Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hlavní brána

+15
Daiki Yatoshi
Nawaki
Ayame Takahashi
Ryuuji Akatsuchi
Shijin Hyuuga
Uzumaki Allii
Shinobi
Neuro Uchiha
Noriko Kana
ANBU
bijuu
Ryuzaki Kaguya
Yoko Ayme
Akasuna no PiliKKa
Kushina Uzumaki
19 posters

Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Koš

Strana 12 z 40 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Next

Goto down

Hlavní brána - Stránka 12 Empty Hlavní brána

Příspěvek pro Anonymní Mon 20 Dec - 15:54

First topic message reminder :

Hlavní brána
* U Brány stojí dva senzibilové a kontrolují každého!
* Kapitán jounin, který na vše dohlíží.
-> Návštěvníci musí předložit svou identifikaci a důvod návštěvy.

Hlavní brána - Stránka 12 Konohagakure-Haupttor

Brána Konohy je od nynějška uzavřená. Pokud chce někdo odejít, musí si vyžádat propustku od vedoucí Aliance!

- Kdo pravidlo poruší, stává se nukeninem!

Naposledy upravil Assasin Senju dne Tue 31 May - 6:13, celkově upraveno 2 krát

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Hlavní brána - Stránka 12 Empty Re: Hlavní brána

Příspěvek pro Anonymní Wed 20 Apr - 21:55

(ok, good night, jsem netrpělivý člověk takže zítra všichni v 6 ráno tady nástup Very Happy - vtip večera Very Happy)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 21 Apr - 5:25

(Já nevím proč se má čekat na mě, když nevidím a nemůžu se hýbat ani mluvit a jediné co zmůžu je nechat se nést? Very Happy to mám pořád psát své myšlenky nebo co? ale pokud už Taiki vidí, měla bych i já.)

No sláva. Pronásledovatelé... spíš jsem to vycítila šestým smyslem, než abych něco slyšela. Ten zmetek co mě nesl po nich něco hodil. Měla jsem mžitky před očima. Doufala jsem, že je to znamení navracejícího se zraku. Znovu jsem se zkusila pohnout, ale jen značně nenápadně. Napřed prsty, potom zápěstím.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Uzumaki Allii Thu 21 Apr - 5:35

(Budu tu až později - kolem odpoledne, ale stejně aspoň něco)

Po výbuchu klona jsem se probudil, chvilku mi trvalo než jsem se úplně probral. Podívám se a nedaleko vidím nějakou starší osobu. *tohle nevypadá na Shinobiho z Konohy a zdá se, že snad něco nese.. mohl by to být ten muž, kterého jsem si všiml v Hokageho kanceláři*
"Hej !" ozvu se a začnu se přibližovat k němu.
Uzumaki Allii
Uzumaki Allii
Jounin
Jounin

Počet príspevkov : 1543

Shinobi
Vesnice: Konohagakure Konohagakure
Klan: Uzumaki

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 21 Apr - 11:03

Dlho netrvalo a moje telo sa mierne pozmenilo.
- Doton: Domu
Hlavní brána - Stránka 12 300px-Earth_Spear
Otočil som sa na toho strážnika (Allii) a skočil k nemu, ešte než som dopadol vrazil som mu voľnou päsťou do brucha. (Pri tejto technike, ktorá zničila úderom bránu, to je trošku viac ako normálny úder).

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 21 Apr - 11:33

doběhl jsem k Danovi a vytáhl jsem si z pod pláště katanu a kompas jsem si strčil do kapsy

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 21 Apr - 11:51

Vracel se mi zrak, ale s pohybem to nebylo dvakrát super. Nedokála jsem ruku přesunout na žádné kritické místo svého únosce, ale dotýkala jsem ho alespoň trochu. Zkusila jsem aktivovat Juuken. Pochybuju, že ho zásah ohrozí na životě, ale třeba to zabolí natolik, aby mě pustil, nebo se přestal soustředit na pronásledovatele.

(nevím jak mě neseš, takže si můžeš vybrat kam to koupíš Very Happy)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 21 Apr - 12:11

(Nesiem ťa v jednej ruke, mám ťa pri boku.)

Zacítil som štipnutie, áno mal som aktivovanú techniku Doton: Domu. Po tom, ako som vrazil strážcovi, som udrel päsťou do zeme, a vyskočil do vzduchu. Odrazil som sa od brány a bežal smerom z dediny.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 21 Apr - 12:14

proběhl jsem bránou a pronásledoval jsem ho ale můj batoh se všemi mými věcmi mě zdržoval ... shodil jsem bez váhání batoh na zem a nyní jsem se o dost zrychlil a začal jsem jej dohánět

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 21 Apr - 12:19

Konečně mi začal sloužit jazyk. Aspoň něco.

"P...pusť mě t.. ty hajz...le" začnu sebou vrtět jak mi to jen moje zhuntované tělo dovoluje. Štípu Juukenem jakmile mám příležitost a zdaleka to není všechno co plánuju.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 21 Apr - 12:30

"Drž hubu!" Ako som ju držal, tak som ju celou vrazil do zeme. Stále som mal aktívnu techniku Doton Domu, čiže to bolo silnejšie ako normálne. Keď už som ju nedržal zameral som sa na prenasledovateľa.
- Tenkyo Kibaku Fuda
Hlavní brána - Stránka 12 Tiger_10
Asi 10 pohyblivých lístkov sa ako hady platili k prenasledovateľovi (Taiki).
Hneď na to som dal ruku Mikomi na rameno.
- Inbijiburu Kibaku Fuda
Mikomi mala na ramene lístok, ktorý bol však pre normálne oči neviditeľný.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 21 Apr - 12:33

"T-ty máš... vy...chování." vyhekám ze sebe.

Kurva nejde o mě! Jde o celej klan. Musím něco udělat. Momentálně nejsem ve stavu se hnout. Hodil se mnou na zem až podezřele moc silně. Počkám až mě zase vezme a ponese. Pak zkusím další věc...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 21 Apr - 12:35

hodil jsem před lístky mou katanu která se zapíchla do země a rukojeť katany čouhala ze země do vzduchu, vyskočil jsem a od katany jsem se silně odrazil do vzduchu a přistál jsem kousek za ním vytvořil jsem několik pečetí
''Kumo no Iryūjon: Mahi Shita'' po použití techniky se Dan cítil jako když létá ve vzduchu a nemohl se hýbat jelikož byl sparalizovaný

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 21 Apr - 12:40

Hlavní brána - Stránka 12 300px-Body_Replacement
Ešte je skoro, na to, aby som sa vzdal. Na dreve, ktoré po mne zostalo boli dva výbušné lístky, už aktivované a chystajúce sa explodovať. Bol som mimo Taikiho zrak.
- Inbijiburu Tenkyo Kibaku Fuda (A)
Hlavní brána - Stránka 12 Tiger_10
Lístok, ktorý som dal na Mikomi sa preplazil z nej na Taikiho nohu. Bol však neviditeľný. Teraz ťa mám.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 21 Apr - 12:44

není tu... ale musí mě pozorovat
opět jsem rychle udělal několik pečetí
''Raigen Raikōchū''
vytvořilo se silné světlo které všechny krom mne v okolí na několik sekund oslepilo, využil jsem oslepení a ihned jsem vytvořil několik pečetí
''Kasumi Jūsha no Jutsu'' kolem těla Mikomi a mě se udělalo asi 60 klonů přes které na Mikomi nebylo vidět a já využil oslepení soupeře a vyskočil jsem do větve stromu a začal jsem jej hledat

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 21 Apr - 12:47

Nemohla jsem se hnout, ale viděla jsem všechno co se děje. Sakra práce... Co tu dělají ty klony? Otočila jsem hlavu směrem odkud před chvílí vyšel záblesk.

Byakugan! Na chvíli jsem viděla s pomocí svých očí podezřelou věc, která mě zašimrala na rameni. Do hlavy mi však vystřelila prudká bolest a oči se mi vrátily do normálu. Zhluboka jsem se nadechla... ještě jednou.

"Byakugan..."

Viděla jsem jakýsi lístek. Ale předtím jsem si nevšimla... znamená to snad...?

"Pozor... na noze m-máš lístek... není vidět!" vypravila jsem ze sebe s námahou.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 21 Apr - 12:48

Lístky doslova cítim, a ten chlapec na sebe jeden má. Viem kde je... Pousmial som sa. Toto slabé oslepenie na mňa v takomto prípade nemá žiadúci efekt. "KAAI!" Lístok na Taikiho nohe explodoval, nezmienil sa o tom, že by ho odstránil, či zneškodnil. Ani varovanie Mikomi už nemohlo pomôcť, pretože lístok explodoval hneď ako som ho uvoľnil. Takže utrpel plný zásah. Už som začínal aj vidieť. Vytvoril som pečate.

:edit: (Teda, nie že by ho mohla nejako varovať, keďže ju oslepil... čo platí aj na byakugan, ako sám napísal, osplepil všetkých okolo.)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 21 Apr - 12:54

(on to napsal, jen nevím jestli to platí, když jsem koukala jiným směrem, ale to nevadí, beztak moje varování nemělo efekt Smile)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 21 Apr - 12:55

vybuchnutý lístek my ustřelil část nohy a já zůstal sedět opřený na noze
''kso''
sykl jsem bolestí a byl jsem si jistý že na tu nohu již nebudu moct stoupnout
z posledních sil jsem vytvořil pečetě
''Kori Shinchū no Jutsu'' (viz. chuuninské zkoušky v konoze kdy naruto a jeho tým pořád kroužily dokola) zůstal jsem jen opřený o strom a neměl jsem víc sil na to udělat něco dalšího pomalu jsem se koukl na mou nohu která byla částečně odstřelená
toto není moc dobré

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 21 Apr - 12:59

Sláva. Získala jsem čas... už můžu pohnout rukama. Mám jednu techniku, na kterou netřeba skládat pečetě. Díky bohu za ni... Ležela jsem na břiše, ruce volně před sebou. Nezabere to ani sekundu...

Sakra co tam ten blázen v černým plášti dělal?

Slabě jsem se pousmála.

Tak pojď zloději byakuganu...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 21 Apr - 13:09

Myslím, že toho v čiernom som dostal. Pousmial som sa. "Kage bunshin no Jutsu." Vytvoril som klona, ktorého som pomocou Henge no Jutsu zmenil na ninju z Kumo. Klon sa rozbehol smerom k dedine. Teraz vziať to dievča a vypadnem. O tom genjutsu, ktoré vytvoril chlapec v čiernom som netušil.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 21 Apr - 13:14

Nechala jsem byakugan vypnutý, abych nebudila podezření a nasadila nepřítomný výraz. Určitě vypadám jak neštěstí samo. Počkala jsem si, až bude ten sviňák hodně blízko, aby byla co nejmenší šance, že se mému útoku vyhne. Najednou jsem sepnula ruce a dala volnost své větrné podstatě.

"Fuuton: Reppushou."

Zvedla se silná vzdušná vlna, která se řítila přímo na nepřítele. Doufala jsem, že ho odhodí a zlomí mu vaz o nejbližší strom. Nebo ho alespoň propíchne nějaká větev...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 21 Apr - 13:14

jelikož v mé krvi byla po tom výbuchu a po všem co se dělo velká dávka adrenalinu ještě jsem pořádně necítil bolest z té nohy
budu doufat v to že si toho nevšiml byl jsem schován ve velkém stromě a pomocí mích rukou a jedné mé funkční nohy jsem po něm začal lézt
musím se dostat zpět do konohy snad tam na někoho narazím
díky tomu že řekl kage bushin no jutsu jsem viděl kde přesně je a proto jsem lezl po stromech tou části přes kterou mě nemohl vidět, ale čím déle jsem lezl tím více jsem začal pociťovat bolest

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 21 Apr - 13:21

Vzduch mnou vrazil do stromu. Síce sa mi nič vážne nestalo, no bolelo to. "Takže ty tu budeš ešte klásť odpor, zmier sa s tým, si len moja pomôcka pre pomstu, nič viac, nič menej!" Bolesť spôsobila moje oslobodenie sa z genjutsu, ktoré som si ani nevšimol. "Myslím, že ak ťa zabijem, na veci, že máš byakugan to nič nezmení."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 21 Apr - 13:24

dostal jsem se pomalu k branám konohy ... slezl jsem ze stromu a pojedné noze jsem odskákal k bráně a doufal jsem že zde někdo bude jelikož mě velmi trýznila bolest nohy

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu 21 Apr - 13:25

Pomalu jsem se začala škrabat na nohy... Byakugan mu nedám i kdybych si měla oči vypíchnout.

"Smířit se? Ani omylem, ještě mě nikdy nikdo nedonutil vzdát se."
pravila jsem a upustila kouřovou bombu. Hned na to se v mých očích objevil byakugan a já utíkala pryč. Sice jsem vrávorala, ale aspoň něco... Musím do Listové - zavolat pomoc pro toho ninju co se mě snažil zachránit... I když ho momentálně nikde nevidím...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 12 z 40 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Next

- Similar topics

Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Koš

Povolení tohoto fóra: