+4
Sho Rin
Kisuke Uchiha
Akasuna no PiliKKa
Yoko Ayme
8 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Sunagakure no sato :: Obytná část
Strana 6 z 15
Strana 6 z 15 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 15
Re:
First topic message reminder :
"Proč?" nechápavě jsem na něj zamrkala dlouhými řasami. "Jsi přece můj sensei, jsem na to hrdá!" odporovala jsem přesvědčivě.
"Proč?" nechápavě jsem na něj zamrkala dlouhými řasami. "Jsi přece můj sensei, jsem na to hrdá!" odporovala jsem přesvědčivě.
Anonymní- Anonymní
Re:
''Se mnou?Jo něco takového vím..Ale zbudil jsem se před barákem a myslím že tam ..nebyl'',ušklíbl jsem se a natáhl se na gauč.''Já vím já vím Amayo'',trochu jsem si prohrábl vlasy a užíval si měkkého gauče.
Anonymní- Anonymní
Re:
A..Ale ja som to nespravil kvôli tomu že niečo chcem.. ani nič nechcem.. všetko si mi už dala.. zaškeril som sa a pošúchal som si ruku ktorú mi práve vyliečila.. stále som v nej pociťoval bolesť ale už to nebolo také.. blbé.. uhm.. nepôjdeme dole? už som nejakú tú chvíľu nevidel nee-chan.. zaškeril som sa a len som jej zotrel zdravou rukou slzy ktoré jej ešte trocha stekali po tvári.. a usmej sa Pill.. sluší ti to keď sa smeješ.. zaškeril som sa ešte..
Anonymní- Anonymní
Re:
,,Jen Hitomi, prosím a tykej mi." pobídla jsem ho s úsměvem. Vnuk Sasukeho..No jo, podoba se nezapeře...Ztracený Dai? JAk typické.. Kisukeho zkoumavý pohled mi neunikl, proto mě zajímalo, na co se chce zeptat.
,,Do toho, ptej se." naklonila jsem hlavu na stranu.
,,Do toho, ptej se." naklonila jsem hlavu na stranu.
Anonymní- Anonymní
Re:
Probudila jsem se a vstala. Zamířila jsem do koupelny a jen si opláchla obličej. Pak jsem se vrátila probraná a plná energie do kuchyně. "Dobré ráno.. všem.." Trochu jsem se zasekla, když jsem si všimla všech těch lidí kolem, ale společnost jsem neodsuzovala. Naopak, byla jsem za ni ráda. Nakonec jsem si jen uvařila čaj a zabrala volné místo na jednom z křesel poblíž.
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
Re:
Přikývla jsem a vstala. "Já... kdybys něco chtěl, víš, kde jsem! Děkuji ti... tak moc..." zářivě jsem se usmála. "Máš pravdu půjdeme.. mám.. hrozný hlad!!" začala jsem se smát jako malé dítě, protože jsme to pořád nechápala!
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Klan: Akasuna
Re:
Takže ho zaujala pečeť..Nedivím se, stejnou měl Sasuke.. Ruka mi samovolně vystřelila ke krku. Na místo, kde pečeť byla. Za ty roky jsem si zvykla..ale...
,,Tsukiko Tooya." pousmála jsem se a sklonila se k Třešničce, abych jí do ručiček dala lahvičku s jídlem. Držela si ji sama.
,,Kdyžtak jí sem tam přidrž, Amayo. Je schopná ji zahodit." pousmála jsem se a modrovlásku pocuchala ve vlasech.
,,Ohayo, Yo-chii." pozdravila jsem Yoko a opět se zaměřila na Kisukeho.
,,Tsukiko Tooya." pousmála jsem se a sklonila se k Třešničce, abych jí do ručiček dala lahvičku s jídlem. Držela si ji sama.
,,Kdyžtak jí sem tam přidrž, Amayo. Je schopná ji zahodit." pousmála jsem se a modrovlásku pocuchala ve vlasech.
,,Ohayo, Yo-chii." pozdravila jsem Yoko a opět se zaměřila na Kisukeho.
Naposledy upravil Hitomi Yamada dne Sat 27 Aug - 13:13, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re:
Heeeh.. zasmial som sa a mierne som si postrapatil vlasy.. si blázon Pill !! zaškeril som sa no myslel som to dobre.. pomaly som išiel dole asi ako prvý a len som takým mierne pomalším krokom zišiel až do obývačky.. Heee? prebehlo mi hlavou keď som videl ten dav ľudí..
Anonymní- Anonymní
Re:
Sešla jsem za ním. "Vždyť říkám, že jsme hotel!" zazubila jsem se. Zářila jsem jako Slunce. Skoro jsem dotančila k Amayo, vzala její tvářičku do dlaní a políbila ji. Potom pocuchala Niji ve vlasech a nechala si její jemńounké kadeře proplouvat mezi prsty. Pak jsem vzala hrneček s kakaem a napila se. "Máš to hrozně sladké!" tančila jsem okolo xD.
Shinobi
Re:
''Hé?''Vykoukl jsem jedním okem a zahleděl se na PiliKKu.Co to?Posunul jsem se do polosedu a nevěřícně na ni koukal.''Jsi..v pořádku?''Řekl jsem a snažil se podpírat lokty abych zase nespadl a neusl..
Anonymní- Anonymní
Re:
Keď som ju videl tak moja tvár prešla štyrmi celkom rozličnými fázami až sa to zakončilo hrozným smiechom.. dokonca mi od toho aj vyhŕkli slzy a ja som sa sotva zmohol na nejaké slovo..
Anonymní- Anonymní
Re:
Zavrtěla jsem hlavou. ,,Netu..ším...Zavolejte 155ku, Kazekage se zbláznila." ukázala jsem na černovlásku prstem a jen kulila oči. Počkat, řekla, že je to sladké?
,,Pili?.."nakousla jsem opatrně.
,,Pili?.."nakousla jsem opatrně.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Mamíííí!" vypískla jsem neš´tastně a schovala hrneček do ruky. "Co to děláš, nepila jsi něco jako Aki?!" zakřenila jsem se, ale potom jsem šla zvednout lahev, co Niji zahodila, utřela ji a zase jí ji podala.
Anonymní- Anonymní
Re:
Udělala jsem otočku jako baletka a přicupitala k Akimu. Sedla jsem si na kousek gauče a něžně ho políbila na rty. Pak jsem se olízla. "Chutnáš po sakém!" zakřenila jsem se, ale pak jsem zase vstala a dotančila k Himi. Nastavila jsem k ní ruku. Věděla jsem, že něco.. tuší! "Štípni!"
Shinobi
Re:
Pozorovala jsem černovlásku a neubránila se smíchu, takže celý obsah mého puntíkatého hrníčku málem skončil v babičině růžovém květináči!
A že já jsem prý hyperaktivní! Musela jsem se usmívat, PiliKKu jsem takovou juž hodně dlouho neviděla. Ať bylo za příčinou její radosti cokoliv, zahřálo mě to u srdce. "Člověk vstane a hned takové radosti!" Podotkla jsem a zakřenila se, prvděpodobně mě nikdo z nich neslyšel, ale ten fakt mi byl upřímně šumák.
A že já jsem prý hyperaktivní! Musela jsem se usmívat, PiliKKu jsem takovou juž hodně dlouho neviděla. Ať bylo za příčinou její radosti cokoliv, zahřálo mě to u srdce. "Člověk vstane a hned takové radosti!" Podotkla jsem a zakřenila se, prvděpodobně mě nikdo z nich neslyšel, ale ten fakt mi byl upřímně šumák.
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Klan: Ayme
Re:
Zamrkala jsem několikrát za sebou. Je jako vyměněná po tom nočním rozhovoru... UDělala jsem, co po mě chtěla. Vzala jsem mezi dva prsty její kůži na ruce a stiskla, přičemž jsem sledovala její reakce.
Anonymní- Anonymní
Re:
Instinktivně jsem rukou cukla. Cítit bolest bylo tak... DOKONALÉ! xD a ne nebyla jsem žádný masochista! "Já to cítila..!" usmála jsem se nadšeně. "Cítím! Mám hlad a je mi hrozná zima a bolí to!!!" š´tastně jsem ze sebe sypala všechny své pocity!
Shinobi
Re:
Zatajila jsem dech..,,To snad..." polkla jsem. Aniž bych se pídila, proč, objala jsem ji.
,,Strašně dlouho jsem tě neviděla tak šťastnou. Víš, jak nás to hřeje u srdce?!" usmála jsem se. ,,Úžasný.." ZAse má pocity...To je..neuvěřitelný..
,,Strašně dlouho jsem tě neviděla tak šťastnou. Víš, jak nás to hřeje u srdce?!" usmála jsem se. ,,Úžasný.." ZAse má pocity...To je..neuvěřitelný..
Anonymní- Anonymní
Re:
Keď ma konečne ten "rehot" prešiel tak som sa už len kvázi dusil smiechom no snažil som sa to nejak maskovať.. nakoniec som sa už len usmieval a pomaly som sa pootočil k odchodu.. niektorých ľudí som tu nepoznal no nikto tu netušil že za to môžem ja.. takým silno "nenápadným" krokom som sa začal vytrácať do vedľajšej miestnosti..
Anonymní- Anonymní
Re:
"Ano, je to úžasné!! Udělal to Artemis!! Vrátil mi zpět cit!!" nadšeně jsem se usmívala. "Já už zase cítím všechno okolo... třeba ty muffinky kráásně voní! A Niji má krásně jemné vlásky! A venku je strašné horko!!"
Shinobi
Re:
Nakoniec ma pred odchodom do druhej miestnosti zastavila Amayina otázka.. Ehm.. vieš Nee-chan.. ja ehm.. nie.. ale ettoo.. je to taká "technika".. povedal som a dúfal som že jej to vysvetlenie bude stačiť aj keď som mu sám vôbec nechápal xD..
Anonymní- Anonymní
Re:
''jasně jasně..Já toho saké vypil vážně moc.''Zaculil jsem se a sedl si.''Ehm..příjemný sen tohle!Ale teď se musím probudit,i když..Měl bych tu zůstat a svléknout tě,když už nejsi loutka'',vyplázl jsem na ni jazyk a praštil sebou o postel,po chvilce jsem usnul xD.
Naposledy upravil Akiyuu Uchiha dne Sat 27 Aug - 13:33, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Strana 6 z 15 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 15
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Sunagakure no sato :: Obytná část
Strana 6 z 15
Povolení tohoto fóra: