Jazero
+12
Shinobi
Len
Kaito Yoshikuni
Aitenn Megami
Katashi Aokawa
Aki Kana
Nara Kagayami
Kisuke Uchiha
Ayame Takahashi
Uzumaki Allii
Shijin Hyuuga
Nawaki
16 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 8 z 40
Strana 8 z 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Re: Jazero
"Nie len chcem vedieť čo urobíš" povedal som a prišiel som k nej a chytil znova za ruku.
Anonymní- Anonymní
* No ja by som sa najradšej išla prezliecť.* a názornou ukážkou som si vyžmýkala vodu z vlasov.
Anonymní- Anonymní
Tak poďme. Ale potom sa vrátime a začneme trénovať povedal som jej šiel som za ňou.
Anonymní- Anonymní
/Do ryže! Zase chce trénovať! Aj tak to ako tréning nedopadne./ Prebehlo mi hlavou cestou domou. *Ale ty sa so mnou prezliekať nebudeš!* oznámila som mu pre istotu.
Anonymní- Anonymní
* No ták! Čo tak zrazu zaostávaš?* pýtala som sa ho zo žartu. A pobehla som ešte viac smerom k jazeru.
Anonymní- Anonymní
"Chceš trénovať tu alebo pôjdeme na krajšie a lepšie miesto?" opýtal som sa jej .
Anonymní- Anonymní
Procházel jsem se lesem a vše sledoval sharinganem.Dorazil jsem k jezírku a posadil se do tureckého sedu,přičemž jsem udělal pečetě.Vytvořil jsem malého ptáčka,který měl na noze dopis a poslal jsem ho do Konohy.Pohledem jsem přejížděl po dvou lidech co tu byli a zůstával jsem pro jistotu ve střehu.
Anonymní- Anonymní
"Tak jsem tě konečně našel" pomalu jsem přišel k Akimu
Kisuke Uchiha- Počet príspevkov : 1039
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
''Hmm?''Překvapeně jsem se otočil a poupravil si plášť.''Takže ještě žiješ?Heh..To se divím'',s aktivovaným sharinganem jsem se mu díval do očí.''Podlě toho co jsi řekl..Něco po mě chceš?Snad né mě chytit?''Řekl jsem posměšně a zapátral pod černý plášť.
Anonymní- Anonymní
"Nemám důvod....jak už asi výš Pili je mrtvá...chci pomst...chci se pomstít konoze"
Shinobi
objevil jsem se za jeho zády a svíral v pravé ruce pevně Kunai.''A nebo bych tě mohl zbavit tvého trápení tím že tě zabiju..Mé oči se změnily Kisuke'',řekl jsem chladně a zůstával k němu otočený zády.''Nic Konoze nedlužím..Vlastně proč?Bude víc holek jako Pili..''Dodal jsem polohlasně a s ostražitostí čekal na reakci.
Anonymní- Anonymní
začal jsem se nahlas ironicky smát
Shinobi
''Hmm..?Už nepatřím k těm dobrým co jsem kdysi byl..A už se neřadím o třídu pod tebe.''Řekl jsem pobaveně a odskočil.''Nemám důvod se mstít..koneckonců zabil bych jí dřív nebo později já..Ale Mangekyu musím v tom případě odložit..Škoda'',podíval jsem se mu do očí a pousmál se.''Ale..Mohu zabít tebe'',z čista jasna se pod Kisukem objevil kunai,který v té samé sekundě vybuchl.
Anonymní- Anonymní
vyletěl jsem s kouře a přistál o pár metrů dál
"Ty si stále myslíš že i já jsem neviňátko ?...těsně před "tou" událostí jsem se spojil s Oto...s Tsukyo a..zabil by si ji ?" znovu jsem se ironicky zasmál "jsi najivní Akiyuu"
"Ty si stále myslíš že i já jsem neviňátko ?...těsně před "tou" událostí jsem se spojil s Oto...s Tsukyo a..zabil by si ji ?" znovu jsem se ironicky zasmál "jsi najivní Akiyuu"
Shinobi
''Já jsem naivní?''Řekl jsem pobaveně a zničeho nic jsme stáli naproti sobě jako nazačátku a on v normální formě.''Kdybys byl tak dobrý..Dokázal bys odhalit mé genjutsu'',řekl jsem polohlasně a přibližoval se k němu.''Co takhle cvičný souboj?''Řekl jsem chladně a vytáhl Kunai,očekávajíc jeho reakci.
Anonymní- Anonymní
(ehm promnenil jsem se to znamená že ji mám a´t už jsem v genjutsu nebo ne xD)"Já tve genjutsu vyděl.....a má pečeť ho prolomila" zívl jsem
Shinobi
(vIděl xP )
Jen jsem udělal pečetě a z úst se mi vynořil velká ohnivá koule,která letěla přímo na něj.Jen jsem sebou škubl a s úsměvem čekal na jeho reakci.
Jen jsem udělal pečetě a z úst se mi vynořil velká ohnivá koule,která letěla přímo na něj.Jen jsem sebou škubl a s úsměvem čekal na jeho reakci.
Anonymní- Anonymní
vzletěl jsem "chidori eisou" z ruky se mi začalo táhnout kopí až k Akiyuu
Shinobi
''Hmm?Abys věděl..dal jsem se na jiný styl boje''Magen:Kyo tenshi-tenTěsně před tím než se ke mě technika dostala,jsem byl já ten kdo dělal Eisou a Kisuke byl na mém místě.Zareágovat v tom zmatku,během dvou sekund nešlo,jestliže není superman.Chidori mu prošlo ramenem a hned zmizelo,počemž jsem dopadl na zem.
Anonymní- Anonymní
"Jsi začátečník" těsně než mě kopí zasáhlo udělal jsem krok do boku "Krásný let dolů" popřál jsem mu protože byl ve vzduchu a neměl se jak chytit. hodil jsem pod něj kunai s lístkem který po chvíli explodoval
Shinobi
Dlouhé dráty se omotaly kolem stromu a já vyletěl z kouře přímo na jeho urostlou větev.''Hmm..je to nudné...Vyslechl jsem si tvůj názor..Já zaútočím na Konohu až se bude chtít mě'',řekl jsem klidně a seskočil z větve dolů.''A navíc čekám tu na někoho jiného'',řekl jsem udělal pečetě a posadil se k jezírku zády k němu.
Anonymní- Anonymní
Seskočil jsem z velké černé vrány k dvoum černým ovcím Uchiha Klanu.
"Budu hádat, čekáš tu na mě?"
"Budu hádat, čekáš tu na mě?"
Anonymní- Anonymní
"heleme se živá mrtvola-sama právě dorazila"
Shinobi
Strana 8 z 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 8 z 40
Povolení tohoto fóra: