Hostinec-Výčep
+3
Kushina Uzumaki
Akasuna no PiliKKa
Neuro Uchiha
7 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Tanzaku-gai :: Neutrální místo, hostinec Zlaté Oko
Strana 31 z 40
Strana 31 z 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Hostinec-Výčep
First topic message reminder :
Naposledy upravil Masakazu Hojo dne Mon 20 Dec - 5:29, celkově upraveno 17 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Hostinec-Výčep
''dá pronajmu ti pokoj a do rána budeš čekat děcko ... a nebo tě mohu hlídat'' usmál jsem se ''takže si vyber, buď decko, nebo půjdeš pryč a nebo mě poprosíš abych tě hlídal při tvém spaní''
Anonymní- Anonymní
"Hej je to pohodlnejšie než aby som sa zasa celú noc potĺkala po okolí a hľadala miesto na prespanie takto to už mám pri nose zas taká hlúpa niesom aby som niečo také ododila až na to prosenie mi to inak všetko vyhovuje "
Anonymní- Anonymní
"To je blbosť . načo by mi asi bolo ? len ďalšia príťaž... a nerozobieraj to už toľko "
Anonymní- Anonymní
''dobře tak jdeme''
došel jsem za pult a ze skříňky klíčky od jednoho pokoje a skříňku jsem následně zamkl a napsal jsem tam číslo pokoje ve kterém budeme kdyby nás někdo hledal a následně jsem přešel do místnosti za pultem
- přesun
došel jsem za pult a ze skříňky klíčky od jednoho pokoje a skříňku jsem následně zamkl a napsal jsem tam číslo pokoje ve kterém budeme kdyby nás někdo hledal a následně jsem přešel do místnosti za pultem
- přesun
Anonymní- Anonymní
Sedela som na stoličke a pozerala som z okna von.Takže tak neohrabane mi zničil klon... povedala som si sama pre seba.čo budem robiť ak nedokážem zničiť Konohu?Vrátiť sa nemôžem lebo som nukeninka.uvažovala som.Nech už mi dá Tatsuya nejakú úlohu nudím sa.... povzdychla som si a hlavu som si treskla o stôl od nudy.Nechala som ju tam položenú vedľa masky.Ani Reina mi nedáva úkol chjo... behalo mi všetko možné po rozume.
Kushina Uzumaki- Počet príspevkov : 1168
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kissu
Bola som na tomto mieste kde som mala obsluhovať ľudí no zatiaĽ naštastie nikto nič nechcel.
Anonymní- Anonymní
Prišla som k Kenjimu
"Dáš si niečo?"
Aj keď by neviem či tu mám obsluhovať práve ja no ale pracovať pracujem ....
"Dáš si niečo?"
Aj keď by neviem či tu mám obsluhovať práve ja no ale pracovať pracujem ....
Anonymní- Anonymní
stál jsem u pultu a jedním okem jsem pozoroval Kumiko a při tom jsem se staral o skleničky
Anonymní- Anonymní
"Zatiaľ sa mi to nezdá také tažké no ale to preto lebo je to len druhý no skoro druhý deň"
Anonymní- Anonymní
Hmm takže celý mesiac tu , no také strašné to možno nebude a nakoniec myslela som si že keď sa prevalý moja pravá povaha bude to horšie alebo teda skôr výnimočnejšie .... asi som skôr čakala nejaké uznanie za pretvárku no teraz to je jedno lebo je to teraz úplne niečo iné
Na jeho slová som len prikývla aj keď som ho veľmi nepočuvala
Na jeho slová som len prikývla aj keď som ho veľmi nepočuvala
Anonymní- Anonymní
přišel jsem k ní a cvrnkl jsem jí do čela
''pokud chceš o šesté se můžeme jít najíst do kuchyně, je to něco jako oběd pro personál''
pověděl jsem
''takže zdarma''
''pokud chceš o šesté se můžeme jít najíst do kuchyně, je to něco jako oběd pro personál''
pověděl jsem
''takže zdarma''
Anonymní- Anonymní
Ruku som si priložila na čelo a pozrela som naňho
"H-hej... á to jedlo pripravuješ ty ?"
"H-hej... á to jedlo pripravuješ ty ?"
Anonymní- Anonymní
Strana 31 z 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Tanzaku-gai :: Neutrální místo, hostinec Zlaté Oko
Strana 31 z 40
Povolení tohoto fóra: