+8
Nawaki
Ryuuji Akatsuchi
Yoko Ayme
Kiwi Namikaze
Shijin Hyuuga
Akasuna no PiliKKa
Akasuna no Ruki
Kushina Uzumaki
12 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 9 z 38
Strana 9 z 38 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 23 ... 38
Re:
First topic message reminder :
Rukiho?! Zaklonila jsem hlavu. ,,To snad ne..Zase jsme ztratili stopu, kso!" sykla jsem spíš pro sebe a zavřela oči. Stejně jsem byla od ostatních dál.
Rukiho?! Zaklonila jsem hlavu. ,,To snad ne..Zase jsme ztratili stopu, kso!" sykla jsem spíš pro sebe a zavřela oči. Stejně jsem byla od ostatních dál.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Dobrá tak já tam zaletím... Doufám že se vrátím co nejdříve...Zatím nasledanou.... a hodně zdaru ve válce... neb našim jednotkám nevyteče moc krve..."
Ze zad mi vyletěli malé žilky,které se změnili pomalu na žíli a tepny a ty se rozvětvili na křídla podobná neptopýrům....
(>Konoha)
Ze zad mi vyletěli malé žilky,které se změnili pomalu na žíli a tepny a ty se rozvětvili na křídla podobná neptopýrům....
(>Konoha)
Anonymní- Anonymní
Re:
Strašně jsem sebou cukala a řvala tím temným hlasem. Nakonec jsem zařvala : Plán B!!!!
Shijin mohla vidět, že chakra pečeti začíná deformovat moje tělo. Na zádech se mi uvnitř těla tvořila spirála, která deformovala moje vnitřnosti a kosti.
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!! Tenhle výkřik už byl ode mě. Bolest, jakou bych si v životě nedokázala představit. Kašlala jsem krev...
Shijin mohla vidět, že chakra pečeti začíná deformovat moje tělo. Na zádech se mi uvnitř těla tvořila spirála, která deformovala moje vnitřnosti a kosti.
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!! Tenhle výkřik už byl ode mě. Bolest, jakou bych si v životě nedokázala představit. Kašlala jsem krev...
Anonymní- Anonymní
Re:
''Jo,uvědomil jsem si to,až se zvedla ta vlna rpachu,musím si příště víc ověřit prostředí'',usmál jsem se a dotkl se kapsy kde jsem měl výbušné lístky.''Bum'',šeptl jsem,před výbuchem lístku.Popálil jsem si celou ruku,a kus zad,ale dostal jsem se dál od Nawakiho.Uskočil jsem od prachu,tak abych měl přehled.Katon:Goryuka no jutsu!Velký ohnivý drak vletěl přímo na místo kde Nawaki stál...
Anonymní- Anonymní
Re:
Heh, ani som mu nestačil povedať, kde má hľadať. Snáď ho napadne, že to bude na veliteľstve.
Posadil som sa pred svoj stan a pozoroval okolie.
Posadil som sa pred svoj stan a pozoroval okolie.
Anonymní- Anonymní
Re:
(To já nevím Zkuste nějakou šílenou techniku.. Jen tak vedle - živel pečeti je doton - zkuste něco co porazí doton )
Anonymní- Anonymní
Re:
Výbuch ma odhodil trochu dozadu ale pristál som na nohách.
POskládal som pečate.
Katon Housenka No jutsu
MOje onivé streli sa zrazili s jeho drakmi.
"Teraz ti predvediem boj zo Sharinganom"
POskládal som pečate.
Katon Housenka No jutsu
MOje onivé streli sa zrazili s jeho drakmi.
"Teraz ti predvediem boj zo Sharinganom"
Nawaki- Počet príspevkov : 3219
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
Re:
(Fajn... nějakým zázrakem zjistím, že je to doton! xD)
Sharinganem jsme se zaměřila na pečeť a přimhouřila oči. Doton? "Pus´t jí!" nařídila jsem Shijin a složila pečetě. V ruce se mi objevilo chidori a já ho vrazila Byakuri do břicha^^ (btw: blesk je silnější než zem^^)
Sharinganem jsme se zaměřila na pečeť a přimhouřila oči. Doton? "Pus´t jí!" nařídila jsem Shijin a složila pečetě. V ruce se mi objevilo chidori a já ho vrazila Byakuri do břicha^^ (btw: blesk je silnější než zem^^)
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna
Re:
prochazel jsem se a koukal po okoli
'' tady je ale rusno jako vzdy, jak to kazi tu prijenom atmosferu.. no nic musim si neco overit''
zacal jsem hledat Midotsuchiho
'' tady je ale rusno jako vzdy, jak to kazi tu prijenom atmosferu.. no nic musim si neco overit''
zacal jsem hledat Midotsuchiho
Anonymní- Anonymní
Re:
''Katon housenka no jutsu?To mě musíš naučit'',ušklíbl jsem se a snažil se mu nedívat do očí.Kokuangyo no Jutsu ,aspoň na chvíly se mu zatemnilo před očima...Vzal jsem Fuuma Shuriken a znovu ho po něm hodil.Kage Shuriken no Jutsu ,pod Fuuma shurikenem,byl ještě druhý takřka neviditelný.
Anonymní- Anonymní
Re:
Postavil som sa a zamával Tonymu.
Výborne! Podarilo sa mi dnes nájsť oboch! Alebo našli oni mňa?
Anonymní- Anonymní
Re:
Pustila jsem ji a pak viděla, co udělala Kazekage.
Ajej...
"Emerarudonaito!" vykřikla jsem a zezadu jí obtočila ruce kolem krku.
Z celého mého těla se řinula smaragdová chakra.
Místu s pečetí jsem se zatím vyhýbala, ale jinak se mi dařilo dát ji zase do "původního stavu"
Zároveň jsem do své chakry přimíchala Fuuton, aby mi neublížil blesk.
Ajej...
"Emerarudonaito!" vykřikla jsem a zezadu jí obtočila ruce kolem krku.
Z celého mého těla se řinula smaragdová chakra.
Místu s pečetí jsem se zatím vyhýbala, ale jinak se mi dařilo dát ji zase do "původního stavu"
Zároveň jsem do své chakry přimíchala Fuuton, aby mi neublížil blesk.
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Re:
Pohnula jsem prsty a Sasori složil pečetě. Pustila jsem do něj svou chakru, vytáhl štíhlou malou jehlici a píchl ji Byakuri do hlavy.
"Měla by ztratit vzpomínky na tohle a být ovladatelná..." vzdychla jsem a odvovalal Sasoriho i vlákna.
"Měla by ztratit vzpomínky na tohle a být ovladatelná..." vzdychla jsem a odvovalal Sasoriho i vlákna.
Shinobi
Re:
Do břicha mi byl vražen raiton. Ovšem pečeť to naprosto dostalo. Tělo se mi přestalo deformovat a pečeť opět zčernala. Najednou zezelanala a moje tělo se uzdravilo. Obrovsky jsem se nadechla a prudce otevřela oči. Najednou mi hlavu probil blesk a chvíli jsem čuměla jako blb. Nande? CO se stalo?? Najednou mi někdo bodl jehlici do hlavy a já znovu spadla do "bezvědomí".
Naposledy upravil Niboidesu Byakuri dne Tue 26 Jul - 18:20, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re:
Vydechla jsem a postavila se.
Vzápětí se mi zatočila hlava a já se musela opřít o kmen blízkého stromu, abych nespadla.
"Byakuri... Zabránit tobě v sebevraždě je horší než celá včerejší bitva." dýchala jsem trochu rychleji.
Takže co? Zastavila jsem ji chakru velkým chakrovým havranem třikrát po sobě, dvakrát použila Emerarudonaito... Jinak řečeno jsem polomrtvá.
Vzápětí se mi zatočila hlava a já se musela opřít o kmen blízkého stromu, abych nespadla.
"Byakuri... Zabránit tobě v sebevraždě je horší než celá včerejší bitva." dýchala jsem trochu rychleji.
Takže co? Zastavila jsem ji chakru velkým chakrovým havranem třikrát po sobě, dvakrát použila Emerarudonaito... Jinak řečeno jsem polomrtvá.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Re:
"No... trochu brutální řešení, ale aspoń už víme jak s tím prcovat!" povzdychla jsem si a sedla si. "Někdo jí musí pořád hlídat. Já můžu kontrolovat co dělá, ale když se začne deformovat.. pomůže už asi jen raiton." vzdychla jsem zamyšleně. "Měla by sis odpočinout, sedni si, křísit ještě tebe, to už je na jeden den moc!" usmála jsem se povzbudivě na Shijin. "Udělalas pro ni maximum! Dám na ni pozor!"
Shinobi
Re:
zahledl jsem Midotsuchiho a bezel k nemuMidotsuchi napsal:Postavil som sa a zamával Tonymu.
'' zdravim, nevite kde je tady nejaky potok kde se koupou zeny? ''
pousmal jsem se zlomyslne
Anonymní- Anonymní
Re:
"Arigato." kývla jsem a znovu se posadila.
Pořád pod ten strom u nich, protože jít někam dál bylo nad moje síly.
To je pět B technik za sebou... A nepočítám malé vrány a úbytek chakry ze včerejší bitvy.
Musela jsem se smát.
"Ty jsi prostě číslo." ušklíbla jsem se směrem k Byakuri.
Pořád pod ten strom u nich, protože jít někam dál bylo nad moje síly.
To je pět B technik za sebou... A nepočítám malé vrány a úbytek chakry ze včerejší bitvy.
Musela jsem se smát.
"Ty jsi prostě číslo." ušklíbla jsem se směrem k Byakuri.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Re:
"To ako fakt? Je vojna a vy chcete špehovať nahé ženy!?"
Mal som pocit, že omdliem.
Mal som pocit, že omdliem.
Anonymní- Anonymní
Re:
Sharinganem,jsem tu techniku nerozpoznal,což mě vedlo k částečnému úuniku.Odskákal jsem pár desítek metrů,dokud mě nezasáhla velká větrná,která mi potrhala tričku,částečně i kalhoty a poškrábala mě skoro na celém těle.Narazil jsem zádama do stromu a vyplivl krev.Rychle jsem narazil do stromu,znovu,abych si vrátil dech a vyskočil do vzduch.Katon:Goukakyuu no jutsu
Naposledy upravil Akiyuu Uchiha dne Tue 26 Jul - 18:32, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Strana 9 z 38 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 23 ... 38
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 9 z 38
Povolení tohoto fóra: