Hostinec-Výčep
+3
Kushina Uzumaki
Akasuna no PiliKKa
Neuro Uchiha
7 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Tanzaku-gai :: Neutrální místo, hostinec Zlaté Oko
Strana 35 z 40
Strana 35 z 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Hostinec-Výčep
First topic message reminder :
Naposledy upravil Masakazu Hojo dne Mon 20 Dec - 5:29, celkově upraveno 17 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Hostinec-Výčep
"No nejdříve jsem se vydal z Iwy,abych poznával cizí zemně a kdyžtak někoho naverbovat... no a chodil jsem a chodil,až mě málem zabili v deštné... tak jsem utekl do měsíčné... kde mě zachránil minulý mesíčný kage a já se teda schoval pod jeho křídla,ale nakonec tam byl převrat a oni ho zabili,tak jsem tam chvíli s nima byl,střádal informace a poté zdrhl..."
Anonymní- Anonymní
"Aha no to máte ale ešte dobré , napríklad ja tu musím trčat celý mesiac a nesmiem odtiaľto odíst ani neviete ako ale kľudne by som si to s vami vymenila a ešte aby som nezabudla je mi vas trochu ľúto"
znelo to naojzaj všetko presvedčivo čo som hovorila ....
znelo to naojzaj všetko presvedčivo čo som hovorila ....
Anonymní- Anonymní
"Nič zvlášne pohádala som sa z jediným priateľom ktorého som mala ten neuniesol že nedokázal splniť sľub že ma ochráni keď omne niečo zistil a potom utiekol teraz je tu ale už mi je ukradnutý ani neviem ako sa sem dostal som no to je jedno ja som sa sem potom dostala tiež náhodou , chcela som zábavu a stalo sa to že som sa zadlžila"
Anonymní- Anonymní
"Ach tak... tak proto... no nic,já už asi vyrazim na cesty... Co jsem dlužen?"
Anonymní- Anonymní
"Nóó ja neviem to vie on takže si ho zavolajte "
prišla som zasa za Kenjim
"Tak dáš si niečo či tu chceš len sedieť?"
prišla som zasa za Kenjim
"Tak dáš si niečo či tu chceš len sedieť?"
Anonymní- Anonymní
"No tak keď inak nedáš... lenže ja nesmiem odtiaľto odísť iba ak pôjdeme teda viac dozadu ."
Anonymní- Anonymní
Došli sme až úplne dozadu kde by nemalo nič čut dopredu lenže by bolo lepšie keby šepkal
"Tak ?"
povedala som potichu
"Tak ?"
povedala som potichu
Anonymní- Anonymní
"Předtím jsem se s tebou nerozloučil,tak bych to chtěl udělat teď."
Anonymní- Anonymní
"Ahá no to nieje potreba lebo aj tak nevieš čo som poriadne zač aj keď ty si mi bol najbližie srdcu "
Anonymní- Anonymní
Chytil jsem ji za ramena.
"Sbohem,už se asi neuvidíme,ale slib mi jednu věc,že si nebudeš sama ubližovat,slib mi to prosím."
"Sbohem,už se asi neuvidíme,ale slib mi jednu věc,že si nebudeš sama ubližovat,slib mi to prosím."
Anonymní- Anonymní
Snažila som sa nedržať očný kontakt a potom som povedala
"Nemôžem sľúbiť to čo nemôžem splniť nie ?"
"Nemôžem sľúbiť to čo nemôžem splniť nie ?"
Anonymní- Anonymní
"Nemôžem , už o tom niektorí vedia tak je premna tažke niečo si neurobiť "
Anonymní- Anonymní
"Veď som ti povedala už keď sme sa stretli že niečo nieje somnou v poriadku preto som ťa tu potrebovala no teraz to je niečo iné "
Anonymní- Anonymní
Strana 35 z 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Tanzaku-gai :: Neutrální místo, hostinec Zlaté Oko
Strana 35 z 40
Povolení tohoto fóra: