+8
Nawaki
Ryuuji Akatsuchi
Yoko Ayme
Kiwi Namikaze
Shijin Hyuuga
Akasuna no PiliKKa
Akasuna no Ruki
Kushina Uzumaki
12 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 23 z 38
Strana 23 z 38 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 30 ... 38
Re:
First topic message reminder :
Rukiho?! Zaklonila jsem hlavu. ,,To snad ne..Zase jsme ztratili stopu, kso!" sykla jsem spíš pro sebe a zavřela oči. Stejně jsem byla od ostatních dál.
Rukiho?! Zaklonila jsem hlavu. ,,To snad ne..Zase jsme ztratili stopu, kso!" sykla jsem spíš pro sebe a zavřela oči. Stejně jsem byla od ostatních dál.
Anonymní- Anonymní
Re:
Zarazila jsem se a celé to pozorovala.
"Lepší medik, nevím, jestli by to zvládl i on.." Pak jsem to pozorovala a mírně se zamračila. Co se to tady proboha děje?! Zachovej klid, Yo.. To bude fajn..
Utěšovala jsem se v duchu a použila písek, rozprostřela jsem ho na to místo a snažila se něco rozeznat. "Stále tu jsu obě dvě ty chakry, někde.." Zamumlala jsem a pozorovala to.
"Lepší medik, nevím, jestli by to zvládl i on.." Pak jsem to pozorovala a mírně se zamračila. Co se to tady proboha děje?! Zachovej klid, Yo.. To bude fajn..
Utěšovala jsem se v duchu a použila písek, rozprostřela jsem ho na to místo a snažila se něco rozeznat. "Stále tu jsu obě dvě ty chakry, někde.." Zamumlala jsem a pozorovala to.
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
Re:
(Právě jsem umřela a Yoko zjištuje něco o dvou chakrách, super Obě dvě zmizely )
Anonymní- Anonymní
Re:
přišoupal jsem se blíž k Rin
''smrt je pouze součást života'' pověděl jsem jí
''může přijít kdykoli a jakkoli''
''smrt je pouze součást života'' pověděl jsem jí
''může přijít kdykoli a jakkoli''
Anonymní- Anonymní
Re:
(Nemohla si tak najednou zmizet, ne? Tak fajn, nic jsem nezjišťovala xD)
Nakonec jsem už necítila nic, všechno zmizelo.
Proč tak najednou? Proč teď?
Ano celkem mě to dostalo. Ale pořád mi tu chyběla příčina.
Vadilo mi, že jsem nemohla nic udělat.. Povzdechla jsem si a vstala.
Nakonec jsem už necítila nic, všechno zmizelo.
Proč tak najednou? Proč teď?
Ano celkem mě to dostalo. Ale pořád mi tu chyběla příčina.
Vadilo mi, že jsem nemohla nic udělat.. Povzdechla jsem si a vstala.
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
Re:
(Ta pečeť už by mě zabila nejmíň 7x, nebýt taktiky kazekage a Shijin Jenže teď tu ani jedna není, takže je konec )
Anonymní- Anonymní
Re:
(Chtěla ses zabít, jsi mrtvá. Nevím, co je na tom tak legračního. )
"Raikage chtěl Reinu, ne bezpečí Kumo a já přísahal, že svou vesnici budu chránit. Ty také nevypadáš jako nepřítel." sarkasticky jsem se ušklíbla.
"Raikage chtěl Reinu, ne bezpečí Kumo a já přísahal, že svou vesnici budu chránit. Ty také nevypadáš jako nepřítel." sarkasticky jsem se ušklíbla.
Kin Yuki- Tokubetsu Jounin
- Počet príspevkov : 2208
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan: Yuki
Re:
"Jsme na tom podobně. Až se tohle dozví Raikage..." ušklíbla jsem se.
"Ale já s ním chci bojovat. A chci ho zabít, nepostaví-li Kumo zase na první místo. Nevěřím, že to udělá, ale pořád v to doufám."
"Ale já s ním chci bojovat. A chci ho zabít, nepostaví-li Kumo zase na první místo. Nevěřím, že to udělá, ale pořád v to doufám."
Kin Yuki- Tokubetsu Jounin
- Počet príspevkov : 2208
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan: Yuki
Re:
postavil jsem se, přemýšlel jsem o tom či zde zůstat a promluvit si později s Rin o samotě, pokud se mi naskytne taková příležitost či odejít
Anonymní- Anonymní
Re:
(ve 2 odjíždím na návštěvu a vrátím se kolem 5-6, ne-li později či dřív, do té doby, se s dovolením stanu ocáskem Rin a budu za ní všude chodit xD, děkuji za pochopení)
Anonymní- Anonymní
Strana 23 z 38 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 30 ... 38
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zbytek světa
Strana 23 z 38
Povolení tohoto fóra: