+8
Nawaki
Ryuuji Akatsuchi
Yoko Ayme
Kiwi Namikaze
Shijin Hyuuga
Akasuna no PiliKKa
Akasuna no Ruki
Kushina Uzumaki
12 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 8 z 38
Strana 8 z 38 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 23 ... 38
Re:
First topic message reminder :
Rukiho?! Zaklonila jsem hlavu. ,,To snad ne..Zase jsme ztratili stopu, kso!" sykla jsem spíš pro sebe a zavřela oči. Stejně jsem byla od ostatních dál.
Rukiho?! Zaklonila jsem hlavu. ,,To snad ne..Zase jsme ztratili stopu, kso!" sykla jsem spíš pro sebe a zavřela oči. Stejně jsem byla od ostatních dál.
Anonymní- Anonymní
Re:
Podíval jsem se na Nawakiho a usmál se.''Můžeme'',vytáhl jsem Katanu a aktivoval Sharingan.Skočil jsem do vzduchu a mířil mu Katanou na hruď.
Anonymní- Anonymní
Re:
Šla jsem za PiliKKou, ale všimla si toho ruchu. Nakonec jsem se teda nezeptala, zřejmě se tam řešilo něco důležitého. Poodešla jsem kousek dál a všimla si Hitomi. Snad ta mi už něco řekne..
Došla jsem až k ní a zastavila se. "Ahoj, Himi. Chtěla jsem se jen zeptat jestli nevíš něco nového ohledně přesunu, případnému útoku a tak dále. Protože já nevím vůbec nic" Dodala jsem a pak upřela svůj pohled kamsi před sebe. "Několik lidí z mé divize přišlo včera o život. Není mi příjemné vědět, že jako generál si nestojím zrovna obstojně. Vím, že ztráty jsou nevyhnutelné.." Ale mohla jsem udělat něco víc. Dodala jsem v hlavě a odmlčela se.
Došla jsem až k ní a zastavila se. "Ahoj, Himi. Chtěla jsem se jen zeptat jestli nevíš něco nového ohledně přesunu, případnému útoku a tak dále. Protože já nevím vůbec nic" Dodala jsem a pak upřela svůj pohled kamsi před sebe. "Několik lidí z mé divize přišlo včera o život. Není mi příjemné vědět, že jako generál si nestojím zrovna obstojně. Vím, že ztráty jsou nevyhnutelné.." Ale mohla jsem udělat něco víc. Dodala jsem v hlavě a odmlčela se.
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
Re:
,,Co?" Nedával jsem moc pozor, ale pak jsem ty slova nějak přebral. ,,Ne, ne nic se neděje." Podíval jsem se na ni a usmál se. ,,Nechceš si někde sednout? Stát mě moc nebaví." Ani jsem nečekal na odpověď a vyskočil na nejbližší strom a usadil se na větvi a udělal místo i pro Kushinu.
Anonymní- Anonymní
Re:
Ještě stále nervozní jsem se podívala na skoro bledou Yo.
,,Yo, máš pravdu. Ztráty jsou nevyhnutelné a ty jsi opravdu skvělý generál...ka." zarazila jsem se a mírně se pousmála. ,,Všichni si vedou skvěle, všichni dělají, co mohou. Lidé z mé a Assasinovo divize taky nepřežili všichni...Je to hnus, jenže..My můžeme udělat jedno...Bojovat dál, aby jejich oběti nebyly zbytečné." stiskla jsem jí ruku.
,,A co se týče informací...Nevím, nic. Nutně potřebuji Assasina, jenže ho nemohu najít." povzdychla jsem si. ,,Asi bude zjednaná něco jako porada, myslím si to tedy. Jde do tuhého. Další bitva možná bude rozhodující." pěvně jsem se jí zahleděla do očí.
,,Yo, máš pravdu. Ztráty jsou nevyhnutelné a ty jsi opravdu skvělý generál...ka." zarazila jsem se a mírně se pousmála. ,,Všichni si vedou skvěle, všichni dělají, co mohou. Lidé z mé a Assasinovo divize taky nepřežili všichni...Je to hnus, jenže..My můžeme udělat jedno...Bojovat dál, aby jejich oběti nebyly zbytečné." stiskla jsem jí ruku.
,,A co se týče informací...Nevím, nic. Nutně potřebuji Assasina, jenže ho nemohu najít." povzdychla jsem si. ,,Asi bude zjednaná něco jako porada, myslím si to tedy. Jde do tuhého. Další bitva možná bude rozhodující." pěvně jsem se jí zahleděla do očí.
Anonymní- Anonymní
Re:
Pohled jsem jí opětovala a pousmála se.
"Vím, musíme bojovat. Vím, že ztráty nejsou jen v mé divizi, ale skoro u všech ostatních..." Dodala jsem a pak se zamyslela.
"Hokageho jsem také dnes neviděla, naposledy včera.. Při tom boji. No, za jakékoliv nové informace budu jedině ráda. Musíme se připravit na nejhorší a nedat jim sebemenší šanci na vítězství.." Řekla jsem a také se jí pevně zadívala do očí.
"Většina Shinobi je hodně nervózních, což mi připomíná. Chtěla jsem se jít zeptat PiliKKy, ale zdá se, že se tam něco děje. Nevíš náhodou co?" Zeptala jsem se a zahleděla se k hloučku.
"Vím, musíme bojovat. Vím, že ztráty nejsou jen v mé divizi, ale skoro u všech ostatních..." Dodala jsem a pak se zamyslela.
"Hokageho jsem také dnes neviděla, naposledy včera.. Při tom boji. No, za jakékoliv nové informace budu jedině ráda. Musíme se připravit na nejhorší a nedat jim sebemenší šanci na vítězství.." Řekla jsem a také se jí pevně zadívala do očí.
"Většina Shinobi je hodně nervózních, což mi připomíná. Chtěla jsem se jít zeptat PiliKKy, ale zdá se, že se tam něco děje. Nevíš náhodou co?" Zeptala jsem se a zahleděla se k hloučku.
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Klan: Ayme
Re:
''Jo to bude lepší'',přiznal jsem a šel za ním,až jsem došli k většímu jezeru.''Tak můžeme'',usmál jsem se a vytáhl Fuuma shuriken.Hodil jsem ho vy výšce krku.Katon: Gōkakyū no Jutsu ,vypustil jsem dvě ohnivé koule na každou stranu,a zároveň jsem hodil kunai nad fuuma shuriken,aby ho nepřeskočil.
Anonymní- Anonymní
Re:
,,Hai.." přikývla jsem a pokusila se o úsměv.
,,Assasina si pak najdu. Určitě někde polehává.." podívala jsem se směrem ke skupince lidí, kteří stáli v kruhu. ,,Netuším.." zamrkala jsem s pohledem upřeným na ně. Já už toti nevím absolutně nic!...A možná je to lepší, víc starostí neunesu..
,,Assasina si pak najdu. Určitě někde polehává.." podívala jsem se směrem ke skupince lidí, kteří stáli v kruhu. ,,Netuším.." zamrkala jsem s pohledem upřeným na ně. Já už toti nevím absolutně nic!...A možná je to lepší, víc starostí neunesu..
Anonymní- Anonymní
Re:
"Dobře... já teď pracuji na nové technice... snažím se jí vytvořit od základů...tkže aspoň mám čas jí vytvářet..."
začal jsem dále vymýšlet,jak by ta technika měla být provedena...
začal jsem dále vymýšlet,jak by ta technika měla být provedena...
Anonymní- Anonymní
Re:
"Nová technika? Zasa to bude ovládanie krvi?"
Ako to je dlho čo som naposledy trénoval?
Ako to je dlho čo som naposledy trénoval?
Naposledy upravil Midotsuchi dne Tue 26 Jul - 17:44, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re:
Na ten nápis jsem vytřeštila oči. Kazekage mi sice vyléčila zranění, ale psychickou stránku to nezlepšilo. Najednou jsem opět vytřeštila oči a začala se klepat. Zatím to však nemělo žádné následky.
Anonymní- Anonymní
Re:
Poskočil jsem trochu dál a vzal Katanu do ruky.Jak letěl vzduchem,tak jsem se rychle odrazil od země a vyskočil nad něj.Chytil jsem Katanu do obouch ruk a zapřel se,tak že nawaki nemohl ve vzduchu,bez žádného opěrného bodu vynaložit stejnou sílu...
Anonymní- Anonymní
Re:
"No snažím se skloubit svoje umění s uměním jednoho slavného jedince z mlžné.... no ale zatím nevím jak na to... tak mně napdalo,jestli byste neměl náhodou někde svitek : Ryūketsu no ryū misairu (krvavá dračí střela)."
řekl jsem a zadíval jsem se mu do očí...
řekl jsem a zadíval jsem se mu do očí...
Anonymní- Anonymní
Re:
Přestala jsem se klepat. Kimono už jsem si zase nandala a pečeť zčervenala.
Strašně rychle jsem vzala z pouzdra kunai a připravovala se na slastný úder.
Shine! Zařvala jsem úplně jiným hlasem než obvykle. Švihla jsem rukou a na všechny vystříkla krev..
Strašně rychle jsem vzala z pouzdra kunai a připravovala se na slastný úder.
Shine! Zařvala jsem úplně jiným hlasem než obvykle. Švihla jsem rukou a na všechny vystříkla krev..
Anonymní- Anonymní
Re:
(Má byakugan a já sharingan^^"... jedna z nás to určitě postřehla!)
"Tak dost!" připoutala jsem na ni chakrová vlákna a roztáhla jí ruce od sebe, aby si nemohla nic udělat. Vyvolala jsem Sasoriho. "Shijin podrž ji!" otočila jsem se na Hyuuga dívku.
"Tak dost!" připoutala jsem na ni chakrová vlákna a roztáhla jí ruce od sebe, aby si nemohla nic udělat. Vyvolala jsem Sasoriho. "Shijin podrž ji!" otočila jsem se na Hyuuga dívku.
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Klan: Akasuna
Re:
"Zvitky pri sebe nenosím. Zvlášť nie tie, ktoré sú špeciálne pre klan. Ale všetky sme z knižnice v Iwe presunuli do Konohy. Ak chceš môžeš tam zájsť. Ale dnes sa musíš ešte vrátiť."
Anonymní- Anonymní
Re:
Ta rána rázně změnila můj směr,až mi vyletěla Katana.Rychle jsem jí chytl,nešťastně za ostří a znovu se ohnal po Nawakim,akorát bylo pozdě,byl jsem už moc daleko.Dopadl jsem na zem a utřel si krev z pořezané dlaně.Vytáhl jsem Kunai s výbušným lístkem,a hodil ho na místo,kam Nawaki měl dopadnout.Najednou se zvedla vlna prachu,a já ho ztratil z očí...
Anonymní- Anonymní
Strana 8 z 38 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 23 ... 38
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 8 z 38
Povolení tohoto fóra: