+4
Shinobi
Nara Kagayami
Ryuuji Akatsuchi
Shijin Hyuuga
8 posters
Strana 15 z 22 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 18 ... 22
Re:
First topic message reminder :
,,Vidím, že už si skoro na konci sil." Přišel jsem k němu blíž a rozcuchal mu vlasy. ,,Zlepšil jsi se o dost." Usmál jsem se na něho, ,,Dobrá, můžeme se zeptat." Pomalu jsem se otočil. ,,Tak jdeme." (přesun)
,,Vidím, že už si skoro na konci sil." Přišel jsem k němu blíž a rozcuchal mu vlasy. ,,Zlepšil jsi se o dost." Usmál jsem se na něho, ,,Dobrá, můžeme se zeptat." Pomalu jsem se otočil. ,,Tak jdeme." (přesun)
Anonymní- Anonymní
Re:
"nejprve se musíš naučit pár jednotuších kroků....a to vstřebávání energie co máš kolem sebe pro vytvoření" ukázala jsem mu jak na to
Anonymní- Anonymní
Re:
příkývla jsem a sedla si přičem jsem ho sledovala....nemohla jsem tam seděť jen tak tak jsem si vytáhla lahvinku saké
Anonymní- Anonymní
Re:
Pohledem jsem přejela k neznámému a pozvedla obočí.
Jako kdybysme tu nebyli. Zdraví Ryuujiho a sbohem přátelé.
"Zdravím." nezúčastněně jsem pronesla jediné slovo jeho směrem a pak se zadívala na Naomi-sensei.
Zase saké?
Ve vidině dalšího pohlavku, který by při spatření mého ironického úsměvu mohl následovat, jsem se rychle vytratila.
(Přesun)
Jako kdybysme tu nebyli. Zdraví Ryuujiho a sbohem přátelé.
"Zdravím." nezúčastněně jsem pronesla jediné slovo jeho směrem a pak se zadívala na Naomi-sensei.
Zase saké?
Ve vidině dalšího pohlavku, který by při spatření mého ironického úsměvu mohl následovat, jsem se rychle vytratila.
(Přesun)
Naposledy upravil Shijin Hyuuga dne Mon 26 Sep - 12:44, celkově upraveno 1 krát
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Re:
Přišel jsem na cvičiště a rozhlédl jsem se kolem.* Yosh...je to dobré..není tady...ale stejně to nebudu přehánět...nesmím si teď nic udělat...hlavně ne když zítra je zkouška. * pomyslel jsem si a přešel jsem k nejvíce rozbité kládě a vzpomněl jsem si na tu dobu když jsem tady každý den trénoval.Pousmál jsem se a pak jsem se postavil do své bojové pozice , která je až moc podobná stylu Hyuugů.Do klády procvičuju své výpady a udělám si jich tak 100 každou rukou a pak 100 kopů každou nohou.
Katashi Aokawa- Počet príspevkov : 2088
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: /
Re:
Po několika minutách jsem svůj cíl splnil a s úsměvem jsem se podíval na kládu.* Hmm....zlepšil jsem se...ale mohl bych trénovat ještě víc....ale...nechci jí zklamat...a taky jí nechci naštvat....protože....vážně bych nechtěl schytat třeba Juukenem...to by asi....trochu bolelo...hlavně před zkouškou...a pokud tam jde o smrt...nemůžu si dovolit nějak se oslabit! * pomyslel jsem si a ruce jsem zatnul v pěst a vrazil jsem jimi plnou silou do klády.* Kso!Co mám dělat..mám trénovat abych byl silnější , ale zklamu Mikomi....pokud přestanu , tak budu slabší , udělám jí radost ale taky zabráním nějakému poškození na mém těle....no.....stejně..ona se nemusí dozvědět že jsem trénoval do vyčerpání * pomyslel jsem si a podivně jsem se pousmál.Sérii úderů a kopů jsem si ještě 2x zopakoval.
Shinobi
Re:
Poté o jsem dokončil sérii úderů a kopů tak jsem ještě plnou silou vrazil pěstí do klády.Ruka mě trochu rozbolela , ale na bolest si musím zvyknout když chci vyhrát.A taky jí nesmím dávat najevo.Trochu jsem se ušklíbl a vyběhl jsem na úplný vrcholek stromu a rozhlédl jsem se kolem.* Ta noc...je překrásná...hlavně ty hvězdy! * pomyslel jsem si a usmál jsem se.Chvíli jsem tam jen tak stál a pozoroval okolí.Poté jsem seskočil dolů a pád jsem utlumil rukou.Poté jsem se rozběhl směrem do města.
Přesun
Přesun
Shinobi
Re:
I s Akiem jsme přišli na tohle cvičiště." Akio...tak tady budeme trávit velkou část našeho času....budeme se učit spolupracovat a budeme spolu trénovat....a možná...no..možná ti pomůžu s tvou silou...i když už teď je vážně obdivuhodná.... " prohodil jsem k němu a usmál jsem se.
" Trénink? " zeptal se a lehl si.Najednou otevřel jeho mohutnou pusu a zívl si.V té chvíli bylo možné vidět ty jeho obrovské tesáky." Dnes...ne " dodal a zavrtěl hlavou." No....tak ty si lež..ale já musím před 3. zkouškou ještě zesílit! " řekl jsem a pustil jsem se do mého oblíbeného tréninku (100 úderů každou rukou , 100 kopů každou nohou).
" Trénink? " zeptal se a lehl si.Najednou otevřel jeho mohutnou pusu a zívl si.V té chvíli bylo možné vidět ty jeho obrovské tesáky." Dnes...ne " dodal a zavrtěl hlavou." No....tak ty si lež..ale já musím před 3. zkouškou ještě zesílit! " řekl jsem a pustil jsem se do mého oblíbeného tréninku (100 úderů každou rukou , 100 kopů každou nohou).
Shinobi
Re:
Sérii těchto úderů a kopů jsem si zopakoval asi 3x.Byl jsem z toho docela unavený , ale řekl jsem si , že spát venku vážně nebudu.Ale pak mi to docvaklo.* Venku sice zima bude , ale v něčí srsti ne! * pomyslel jsem si a s úsměvem jsem se podíval na Akia.Od země jsem se odrazil jak nejsilněji jsem mohl a přistál jsem na mém , i jeho oblíbeném místě.Za jeho uchem.Jako vždy jsem vytáhl senbon , zapíchl ho za ucho a pouštěl do něj Raitonovou chakru což vytvořilo příjemné šimrání (Pro psa , ne pro mně XD ).Zívl jsem si." Dobrou noc Akio " řekl jsem a čekal jsem že ještě odpoví avšak on už spal.* Ani se ti nedivím...dneska ses naběhla docela dost * dodal jsem v myšlenkách a ještě jsem ho pohladil rukou.Za jeho uchem jsem nakonec usnul.
Shinobi
Re:
Probudil jsem se dost pozdě.A tím dost pozdě myslím dost pozdě i na mně.Když jsem vstal tak slunce vypadalo že tak za max. 3 hodiny zapadne.* Kso...to jsem celý den prospal?!To není moc dobré..i když je pravda...3 dny nespat to dá zabrat..a pak když člověk leží na něčem tak příjemným * pomyslel jsem si a koukl se mu do očí.* No...nejen já spal dlouho... i když je pravda že toho za včerejšek naběhal víc než za celý zbytek týdnu * dodal jsem a seskočil jsem dolů.Trochu mi zakručelo v břiše.* Asi si půjdu něco koupit...a jemu taky * pomyslel jsem si a přešel jsem před jeho noc.Opatrně jsem ho pohladil." Hlavně zůstaň tady " zašeptal jsem tak abych ho neprobudil , ale tak aby to slyšel.Pak jsem se vydal do města.
Přesun.
Přesun.
Shinobi
Re:
Akio
Po chvíli jsem se probudil a rozhlédl jsem se kolem.Nikde jsem však neviděl svého pána.Vstal jsem a dal jsem se do pozoru , přičemž jsem se rozhlížel kde by mohl být.* Ve snu jsem ho sice slyšel...ale že by to nebyl sen??Říkal ať tady počkám....pokud to sen nebyl tak bych tu měl zůstat * pomyslel jsem si a znova jsem si lehl a zavřel oči.
Katashi
Po několika minutách jsem se vrátil a byl jsem překvapen že Akia vidím ve stejné poloze jako před tím.* Takže on ještě pořád spí * pomyslel jsem si a pousmál jsem se.Sedl jsem si před něj a pozoroval ho.Po chvíli jsem vstal , jídlo jsem tam nechal a přešel jsem k figurínám , přičemž jsem začal svůj velice oblíbený trénink.
Akio
Otevřel jsem oči a viděl že pán trénuje a nechal tu nějakou tašku.Opatrně jsem do ní nakoukl a viděl jsem jídlo.V puse se mi začaly zbíhat sliny které začaly kapat na zem.Nenápadně jsem se přiblížil k sáčku a mrštným jazykem jsem si jídlo vytáhl a celé jsem ho snědl.
Po chvíli jsem se probudil a rozhlédl jsem se kolem.Nikde jsem však neviděl svého pána.Vstal jsem a dal jsem se do pozoru , přičemž jsem se rozhlížel kde by mohl být.* Ve snu jsem ho sice slyšel...ale že by to nebyl sen??Říkal ať tady počkám....pokud to sen nebyl tak bych tu měl zůstat * pomyslel jsem si a znova jsem si lehl a zavřel oči.
Katashi
Po několika minutách jsem se vrátil a byl jsem překvapen že Akia vidím ve stejné poloze jako před tím.* Takže on ještě pořád spí * pomyslel jsem si a pousmál jsem se.Sedl jsem si před něj a pozoroval ho.Po chvíli jsem vstal , jídlo jsem tam nechal a přešel jsem k figurínám , přičemž jsem začal svůj velice oblíbený trénink.
Akio
Otevřel jsem oči a viděl že pán trénuje a nechal tu nějakou tašku.Opatrně jsem do ní nakoukl a viděl jsem jídlo.V puse se mi začaly zbíhat sliny které začaly kapat na zem.Nenápadně jsem se přiblížil k sáčku a mrštným jazykem jsem si jídlo vytáhl a celé jsem ho snědl.
Shinobi
Re:
Svůj trénink jsem si zopakoval několikrát , poté jsem se ohlédl na Akia a viděl jsem že si vychutnal jídlo , které jsem přinesl.Pouze jsem se pousmál a přešel jsem k němu." Chutnalo? " zeptal jsem se a pousmál jsem se.On pouze přikývl.Já se zase pousmál a vyskočil jsem na něj , na mé i jeho oblíbené místo.Hlavou jsem ukázal na Monumenty Hokage.Vyrazili jsme tím směrem a já do něj zapíchl senbon s Raiton chakrou.
Přesun
Přesun
Shinobi
Re:
Po chvíli jsme sem znova dorazili." Nějak jsem si to tady oblíbil " řekl jsem a zasmál jsem se.Akia jsem pohladil a vytáhl jsem svitky , které jsem si vzal.
" Ano..vidím " pravil ironicky Akio a lehl si což se mnou docela zatřáslo.Lehl jsem si do jeho srsti a otevřel jsem svitek s Shunshin no jutsu.* Tohle se mi bude hodit..prý je to vysokorychlostní technika..a já rychlý jsem! * pomyslel jsem si a pustil jsem se do čtení: "Jak provést Shunshin no jutsu".
" A co já? " řekl hrubším hlasem Akio." Řeknu to takhle....dělej si co chceš..ale neshoď mě na zem.. " pronesl jsem a za ucho mu zapíchl senbon s Raiton chakrou.
" Ano..vidím " pravil ironicky Akio a lehl si což se mnou docela zatřáslo.Lehl jsem si do jeho srsti a otevřel jsem svitek s Shunshin no jutsu.* Tohle se mi bude hodit..prý je to vysokorychlostní technika..a já rychlý jsem! * pomyslel jsem si a pustil jsem se do čtení: "Jak provést Shunshin no jutsu".
" A co já? " řekl hrubším hlasem Akio." Řeknu to takhle....dělej si co chceš..ale neshoď mě na zem.. " pronesl jsem a za ucho mu zapíchl senbon s Raiton chakrou.
Shinobi
Re:
Zašla jsem si na trenink, tedy spíš lenošit a koukat po lidech a najednou vidím obrovského psa. Moje kroky zamířily k tomu obrovskému stvoření. Jak se tak na něj dívám uvidím v jeho srsti nějakou tmavou věc. Podívám se lépe a on to je člověk! Přijdu k němu blíž a koukám se na něj skoro z očí do očí.
Nara Kagayami- Počet príspevkov : 639
Shinobi
Klan: Nara
Re:
Akio si Kagayami všiml , já však nikoli.Byl jsem soustředěný na svitek a na učení.Akio však nebyl z její přítomnosti velmi nadšený a tak vstal (on totiž ležel xD) a začal na ní vrčet a celý se začal třepat až tak , že mě shodil.I se svitkem spadnu na zem a naštvaně se na něj podívám.Vytáhl jsem několik senbonů s Raiton chakru a hodil je po Akiovi.Když na něj působil Raiton , byl úplně jako beránek.Až pak jsem si všiml té dívky." Hehe...ahoj " řekl jsem s úsměvem na tváři a podrbal jsem se na hlavě." Jeho se bát nemusíš..on by ti už neublížil....pokud bys mu něco neudělala " řeknu." Kdo jsi??A co děláš tady?? " zeptá se s démonským hlasem." Aki...uklidni se...vždyť ti nic neudělala " řeknu a svitky schovám do kapes.
Shinobi
Re:
Chování jeho psa mě nepřekvapilo. Přecejen jsem se přikradla k jeho pánovi tak potichu, že si mě (jeho pán) ani nevšiml. ,, To je dobré, jen tak něčeho se neleknu." kromě Shijin Zvednu oči a vidím jak se na mě Aki ne zrovna přátelsky dívá. ,, Promiň, jestli jsem tě vylekala, jen mě zaujalo jak jsi velký" povídám Akiovi.
Nara Kagayami- Počet príspevkov : 639
Shinobi
Klan: Nara
Re:
" No..ale jeho by ses bát měla...víš....našel jsem ho..při Chuninských zkouškách..jsem ho viděl v lese...a prostě se mi tak nějak zalíbil...ta jeho srst...byla prostě nádherná " pověděl jsem a usmál jsem se." Ano..to zaujalo mnoho lidí...a nevylekala jsi mě...nemám rád lidi co jsou na mém teritóriu " řekne a prohlédne si tě." A kdo ty vlastně jsi??Myslím...jak se jmenuješ? " zeptám se a usměju se.Vyskočím na Akia." Pokud chceš tak si sedni vedle mně...myslím že mu už to nebude vadit...že?" povím a usměju se.Akio jen zavrtí hlavu jakože mu to nevadí.
Shinobi
Strana 15 z 22 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 18 ... 22
Povolení tohoto fóra: