Hostinec-Výčep
+3
Kushina Uzumaki
Akasuna no PiliKKa
Neuro Uchiha
7 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Tanzaku-gai :: Neutrální místo, hostinec Zlaté Oko
Strana 18 z 40
Strana 18 z 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Hostinec-Výčep
First topic message reminder :
Naposledy upravil Masakazu Hojo dne Mon 20 Dec - 5:29, celkově upraveno 17 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Hostinec-Výčep
"Tak teda dobre, urobím ti súkromnú pátračku. Ak chceš, môžeš ísť domov, alebo tu môžeš pokojne aj ostať, to je na tebe, ale také tri hodiny minimálne to isto potrvá. Čauky."
Šiel som dozadu. - PRESUN
Šiel som dozadu. - PRESUN
Tetsuya- Počet príspevkov : 488
Seděla jsem pořád na tom samém místě a přemýšlela. Ten pocit, že musím jen čekat mě připravoval o zdraví rozum.
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna
Preletel som cez dvere a pristál pár metrov pred Pilikkou.
"Kto že je tu génius? Povedz nahlas moje meno!"
"Kto že je tu génius? Povedz nahlas moje meno!"
"Jistě že ty! Ale teď honem, co jsi zjistil?" bleskově jsem se otočila a netrpělivě čekala, až mi odpoví.
Shinobi
Přišel jsem a viděl jsem pár lidí. Zamířil jsem si to k pultu a tam čekal.
Anonymní- Anonymní
"Dedula si dal záležať, aby to nebolo tak jednoduché, ale mňa nedostane. Všetky cesty vedú na jedno jediné miesto. Iwagakure. Nepoviem ti presné miesto, ale momentálne sa tam veľa ľudí nenachádza, takže by si to nemala mať ťažké."
Srdce mi vynechalo dva údery. Vyskočila jsem ze židle. "Děkuju, děkuju, DĚKUJU!!" Usmála jsem se úlevně. "Iwa hmm... musím, musím jít, hned tak půjdu...! Ještě něco... říkal jsi něco o jeho kekei genkai...?"
Shinobi
vyšel jsem ze zadu a postavil jsem se k pultu
''obsluha je zde a připravena''
''obsluha je zde a připravena''
Anonymní- Anonymní
,,No já přišel kvůli informacím." Usměju se. ,,Ale jak tak poslouchám tak bych řekl, že informace tu má někdo jiný."
Anonymní- Anonymní
"Vzácna kekkei genkai, ktorá pôvodom pochádza z iwagakure. Hovoríme tu o Youtone, elemente lávy. Veľa šťastia."
,,Ah díky." Podívám se na Tetsuya a čekám až bude sám, abych ho teďkom v hovoru nerušil.
Anonymní- Anonymní
Úsměv mi zmrzl na tváři. "Vážně štěstí... ale za to co udělal může mít třeba deset dědičných schopností a budou mu k ničemu!" zamračila jsem se. "Takže, to je asi vše... Děkuji za pomoc a informace." pousmála jsem se. "Někdy přijdu na skleničku!" zakřenila jsem se. "Mějte se a děkuji!" mávla jsem a byla pryč. /Přesun/
Shinobi
Vzdychol som si a pomaly šiel k dverám dozadu.
Ďalšia záležitosť vybavená, hurá na tancovačku.
Ďalšia záležitosť vybavená, hurá na tancovačku.
Postavil jsem se mu do chůze. ,,Ehm promiňte nedáme řeč?" Před očíma mu ukáže balíček s ryo.
Anonymní- Anonymní
Zastavil som sa.
Dnes mám práce vyše hlavy.
"Tak čo chceš zasa ty? Uniesli ti potomka? Zabili priateľku? Zamiloval si sa a chceš si o tej osobe zistiť niečo viac? Alebo si iba overuješ situáciu? V každom prípade, daj sem to vrecko a môžeme si o tom pokecať."
Dnes mám práce vyše hlavy.
"Tak čo chceš zasa ty? Uniesli ti potomka? Zabili priateľku? Zamiloval si sa a chceš si o tej osobe zistiť niečo viac? Alebo si iba overuješ situáciu? V každom prípade, daj sem to vrecko a môžeme si o tom pokecať."
,,Ne já potřebuju informace o Spojenectví Kono-Kiri-Suna. A jestli je pravda to co se povídá." Usměju se a podám mu balíček se 150ryo. ,,A pokud to budou zajímavé informace tak přidám."
Anonymní- Anonymní
Posadil som sa za jeden zo stolov.
"Dajme sa teda do rečí. Čo presne chceš vedieť?"
"Dajme sa teda do rečí. Čo presne chceš vedieť?"
Posadil jsem se na proti němu. ,,Takže potřeboval bych všechny informace co víš ohledně spojenectví. Co se kde děje. Prostě jakékoliv záchytné body. Jestli nejsou třeba nějací zrádci, nebo asi vůbec to spojenectví má ještě cenu."
Anonymní- Anonymní
"To je dobrá otázka. Zradcovia sa nájdu všade, to ti povie každý informátor. Problémy tak isto. Kirigakure je po dvojnásobnom útoku, mizukage je rada že ešte žije. Všetko je tam prevrátené hore nohami. Sunagakure na tom zatiaľ je celkom slušne, ale kazekage má teraz osobné problémy, kvôli ktorým nechala dedinu len tak nestráženú. Nevieme, ako ďaleko to až zájde. Každý národ má problémy, aj na Konohu dôjde. Nie som si istý, o čo presne ti momentálne ide, ale ak mám povedať svoj osobný názor, Spojenectvo už viacmenej nejestvuje. Je to viacmenej iba formalita. Okrem toho mám informácie o tom, že sa na vás chystá útok. Nechcel by som byť vo vašej koži. No ak by som byť musel, spojenectvo by som zrušil. Kirigakure smeruje do záhuby, Sunagakure má vlastné problémy a ak na ňu zaútočia Akatsuki... Bojím sa, že vás momentálne iba brzdia."
,,Dobrá to by mi mohlo stačit. Díky." Hodím mu na stůl balíček se 400ryo. ,,Dobré informace rád odměním." Usměju se na něho a vyrážím zpět.(přesun)
Anonymní- Anonymní
Vzal som si ich a šiel do svojho brlohu.
"To by ma zaujímalo, či dorazí ešte niekto." - PRESUN
"To by ma zaujímalo, či dorazí ešte niekto." - PRESUN
Vejdu a jdu k pultu.
"Dobrý den. Mohl bych si popovídat s majitelem podniku?"
"Dobrý den. Mohl bych si popovídat s majitelem podniku?"
Anonymní- Anonymní
''dobrý den''
pověděl jsem s úsměvem a ukázal jsem na dveře s nápisem informátor
''za těmi dveřmi''
pověděl jsem s úsměvem a ukázal jsem na dveře s nápisem informátor
''za těmi dveřmi''
Anonymní- Anonymní
Priletim do hostinca a vtacika si odparkujem vonku xD Pomaly pridem k pultu a zacujem co si hovorili pomaly idem k dveriam s nazvom informatov na ktore zaklopem
Anonymní- Anonymní
Strana 18 z 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Tanzaku-gai :: Neutrální místo, hostinec Zlaté Oko
Strana 18 z 40
Povolení tohoto fóra: