanu Nara.
"A její styl boje ještě neznám. Než budeme mít misi, ještě vám také seženeme nějaké techniky."
"A její styl boje ještě neznám. Než budeme mít misi, ještě vám také seženeme nějaké techniky."
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Re:
"já jich mam dost a že k nam bude patřit ta holka vím" i když bych byl radši kdybi knam patřil někdo stejně hezký jako Shijin
Anonymní- Anonymní
Re:
"Ale jo furt. Ty vole to je rana ještě mam modřiny po boji s Ryuujim."
PS: Vůl je zvíře ne nadavka
PS: Vůl je zvíře ne nadavka
Anonymní- Anonymní
Re:
Zavrtěla jsem hlavou.
"Vidíš, měl by sis dávat pozor. Ryuuji je Tokubetsu Jounin. Neměla jsem vás nechávat spolu bojovat." vytáhla jsem z tašky léčivou mast svého klanu.
"Ukaž, potřebuješ ošetřit. Co bych to byla za sensei, kdybych se nepostarala o svého žáka." ušklíbla jsem se.
"Vidíš, měl by sis dávat pozor. Ryuuji je Tokubetsu Jounin. Neměla jsem vás nechávat spolu bojovat." vytáhla jsem z tašky léčivou mast svého klanu.
"Ukaž, potřebuješ ošetřit. Co bych to byla za sensei, kdybych se nepostarala o svého žáka." ušklíbla jsem se.
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Re:
"Já je zabiju!" Rozčílil jsem se bouchl pěstí do země a 1 metr okolo mě vystřelily ostny z modrého krystalu
Anonymní- Anonymní
Re:
"Ne Ryuuji ty jsi se vážně mírnil kdybi ne tak bych byl v nemocnici tuhej" pak jsem si všim šatů Shijin měla je natržene od ostnu okažitě jsem ho nechal se stratit a Vytvořil safíroví leknínový květ a podal jí ho se slovy "Omlouvám se sensei za to co jsem udělal vaším šatům"
Anonymní- Anonymní
Re:
"ostatní z týmu se flákají a ja jsem se natval bouch do země a udelal senseiovi tohle s šaty"
Anonymní- Anonymní
Re:
Pár vran přiletělo nad cvičiště, zformovaly se a promluvily mým hlasem.
"Vezměte si nouzové zásoby, a okamžitě vyražte do Kumogakure. Je zničená a bez velení, musíme jim pomoci a vy budete jako tým, který jim pomůže. Vidím, že nejste kompletní, ale jděte. Ostatní vás doženou."
"Vezměte si nouzové zásoby, a okamžitě vyražte do Kumogakure. Je zničená a bez velení, musíme jim pomoci a vy budete jako tým, který jim pomůže. Vidím, že nejste kompletní, ale jděte. Ostatní vás doženou."
Anonymní- Anonymní
Strana 9 z 22 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15 ... 22
Povolení tohoto fóra: