Jazero
+12
Shinobi
Len
Kaito Yoshikuni
Aitenn Megami
Katashi Aokawa
Aki Kana
Nara Kagayami
Kisuke Uchiha
Ayame Takahashi
Uzumaki Allii
Shijin Hyuuga
Nawaki
16 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 12 z 40
Strana 12 z 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Re: Jazero
''tak alespoň vím, že žiju''
řekl jsem si potichu pro sebe
''zajímalo by mě proč v týhle zimě, skáčeš do vody, to byla nějaká sázka či co ?''
nešlo mi to nějak do hlavy a jakmile jsem zaslechl ke mě něco běžet položil jsem si ruku na mou kapsu s kunaii
něco sem běží... liška ? ne dopady jsou těžší, vlk ?
rukou jsem zajel do kapsičky a vytáhl jsem z ní kunai
řekl jsem si potichu pro sebe
''zajímalo by mě proč v týhle zimě, skáčeš do vody, to byla nějaká sázka či co ?''
nešlo mi to nějak do hlavy a jakmile jsem zaslechl ke mě něco běžet položil jsem si ruku na mou kapsu s kunaii
něco sem běží... liška ? ne dopady jsou těžší, vlk ?
rukou jsem zajel do kapsičky a vytáhl jsem z ní kunai
Anonymní- Anonymní
Kinomaru se přibližoval blíž až přišel těsně před něj.Já jsem se konečně rozběhl a přiběhnu k němu.Ne nebyla to sázka řeknu.A zkusíš něco Kinomarovi udělat a skončíš špatně usměju se a prohlížel jsem si ho.Jsem Shew Inuzuka.
Anonymní- Anonymní
přimhouřil jsem oči nelíbilo se mi jak mi vyhrožoval
''a já jsem pravá ruka hokageho a také jeho asistent a také jsem druhý nejsilnější shinobi v téhle vesnici, hned po hokagem ten je samozřejmě lepší, ale jednoho dne jej porazím a pak předemnou všichni pokleknete a uznáte mě za nejsilnějšího shinobiho na světě''
řekl jsem hrdě a na tváři jsem se ďábelsky usmál
''a já jsem pravá ruka hokageho a také jeho asistent a také jsem druhý nejsilnější shinobi v téhle vesnici, hned po hokagem ten je samozřejmě lepší, ale jednoho dne jej porazím a pak předemnou všichni pokleknete a uznáte mě za nejsilnějšího shinobiho na světě''
řekl jsem hrdě a na tváři jsem se ďábelsky usmál
Anonymní- Anonymní
Můj úsměv se rozšířil a byl více než věrohodný
''měl bys, jinak budeš mí problémy''
Zabedněnec, ale i on se jednoho dne pokloní
Začal jsem si představovat jak se předemnou klaní a hluboce jsem se zasmál
''měl bys, jinak budeš mí problémy''
Zabedněnec, ale i on se jednoho dne pokloní
Začal jsem si představovat jak se předemnou klaní a hluboce jsem se zasmál
Anonymní- Anonymní
Nelíbilo se mi, že se zajímá o někoho jiného, zjevně se považoval za silnější kvůli tomu, že se mě na ně ptal
''Nevím, a nezajímají mě, když je hledá někdo jako ty, vsadím se že to budou nějací ťulpasové, stejně jako ty !''
Postavil jsem se a uraženě jsem si založil ruce na hrudi
''Nevím, a nezajímají mě, když je hledá někdo jako ty, vsadím se že to budou nějací ťulpasové, stejně jako ty !''
Postavil jsem se a uraženě jsem si založil ruce na hrudi
Anonymní- Anonymní
Ruce jsem zatnul v pěst.Klid.Musím se uklidnit podíval jsem se na něj.Ty si o sobě asi myslíš hodně co? zeptám se ho naštvaně
Anonymní- Anonymní
''nemyslím, já to vím, narozdíl od tebe''
hrdě jsem vztyčil bradu a na tváři se mi objevil cool pohled
''postav se mi do cesty a smetu tě z ní jako by jsi byl smítko prachu''
zasmál jsem se provokativně a následně jsem na něj vyplázl jazyk
hrdě jsem vztyčil bradu a na tváři se mi objevil cool pohled
''postav se mi do cesty a smetu tě z ní jako by jsi byl smítko prachu''
zasmál jsem se provokativně a následně jsem na něj vyplázl jazyk
Anonymní- Anonymní
Co jsi to řekl?! zeptám se velice naštvaně,ale pak jsem se začal zase uklidňovat.Jako by znal,že tohle mě nasere
Anonymní- Anonymní
''řekl jsem, že v porovnání semnou, jsi nic, chacha, pouhá nula''
vyplázl jsem na něj jazyk
''a když dovolíš už půjdu, mám na práci důležitější věci, než se tu bavit s někým kdo mi nikdy nebudeš šahat po kolena''
vyplázl jsem na něj jazyk
''a když dovolíš už půjdu, mám na práci důležitější věci, než se tu bavit s někým kdo mi nikdy nebudeš šahat po kolena''
Naposledy upravil Taiki dne Thu 17 Nov - 16:04, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Ja som bol ešte stále v Konohe ale nie v kanclu od Tashera som sa dávno vytratil a teraz sa mi naskyptla príležitostť sledovať týchto dvoch .... nebolo by radšej dobré keby som si musel ešte myslieť aj čo sú to za ...
Preto som ich len sledoval a pozeral sa čo robia možno by sa dalo na tom zabaviť sa .
Preto som ich len sledoval a pozeral sa čo robia možno by sa dalo na tom zabaviť sa .
Anonymní- Anonymní
"Ale ale ty si sa nepoučil čo bláhový Inuzuko ?"
Prehovoril som k nemu .
A zletel som nižšie.
"Skončíš raz veľmi zle ."
Prehovoril som k nemu .
A zletel som nižšie.
"Skončíš raz veľmi zle ."
Anonymní- Anonymní
"Ja som už na odchode z konohy takže ťa tu dlho otravovať nebudem ...
A čo nevidím teba a zasa sa vtekáš ."
A čo nevidím teba a zasa sa vtekáš ."
Anonymní- Anonymní
Tak já nevím co dělat.Jsem v koncích řeknu a sklouznu po stromu až na úplně na zem.
Anonymní- Anonymní
"Ale prečo myslííš ?
Ja si to kľudne vypočujem aj tak nemám nič iné na práci ."
Ja si to kľudne vypočujem aj tak nemám nič iné na práci ."
Anonymní- Anonymní
Chci jít zabít jednu osobu za to co udělala někomu kdo pro mě je příkladem.Teď je ta osoba co pro mě je příkladem naštvaná řeknu.
Anonymní- Anonymní
"Jááj a čože je to za osobu ?
Najprv zájdi za ňou a ospravedlň sa jej a čo to za osobu chceš zabiť ak to nieje prisilné tak ti pomôžem ak je to niečo S ranku tak to ti nepomôžem .
Svoj život mám ešte rád ."
Najprv zájdi za ňou a ospravedlň sa jej a čo to za osobu chceš zabiť ak to nieje prisilné tak ti pomôžem ak je to niečo S ranku tak to ti nepomôžem .
Svoj život mám ešte rád ."
Anonymní- Anonymní
Omluvit se.Nemohl jsem byl jsem v nemocnici tak jsem poslal někoho místo mě.A nechci ničí pomoc řeknu a začnu mlátit hlavou o strom.Kde kur*a může být? pomyslím si a pořád jsem se mlátil hlavou o strom.
Anonymní- Anonymní
Strana 12 z 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 12 z 40
Povolení tohoto fóra: