Hostinec-Výčep
+3
Kushina Uzumaki
Akasuna no PiliKKa
Neuro Uchiha
7 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Tanzaku-gai :: Neutrální místo, hostinec Zlaté Oko
Strana 36 z 40
Strana 36 z 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Hostinec-Výčep
First topic message reminder :
Naposledy upravil Masakazu Hojo dne Mon 20 Dec - 5:29, celkově upraveno 17 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Hostinec-Výčep
Nič som mu nato nepovedala lebo to čo som povedala pred chvíľou bolo namňa trochu viac než normálne no potom som ale odpovedala
"Všetko?"
"Všetko?"
Anonymní- Anonymní
Pozrela som jedným okom smerom naňho aj som ho nechcela pustiť no ale držať som ho tu nemohla , trochu som kvôli tomu zosmutnela ale na vonok som bola úplne v pohode
Anonymní- Anonymní
Sadla som si tam na stoličku bola som trochu unavená tak som sa onňu chrbtom oprela a privrela som oči potom som odpočívala ale nad tým čo sa stalo som premýšlať nechcela
Anonymní- Anonymní
stál jsem před kumiko a ona spala na židly předemnou
ona spí, tss, měla spát pořádně večer
stál jsem před ní a pozoroval jsem jí
ona spí, tss, měla spát pořádně večer
stál jsem před ní a pozoroval jsem jí
Anonymní- Anonymní
hmm... nalil jsem do několika kastrolu líh který jsem následně zápálil tak že v kastrólech hořel ... položil jsem kastroly u ní tak když otevře oči aby viděla jen oheň ... pomalu jsem jí obešel tak že jsem stal v jejich zadech...
3....2....1...
začal jsem s ní rychle klepat
''hoří, hoříí''
křičel jsem jí do ucha panicky
3....2....1...
začal jsem s ní rychle klepat
''hoří, hoříí''
křičel jsem jí do ucha panicky
Anonymní- Anonymní
z ľaku som vyskočila zo stoličky rovno na tie horiace predmety začla som poskakovať a uskočila som po chvíľke odtiaľ na stranu
Anonymní- Anonymní
začal jsem se smát a nemohl jsem přestat když jsem viděl tuto vtipnou scénku a líh začal v kastrolech pomalu dohořívat
Anonymní- Anonymní
Pozrela som naozaj veľmi naštvane naňho chcela som mu niečo nato povedať skôr som sa mu chystala vylepiť no nakoniec som si uvedomila že sa veľa nestalo až na to že ma rozbolela z toho menšieho šoku hlava
"Ako malí -.-" "
"Ako malí -.-" "
Anonymní- Anonymní
''to máš za ten včerejší večer''
pověděl jsem a uklidil jsem kastroly do dřezu
pověděl jsem a uklidil jsem kastroly do dřezu
Anonymní- Anonymní
"No a? pretvarovala som sa aj pred človekom ktorého som mala rada tak neviem aký je rozdiel či si to ty alebo niekto iný"
Aj keď som to v tedy trochu obanovala no čas späť nevratím
Aj keď som to v tedy trochu obanovala no čas späť nevratím
Anonymní- Anonymní
''co kdybych ti k čenichu pod oči přivázal váček nasáklí krví, přestala by jsi se přetvařovat ?''
Anonymní- Anonymní
"V tedy som jedine tak vzrušená takže neviem čo by to tak pomohlo"
Anonymní- Anonymní
přišel jsem k ní a poplácal jsem jí po hlavě
''takto se mi to líbí, mluv na rovinu, klidně sprostě klidně... prostě buď to ty''
''takto se mi to líbí, mluv na rovinu, klidně sprostě klidně... prostě buď to ty''
Anonymní- Anonymní
''děkuji''
rukou jsem jí odkryl několik vlasů z jediného oka které bylo vidět a částečně i z čela nahl jsem se nad ní a políbil jsem jí na čelo, po té jsem si normálně stoupl a vlasy jsem jí dal za její pravé ucho tak že jí nelezli do levého oka
rukou jsem jí odkryl několik vlasů z jediného oka které bylo vidět a částečně i z čela nahl jsem se nad ní a políbil jsem jí na čelo, po té jsem si normálně stoupl a vlasy jsem jí dal za její pravé ucho tak že jí nelezli do levého oka
Anonymní- Anonymní
"Baka .... takéto trapné veci sa na verejnosti nerobia "
zamrmlala som
zamrmlala som
Anonymní- Anonymní
Strana 36 z 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Tanzaku-gai :: Neutrální místo, hostinec Zlaté Oko
Strana 36 z 40
Povolení tohoto fóra: