+4
Shinobi
Nara Kagayami
Ryuuji Akatsuchi
Shijin Hyuuga
8 posters
Strana 5 z 22 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 22
Re:
First topic message reminder :
,,Vidím, že už si skoro na konci sil." Přišel jsem k němu blíž a rozcuchal mu vlasy. ,,Zlepšil jsi se o dost." Usmál jsem se na něho, ,,Dobrá, můžeme se zeptat." Pomalu jsem se otočil. ,,Tak jdeme." (přesun)
,,Vidím, že už si skoro na konci sil." Přišel jsem k němu blíž a rozcuchal mu vlasy. ,,Zlepšil jsi se o dost." Usmál jsem se na něho, ,,Dobrá, můžeme se zeptat." Pomalu jsem se otočil. ,,Tak jdeme." (přesun)
Anonymní- Anonymní
Re:
Co mám rád..."Dobrý jídlo, Svůj meč" co nemam rád "rozkazy, vlezlý lidi" čeho bych chtěl dosáhnout? "být dobrý v ninjutsu"
"Baka akaii" a ohnal jsem se po něm mečem
"A co vy sensei"
"Baka akaii" a ohnal jsem se po něm mečem
"A co vy sensei"
Anonymní- Anonymní
Re:
"Pff..." odevzdaně jsem povzdechla.
"Nechte toho, oba. Od dnešního dne jsme tým. Jako tým se budeme chovat. Naše životy mohou často záviset na síle přátelství. Dokážete to?"
"Nechte toho, oba. Od dnešního dne jsme tým. Jako tým se budeme chovat. Naše životy mohou často záviset na síle přátelství. Dokážete to?"
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Re:
Vzdychol som si a usmial som sa .
Preto som v týme nikdy nepracoval ... iba z Ronguom .
Je to tak najlepšie hlavne ja z mojím charakterom len tak niekoho nevystojím a toto je docela sranda pozerať sa na to ... len by to nemali preháňať .
Stále som ich pozoroval
Preto som v týme nikdy nepracoval ... iba z Ronguom .
Je to tak najlepšie hlavne ja z mojím charakterom len tak niekoho nevystojím a toto je docela sranda pozerať sa na to ... len by to nemali preháňať .
Stále som ich pozoroval
Ryuuji Akatsuchi- Počet príspevkov : 1913
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Akatsuchi
Re:
"Ja se o to pokusim přece jen chci být Chunin"
"A sensei berte si menší výstřih rozptilujete mě" začervenal jsem se DOP**ELE proč to říkam spíš by ěla mít větší
"A sensei berte si menší výstřih rozptilujete mě" začervenal jsem se DOP**ELE proč to říkam spíš by ěla mít větší
Anonymní- Anonymní
Re:
Ja som ostal tam kde som bol len som potom riekol lebo ten prístup toho čo to odmietal sa mi trochu pozdával .
"Je možno pravda že je spolupráca dobrá .
A všetko okolo toho no ak je človek taký že sa nevystojí z ostatnými nikdy to nebude také ako má možno je v tom prípade lepšie skúšať veci viac sám .
Možno mu to prospeje a časom si možno nejaký tým nájde .
No ale ak nie nieje to podľa mňa až tak zlé ja som napríklad ako genin či chuunin ani raz nepracoval v týme .
Možno raz a aj to bola moja učiteľka ."
"Je možno pravda že je spolupráca dobrá .
A všetko okolo toho no ak je človek taký že sa nevystojí z ostatnými nikdy to nebude také ako má možno je v tom prípade lepšie skúšať veci viac sám .
Možno mu to prospeje a časom si možno nejaký tým nájde .
No ale ak nie nieje to podľa mňa až tak zlé ja som napríklad ako genin či chuunin ani raz nepracoval v týme .
Možno raz a aj to bola moja učiteľka ."
Naposledy upravil Ryuuji Akatsuchi dne Tue 13 Sep - 14:23, celkově upraveno 1 krát
Ryuuji Akatsuchi- Počet príspevkov : 1913
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Akatsuchi
Re:
Pomalu jsem došla až k němu a sklonila se.
"Akai-chan, budeš si muset zvyknout, jinak se s tebe dobrý shinobi ze Skryté Listové nikdy nestane." v nepostřehnutelném okamžiku jsem ho cvrnkla do nosu a zmizela jim z očí. Seděla jsem tiše na jednom ze svých oblíbených stromů. Nevnímali mě, nechali se ukolébat pocitem bezpečí, takže nemohli postřehnout, kde jsem. Poznámku o svém výstřihu jsem nevnímala. Na to byl ještě dost mladý.
"Akai-chan, budeš si muset zvyknout, jinak se s tebe dobrý shinobi ze Skryté Listové nikdy nestane." v nepostřehnutelném okamžiku jsem ho cvrnkla do nosu a zmizela jim z očí. Seděla jsem tiše na jednom ze svých oblíbených stromů. Nevnímali mě, nechali se ukolébat pocitem bezpečí, takže nemohli postřehnout, kde jsem. Poznámku o svém výstřihu jsem nevnímala. Na to byl ještě dost mladý.
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Re:
"Ale notak jsem jujien upřímnej Ryuuji a ten vražednej npohled mě nevisrasí neboj" a s mírným ušklebkem sem pozoroval Ryuujiho možna je vznětlyvej budu si davat pozor
Anonymní- Anonymní
Strana 5 z 22 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 22
Povolení tohoto fóra: