Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

+4
Shijin Hyuuga
Kiwi Namikaze
Yoko Ayme
Noriko Kana
8 posters

Strana 2 z 23 Previous  1, 2, 3 ... 12 ... 23  Next

Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Noriko Kana Wed 6 Jul - 22:39

First topic message reminder :

hlava udělala boing boing najednu stranu a části těla žuch a prásk na zem

(poznámka uživatelky: to si děláte prču ne? chudák Reinička jako Very Happy )
Noriko Kana
Noriko Kana
Chuunin
Chuunin

Počet príspevkov : 7781

Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Thu 7 Jul - 20:24

Bolestivě jsem si zaryla nehty do kůže.
,,Zabiju je, Daisuke...všechny z jejich klanu..Nedovolím, aby byli na živu a udělali to znovu a hlavně ne na mém dítěti!" uhodila jsem pěstí do stolu, který hned zledovatěl.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Thu 7 Jul - 20:28

"hlavně nedělej zbrklé hlouposti, jakože se vrhneš do jejich sídla kde jich bude plno ... to je sebevražda, nenchal bych tě to udělat i za cenu mého života" podotkl jsem a desky položil na zmrzlý stůl

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Thu 7 Jul - 20:50

Opřela jsem se o stůl, ze kterého byl spíš velký rampouch.
,,Ne..Za takovou věc už jsem jednou zaplatila." ušklíbla jsem se při vzpomínce na záchranu Sasukeho.
,,Ne..Všechno hezky postupně..Potřebuji zesílit, abych Reinu porazila, ale zabiju ji, to přísahám!" svraštila jsem čelo. Pocítila jsem něco divného.
,,Někdo prošel do vesnice, aniž by se ohlásil...Upozornila mě mlžná bariéra." podívala jsem se Daisukemu do očí. Setřela jsem si slzy a luskla prsty. Led zmizel a stůl zůstal v pořádku.
,,Chci vědět, kdo to je." zamířila jsem pomalým krokem ke dveřím.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Thu 7 Jul - 20:52

"dobře tak půjdem .. ale jestli to bude Reina, necháš bojovat mě ! nehodlám se koukat na to jak ti ubližuje" podotkl jsem a šel za ní

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Thu 7 Jul - 20:55

Povzdychla jsem si, ale nic jsem nenamítala. Nemělo by to cenu, neshodli bychom se a jen se pohádali. Oba jsme mířili tam, kam mě vedlo tušení, že ten člověk je.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Thu 7 Jul - 23:16

Došel jsem k domu a loktem otevřel dveře. Vešel jsem a opět zavřel.
Hitomi jsem donesl až na postel v jejím pokoji.
"dobrou noc Himi-chan, spi sladce"
zavřel jsem za sebou dveře a odporoučel se na gauč, kde jsem se uložil ke spánku

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Thu 7 Jul - 23:20

Usínala jsem už cestou, takže když jsem pocítila měkkost postele, okamžitě jsem usnula. Není divu, po použití pečetě. Použila jsem hodně čakry, ač se to třeba nezdálo. A možná by bylo lepší, kdybych byla vzhůru, protože sny, které jsem měla byly horší než realita.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 8 Jul - 7:02

Ještě ten večer příjdu domů a jdu si lehnout na gauč tam jsem přemýšlel co se děje mizukage sama při tom jsem usnul.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 8 Jul - 9:10

S bolestivým protažením jsem se probudila. Zase mě bolelo celé tělo, jako vždy po použití pečetě. Opatrně jsem vstala a odešla do koupelny, kde jsem na sebe pustila sprchu. Všechna krev ze mě konečně stekla. Průhledná voda se smíchala s ervenou tekutinou. Krví klanu Kana. Ušklíbla jsem se a zase vylezla. Oblékla jsem se a zamířila dolů. Mou pozornost upoutaly dvě osoby na gauči. Zamžourala jsem, jestli vidím a následně jsem myslela, že se rozteču. Kyaaah...Tak strašně sladké...Uiiii kawaii sou desu!! Přišla jsem potichu jako myš k nim blíže a nahla se nad ně. Chvíli jsem pozorovala Daisukeho s Toshihirem, jak spí.
Nyaaan!  - Stránka 2 0425171411_77650526_o2
Jednou budeš skvělý otec, Daisuke, usmála jsem se. Oba jsem přikryla dekou, kterou jsem donesla z pokoje a odešla do kuchyně připravit jim něco k snídani, až se probudí.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 8 Jul - 9:14

Vzbudil jsem se otevřel oči a vztal viděl jsem jak tam Mizukage sama něco dělá.
Šel jsem ke kuchyni

Mizukage sama nechcete s tim pomoct?

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 8 Jul - 9:31

V obýváku se objevil inkoustový pták, který se přeměnil na vzkaz.

Spoiler:

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 8 Jul - 9:46

Otočila jsem se, když jsem zaslechla, jak na mě někdo mluví.
,,V pořádku, Toshihiro, už to skoro mám." usmála jsem se a posypala poslední toast. Tak.. otřela jsem si ruce a zalila dva hrníčky čaje. Talířek s toasty a čaje jsem dala na tácek a ten jsem donesla do obýváku.
,,Pojď, Toshihiro." pobídla jsem ho, aby šel za mnou. Zastavila jsem se u gauče a dívala se na toho spáče. Pousmála jsem se a naklonila se k němu.
,,Koukej vstávat, nebo prospíš celý den." zašeptala jsem mu do ucha a jemně, abych nevysypala či nerozlila nic z tácku, jsem s ním zatřásla.
 - Stránka 2 Cef48dea29_77650583_o2

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 8 Jul - 9:57

Otevřel jsem oči a posadil se.
"to už je zase ráno ?" protáhl jsem se
A když už jsem lépe viděl a zahlédl snídani, tak jsem se pousmál
"ohayo.. itadakimasu !" natěšeně jsem sáhl po toustu

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 8 Jul - 11:07

,,Počkej, počkej, vždyť mi to vyrveš z rukou." zasmála jsem se a tác položila na stůl. Sundala jsem z něj čaje a položila je na stůl zvlášť.
,,Toshihiro, pojď se taky najíst." pobídla jsem ho a sebrala ze stolu vzkaz. Aha, takže nejvyšší stupeň znamená už pozítří, to je milé..Chystá se něco velkého, ušklíbla jsem se. Vzkaz jsem zničila, pro jistotu a odkráčela do kuchyně zklidit použité nádobí, zahloubaná ve svých myšlenkách.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 8 Jul - 11:14

S chutí jsem se dal do jídla.
"děkuji Himi-chan" řekl jsem než jsem začal jíst
hm ... dobré jídlo .. zase doma pousmál jsem se a spokojeně jedl dál
"a ty si nedáš ?"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 8 Jul - 11:18

Utřela jsem si mokré ruce, sundala zástěrku, poskládala ji a uklidila. Vrátila jsem se do obývacího pokoje. Zavrtěla jsem hlavou.
,,Nemám hlad, Daisuke. A myslím, že takové jídlo můj žaludek ještě nesnesl." pousmála jsem se a pohladila si bříško. No ani ne tak žaludek, jako ty, že, broučku?

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 8 Jul - 11:20

"jak myslíš, hlavně si něco dej, nebudu tě tahat po nemocnicích" usmál jsem se a když jsem dojedl a vypil čaj, tak jsem se opět uložil na gauč a pozoroval strop
"nějaké plány na dnešek?"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 8 Jul - 11:25

,,Tam se vrátit nehodlám." usmála jsem se. Poodešla jsem k oknu a otevřela ho, aby tu bylo trochu čerstvého vzduchu.
,,Ještě nevím. V hlavě se mi toho honí strašně moc." pousmála jsem se. Opřela jsem se o parapet a zadívala se ven. ,,Ty budeš dělat něco speciálního?"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 8 Jul - 11:28

"myslel jsem, že půjdu asi zpátky za Yo... etto .. do suny" podíval jsem se z okna
"tam je krásné teplo" usmál jsem se
"jinak nic speciálního v plánu nemám" řekl jsem dívajíc se na dveře

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 8 Jul - 11:40

,,Za Yoko?" pousmála jsem se nepřítomně a povzdychla jsem si. Tolik vzpomínek...Tolik událostí...Tolik etap uběhlo.. Otočila jsem se a na parapet jsem se posadila. Opřela jsem se o rám okna a hypnotizovala zem.
,,Umím si představit její situaci..." prohodila jsem. Bodejť by ne...Vždyť..Já na post Kage nastoupila podobně..

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 8 Jul - 11:45

"ano a proto chci být s ní, aby nebyla na všechno sama, proto jí chci pomáhat jak nejlíp budu moct, ať už klidně jen nepatrně" usmál jsem se a díval se na Hitomi sedící v okně
"ale taky tě tu nechci nechat samotnou s dítětem .. vlastně teď už dvěma"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 8 Jul - 11:48

Odtrhla jsem zrak od země a podívala se na něj.
,,Obojí zvládnout nemůžeš, nemáme kouzelnou hůlku." usmála jsem se.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 8 Jul - 11:51

"já vím, a to mě trápí nejvíc .. nevím, které z vás mám pomáhat .. tobě akorát přitěžuji jako včera .. a proto bych měl jít spíše do suny .. abych to neudělal znovu" řekl jsem sklesle

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 8 Jul - 11:59

Znovu jsem si povzdychla. ,,Víš, Daisuke, bránit ti nebudu. Nejsem tvá matka, abych ti to zakazovala. Jsem tvá nařízená a máš ode mě povolení do Suny jít, je to na tobě..Ale.." z parapetu jsem seskočila. Přistoupila jsem k zrcadlu v předsíňce a stáhla si rukáv z pravého ramene, kde se tkvělo znamení, že jsem byla Anbu. Zastesklo se mi po těch časech. Čas, kdy jsme byli všichni tři tým. ,,Řekla jsem ti už NĚKOLIKRÁT, že mi tu nepřekážíš. Ať už se stalo, co se stalo. A tohle bylo naposledy, co jsem to řekla. Příště to opakovat nebudu." přivřela jsem oči.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Anonymní Fri 8 Jul - 12:05

"to ano.. ale já nechci aby jsem to udělal znovu .. a proto půjdu .. doufám, že to tu zvládneš i beze mě" vzdychl jsem si a zamířil ke dveřím
"hlavně nevyváděj hlouposti. .. když budou nějaké problémy, pošli Kitsu do suny"

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

- Stránka 2 Empty Re:

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 2 z 23 Previous  1, 2, 3 ... 12 ... 23  Next

Povolení tohoto fóra: