Hlavní brána
+15
Daiki Yatoshi
Nawaki
Ayame Takahashi
Ryuuji Akatsuchi
Shijin Hyuuga
Uzumaki Allii
Shinobi
Neuro Uchiha
Noriko Kana
ANBU
bijuu
Ryuzaki Kaguya
Yoko Ayme
Akasuna no PiliKKa
Kushina Uzumaki
19 posters
Strana 11 z 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Hlavní brána
First topic message reminder :
Hlavní brána
* U Brány stojí dva senzibilové a kontrolují každého!
* Kapitán jounin, který na vše dohlíží.
-> Návštěvníci musí předložit svou identifikaci a důvod návštěvy.
Hlavní brána
* U Brány stojí dva senzibilové a kontrolují každého!
* Kapitán jounin, který na vše dohlíží.
-> Návštěvníci musí předložit svou identifikaci a důvod návštěvy.
Brána Konohy je od nynějška uzavřená. Pokud chce někdo odejít, musí si vyžádat propustku od vedoucí Aliance!
- Kdo pravidlo poruší, stává se nukeninem!
Naposledy upravil Assasin Senju dne Tue 31 May - 6:13, celkově upraveno 2 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Hlavní brána
Shizuka Yoru napsal:Jak Hisagi řekl o těch zbraních, tak jsem se zamyslela.
"Hm... nejsem moc dobrá v taijutsu..." zašeptám.
"To nevadí...uděláme to takto...určitě jeden z nich bude silnější..zjístíme který to je a toho si vezmu já sám,Vy se vrhnete na toho slabšího,ale pozor..spolupráce především" usměju se
Anonymní- Anonymní
"Výborne, tak už poďme do nich, mám chuť niekoho nakopať, aspoň dostane za to, že sa mi nedarí privolávať žaby!"
Anonymní- Anonymní
"Takže všichni připraveni pokud jo...tak jdeme směr Jezero" kouknu na ně a vyrazím.
(Přesun velká kaluž na území spojenectva)
(Přesun velká kaluž na území spojenectva)
Anonymní- Anonymní
Nebyla jsem si moc jistá, ale přesto jsem vyrazila za ním.
(pžesun jezero)
(pžesun jezero)
Anonymní- Anonymní
"JOO! Dnes niekoho dostanem na vozíček, TOMU VER!" Rozbehnem sa smerom k jazeru.
(Presun)
(Presun)
Anonymní- Anonymní
Přijdu k hlavní bráně a rozhlížím se jestli tu někde není princezna Kaeni.
Anonymní- Anonymní
Poblíž stála menší holčička s pěti lidmi kolem sebe a korunou na hlavě.
Anonymní- Anonymní
Hm to bude asi ona. Přijdu k ní blíž a povídám. ,,Dobrý. Vy jste ta co mám doprovodit do hradu?"
Anonymní- Anonymní
Princezna Mononoke
"Hm... Co to je za chudáka?" Řekne princezna směrem k bodyguardům.
----
hele piš za ní sám, pyšná atd. pak na tebe zaútočím já tak hraj jen za ní, prosim. doveď jí do Území spojenectva do např. "Cesta"
"Hm... Co to je za chudáka?" Řekne princezna směrem k bodyguardům.
----
hele piš za ní sám, pyšná atd. pak na tebe zaútočím já tak hraj jen za ní, prosim. doveď jí do Území spojenectva do např. "Cesta"
Anonymní- Anonymní
(Ok dobrá.)
Tss prý chudák hlavně, že ona roste do země. Pomyslím si pro sebe. ,,No tak kam to bude princezničko?"
Tss prý chudák hlavně, že ona roste do země. Pomyslím si pro sebe. ,,No tak kam to bude princezničko?"
Anonymní- Anonymní
Princezna
,,Ty chovej se trošku. Ty asi nevíš kdo jsem že?" Podívala jsem se na ninju. ,,A jak se vlastně jmenuješ? No to je jedno jméno takového mě nezajímá." Otočila jsem se na svoje bodyguardy. ,,No je na čase vyrazit." Otočím se zpátky na ninju. ,,Drž krok a hlavně moc nemluv." (přesun)
,,Ty chovej se trošku. Ty asi nevíš kdo jsem že?" Podívala jsem se na ninju. ,,A jak se vlastně jmenuješ? No to je jedno jméno takového mě nezajímá." Otočila jsem se na svoje bodyguardy. ,,No je na čase vyrazit." Otočím se zpátky na ninju. ,,Drž krok a hlavně moc nemluv." (přesun)
Anonymní- Anonymní
,,Bože to mám tak rád." Řeknu si pro sebe, aby to neslyšela a kráčím mlčky za nimi. (přesun)
Anonymní- Anonymní
prošel jsem bránou konohy a vypadal jsem jako potulný člověk...
měl jsem v plánu zde sehnat nějaké jídlo a co nejrychleji se zpakovat než mě někdo pozná, pomalým krokem jsem šel ulicí v konoze a hledal obchod který je ještě otevřený
- přesun
měl jsem v plánu zde sehnat nějaké jídlo a co nejrychleji se zpakovat než mě někdo pozná, pomalým krokem jsem šel ulicí v konoze a hledal obchod který je ještě otevřený
- přesun
Anonymní- Anonymní
Postavil som sa zarovno brány a dal si dolu slamený klobúk, ktorý som mal na hlave. Nadvihol som hlavu smerom k dedine a prezrel si ju. Hneď na to som vykročil dnu do dediny.
(Presun)
(Presun)
Anonymní- Anonymní
Tak kam nejdřív Kiri nebo Suna. Omrknu to radši nejdříve v Kiri. Pomyslím si a vydám se na cestu.(přesun)
Anonymní- Anonymní
Objevím se u brány a s "nadšením" hlídám a pozoruji okolí, bavím se pohazováním míčku. "Zajímalo by mě, jestli se dnes bude něco dít."
Uzumaki Allii- Jounin
- Počet príspevkov : 1543
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uzumaki
Vytvořím Kage Bunshin a nechám ho sledovat okolí s tím, ať mě vzbudí kdyby něco, sám se uvelebím na lavičce a pomalu začnu usínat. *!Spím!*
Uzumaki Allii- Jounin
- Počet príspevkov : 1543
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uzumaki
Niesol som paralyzovanú a oslepenú Mikomi po pazuchou a v tichosti s ňou bežal okolo brány. Bola tma, ale klona som si všimol. Hodil som do neho kunai a hneď na tom vybehol cez bránu.
(Aby sa nepovedalo, dal som šancu strážnikovi... nenapísal som presun)
(Aby sa nepovedalo, dal som šancu strážnikovi... nenapísal som presun)
Anonymní- Anonymní
vyběhl jsem ze ulic konohy a mířil jsem k hlavní bráně a při tom jsem se díval postupně na kompas a postupně na cestu kam běžím
Anonymní- Anonymní
[Tak, dokončíme to zrejme neskôr, Mikomi je mimo (off) a bez nej to nemá cenu teraz pokračovať. Kunai letí na klona toho strážcu, vraj je tu Tsunade a Shizune a v pätách mám Taikiho a Tadashiho Hyuugu (zrejme). Uuf, ak tomuto zdrhnem bude to úspešný začiatok filleru...]
good night
good night
Anonymní- Anonymní
Strana 11 z 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Povolení tohoto fóra: