Hostinec-Výčep
+3
Kushina Uzumaki
Akasuna no PiliKKa
Neuro Uchiha
7 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Tanzaku-gai :: Neutrální místo, hostinec Zlaté Oko
Strana 34 z 40
Strana 34 z 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Hostinec-Výčep
First topic message reminder :
Naposledy upravil Masakazu Hojo dne Mon 20 Dec - 5:29, celkově upraveno 17 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Hostinec-Výčep
"Neuhlasisla byste,že jediná dokonalost je dokonalost?" ...pozvedl jsem obočí...
Anonymní- Anonymní
Dala som si prst von z úst
"Tak práve preto ja som ta dokonalá lebo som dokonalosť ..."
potom som odpovedala aj Itsukimu
"Trochu som sa popálila "
"Tak práve preto ja som ta dokonalá lebo som dokonalosť ..."
potom som odpovedala aj Itsukimu
"Trochu som sa popálila "
Anonymní- Anonymní
''dokonalost by se nepopálila zlato''
pověděl jsem s úsměvem a opatrně jsem jí chytrl ruku a ze zástěry jsem si vytáhl nožík který jsem otevřel a píchl jsem s ním Kumiko do krve... po té jsem nůž uklidil a začal jsem v kapse něco hledat a při tom jsem pevně držel její ruku
pověděl jsem s úsměvem a opatrně jsem jí chytrl ruku a ze zástěry jsem si vytáhl nožík který jsem otevřel a píchl jsem s ním Kumiko do krve... po té jsem nůž uklidil a začal jsem v kapse něco hledat a při tom jsem pevně držel její ruku
Anonymní- Anonymní
Ako začla vytiekať krv zčervenala som a radšej som pozrela inde aj keď bolo vydno že som začla zrýchlene dýchať
"čo myslíš prečo som to asi nespravila sama ?...."
"čo myslíš prečo som to asi nespravila sama ?...."
Anonymní- Anonymní
z kapsy jsem si vytáhl malý lístek od jedné rostliny a ten jsem jí položil na místo ze kterého jí na prstě nekla krev, po té co jsem přiložil lístek na to místo začala cítit v tom prstě menší úlevu a chlad po chvíli jsem sundal lístek z jejího prstu a žádná dírka po noži zde nebyla ani krev a prst byl již v pořádku. Lístek rostliny od krve jsem mezi prsty zmuchlal do kuličky a dal jsem si jej do kapsičky
Anonymní- Anonymní
Z mého nosu začalo týct pár kapek krve,poté co jsem uviděl její krev... a na mém obličeji to vyvolalo zprotivený výraz a začal jsem se koukat redši jinam...
Anonymní- Anonymní
jakmile jsem uviděl krev u smortnového nosu zakryl jsem kumiko rukou oči
toto nebylo v plánu
''kdyby jste něco potřeboval budeme vedle...znáte to, ženský, bojí se krve''
pověděl jsem smorntovi a pomalu jsem šel s kumiko do kuchyně a držel jsem jí na očích ruku
toto nebylo v plánu
''kdyby jste něco potřeboval budeme vedle...znáte to, ženský, bojí se krve''
pověděl jsem smorntovi a pomalu jsem šel s kumiko do kuchyně a držel jsem jí na očích ruku
Anonymní- Anonymní
dovedl jsem jí až do kuchyně a zavřel jsem za námi dveře, následně jsem ji dovedl z dosahu kulatého okna aby na něj nemohla koukat
''není zač''
pověděl jsem a sundal jsem jí ruku z očí
''není zač''
pověděl jsem a sundal jsem jí ruku z očí
Anonymní- Anonymní
podíval jsem se na ní a po té jsem se otočil došel jsem k pekáči kde bylo jídlo a to jsem vysypal do koše a po té jsem zde začal umývat nádobí jelikož ho tu bylo celkem dost špinavého a jí jsem ignoroval
Anonymní- Anonymní
"Nedám ... co jsem zde chtěl udělat jsem udělal, i když trochu rychle,ale udělal.. a asi se za chvíli vydám dám, i když nevím kam,ne jsem opustil měsíční..."
Anonymní- Anonymní
"Akosi vám nerozumiem len viem že ste asi dokončili to čo ste chcely "
Anonymní- Anonymní
"Prostě jednoduše,přišel jsem si sem opít mozek... a teď teď nevím kam páč jsem zdrhl z vesnice..."
Anonymní- Anonymní
Strana 34 z 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Tanzaku-gai :: Neutrální místo, hostinec Zlaté Oko
Strana 34 z 40
Povolení tohoto fóra: