Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tréninkové místnosti

+2
Ryuuji Akatsuchi
Shijin Hyuuga
6 posters

Strana 16 z 40 Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Next

Goto down

Tréninkové místnosti - Stránka 16 Empty Tréninkové místnosti

Příspěvek pro Shijin Hyuuga Thu 4 Aug - 13:09

First topic message reminder :

Tréninkové místnosti - Stránka 16 Thirdtrain
Tréninkové prostory, poblíž potok, les a sklad se vším co je pro trénování potřeba.

Naposledy upravil Shijin Hyuuga dne Tue 9 Aug - 7:46, celkově upraveno 2 krát
Shijin Hyuuga
Shijin Hyuuga
Jounin
Jounin

Počet príspevkov : 5136

Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga

Http://poetia.blog.com

Návrat nahoru Goto down

Tréninkové místnosti - Stránka 16 Empty Re: Tréninkové místnosti

Příspěvek pro Ryuuji Akatsuchi Sat 20 Aug - 8:27

Dorazil som sem aj ked ma uz niekto predbehol siel som teda dalej aby som ho nerusil .
Presiel som na jedno velke spaleniste kde som trenovaval a pustil som do maleho ohniveho predstavenia .
Namieril som ruky na dva velke kamene a y nich mi vystrelil ohen a to bez pecati .
Chvilu som ho zhavil .
Tréninkové místnosti - Stránka 16 1hxsnd
Potom som sa ukazal Rongu a predviedol svoju fuuton tsuugu .
Tréninkové místnosti - Stránka 16 J82iyc
Nakoniec sa skoval a sledoval mna .
Ja som vytvoril obrie ruky z ohna .
Jedna bola taka velka ako moje telo mozno trchu vecsia .
S nimi som schytil jeden strom a on hned zacal horiet potom som ho rozlomil a zacal som nicit stromy okolo potom zmizly .
Tréninkové místnosti - Stránka 16 21bj2fb
Rozhodoval som sa co dalej .
Namieril som rukou pred seba a zacal som palit ohnive gule po priestore .
Tréninkové místnosti - Stránka 16 1zvplqp
Bolo by toho este vela co som mohol skusit no potom som privrel oci .
Otvoril som ich a ruku som namieril k slnku .
Plne som sa sustredil a v ruke sa mi objavil doslova zmensenina jeho no ruka sa mi roztriasla a odhodilo ma to .
Tréninkové místnosti - Stránka 16 Izxi7m
Docela ma bolela .
"No tak toto este vsetky muchy som nevychytal "
Vstal som a vyskocil som si na strom pozoroval som kto v okoli tu je chcelo sami trenovat no nie samemu .
Preto som skocil zo stromu a zamieril som k tomu co trenoval .
Ryuuji Akatsuchi
Ryuuji Akatsuchi

Počet príspevkov : 1913

Shinobi
Vesnice: Konohagakure Konohagakure
Klan: Akatsuchi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 20 Aug - 9:44

....Pomaličky som najprv pohol len prstom a potom som pohol celou rukou a zatol som si dlaň potom som vstal trochu ešte rozbolený že som bol celú noc vonku a spal som Ksó môj tréning keď som sa ponaťahoval tak som sa pozrel okolo mňa ešte som mal pred očami zahmlené no už som sa cítil lepšie ako včera prešuchol som si oči rukami a potom som ich otvoril už som videl lepšie zasmial som sa a ešte raz porozhliadal a videl som dvoch Shinoby jeden ako kráčal k tomu druhému aktivoval som si Byakugan aby som zistil kto sú ten čo trénoval bol Katashi a toho čo k nemu kráčal som ešte nestretol no keď som zistil že to je Katashi len som sa zasmial sa ďalej a trénoval moju techniku.Len som potreboval nejakú obeť šiel som pomedzi stromu kde som našiel králika ktorého mi chvíľu trvalo chytiť no ale po dlhom boji som ho chytil a doniesol som ho tam kde som tomu hovoril lúka ešte som ho držal no ako som plánoval urobiť pózu tak som ho pustil aby dopadol na zem a okolo mňa sa objavil zelený kruh "Hakke Sanjūni Shō"
a začal som mlátiť do králika "1 úder,2 údery,4 údery,8 úderov,16 úderov,32 úderov" a králika to odhodilo no odskákal len z menšími ťažkosťami Ksó musím to doladiť na maximum a prišiel k vode kde sa vyzliekol do trenok sústredil si chakru do nôh ako pri Jūkene ale tentoraz to skúsil na nohy a stúpol na vodu asi sekundu tam stál a potom sa ponoril pod vodu Ksó a trénoval ďalej...

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryuuji Akatsuchi Sat 20 Aug - 9:51

Ako som šiel ucítil som iný pach .
A niečo som aj začul keď som v diali videl niekoho čo mi pripomínalo hyuugu hneď ma napadlo .
Najlepšie na taijutsu sa trénuje s nimi ale ak je to začiatočník tak mi to veľmi nepomôže ... ach jaj keby som len stretol Shijin ...
Nakoniec som sa zastavil a pozeral som okolo seba .
Ryuuji Akatsuchi
Ryuuji Akatsuchi

Počet príspevkov : 1913

Shinobi
Klan: Akatsuchi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Sat 20 Aug - 9:53

Prišiel som na cvičisko.
"Mal by som si vyskúšať novú techniku ale počkám kým tu bude prázdno"
Vyskákal som na strom uplne hore a pozoroval ostatných.
Nawaki
Nawaki

Počet príspevkov : 3219

Shinobi
Klan: Uchiha

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Aokawa Sat 20 Aug - 11:21

Trénoval jsem poctivě 3 hodiny a už jsem byl na pokraji svých sil.Chakry mi moc nezbývalo a já se nemohl skoro hýbat.Soustředil jsem už poslední zbytky své chakry a vyběhl jsem na "ten" strom.Stoupl jsem si na větev , hlavu jsem opřel o strom a koukal jsem se do země.*Musí.....musí!Prostě...musí!* pomyslím si a plnou silou praštím do stromu.Pak sjedu na kolena a nakonec se otočím a sednu si.Zády se opřu o strom a hlavu zvednu.Koukal jsem se na to překrásné nebe.
Katashi Aokawa
Katashi Aokawa

Počet príspevkov : 2088

Shinobi
Klan: /

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 20 Aug - 13:10

Přišla jsem na cvičiště a aktivovala byakugan. Měla jsem okamžitě přehled o všech lidech, kteří se tu nacházeli. Zatím jsem se rozhodla nikoho neotravovat a trochu se potrénovat sama. Poslední dobou se akorát válím a sekýruju ostatní. To není dobré. Všimla jsem si, že po levé straně je jakási skalka. Zkusím ji rozbít. Pochopitelně ne hrubou silou, tu musím nahrazovat čakrou. Zamířila jsem tedy na skalku Prázdnou dlaní.

Tréninkové místnosti - Stránka 16 Prazdnadla

"Není to špatné, ale Tsunade by to zvládla jednou ranou."
zamumlám si.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 20 Aug - 14:43

Už som sa tam udržal asi tak 10 minút no potom som si všimol že prišla Mikomi-sensei tak som sa vydal za ňou no najprv som vyšiel z vody obliekol som sa trochu som si rukou prečesal vlasy a šiel za ňou keď som k nej dorazil tak som začal hovoriť"Mikomi-sensei nedali by ste mi nejaký typ ako sa udržať na vode už tam vydržím 10 minút no stále spadnem a nemôžem dlhšie" zasmial sa a trošku bol nespokojný keď si obliekol suché oblečenie na mokré telo....

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 20 Aug - 15:35

Pousmála jsem se a otočila směrem na svého žáka.
"Je to všechno jen o ovládání čakry. Pokud vydržíš stát 10 minut, je to tím že neudržíš pozornost. Chce to jen trénink. Jednou budeš na vodě určitě i bojovat a nebude ti to dělat problém." pravila jsem a tvářila se, že se za mnou vůbec nezvedá prach ze zdemolované skalky.

(omlouvám se, jsem tu ale něco sepisuju xD)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 20 Aug - 15:39

(Nevadí :Daj tak sa nenudím našiel som si dobru prácu na nudu Very Happy)

"Arigato" odišiel späť ku vode a cestou si hovoril To mi ale pomohla a to si hovori Sensei pche došiel k vode vyzliekol sa a začal opäť cvičiť

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Aokawa Sat 20 Aug - 15:51

Po chvíli jsem uviděl že přišla Mikomi-sensei.Usmál jsem se , ale pořád jsem seděl na stromě.Až jak Kibō odešel tak jsem seskočil a šel za ní."Ehm...Mikomi-sensei...neruším Vás??" zeptal jsem se jí s úsměvem a poškrábal jsem se na hlavě."Váš klan se specializuje na Taijutsu , že??Myslíte že byste mě mohla naučit nějaké pohyby??Chci se totiž v Taijutsu zlepšit nejen tak že budu silnější a rychlejší , ale chci taky znát nějaké nové pohyby , a chtěl bych se učit pouze od "mistra řemesla" " zeptal jsem se jí s úsměvem.
Katashi Aokawa
Katashi Aokawa

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 20 Aug - 16:05

Zatvářila jsem se poněkud překvapeně. Mistr řemesla? Nejsem zvyklá na to, aby mi někdo říkal něco podobného. Buď je mimo a neuvědomuje si, že jsem ještě mládě, a nebo podlejzá.
"Ne, nerušíš, jsem tu přece pro vás. Můžeme si dát malý cvičný souboj. Nepoužiju juuken, protože bych tě nerada zablokovala." pousmála jsem se a aktivovala byakugan. Trochu jsem se protáhla a byla připravená.
"Zkus nějaký výpad, z různých úhlů a nešetři mě. Díky zornému poli 360 stupňů uvidím všechno."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Aokawa Sat 20 Aug - 16:17

"Tak to je dobře že neruším...nerad bych vás nějak naštval" řeknu a připravím se k boji.Soustředil jsem chakru do nohou abych byl rychlejší a do rukou abych byl silnější.Do nohou jsem však nechtěl vložit normální chakru nýbrž Raiton chakru , protože ta prý má výhodu v rychlosti.Zapřel jsem se pravou nohou a co nejrychleji jsem proti ní vyrazil.Vypadalo to , že chci zaútočit zepředu , ale když jsem byl těsně u ní tak jsem jí přeskočil a zaútočil zezadu.
Katashi Aokawa
Katashi Aokawa

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 20 Aug - 16:23

Když mě přeskakoval, napadlo mě, že udělá podobnou věc, ale zatím jsem se ho nepokoušela chytit. Uhnula jsem tedy do strany a otočila se k němu bokem, takže jeho úder mířil již na prázdné místo. Rukou jsem ho chytila za předloktí a k jeho síle přidala tu svou, aby se trochu proběhl. Pak jsem opět stála na místě a čekala až se zastaví a zkusí to znovu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Sat 20 Aug - 16:26

Zoskočil som na zem.
Oprel sa o strom a usmieval sa.
"Tu sa trenuje do skonania ako vidím...Nevadilo by vám keby sa pridám?"
Nawaki
Nawaki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Aokawa Sat 20 Aug - 17:01

*Je chytrá...to se mi líbí..* pomyslel jsem si,usmál jsem se a nohou jsem se silně zapřel abych se zastavil.Ani jsem nezaváhal a znova jsem se proti ní rozběhl.Tentokrát jsem útočil zepředu.Když jsem byl blízko ní tak jsem nejprve udeřil pěstí někde do oblasti žeber na pravé straně a pak okamžitě na žebra na levé straně.
Katashi Aokawa
Katashi Aokawa

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 20 Aug - 17:08

I když jsem se musela rychle hýbat a otáčet, abych jednu nekoupila, usmívala jsem se. Je rychlý. Dokonce o mě škrtnul. Nemusí mít z těch chuuninských zkoušek takový strach.

Tréninkové místnosti - Stránka 16 0035

Sotva jsem se vyhnula úderům, uskočila jsem dozadu. Aniž bych se na Nawakiho podívala (ach ty výhody byakuganu) začala jsem odpovídat.
"Nejsem si jistá, spíš bychom si překáželi. Ale možná bys nám mohl pomoci s genjutsu, protože to neovládám žádné."

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Sat 20 Aug - 17:17

"Tak ja vám rád pomôžem s Genjutsu aby som ta mohol nejake naučiť"
Nawaki
Nawaki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 20 Aug - 17:30

Začala jsem rozpačitě gestikulovat. Ještě to tak... ještě se ztrapnit.
"Kdeže, jsem na to levá. Jde mi jen o moje studenty. Potřebují si nacvičit jak genjutsu zrušit. Než bych se nějaké naučila, trvalo by to. A navíc, v tvém provedení jim to dá zabrat mnohem víc." pousmála jsem se lehce sadisticky. Se mnou se sensei taky dvakrát nemazlil.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nawaki Sat 20 Aug - 17:47

"Dobre teda ale bude to bolieť"
Pousmial som sa
Nawaki
Nawaki

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Aokawa Sat 20 Aug - 18:17

*Jo!Trefil jsem jí...sice jen trochu , ale trefil..a to je pro mně to hlavní* pomyslel jsem si a usmál jsem se.Odskočil jsem o trochu dál ale pak přišel ten chlap.*Ksoo...kazí mi plány...raději je nebudu rušit...nechci senseice zkazit nějakou chvíli* pomyslel jsem si trochu naštvaně , ale navenek jsem to najevo nedal.*Hmm...nebudu vás rušit...zatím* řekl jsem a pousmál jsem se.Do nohou jsem bleskově soustředil Raiton chakru a uskočil jsem od nich co nejdál to šlo.Vyskočil jsem si na "onen" strom a sedl jsem si na větev.*Kso...mě to snad nikdy nevyjde....už mě to začíná pěkně štvát.* pomyslel jsem si opět naštvaně , ale tentokrát to na mně bylo už trochu znát.Byl jsem od nich o dost dál , takže myslím , že by to normální ninja neviděl , avšak senseika má "ty oči".
Katashi Aokawa
Katashi Aokawa

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 20 Aug - 18:24

"Eh? Katashi! Kam si jako myslíš..." zakřičela jsem, ale už byl pryč. Tedy mimo doslech, přesněji řečeno. Ne mimo můj dohled. Co má tohle znamenat?
"Omluv mě. Musím si zjednat autoritu." pravila jsem směrem k Nawakimu a pomalým krokem došla až ke stromu, na kterém Katashi "hnízdil." Chvíli jsem si ho prohlížela, jako kdybych si nevěděla rady co teď. Přiložila jsem dlaň ke kůře stromu a začala koncentrovat čakru.

Tréninkové místnosti - Stránka 16 Daburubpb

"Hakke Hasangeki." pravila jsem, a z mé ruky vyšlehla bílá čakra, která kmen stromu přepůlila. Pomaloučku jsem poodstoupila a čekala, až se zkácí k zemi.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Aokawa Sat 20 Aug - 18:44

*Co to ksakru je??Proč se mě snaží dostat na zem??Co jsem jí zase udělal??* pomyslel jsem si a jakmile strom začal padat dolů , tak jsem seskočil na zem a rukou jsem se podepřel.
"Sensei??Děje se něco??Proč jste zničila strom , na kterém se mi nejlépe chodilo??" zeptal jsem se jí nechápavě.
Katashi Aokawa
Katashi Aokawa

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 20 Aug - 18:49

Zatvářila jsem se přísně a sledovala ho byakuganem.
"Protože zaprvé, jsi utekl z tréninku, za druhé, je načase se ze stromů přesunout jinam, abys nezaostával za svým kolegou, a za třetí, protože jsi mě nechal samotnou s tím Uchihou." pravila jsem, chytla ho za límec. Táhla jsem ho za sebou směrem k říčce. Na tváři jsem měla trochu šílený výraz.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Aokawa Sat 20 Aug - 18:57

"K tomu jsou 3 jednoduchá vyjasnění...Za prvé: Utekl jsem , protože nesnáším obecnost jiných lidí při svém tréninku než je můj tým...Za druhé : Zaostávám protože on se narodil do klanu s tím vaším okem a tudíž má talent a já ne....a za třetí...to se váže s tím prvním...nestrpím obecnost někoho jiného a tudíž jsem vás tam musel nechat....Gomene" řekl jsem jí smutně a šel jsem za ní.
Katashi Aokawa
Katashi Aokawa

Shinobi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sat 20 Aug - 19:05

Nadechla jsem se, otočila se k němu čelem a spustila.
"Jde jen a jen o trénink. Ani já vás nemůžu naučit všechno. Těžko s vámi proberu zrušení genjutsu, když žádné neumím seslat. Chtěla jsem jen zneužít schopností někoho jiného." dodala jsem téměř hrdě. Pokračovala jsem v cestě a zastavila se až na vodní hladině, zhruba pět metrů od břehu.
"Nemůžu se dívat na to jak jsi rozmlácený z těch stromů, takže zkusíme něco jemnějšího." pravila jsem s úsměvem, jako kdyby chůze po vodě byla naprostá banalita.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 16 z 40 Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: