Hostinec-Výčep
+3
Kushina Uzumaki
Akasuna no PiliKKa
Neuro Uchiha
7 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Tanzaku-gai :: Neutrální místo, hostinec Zlaté Oko
Strana 33 z 40
Strana 33 z 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Hostinec-Výčep
First topic message reminder :
Naposledy upravil Masakazu Hojo dne Mon 20 Dec - 5:29, celkově upraveno 17 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Hostinec-Výčep
usmál jsem se a vytáhl jsem ze spížírny nějaké jídlo které jsem začal připravovat
Anonymní- Anonymní
měl jsem za chvíli jídlo připravene a vložil jsem jej do pekáče a dal jsem jej zapéct do trouby
všiml jsem si přes kulaté sklo které bylo ve dveřích smortna
''umm... za 10 minut to vyndej a můžeš si to vychutnat já mám zákazníka''
vyšel jsem ven a přišel jsem k pultu u kterého jsem si stoupl kousek od smortna
''co to bude ?''
otázal jsem se s úsměvem
všiml jsem si přes kulaté sklo které bylo ve dveřích smortna
''umm... za 10 minut to vyndej a můžeš si to vychutnat já mám zákazníka''
vyšel jsem ven a přišel jsem k pultu u kterého jsem si stoupl kousek od smortna
''co to bude ?''
otázal jsem se s úsměvem
Anonymní- Anonymní
''dóbře''
klekl jsem si a vytáhl jsem z mích kalhotk klíček pomocí kterého jsem odemkl skříňku kterou jsem hned na to otevřel byli zde láhve a nad nimi byli papírky a láhve byli rozděleny v řadách
takže...
ukázal jsem si prstem úplně na papírek vlevo a na papírku bylo napsáno slovo: jistá smrt
to asi ne
přejel jsem do prava kde bylo napsano: smrtící účinky
chvíli jsem se díval na ten název a po té jsem přejel ještě do prava kde bylo napsáno: po rozchodu (pouze puze pro silné osoby) přejel jsem ještě do prava a zde bylo napsáno: pro ty co chtějí přežít přikývl jsem
''ideální'' vzal jsem odsud jednu láhev a skříňku jsem zavřel a zamkl a koukl jsem se na smortna
''myslím že tohle vám bude chutnat''
usmál jsem se a pomalu jsem mu nalil roztok který se nacházel v láhvi. vzal jsem láhev a nalil jsem z ní roztok do skleničky a láhev jsem položil stranou a skleničku jsem položil smortnovi na pult
klekl jsem si a vytáhl jsem z mích kalhotk klíček pomocí kterého jsem odemkl skříňku kterou jsem hned na to otevřel byli zde láhve a nad nimi byli papírky a láhve byli rozděleny v řadách
takže...
ukázal jsem si prstem úplně na papírek vlevo a na papírku bylo napsáno slovo: jistá smrt
to asi ne
přejel jsem do prava kde bylo napsano: smrtící účinky
chvíli jsem se díval na ten název a po té jsem přejel ještě do prava kde bylo napsáno: po rozchodu (pouze puze pro silné osoby) přejel jsem ještě do prava a zde bylo napsáno: pro ty co chtějí přežít přikývl jsem
''ideální'' vzal jsem odsud jednu láhev a skříňku jsem zavřel a zamkl a koukl jsem se na smortna
''myslím že tohle vám bude chutnat''
usmál jsem se a pomalu jsem mu nalil roztok který se nacházel v láhvi. vzal jsem láhev a nalil jsem z ní roztok do skleničky a láhev jsem položil stranou a skleničku jsem položil smortnovi na pult
Anonymní- Anonymní
Vzal jsem skleničku do ruky... poté jsem si k ní přivoněl,nadzvihl nad sebe,udělal pár koleček rukou,poté jsem sklenici přiložil k dolnímu rtu,smočil v pití jazyk... trochu to zasičelo... já jen pokrčil rameny a hodil to do sebe...
položil jsem skleničku... chvíli klid a pak jsem otevřel pusu,silně jsem oddechoval a pak se skácel ze židle,,,
položil jsem skleničku... chvíli klid a pak jsem otevřel pusu,silně jsem oddechoval a pak se skácel ze židle,,,
Anonymní- Anonymní
Čo mu to dal? mala by som sa tam ísť pozrieť?
ale najprv som vytiahla pekáč z trúby no popálila som sa , hlasno som sískla
Ja to môžem .....
pomyslela som si zlostne a šla som sa pozrieť teda za Itsukim
ale najprv som vytiahla pekáč z trúby no popálila som sa , hlasno som sískla
Ja to môžem .....
pomyslela som si zlostne a šla som sa pozrieť teda za Itsukim
Anonymní- Anonymní
naklonil jsem se přes pult a koukl jsem se na smortna
''že by špatná láhev ?''
otázal jsem se a obešel jsem pult přišel jsem k smortnovi a začal jsem mu kontrolovat puls
''že by špatná láhev ?''
otázal jsem se a obešel jsem pult přišel jsem k smortnovi a začal jsem mu kontrolovat puls
Anonymní- Anonymní
sdrce mi pulsovalo víc než je u člověka zdrávo (200 tepů za minutu (ps: normální je něco kolem 70-100 a při strachu 160)) díchal jsem také velice rychle...
Anonymní- Anonymní
''pokud mu nevybuchne do 20 sekund srdce tak to.. rozchodí... doufám''
zamumlal jsem si pro sebe a šel jsem připravovat nápoj který razantně sníží množství alkoholu v krvi
zamumlal jsem si pro sebe a šel jsem připravovat nápoj který razantně sníží množství alkoholu v krvi
Anonymní- Anonymní
Ja som prišla až k smortnovi a kľakla som si k nemu
"No nieje to trochu tvoja vina ?"
nevedela som ako mu pomocť
"No nieje to trochu tvoja vina ?"
nevedela som ako mu pomocť
Anonymní- Anonymní
''chtěl něco silnějšího''
pověděl jsem klidným hlasem a nijak jsem nebyl ze situace podrážděn nebo rozrušen ... přišel jsem ke smortnovi otevřel jsem mu ústa a do nich jsem mu nalil nápoj
pověděl jsem klidným hlasem a nijak jsem nebyl ze situace podrážděn nebo rozrušen ... přišel jsem ke smortnovi otevřel jsem mu ústa a do nich jsem mu nalil nápoj
Anonymní- Anonymní
Tep se snížil a z těla vyrašili kapky potu... dýchání už bylo normální,jen mé vědomí bylo tu-tam
Anonymní- Anonymní
přikývl jsem a utřel jsem mu kapesníkem pot na čele... následně jsem jej vytáhl na jednu gumovou pohodlnou sedačku na kterou jsem ho položil
''jistě že, jsem přeci dokonalí''
''jistě že, jsem přeci dokonalí''
Anonymní- Anonymní
"To bych neřekl." řekl jsem... a usmál jsem se... ležíc na sedačce...
Anonymní- Anonymní
"Nie tu môžem byť dokonalá len ja "
dodala som a potom som odkráčala od Smortna
dodala som a potom som odkráčala od Smortna
Anonymní- Anonymní
"To tvrdíte vy..."řekl jsem té fialovlasé slečně, posadil jsem se,ale pak si zase lehnul... "Nemáte vodu?" obrátil jsem se na číšníka...
Anonymní- Anonymní
došel jsem pro sklenici vody a přišel jsem i sní k němu a podal jsem mu jí
''jí si nevšímejte''
usmál jsem se
''a přece, dívky mají právo být dokonalé''
''jí si nevšímejte''
usmál jsem se
''a přece, dívky mají právo být dokonalé''
Anonymní- Anonymní
"Ani slečny,ani páni,jen androgynové jsou dokonalost sama..." Řekl jsem a poté jsem vypilsklenici naráz...
Anonymní- Anonymní
"S tým by som nesúhlasila .... lebo to je hlúposť"
povedala som rázne a začla som si cucať popálený palec lebo to bolelo
povedala som rázne a začla som si cucať popálený palec lebo to bolelo
Anonymní- Anonymní
Strana 33 z 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Tanzaku-gai :: Neutrální místo, hostinec Zlaté Oko
Strana 33 z 40
Povolení tohoto fóra: