Hlavní brána
+24
Aki Kana
Tatsuo Reigi
Nara Kagayami
Shinobi
Sho Rin
Akihiro Kazuki
Uzumaki Allii
Natsuki
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Katashi Aokawa
Ayame Takahashi
Tenshi Ochita
Noriko Kana
Daiki Yatoshi
Yoko Ayme
Akasuna no PiliKKa
Ryuuji Akatsuchi
Arisu Otoginokuni
Akasuna no Ruki
Nawaki
ANBU
Shijin Hyuuga
Kiwi Namikaze
Kin Yuki
28 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 25 z 40
Strana 25 z 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Hlavní brána
First topic message reminder :
Hlavní brána
Ochrana hlavní brány se mění. U brány na recepci sedí dva chuunini.
Okolo desáté hodiny večer se brána zavírá.
Hlavní brána
Ochrana hlavní brány se mění. U brány na recepci sedí dva chuunini.
Okolo desáté hodiny večer se brána zavírá.
Anonymní- Anonymní
Re: Hlavní brána
"Tse," odfrkl jsem a otočil se směrem zpět na Azumu, trochu jsem se usmíval na ty dívky, ale spíš jsem se soustředil na vycházející hvězdy na nebi.
Uzumaki Allii- Jounin
- Počet príspevkov : 1543
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uzumaki
sedl jsem si na lavičku, která zde byla poblíž a nechal jsem vedle mne místo Takuovi
čím víc lidí tím víc jich přijde pozdě
čím víc lidí tím víc jich přijde pozdě
Anonymní- Anonymní
Julia byla do toho jounina úplně zblázněná. Já jsem si zatím lehla na zem před bránu a dívala se na hvězdy.
Julii vždy, když vyjdou hvězdy trochu září oblečení, a dnes se tomu nevyhnula. Áááá, nechci aby mě tak viděl, dělej něco! Pištěla mi do mysli.
Vyřeš si to, jak chceš.
Julia si začala prohlížet své oblečení a trochu znervózněla. Opovažte se hned si myslet, že jsem nějaká zrůda! Vykřikovala.
Za chvíli už byla v klidu a také se dívala na hvězdy. Jsou překrásné, že? Řekla tomu jouninovi a oči jí zůstaly viset na něm.
Julii vždy, když vyjdou hvězdy trochu září oblečení, a dnes se tomu nevyhnula. Áááá, nechci aby mě tak viděl, dělej něco! Pištěla mi do mysli.
Vyřeš si to, jak chceš.
Julia si začala prohlížet své oblečení a trochu znervózněla. Opovažte se hned si myslet, že jsem nějaká zrůda! Vykřikovala.
Za chvíli už byla v klidu a také se dívala na hvězdy. Jsou překrásné, že? Řekla tomu jouninovi a oči jí zůstaly viset na něm.
Anonymní- Anonymní
Trochu podivně jsem si prohlédl Julii, dělal jsem, že vše ignoruju. Podíval jsem se zpět na oblohu a odpověděl.
"Ano, jsou.." řekl jsem nepřítomně.
"Ano, jsou.." řekl jsem nepřítomně.
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
Tak to je konec, nikoho si nikdy nenajdu.. Zoufala Julia a poodešla od Alliiho. Ale prosímtě.. Odpověděla jsem a dál se dívala na hvězdy.
Co prosimtě? Žiju už přes 200 let, a stále jsem si nikoho nenašla! Nikdo mě nechce.. Zoufala ještě více a sedla si na zem. (Tento rozhovor probíhal pouze v mysli Zafiny, takže nevíte, co řikali )
Co prosimtě? Žiju už přes 200 let, a stále jsem si nikoho nenašla! Nikdo mě nechce.. Zoufala ještě více a sedla si na zem. (Tento rozhovor probíhal pouze v mysli Zafiny, takže nevíte, co řikali )
Anonymní- Anonymní
(Tak už ku*va jděte, nebo vás všechny zabiju...Azuma dneska stejně nepříjde.)
Anonymní- Anonymní
"Jdeme, Katashi se týhle mise nezúčastní!" otočil jsem se a vyrazil po cestě pryč z Konohy.
Ještě jsme nezačali a už jsem nasr****.
. Přesun - https://nsgoon.forumczech.com/t1257p40-takigakure-no-sato .
Ještě jsme nezačali a už jsem nasr****.
. Přesun - https://nsgoon.forumczech.com/t1257p40-takigakure-no-sato .
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
Hm... tak tohle je ta Konoha. Nutno uznat, že v listí jsou skryti skvěle. Ten les mi přišel nekonečný. Na chvíli jsem zastavil a prohlížel si vesnici z výšky, stojíc na větvi jednoho opravdu vysokého stromu. Z výšky vypadá Konoha tak idilicky. Jako kdyby byla z pohádky. Ty jejich ideály se mi také zdají jako z jiného světa.
Seskočil jsem ze stromu a zbytek došel pěšky. Stráže na mě pochopitelně koukaly jako na veřejného nepřítele. Takže jsem jim odevzdal všechny zbraně, aby mě vůbec pustili dál. Je čas pustit se do práce.
Přesun.
Seskočil jsem ze stromu a zbytek došel pěšky. Stráže na mě pochopitelně koukaly jako na veřejného nepřítele. Takže jsem jim odevzdal všechny zbraně, aby mě vůbec pustili dál. Je čas pustit se do práce.
Přesun.
Anonymní- Anonymní
doletěli jsme před bránu
"Tak šup za Hokagem." usmála jsem se a vyrazila do vesnices Nefrit (přesun)
"Tak šup za Hokagem." usmála jsem se a vyrazila do vesnices Nefrit (přesun)
Anonymní- Anonymní
Dojel jsem na želvě ke branám konohy, na želvě jsem se jen tak tak držel a měl jsem blízko k omdlení
- přesun
- přesun
Anonymní- Anonymní
Dobehol som k bránde kde som naskočil na Rongua a zamierili sme do Ame .
Takže toto bude asi už poriadná misia že ?
No to ti neviem povedať ešte som tam nebol ale počul som že to tam bolo nebezpečné niekedy neviem či to aj teraz je tak ...
Tak ako vždy kryjem ta aj keď teraz pekne nenápadne dobre ?
Hai hai....
(Presun)
Takže toto bude asi už poriadná misia že ?
No to ti neviem povedať ešte som tam nebol ale počul som že to tam bolo nebezpečné niekedy neviem či to aj teraz je tak ...
Tak ako vždy kryjem ta aj keď teraz pekne nenápadne dobre ?
Hai hai....
(Presun)
Ryuuji Akatsuchi- Počet príspevkov : 1913
Shinobi
Klan: Akatsuchi
Konečne som dorazil do Konohy .
Misia prebehla na moje očakávanie dosť ľachko preto som hneď zamieril k Hokagemu.
(presun.)
Misia prebehla na moje očakávanie dosť ľachko preto som hneď zamieril k Hokagemu.
(presun.)
Ryuuji Akatsuchi- Počet príspevkov : 1913
Shinobi
Klan: Akatsuchi
Přešel jsem bránu Konohy jakoby nic a vyrazil směrem do Suny.
Část stráže na mě divně civěla, ale bez sebemenšího zaváhání jsem je ignoroval.
.Přesun.
Část stráže na mě divně civěla, ale bez sebemenšího zaváhání jsem je ignoroval.
.Přesun.
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
Stála jsem před bránou a pátrala po zbytku týmu. Do Deštné je cesta dlouhá, kdepak se toulají ostatní?
Anonymní- Anonymní
Doběhla jsem k bráně a švihala prudce kočičím ocáskem ze strany na stranu. Že jsem v Henge jsem úplně zapomněla. Vypadala jsem jako já s tím rozdílem, že jsem měla stejně jako Ryuuji kočičí ouška a ocásek XD
(Už nebudu moct odepsat, takže jdu všude za Mikomi XD )
(Už nebudu moct odepsat, takže jdu všude za Mikomi XD )
Shijin Hyuuga- Jounin
- Počet príspevkov : 5136
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Hyuuga
Viděl jsem u brány skupinku lidí a tak jsem se k nim přiblížil,dokud jsem nepoznal Shijin a ti ostatní..Také z Hyuuga klanu?Ušklíbl jsem se a popošel k nim.Tak jsem je přece našel ale kde je Seito?''Zdravím'',usmál jsem se na Shijin a sledoval pohledem přítomné.''Ehm..Asi spolu máme tu misi s Hanzem?''Stoupl jsem si vedle Shijin a nehnul ani brvou.
Anonymní- Anonymní
Trhla jsem sebou, když na mě Naomi bafla, ale pak jsem se věnovala zbytku.
"Ano, už to tak vypadá. Ale bohužel, nemám ponětí kde Seito je. V nejhorším případě nás bude muset dohnat."
"Ano, už to tak vypadá. Ale bohužel, nemám ponětí kde Seito je. V nejhorším případě nás bude muset dohnat."
Anonymní- Anonymní
''Hmm..Jo věčně chodí pozdě..A kdy máte v plánu vyrazit?''Přejížděl jsem pohledem mezi dvěmi ženami a snažil se tvářit mile.Tak to nebude taková zábava jak jsem si myslel na Hanza nepůjdu sámUšklíbl jsem se a opřel se o bránu.
Anonymní- Anonymní
"Pravděpodobně vyrazíme zítra, brzo ráno. Musíme se držet pohromadě a na Seita počkat." dodala jsem a nedala znát nervozitu. Pořád mám pocit, že na Amegakure je nás stále málo.
Anonymní- Anonymní
''Jo..A kde přespíme?''Ušklíbl jsem se a postavil se rovně.''Bude to celkem sranda ten Hanzo..''Neměnil jsem výraz ve tváři a sledoval její reakci.Kde se zase flákáš?
Anonymní- Anonymní
Henge naštěstí dávno zmizelo, aniž by si ho někdo všiml.
Opírala jsem se zády o nejbližší strom. Přes noc jsem nějakým způsobem nemohla usnout a teď jsem se cítila, jako kdyby mě někdo pořádně praštil do hlavy, ale ještě se to dalo přežít.
Sledovala jsem konverzaci, ale prozatím jsem zůstávala zticha.
Opírala jsem se zády o nejbližší strom. Přes noc jsem nějakým způsobem nemohla usnout a teď jsem se cítila, jako kdyby mě někdo pořádně praštil do hlavy, ale ještě se to dalo přežít.
Sledovala jsem konverzaci, ale prozatím jsem zůstávala zticha.
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Líza přišla před bránu kde mě konečně našla byl na ní znát částečný smutek na Shijin se ani nepodívala "ahoj Naomi-san" nevinně se usmála "kam pak jdete ?" zeptala se mě a já ji řekla cíl naší mise pak se Líza zeptala "a můžu jít s váma ?"
Anonymní- Anonymní
Přišel jsem blíž k bráně a uviděl hlouček lidí. ,,Zdravím. Doufám, že nejdu pozdě?" Nahodil jsem nevinný úsměv.
Anonymní- Anonymní
Dostala jsem tik do oka.
"Ne... To jen my tu stojíme od včerejšího večera." ušklíbla jsem se, ale po chvíli už jsem se zase usmívala.
"Takže už jsme všichni?"
"Ne... To jen my tu stojíme od včerejšího večera." ušklíbla jsem se, ale po chvíli už jsem se zase usmívala.
"Takže už jsme všichni?"
Shijin Hyuuga- Jounin
Shinobi
Strana 25 z 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 25 z 40
Povolení tohoto fóra: