Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

+4
Shinobi
Nara Kagayami
Ryuuji Akatsuchi
Shijin Hyuuga
8 posters

Strana 15 z 22 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 18 ... 22  Next

Goto down

- Stránka 15 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Wed 31 Aug - 18:57

First topic message reminder :

,,Vidím, že už si skoro na konci sil." Přišel jsem k němu blíž a rozcuchal mu vlasy. ,,Zlepšil jsi se o dost." Usmál jsem se na něho, ,,Dobrá, můžeme se zeptat." Pomalu jsem se otočil. ,,Tak jdeme." (přesun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 15 Empty Re:

Příspěvek pro Ryuuji Akatsuchi Fri 23 Sep - 7:03

"No ale teda tak ako začneme teraz ?
S tým tréningom ?"
Ryuuji Akatsuchi
Ryuuji Akatsuchi

Počet príspevkov : 1913

Shinobi
Vesnice: Konohagakure Konohagakure
Klan: Akatsuchi

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 15 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 23 Sep - 7:04

"nejprve se musíš naučit pár jednotuších kroků....a to vstřebávání energie co máš kolem sebe pro vytvoření" ukázala jsem mu jak na to

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 15 Empty Re:

Příspěvek pro Ryuuji Akatsuchi Fri 23 Sep - 7:22

Pozorne som ju sledoval .
"No tak to bude ťažšie ja a ovládanie chakry veľmi moc k sebe nejdeme ledva viem liečíť ."
Ryuuji Akatsuchi
Ryuuji Akatsuchi

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 15 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 23 Sep - 10:25

příkývla jsem a sedla si přičem jsem ho sledovala....nemohla jsem tam seděť jen tak tak jsem si vytáhla lahvinku saké

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 15 Empty Re:

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Fri 23 Sep - 13:35

Pohledem jsem přejela k neznámému a pozvedla obočí.
Jako kdybysme tu nebyli. Zdraví Ryuujiho a sbohem přátelé.
"Zdravím." nezúčastněně jsem pronesla jediné slovo jeho směrem a pak se zadívala na Naomi-sensei.
Zase saké?
Ve vidině dalšího pohlavku, který by při spatření mého ironického úsměvu mohl následovat, jsem se rychle vytratila.

(Přesun)

Naposledy upravil Shijin Hyuuga dne Mon 26 Sep - 12:44, celkově upraveno 1 krát
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Počet príspevkov : 5136

Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga

Http://poetia.blog.com

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 15 Empty Re:

Příspěvek pro Ryuuji Akatsuchi Fri 23 Sep - 20:13

Až tak dobre mi zo zasa nešlo .
Preto som pozrel k Naomi čo mi nato povie predsa len ani som si nevedel predstaviť že Akatsuchi vie niečo z bleskami .
Ryuuji Akatsuchi
Ryuuji Akatsuchi

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 15 Empty Re:

Příspěvek pro Nara Kagayami Sat 24 Sep - 19:03

Uviděla jsem Ryuujiho ,, Ahoj " vmíchala jsem se do rozhovoru
Nara Kagayami
Nara Kagayami

Počet príspevkov : 639

Shinobi
Klan: Nara

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 15 Empty Re:

Příspěvek pro Ryuuji Akatsuchi Sat 24 Sep - 19:07

Zastrihal som ušami a pozrel som k tej čo ma oslovila .
"Umm zdravím ... deje sa niečo ?"
Ryuuji Akatsuchi
Ryuuji Akatsuchi

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 15 Empty Re:

Příspěvek pro Nara Kagayami Sun 25 Sep - 7:05

Vždycky mě zaujme horlivá debata, proto se do všeho vždycky míchám ,, Nic, jen mě zaujalo, jak si tu spolu hezky povídáte, tak mě napadlo, že vás příjdu pozdravit"
Nara Kagayami
Nara Kagayami

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 15 Empty Re:

Příspěvek pro Ryuuji Akatsuchi Sun 25 Sep - 7:08

"Umm aha ... no tak keby si sa chcela zapojiť do debaty tak môžeš aj tak tomuto nechápem ."
Myslel som svoj tréning .
Ryuuji Akatsuchi
Ryuuji Akatsuchi

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 15 Empty Re:

Příspěvek pro Nara Kagayami Sun 25 Sep - 8:50

,, No, asi nebudu moct, mám namířeno k hlavní bráně, zatím" rozeběhla jsem se prič.
(přesun)
Nara Kagayami
Nara Kagayami

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 15 Empty Re:

Příspěvek pro Ryuuji Akatsuchi Sun 25 Sep - 8:55

Ja som len zaklipkal očami a rozhodol som sa že sa tu prejdem .
Ryuuji Akatsuchi
Ryuuji Akatsuchi

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 15 Empty Re:

Příspěvek pro Katashi Aokawa Sun 25 Sep - 18:03

Přišel jsem na cvičiště a rozhlédl jsem se kolem.* Yosh...je to dobré..není tady...ale stejně to nebudu přehánět...nesmím si teď nic udělat...hlavně ne když zítra je zkouška. * pomyslel jsem si a přešel jsem k nejvíce rozbité kládě a vzpomněl jsem si na tu dobu když jsem tady každý den trénoval.Pousmál jsem se a pak jsem se postavil do své bojové pozice , která je až moc podobná stylu Hyuugů.Do klády procvičuju své výpady a udělám si jich tak 100 každou rukou a pak 100 kopů každou nohou.
Katashi Aokawa
Katashi Aokawa

Počet príspevkov : 2088

Shinobi
Klan: /

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 15 Empty Re:

Příspěvek pro Katashi Aokawa Sun 25 Sep - 18:57

Po několika minutách jsem svůj cíl splnil a s úsměvem jsem se podíval na kládu.* Hmm....zlepšil jsem se...ale mohl bych trénovat ještě víc....ale...nechci jí zklamat...a taky jí nechci naštvat....protože....vážně bych nechtěl schytat třeba Juukenem...to by asi....trochu bolelo...hlavně před zkouškou...a pokud tam jde o smrt...nemůžu si dovolit nějak se oslabit! * pomyslel jsem si a ruce jsem zatnul v pěst a vrazil jsem jimi plnou silou do klády.* Kso!Co mám dělat..mám trénovat abych byl silnější , ale zklamu Mikomi....pokud přestanu , tak budu slabší , udělám jí radost ale taky zabráním nějakému poškození na mém těle....no.....stejně..ona se nemusí dozvědět že jsem trénoval do vyčerpání * pomyslel jsem si a podivně jsem se pousmál.Sérii úderů a kopů jsem si ještě 2x zopakoval.
Katashi Aokawa
Katashi Aokawa

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 15 Empty Re:

Příspěvek pro Katashi Aokawa Sun 25 Sep - 19:52

Poté o jsem dokončil sérii úderů a kopů tak jsem ještě plnou silou vrazil pěstí do klády.Ruka mě trochu rozbolela , ale na bolest si musím zvyknout když chci vyhrát.A taky jí nesmím dávat najevo.Trochu jsem se ušklíbl a vyběhl jsem na úplný vrcholek stromu a rozhlédl jsem se kolem.* Ta noc...je překrásná...hlavně ty hvězdy! * pomyslel jsem si a usmál jsem se.Chvíli jsem tam jen tak stál a pozoroval okolí.Poté jsem seskočil dolů a pád jsem utlumil rukou.Poté jsem se rozběhl směrem do města.

Přesun
Katashi Aokawa
Katashi Aokawa

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 15 Empty Re:

Příspěvek pro Katashi Aokawa Wed 28 Sep - 18:39

I s Akiem jsme přišli na tohle cvičiště." Akio...tak tady budeme trávit velkou část našeho času....budeme se učit spolupracovat a budeme spolu trénovat....a možná...no..možná ti pomůžu s tvou silou...i když už teď je vážně obdivuhodná.... " prohodil jsem k němu a usmál jsem se.
" Trénink? " zeptal se a lehl si.Najednou otevřel jeho mohutnou pusu a zívl si.V té chvíli bylo možné vidět ty jeho obrovské tesáky." Dnes...ne " dodal a zavrtěl hlavou." No....tak ty si lež..ale já musím před 3. zkouškou ještě zesílit! " řekl jsem a pustil jsem se do mého oblíbeného tréninku (100 úderů každou rukou , 100 kopů každou nohou).
Katashi Aokawa
Katashi Aokawa

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 15 Empty Re:

Příspěvek pro Katashi Aokawa Wed 28 Sep - 20:25

Sérii těchto úderů a kopů jsem si zopakoval asi 3x.Byl jsem z toho docela unavený , ale řekl jsem si , že spát venku vážně nebudu.Ale pak mi to docvaklo.* Venku sice zima bude , ale v něčí srsti ne! * pomyslel jsem si a s úsměvem jsem se podíval na Akia.Od země jsem se odrazil jak nejsilněji jsem mohl a přistál jsem na mém , i jeho oblíbeném místě.Za jeho uchem.Jako vždy jsem vytáhl senbon , zapíchl ho za ucho a pouštěl do něj Raitonovou chakru což vytvořilo příjemné šimrání (Pro psa , ne pro mně XD ).Zívl jsem si." Dobrou noc Akio " řekl jsem a čekal jsem že ještě odpoví avšak on už spal.* Ani se ti nedivím...dneska ses naběhla docela dost * dodal jsem v myšlenkách a ještě jsem ho pohladil rukou.Za jeho uchem jsem nakonec usnul.
Katashi Aokawa
Katashi Aokawa

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 15 Empty Re:

Příspěvek pro Katashi Aokawa Thu 29 Sep - 14:10

Probudil jsem se dost pozdě.A tím dost pozdě myslím dost pozdě i na mně.Když jsem vstal tak slunce vypadalo že tak za max. 3 hodiny zapadne.* Kso...to jsem celý den prospal?!To není moc dobré..i když je pravda...3 dny nespat to dá zabrat..a pak když člověk leží na něčem tak příjemným * pomyslel jsem si a koukl se mu do očí.* No...nejen já spal dlouho... i když je pravda že toho za včerejšek naběhal víc než za celý zbytek týdnu * dodal jsem a seskočil jsem dolů.Trochu mi zakručelo v břiše.* Asi si půjdu něco koupit...a jemu taky * pomyslel jsem si a přešel jsem před jeho noc.Opatrně jsem ho pohladil." Hlavně zůstaň tady " zašeptal jsem tak abych ho neprobudil , ale tak aby to slyšel.Pak jsem se vydal do města.

Přesun.
Katashi Aokawa
Katashi Aokawa

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 15 Empty Re:

Příspěvek pro Katashi Aokawa Thu 29 Sep - 14:36

Akio

Po chvíli jsem se probudil a rozhlédl jsem se kolem.Nikde jsem však neviděl svého pána.Vstal jsem a dal jsem se do pozoru , přičemž jsem se rozhlížel kde by mohl být.* Ve snu jsem ho sice slyšel...ale že by to nebyl sen??Říkal ať tady počkám....pokud to sen nebyl tak bych tu měl zůstat * pomyslel jsem si a znova jsem si lehl a zavřel oči.

Katashi

Po několika minutách jsem se vrátil a byl jsem překvapen že Akia vidím ve stejné poloze jako před tím.* Takže on ještě pořád spí * pomyslel jsem si a pousmál jsem se.Sedl jsem si před něj a pozoroval ho.Po chvíli jsem vstal , jídlo jsem tam nechal a přešel jsem k figurínám , přičemž jsem začal svůj velice oblíbený trénink.

Akio

Otevřel jsem oči a viděl že pán trénuje a nechal tu nějakou tašku.Opatrně jsem do ní nakoukl a viděl jsem jídlo.V puse se mi začaly zbíhat sliny které začaly kapat na zem.Nenápadně jsem se přiblížil k sáčku a mrštným jazykem jsem si jídlo vytáhl a celé jsem ho snědl.
Katashi Aokawa
Katashi Aokawa

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 15 Empty Re:

Příspěvek pro Katashi Aokawa Thu 29 Sep - 16:45

Svůj trénink jsem si zopakoval několikrát , poté jsem se ohlédl na Akia a viděl jsem že si vychutnal jídlo , které jsem přinesl.Pouze jsem se pousmál a přešel jsem k němu." Chutnalo? " zeptal jsem se a pousmál jsem se.On pouze přikývl.Já se zase pousmál a vyskočil jsem na něj , na mé i jeho oblíbené místo.Hlavou jsem ukázal na Monumenty Hokage.Vyrazili jsme tím směrem a já do něj zapíchl senbon s Raiton chakrou.

Přesun
Katashi Aokawa
Katashi Aokawa

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 15 Empty Re:

Příspěvek pro Katashi Aokawa Thu 29 Sep - 18:22

Po chvíli jsme sem znova dorazili." Nějak jsem si to tady oblíbil " řekl jsem a zasmál jsem se.Akia jsem pohladil a vytáhl jsem svitky , které jsem si vzal.
" Ano..vidím " pravil ironicky Akio a lehl si což se mnou docela zatřáslo.Lehl jsem si do jeho srsti a otevřel jsem svitek s Shunshin no jutsu.* Tohle se mi bude hodit..prý je to vysokorychlostní technika..a já rychlý jsem! * pomyslel jsem si a pustil jsem se do čtení: "Jak provést Shunshin no jutsu".
" A co já? " řekl hrubším hlasem Akio." Řeknu to takhle....dělej si co chceš..ale neshoď mě na zem.. " pronesl jsem a za ucho mu zapíchl senbon s Raiton chakrou.
Katashi Aokawa
Katashi Aokawa

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 15 Empty Re:

Příspěvek pro Nara Kagayami Thu 29 Sep - 18:38

Zašla jsem si na trenink, tedy spíš lenošit a koukat po lidech a najednou vidím obrovského psa. Moje kroky zamířily k tomu obrovskému stvoření. Jak se tak na něj dívám uvidím v jeho srsti nějakou tmavou věc. Podívám se lépe a on to je člověk! Přijdu k němu blíž a koukám se na něj skoro z očí do očí.
Nara Kagayami
Nara Kagayami

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 15 Empty Re:

Příspěvek pro Katashi Aokawa Thu 29 Sep - 18:44

Akio si Kagayami všiml , já však nikoli.Byl jsem soustředěný na svitek a na učení.Akio však nebyl z její přítomnosti velmi nadšený a tak vstal (on totiž ležel xD) a začal na ní vrčet a celý se začal třepat až tak , že mě shodil.I se svitkem spadnu na zem a naštvaně se na něj podívám.Vytáhl jsem několik senbonů s Raiton chakru a hodil je po Akiovi.Když na něj působil Raiton , byl úplně jako beránek.Až pak jsem si všiml té dívky." Hehe...ahoj " řekl jsem s úsměvem na tváři a podrbal jsem se na hlavě." Jeho se bát nemusíš..on by ti už neublížil....pokud bys mu něco neudělala " řeknu." Kdo jsi??A co děláš tady?? " zeptá se s démonským hlasem." Aki...uklidni se...vždyť ti nic neudělala " řeknu a svitky schovám do kapes.
Katashi Aokawa
Katashi Aokawa

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 15 Empty Re:

Příspěvek pro Nara Kagayami Thu 29 Sep - 18:56

Chování jeho psa mě nepřekvapilo. Přecejen jsem se přikradla k jeho pánovi tak potichu, že si mě (jeho pán) ani nevšiml. ,, To je dobré, jen tak něčeho se neleknu." kromě Shijin Zvednu oči a vidím jak se na mě Aki ne zrovna přátelsky dívá. ,, Promiň, jestli jsem tě vylekala, jen mě zaujalo jak jsi velký" povídám Akiovi.
Nara Kagayami
Nara Kagayami

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 15 Empty Re:

Příspěvek pro Katashi Aokawa Thu 29 Sep - 19:04

" No..ale jeho by ses bát měla...víš....našel jsem ho..při Chuninských zkouškách..jsem ho viděl v lese...a prostě se mi tak nějak zalíbil...ta jeho srst...byla prostě nádherná " pověděl jsem a usmál jsem se." Ano..to zaujalo mnoho lidí...a nevylekala jsi mě...nemám rád lidi co jsou na mém teritóriu " řekne a prohlédne si tě." A kdo ty vlastně jsi??Myslím...jak se jmenuješ? " zeptám se a usměju se.Vyskočím na Akia." Pokud chceš tak si sedni vedle mně...myslím že mu už to nebude vadit...že?" povím a usměju se.Akio jen zavrtí hlavu jakože mu to nevadí.
Katashi Aokawa
Katashi Aokawa

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 15 Empty Re:

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 15 z 22 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 18 ... 22  Next