Hostinec-Výčep
+3
Kushina Uzumaki
Akasuna no PiliKKa
Neuro Uchiha
7 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Tanzaku-gai :: Neutrální místo, hostinec Zlaté Oko
Strana 17 z 40
Strana 17 z 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Hostinec-Výčep
First topic message reminder :
Naposledy upravil Masakazu Hojo dne Mon 20 Dec - 5:29, celkově upraveno 17 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Hostinec-Výčep
Došiel som k pultu a vytiahol som akúsi zvláštnu fľašku bez označenia.
"Konečne si po dlhej dobe nalejem niečo poriadne."
"Konečne si po dlhej dobe nalejem niečo poriadne."
Tetsuya- Počet príspevkov : 488
Vešla jsem do hostince a rozhlédla se okolo. Pár lidí sedělo nadstolky, ale já spíš hledala určitou osobu. Došla jsem až k pultu a podívala se na muže. "Dobrý den, hledám majitele... kde bych ho našla?"
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna
"To závisí od toho, čo presne od neho potrebujete."
Poriadne som si ju prezeral.
Poriadne som si ju prezeral.
"Potřebuji od něj určité informace..." opřela jsem se o pult.
Shinobi
Posadil som sa na barovú stoličku vedľa nej, nalial som jej kvalitne odstaté víno a sám som sa pritom napil.
"Musím uznať, že si kosť, možno ich dostaneš aj zadarmo. To som ja."
"Musím uznať, že si kosť, možno ich dostaneš aj zadarmo. To som ja."
V první chvíli jsem chtěla něco odseknout, ale udržela jsem se na uzdě. Věděla jsem, jak je tahle situace ošemetná. Vzala jsem do ruky sklenku a protočila ji mezi prsty. "Děkuji... nejsem zvyklá na tento způsob zjišťování informací, takže se přiznám, že v tom neumím chodit..." pousmála jsem se. "Nechci to zadarmo... potřebuji naléhavě informace o jednom muži." stočila jsem na něj oči.
Shinobi
"Najskôr teda zaplať, potom sa o tom s tebou budem baviť. Ak predpokladám správne, čo si zač, potom si som istý, že peniaze máš."
"Jistě, mám... předpoklady si raději nechme, kdo jsem není důležité... kolik chceš?" naklonila jsem hlavu na stranu a lehce smočila rty v tekuti. Na jazyku se mi rozložila nahořklá chuť. Napila jsem se znovu, nespouštěje z něj oči.
Shinobi
Usmial som sa od ucha k uchu.
"Ako ťa tak pozorujem, nemám pocit, že by si v tom bola nová. Premohla si moju nenásytnosť, postačí mi tak 145 ryo."
"Ako ťa tak pozorujem, nemám pocit, že by si v tom bola nová. Premohla si moju nenásytnosť, postačí mi tak 145 ryo."
"Věř nebo ne, ale ke mě se zrovna tohle nehodí." pousmála jsem se. Vytáhla jsem složené peníze a po stole je posunula k němu. "Takže popojedem...?" dopila jsem víno.
Shinobi
Oprel som sa o pult, vzal som si peniaze a privrel oči.
"Tak to vybaľ. Kto je ten šťastlivec, o ktorého sa toľko zaujímaš?"
"Tak to vybaľ. Kto je ten šťastlivec, o ktorého sa toľko zaujímaš?"
"Goemon.. víc nevím." upřela jsem na něj nedočkavě oči a netrpělivě klepala nehty o dřevo.
Shinobi
"Goemon, známe meno. Udivuje ma, že práve ty o ňom nič nevieš. Ak samozrejme obaja myslíme na toho istého."
"Bohudík, i když možná bohužel, jsem do teď neměla tu čest." zamračila jsem se. "Řekni mi prosím, co o něm víš! Rychle prosím, tlačí mě čas."
Shinobi
"To asi nebude jediné, čo ťa tlačí. No nič, Goemon bol kedysi legendou. Ovláda špeciálnu techniku a k tomu navyše Kekkei Genkai. Bolo to tuším pred takými 50 rokmi, čo na zraze urobil obrovský rozruch. Verila by si tomu, priamo spred nosa všetkých piatich kage odniesol klenoty feudálov. Jeho hlavná sila bola v rýchlosti, ľudia neustále diskutovali, či je rýchlejší on alebo raikage. Tento problém ostal doposiaľ nevyriešený. Toľko k chvále, ale poďme do súčasnosti. Zákerná choroba zvaná "staroba" ho pripravila o možnosť chodiť, smutné. Z neprekonateľného sa stal podpriemerný, no možno som to v oboch prípadoch trocha prehnal. Tak či onak, dnes už neznamená absolútne nič, môže iba sedieť v kresle pred televíziou a spomínať na staré dobré časy."
"Zdřejmě opravdu mluvíme oba o někom jiném... jinak si nedovedu představit, že by mi někdo takový, jak ty říkáš unesl dceru..." zavrčela jsem. "Netuším, k čemu by ji mohl potřebovat..."
Shinobi
Zapískal som.
"Fíha, tak stará paprika niečo chystá. Bez nôh toho veľa nezmôže, ak si dovolil uniesť takúto významnú osobnosť, určite má niečo za lubom, že? Pravdepodobne sa pokusi opäť postaviť na vlastné nohy, nemusíš to vnímať ako metaforu. Tvoja dcéra je na tom zle, môže skončiť akokoľvek. Buď ju nadroguje, urobí na nej experimenty, alebo jej vezme telo, zopár operácii, alebo je to starý pedofil. Vyber si."
"Fíha, tak stará paprika niečo chystá. Bez nôh toho veľa nezmôže, ak si dovolil uniesť takúto významnú osobnosť, určite má niečo za lubom, že? Pravdepodobne sa pokusi opäť postaviť na vlastné nohy, nemusíš to vnímať ako metaforu. Tvoja dcéra je na tom zle, môže skončiť akokoľvek. Buď ju nadroguje, urobí na nej experimenty, alebo jej vezme telo, zopár operácii, alebo je to starý pedofil. Vyber si."
Skleničku, která stála na stole jsem chytila do ruky a stiskla tak pevně, že se rozletěla na malé kousíčky. "Kde je?" zeptala jsem se ledově, pohlédla jsem mu do očí.
Shinobi
"Brzdi, starcov nesledujem. Neviem kde sa práve teraz nachádza, ale ak by si mi priniesla jeho DNA a ďalších povedzme 300 ryo, nebol by to problém."
"Dám ti co chceš, řekni mi kde je!" zavrčela jsem.
Shinobi
"Jeho DNA, vlas, alebo kus oblečenia, čokoľvek s ním súvisiace na stôl a 300 ryo mne do ruky, to je recept."
Vyndala jsem peníze a položila je před něj. "Fajn, zabiju ho a přinesu ti třeba celý tělo... kde je?!"
Shinobi
"Asi si ma nepochopila, ak ho chcem lokalizovať, budem potrebovať DNA. No na druhej strane, ak doložíš ešte viac, mohol by som kontaktovať svojich zvedov, aby sa naňho popýtali."
Poklepala jsem na stůl. "Už jsem ti řekla, že ti dám co chceš, ale chci vědět všechno co se dá! Třeba i co snídá, když to bude potřeba!" zamračila jsem se.
Shinobi
Strana 17 z 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Tanzaku-gai :: Neutrální místo, hostinec Zlaté Oko
Strana 17 z 40
Povolení tohoto fóra: