+4
Shijin Hyuuga
Kiwi Namikaze
Yoko Ayme
Noriko Kana
8 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 3 z 23
Strana 3 z 23 • 1, 2, 3, 4 ... 13 ... 23
Re:
Mizukage sama nechci vás urazit,ale teď nemam hlad jdu za mistrem Pakkuem. řekl jsem a pomalu se vydával dveřím.
Anonymní- Anonymní
Re:
Pouze jsem se pousmála, věděla jsem, že to udělá. Jen jsem nečekala, že tu vydrží tak dlouho. Jízlivou poznámku jsem si ale neodpustila.
,,Zvládnu to sama.." naklonila jsem hlavu na stranu a usmála se.
,,Dej na ni pozor. A ty dej pozor na sebe, Toshihiro." upozornila jsem oba. Mávla jsem na ně a pomalu se odebrala k sobě do pokoje. Potřebovala jsem si utříbit myšlenky a hlavně vymyslet, jak zesílit, abych mohla zabít Reinu.
,,Zvládnu to sama.." naklonila jsem hlavu na stranu a usmála se.
,,Dej na ni pozor. A ty dej pozor na sebe, Toshihiro." upozornila jsem oba. Mávla jsem na ně a pomalu se odebrala k sobě do pokoje. Potřebovala jsem si utříbit myšlenky a hlavně vymyslet, jak zesílit, abych mohla zabít Reinu.
Anonymní- Anonymní
Re:
V pokoji jsem z kapsy vytáhla přívěsek, který mi dal strýc a uvázala jsem si ho kolem krku. Přešla jsem ke skříni, ze které jsem vytáhla svou bývalou Anbu masku. Před zrcadlem, které jsem na dveřích skříně měla, jsem si ji zkusila. Vše ukrýt pod maskou...Nemít tebe, Daii, a naše dítě, stala bych se znovu Anbu a pomstila svůj klan hned, nedívaje se na svůj život...Jednou ho ale pomstím! Masku jsem znovu sundala a ukryla. Vím, že se jednou bude hodit. Členkou Anbu jsem stále zůstala. Dále jsem stála před zrcadlem, vlasy jsem si dala na levou stranu a prohlížela jsem si pečeť. Akatsuki už o pečeti ví...Musím s tím začít něco dělat..Ksoo, ani nevíš, jak tě nenávidím, Reino..Tebe a celý tvůj zatracený klan! Zaťala jsem ruku v pěst a došla k oknu, na které jsem si sedla. Opřela jsem se o rám a užírala se myšlenkami a představami.
Anonymní- Anonymní
Re:
Našel jsem mizukage sama a zeptal jsem se.
Mizukage sama nedala by jste mi nějaký svitek s jutsu na raiton?Zkoušel jsem svojí novou techniku chete jí vidět?
Mizukage sama nedala by jste mi nějaký svitek s jutsu na raiton?Zkoušel jsem svojí novou techniku chete jí vidět?
Anonymní- Anonymní
Re:
Holubice vletěla do domu a zamířila přímo k Hitomi.
- Spoiler:
- "Kage, jsem povinna Vám sdělit, že Tendashi Akami se
od dnešního dne stal hledaným nukeninem. Bez dovolení odešel ze Suny a
odevzdal i čelenku.
Je vysoký s blonďatými vlasy. Pokud ho zahlédnete. Zajměte ho a máte povoleno jeho zabití, už není Shinobi ze Sunagakure.
Zástupce Nanadaime Kazekage.
Yoko Ayme
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
Re:
,,Počkej Toshihiro." požádala jsem ho o strpení a přečetla si vzkaz, který právě přišel. Zamračila se. Takže Tendashi je nukenin..Dobře..
,,Nejdřív se nauč jednu techniku a poté další, ať v tom nemáš zmatek, Toshihiro." pousmála jsem se pocuchala ho ve vlasech a opustila pokoj. Čekala jsem, že Toshihiro půjde za mnou, tak vyšla na zahradu.
,,Nejdřív se nauč jednu techniku a poté další, ať v tom nemáš zmatek, Toshihiro." pousmála jsem se pocuchala ho ve vlasech a opustila pokoj. Čekala jsem, že Toshihiro půjde za mnou, tak vyšla na zahradu.
Anonymní- Anonymní
Re:
Sedla jsem si pod sakuru. Při doteku měkké trávy, jsem se usmála a píchlo mě ve slabinách.
,,Tak mi ji ukaž, Toshihiro." pousmála jsem se.
,,Tak mi ji ukaž, Toshihiro." pousmála jsem se.
Anonymní- Anonymní
Re:
Ještě to,ale dopilovávám nemá to prakticky zatim žádný účinek učim se jí teprve 2 dny.Raiton shunpu!vykřiknu a objeví se mi jen malinká koule z blesků.
Anonymní- Anonymní
Re:
Usmála jsem se.
,,Výborně, Toshihiro. Stále trénuj a brzy techniku budeš umět skvěle!" zatleskala jsem a postavila se. Přišla jsem k němu blíže a klekla jsem si, abych byla výškově na jeho úrovni.
,,Teď mě poslouchej, Toshihiro. Dneska tě tu nechám samotného. Musím se dostavit na důležitou pracovní schůzi, ale vzít tě sebou nemůžu. Na to jsi ještě malý." pousmála jsem se. ,,Nechám ti tu nějaké ryo, aby sis mohl jít něco koupit, když budeš chtít. Můj dům je ti k dispozici, ale je zákaz vstupovat do mého pokoje, ano, to už je osobní. Když se tu objeví strýc, řekni mu, že se sjednala schůze Kage. Jsem si jistá, že to tu zvládneš, jsi šikovný." pocuchala jsem ho ve vlasech a postavila se. Pomalým krokem jsem se orzešla do domu. U sebe jsem se převlékla, přehodila přes sebe Kage plášť a do rukou vzala klobouk Kage. Ještě předtím jsem však napsala vzkaz pro Daie, který jsem nechala u sebe v ložnici.
Poté jsem se odebrala do kuchyně, kde jsem nechala na stole několik ryo a nakonec opustila dům.
,,Výborně, Toshihiro. Stále trénuj a brzy techniku budeš umět skvěle!" zatleskala jsem a postavila se. Přišla jsem k němu blíže a klekla jsem si, abych byla výškově na jeho úrovni.
,,Teď mě poslouchej, Toshihiro. Dneska tě tu nechám samotného. Musím se dostavit na důležitou pracovní schůzi, ale vzít tě sebou nemůžu. Na to jsi ještě malý." pousmála jsem se. ,,Nechám ti tu nějaké ryo, aby sis mohl jít něco koupit, když budeš chtít. Můj dům je ti k dispozici, ale je zákaz vstupovat do mého pokoje, ano, to už je osobní. Když se tu objeví strýc, řekni mu, že se sjednala schůze Kage. Jsem si jistá, že to tu zvládneš, jsi šikovný." pocuchala jsem ho ve vlasech a postavila se. Pomalým krokem jsem se orzešla do domu. U sebe jsem se převlékla, přehodila přes sebe Kage plášť a do rukou vzala klobouk Kage. Ještě předtím jsem však napsala vzkaz pro Daie, který jsem nechala u sebe v ložnici.
- Daiovi:
- Lásko, musela jsem na důležitou pracovní schůzi Kage, která se koná v Uzushiogakure. Opět tě prosím o mé zastupování, jakožto Mizukageho s mými plnými pravomocemi.
Nelekej se. Ten malý chlapec tu bydlí s námi. Jmenuje se Toshihiro, ale více ti vysvětlím, až se vrátím. Snad to tu společně zvládnete.
Dám na sebe, chci říci na nás pozor, neboj^^. Pa a miluji tě, Himi
Poté jsem se odebrala do kuchyně, kde jsem nechala na stole několik ryo a nakonec opustila dům.
Anonymní- Anonymní
Re:
Za okno domu Mizukage sa posadil vták z Iwy.
- Pre Mizukage:
- Dobrý deň, Mizukage-dono.
Včera večer sa podarilo utiecť jednému z nukeninov z väzenia v Iwe. Volá sa Tendashi Akami a pochádza zo Suny. Pri úteku mu pomáhala neznáma osoba a drak, takže je možné, že išlo o Akatsuki (podobné ale rovnaké stvorenie ako na stretnutí Kage). Okrem toho má tento nukenin v pravom oku Sharingan.
Midotsuchi (Tsuchikage)
Anonymní- Anonymní
Re:
Příjdu na zahradu a začnu se dučovat Raiton shunpu.Už mi z toho ruce z červenali.
Anonymní- Anonymní
Re:
(kámo nedělej double posty,zkus to všechno napsat do jednoho a počkat až zas někdo napíše )
Anonymní- Anonymní
Re:
Došla jsem domů, kde jsem se moc nezdržela. Dala jsem si rychlou sprchu, převlékla jsem se a protože jsem cítila Toshihirovu čakru na zahradě, šla jsem za ním.
,,Toshihiro, nebudu tě rušit v tréninku, já mám teďka práci, odpoledne jsem tu. Kdyžtak mě najdeš v kanceláři. Zatím pa." zavolala jsem na něj a zase z domu zmizela. Tyhle pochůzky mě zničí..Myslm, že spíš zhubnu, než přiberu u toho těhotenství..ušklíbla jsem se a mířila do kanceláře.
,,Toshihiro, nebudu tě rušit v tréninku, já mám teďka práci, odpoledne jsem tu. Kdyžtak mě najdeš v kanceláři. Zatím pa." zavolala jsem na něj a zase z domu zmizela. Tyhle pochůzky mě zničí..Myslm, že spíš zhubnu, než přiberu u toho těhotenství..ušklíbla jsem se a mířila do kanceláře.
Anonymní- Anonymní
Re:
Příjdu na zahradu a začnu se učit svojí techniku.
Raiton SHUNPU!! opět se objeví malá koule z blesků a už se dokonce trochu zvětšíla,ale pořád to nebylo ono.
Ruce mam v jednom ohni. řekl jsem a zkoušel jsem dál tu techniku ruce mě ještě víc z rudli a bylo to hodně vidět.Obvázal jsem je a šel jsem za mizukage sama jestli nechce s něčim pomoct.(přesun)
Raiton SHUNPU!! opět se objeví malá koule z blesků a už se dokonce trochu zvětšíla,ale pořád to nebylo ono.
Ruce mam v jednom ohni. řekl jsem a zkoušel jsem dál tu techniku ruce mě ještě víc z rudli a bylo to hodně vidět.Obvázal jsem je a šel jsem za mizukage sama jestli nechce s něčim pomoct.(přesun)
Anonymní- Anonymní
Re:
Jako rodinka, čemuž jsem se musela trochu zasmát, jsme došli domů. S úlevou jsem odemkla a otevřela dveře.
,,Jsme tu." pousmála jsem se. Pustila jsem všechny do dveří a pak zavřela.
,,Půjdu se ti podívat po nějakém oblečení, DarkStene..Daisuke, počkáš tu s nimi, že?" usmála jsem se a ani jsem nečekala na odpověď a vyšla po schodech nahoru, abych se opět přehrabovala v Daiových věcech. Ten z toho bude mít opravdu radost, zašklebila jsem se.
,,Jsme tu." pousmála jsem se. Pustila jsem všechny do dveří a pak zavřela.
,,Půjdu se ti podívat po nějakém oblečení, DarkStene..Daisuke, počkáš tu s nimi, že?" usmála jsem se a ani jsem nečekala na odpověď a vyšla po schodech nahoru, abych se opět přehrabovala v Daiových věcech. Ten z toho bude mít opravdu radost, zašklebila jsem se.
Anonymní- Anonymní
Re:
Daisuke
''Jas'',ani jsem nedořekl a Hitomi už utíkala nahoru.''hele nikdo se odsuď ani nehne,nechci mít průšvih''ˇ,řekl jsem k ni ma zavřel dveře,aby nikoho nenapadlo utíkat...Vytáhl jsem z kapsy hořkou čokoládu na nervy a dal si pár čtvereřků...''Ehh,chcete někdo?''Pousmál jsem se a nabídl jim čokoládu.
''Jas'',ani jsem nedořekl a Hitomi už utíkala nahoru.''hele nikdo se odsuď ani nehne,nechci mít průšvih''ˇ,řekl jsem k ni ma zavřel dveře,aby nikoho nenapadlo utíkat...Vytáhl jsem z kapsy hořkou čokoládu na nervy a dal si pár čtvereřků...''Ehh,chcete někdo?''Pousmál jsem se a nabídl jim čokoládu.
Anonymní- Anonymní
Re:
zapozeral som sa do steni a nepritomne som povedal "ano ja by som si prosil cokoladu"
Anonymní- Anonymní
Strana 3 z 23 • 1, 2, 3, 4 ... 13 ... 23
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 3 z 23
Povolení tohoto fóra: