+4
Shinobi
Nara Kagayami
Ryuuji Akatsuchi
Shijin Hyuuga
8 posters
Strana 7 z 22 • 1 ... 6, 7, 8 ... 14 ... 22
Re:
First topic message reminder :
,,Vidím, že už si skoro na konci sil." Přišel jsem k němu blíž a rozcuchal mu vlasy. ,,Zlepšil jsi se o dost." Usmál jsem se na něho, ,,Dobrá, můžeme se zeptat." Pomalu jsem se otočil. ,,Tak jdeme." (přesun)
,,Vidím, že už si skoro na konci sil." Přišel jsem k němu blíž a rozcuchal mu vlasy. ,,Zlepšil jsi se o dost." Usmál jsem se na něho, ,,Dobrá, můžeme se zeptat." Pomalu jsem se otočil. ,,Tak jdeme." (přesun)
Anonymní- Anonymní
Re:
Vysoko nad ním Ao Kesshō: Shuriken a díky gravitaci strašně rychlé shurikeny padaji na něj
Anonymní- Anonymní
Re:
Ještě při padu jsem nechal proudit čakru do meče i brnění a sekl jsem při střemhlavém letu po Ryuujim
no jo no čakrové brnění mi dava větší sílu
no jo no čakrové brnění mi dava větší sílu
Anonymní- Anonymní
Re:
"Jo ale tohle jsi nečekal" Bouchl jsem do země rukou a kus země mě obrovskou rychlosti vymrštil vpřed a ja se ohnal mečem po ryuujim tomuhle nejde uhnout (DOUFAM)
Anonymní- Anonymní
Re:
Ani netrebalo sa tomu vyhnúť lebo som schytil do oboch rúk meč bolo to náročnéé no podarilo sa mi to prvý krát možno ma na dlani škriabol ale on schytal kop teda ak by sa teda pustil meča tak nie ale iba taký slabší .
Ryuuji Akatsuchi- Počet príspevkov : 1913
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Akatsuchi
Re:
Keďže začal hovoriť skôr než ma udrel môj chrbát a celá zadná časť začla horieť .
Ja som mal dobré reflexi problém to pre mňa nebol predsa len bol genin a nemal šancu ma len tak dať .
Teraz si musel popáliť ruku vďaka ohnivému brneniu a v tom som ho ešte z otočky kopol.
Ja som mal dobré reflexi problém to pre mňa nebol predsa len bol genin a nemal šancu ma len tak dať .
Teraz si musel popáliť ruku vďaka ohnivému brneniu a v tom som ho ešte z otočky kopol.
Shinobi
Re:
"kop jsem citil ale brneni zblokovalo ohen akorat to stalo vic čakry"ShShunshin no jutsu k mému meči
Anonymní- Anonymní
Re:
Zabodl jsem meč posileny čakrou do země takovou silou že to i mě překvapilo rozdrtilo do zem v okruhu 20m
Anonymní- Anonymní
Re:
"Vím to nebilo naschval když t y jsi tak rychlej" Shushin no jutsu a pokusil jsem se na něj dupnout
Anonymní- Anonymní
Re:
Ja som mohol manévrovať aj vo vzduchu lenže Shunshin nebol nejaký zázrak preto som ho ja sám nepozeral a spoliehal som sa na svoju rýchlosť už keď je vidieť že zmizne tak som čakal útok od neho .
To bolo zrejmé preto aj keby dupol mňa by na zem nedostal iba by ma udrel no ja som lakťom vyblokoval kop a odsunul som sa .
"Prečo priamo ?
Sám vieš že si slabší skús nejakú lesť ."
To bolo zrejmé preto aj keby dupol mňa by na zem nedostal iba by ma udrel no ja som lakťom vyblokoval kop a odsunul som sa .
"Prečo priamo ?
Sám vieš že si slabší skús nejakú lesť ."
Shinobi
Re:
Skočil jsem udělal jsem pečetě tak aby to vypadalo že už nemam žadnou čakru na techniky
Anonymní- Anonymní
Re:
Vtom okamžiku kdy dopadlu jsem vyrazil ze země a uhodil ho do brady
Naposledy upravil Kemuri Yuurei dne Tue 13 Sep - 19:26, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re:
Keď niekto chcel niekoho udrieť do tváre musel byť naozaj dobrý aj keď to bola brada .
Ja som uhol viac na stranu teda som sa naklonil a tým som ho podkol .
Predsa len moje taijutsu bolo dosť dobré že som normálne bojoval aj proti hyuugom .
Ja som uhol viac na stranu teda som sa naklonil a tým som ho podkol .
Predsa len moje taijutsu bolo dosť dobré že som normálne bojoval aj proti hyuugom .
Shinobi
Strana 7 z 22 • 1 ... 6, 7, 8 ... 14 ... 22
Povolení tohoto fóra: