Jazero
+12
Shinobi
Len
Kaito Yoshikuni
Aitenn Megami
Katashi Aokawa
Aki Kana
Nara Kagayami
Kisuke Uchiha
Ayame Takahashi
Uzumaki Allii
Shijin Hyuuga
Nawaki
16 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 13 z 40
Strana 13 z 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Re: Jazero
"Ty si mi idot chlapče ... a pomoc nepotrebuješ ?
Veď neporazíš ani mňa a kde by si dal niekoho kto ublížil tvojím blízkym ."
Veď neporazíš ani mňa a kde by si dal niekoho kto ublížil tvojím blízkym ."
Anonymní- Anonymní
Ne nepotřebuju pomoc! řeknu mu a přestanu s hlavou mlátit o strom.Co víš o těchto lidech? Tatsuo,Ruki a Kagami Uchiha? zeptám se se slzami v očích
Anonymní- Anonymní
"No určite dosť ale nemám ti prečo o nich hovoriť ."
Vedel som niečo len zo spisoch nebolo toho veľa ale on to nevedel .
Vedel som niečo len zo spisoch nebolo toho veľa ale on to nevedel .
Anonymní- Anonymní
Vstal jsem a chytil ho.Dělej řekni mi co o nich víš! řeknu mu naštvaně a neklidně.
Anonymní- Anonymní
Ja som bol v kľude dokonca ani môj pohlad sa nezmenil .
"A čo ak nie ?
Udrieš ma a zlomíš si ruku ?"
"A čo ak nie ?
Udrieš ma a zlomíš si ruku ?"
Anonymní- Anonymní
Ihned jsem se na něj podíval.Já už nevím.....nevím co dělat. spadnu k zemi.
Anonymní- Anonymní
Řekni mi.Jak si mám někoho umoudřit když jsem ho naštval?V tomhle případě jí. podíval jsem se na něj.
Anonymní- Anonymní
Já jsem,ale chtěl najít ty lidi řeknu.Kéž bych to mohl vrátit aby na mě nebyla naštvaná. dodám a smutně odejdu pryč.(přesun)
Anonymní- Anonymní
Příjdu zpátky k jezeru a sednu si.Díval jsem se na hladinu.Pořád jsem byl skleslí.
Anonymní- Anonymní
Šel jsem k jezeru a cestou sebral pár pěkný plochých kamínků. Sedl jsem si vedle něj a začal házet žabky.
Když se mi stalo to co tobě. Bylo nejlepší odejít, alespoň na nějaký čas z vesnice a toulat se po světě. Přijedeš tak na nové myšlenky a ještě se něco přiučíš.
Když se mi stalo to co tobě. Bylo nejlepší odejít, alespoň na nějaký čas z vesnice a toulat se po světě. Přijedeš tak na nové myšlenky a ještě se něco přiučíš.
Anonymní- Anonymní
Odejít na nějaký čas z vesnice? překvapeně jsem se na něj podíval.A to jako bych měl odejít z vesnice teď? zeptám se ho.
Anonymní- Anonymní
Neříkám, že teď. Myslel jsem až po tom, co se to tu trochu uklidní. Nyní by to bylo poměrně netaktní, vůči padlím v této bitvě.
Řekl jsem klidně a dál házel žabky na hladinu jezera.
Řekl jsem klidně a dál házel žabky na hladinu jezera.
Anonymní- Anonymní
No tak mě je to už jedno.Všechny jsem naštval.Vše jsem zvoral. řeknu a postavím se podívám se na obvaz kolem břicha.Potom jsem se rozeběhl a běžel jsem po jezeře.
Anonymní- Anonymní
Povzdechl jsem si nad jeho nerozvážností, ale dál jsem zůstal sedět na břehu jezera. Koukal jsem se na příboj vln, které začal proti břehu hnát sílící vítr.
Anonymní- Anonymní
Přiběhl jsem zpátky.Taschere potřebuju aby jsi mi s něčím pomohl. řeknu mu.
Anonymní- Anonymní
Potřebuju aby jsi mi pomohl z vesnice.Vím,že to bude znít jako kravina,ale z vesnice asi odejdu na vždy řeknu mu.
Anonymní- Anonymní
Uvědomuješ si, ale plně následky svých činů? Bude z tebe nukenin a pravděpodobně vyšlou někoho aby tě odstranil. Nejlepší by pro tebe bylo, pokud to tedy myslíš vážně. Získat si, alespoň dočasně nějaké krytí. Například misi nebo něco podobného. Dříve nebo později na to přijdou, ale minimálně ti to dá čas se na to v rámci možností připravit.
Řekl jsem věcně.
Řekl jsem věcně.
Anonymní- Anonymní
Strana 13 z 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 13 z 40
Povolení tohoto fóra: