Budova Boha
+8
Tatsuo Reigi
Sadatake Arakida
Ayame Takahashi
Noriko Kana
Nukenin
ANBU
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Neuro Uchiha
12 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Amegakure no satto
Strana 12 z 18
Strana 12 z 18 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18
Budova Boha
First topic message reminder :
Vůdce amegakure nazývají vesničané Bohem.
Vůdce amegakure nazývají vesničané Bohem.
Naposledy upravil Assasin Senju dne Mon 23 May - 8:35, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Budova Boha
Rychle jsem uhnul. Co to sakra. Složil jsem pečetě. ,,Suiton: Suiryuudan no jutsu." Z vody letěl drak na Hiruka. Takovým tempem budu za chvíli dole.
Anonymní- Anonymní
Postava v maske a plášti sa objaví neďaleko súboja, avšak dostatočne ďaleko na to, aby bola v bezpečí.
> Jikuukan Idou
Sledujem to predstavenie, som síce ďalej a tak nemám najlepší výhľad, ale stále dostatočne dobrý. To je to Senju decko...
> Jikuukan Idou
Sledujem to predstavenie, som síce ďalej a tak nemám najlepší výhľad, ale stále dostatočne dobrý. To je to Senju decko...
Anonymní- Anonymní
Odskočil som doprava.
"Ak si si to nevšimol, doteraz som sa iba bránil. Bohužiaľ, nemôžeme to preťahovať donekonečna, takže..."
Vytvoril som pečať.
"Ďalšia Ke- veď vieš, nechce sa mi to opakovať."
Vzhľadom na to, že šlo o KG, sharingan nepredvídal môj pohyb, ktorý bol navyše prehnane rýchly. Udrel som ho po krku, aby stratil nadvládu nad telom a omdlel.
"Ak si si to nevšimol, doteraz som sa iba bránil. Bohužiaľ, nemôžeme to preťahovať donekonečna, takže..."
Vytvoril som pečať.
"Ďalšia Ke- veď vieš, nechce sa mi to opakovať."
Vzhľadom na to, že šlo o KG, sharingan nepredvídal môj pohyb, ktorý bol navyše prehnane rýchly. Udrel som ho po krku, aby stratil nadvládu nad telom a omdlel.
Anonymní- Anonymní
Uviděl jsem ho až těsně před sebou. Jen jsem se trochu pohnul, ať to neschytám tolik jak to chtěl. Jen jsem spadl na zem do bezvědomí..
Anonymní- Anonymní
Dopadol som vedľa neho na nohy.
Takže to je to oko, o ktoré sa moja druhá polovička toľko usilovala.
Takže to je to oko, o ktoré sa moja druhá polovička toľko usilovala.
Anonymní- Anonymní
Zdá sa, že Senju decko dohralo... ale čo viac od nich očakávať? Má sharingan... a napriek tomu nevie čo s ním má robiť... a to sa nazýva Rikudom?! Pche... Svoju pozornosť som zameral na Hiruka. Ten už je zaujímavejší, rýchlosť, ktorú predviedol nebola obyčajná, mne sa zrejme nevyrovná... ale aj tak...
Anonymní- Anonymní
Konečne som si ich v mojom staro-novom tele vyskúšal. Kouton, cez ktorý neprerazí žiadna zbraň. Meiton, ktorý pohltí (skoro) akékoľvek ninjutsu. A Jinton, ktorý s dostatočnou dávkou chakry prekonáva akúkoľvek rýchlosť. Na Ranton mi už čas nevyšiel. Čo s ním teraz urobím ? Teoreticky by som si mohol vziať jeho oko, ale vzhľadom na to, že už niekomu bolo ukradnuté, nemôžem si byť istý, či v ňom nie je žiadna pasca.
Obzrel som sa za seba.
Vyzerá to, že si ho chcú za každú cenu užiť ANBU. V tom prípade nie je čo riešiť, nejako ich už ukojiť musím.
Hodil som im jeho telo.
"Vezmite ho preč z dediny a robte si s ním, čo chcete."
S radosťou konali na môj príkaz a ja som sa niekam vytratil. (presun)
(Seito sa s ANBU bude riešiť až keď bude zajtra zasa online...)
Obzrel som sa za seba.
Vyzerá to, že si ho chcú za každú cenu užiť ANBU. V tom prípade nie je čo riešiť, nejako ich už ukojiť musím.
Hodil som im jeho telo.
"Vezmite ho preč z dediny a robte si s ním, čo chcete."
S radosťou konali na môj príkaz a ja som sa niekam vytratil. (presun)
(Seito sa s ANBU bude riešiť až keď bude zajtra zasa online...)
Anonymní- Anonymní
Hah, ak to to decko prežije dalo by sa ho nazvať deckom šťasteny, ak nie... smola. Mohol by som mu pomôcť... ale pomáhať Senju? Ešte stále neviem ako to bolo pred tými 120 rokmi... približne 120 rokmi. Obzrel som sa, ninjovia v okolí boli plne zaujatí Seitom a Hirukom. Využil som situáciu na to, aby som sa premiestnil.
> Jikuukan Idou
Moje telo zmizlo bez povšimnutia okolia a zanechania akejkoľvek stopy.
(Presun.)
> Jikuukan Idou
Moje telo zmizlo bez povšimnutia okolia a zanechania akejkoľvek stopy.
(Presun.)
Anonymní- Anonymní
V okolí Budovy Boha kroužilo několik orlů. Kizoku, který je vedl zůstával vzadu, protože byl největší a nechtěl upoutat ničí pozornost. Byl však připraven kdykoliv zaútočit. Byl na doslech menších, nenápadných kolegů.
Jeden menší orel tmavě hnědé barvy kroužil po nebi a všiml si lidí v maskách, sklánějících se nad nehybným tělem. Vydal skřek, kterým dal znamení všem ostatním.
Našli jsme ho...
Jeden menší orel tmavě hnědé barvy kroužil po nebi a všiml si lidí v maskách, sklánějících se nad nehybným tělem. Vydal skřek, kterým dal znamení všem ostatním.
Našli jsme ho...
Naposledy upravil Hyuuga-Mikomi dne Thu 19 May - 22:12, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
(V budove Boha, ani jej okolí nie sú stromy.)
http://images4.wikia.nocookie.net/__cb20100628144342/naruto/images/thumb/8/80/Amegakure_from_sky.png/780px-Amegakure_from_sky.png
http://images4.wikia.nocookie.net/__cb20100628144342/naruto/images/thumb/8/80/Amegakure_from_sky.png/780px-Amegakure_from_sky.png
Anonymní- Anonymní
Dorazil som pred budovu Boha či ako to volajú a stál som tam síce som Yuuki nenašiel ale stál som pred touto budovou a čakal na Reinu Hm tak ďalší pán na holenie heh teraz to však musí ísť rýchlejšie. pomyslel som si a stál som pred budovou.
Sadatake Arakida- Počet príspevkov : 96
Shinobi
Vesnice: Akatsuki
Klan: Kana
Budova vyzerala prázdne a opustene. Už na prvý pohľad bolo jasné, že sa tu už dlhú dobu nikto nevyskytoval. Pravým dôvodom bolo to, že túto budovu vytvoril a pomenoval až Pein, preto s tým miestom Hanzo nechcel mať nič spoločné. Neboli tam tak rozostavané ani stráže, aj keď zopár jedincov, ktorí boli v najhoršom prípade pripravených na útok, si ho všimnúť isto stačilo.
Anonymní- Anonymní
Došel jsem k veliké budově.Zde se dám do přádku.Vyšel jsem uplně na horu .Tam se posadil a dýchal čerstvý vzduch potápěl jsem se ve svých myšlenkách.
Po chvilce jsem se postavil a zkoušel si ruzne jutsu.
Po chvilce jsem se postavil a zkoušel si ruzne jutsu.
Anonymní- Anonymní
Přišel jsem k Yoshimiimu.A tady si něco nového?zeptal jsem se zvědavým tonem.Jestli nic tak mužes začít z svým ukolem.
Anonymní- Anonymní
Počkej.odsekl jsem nervozně.Něco jsem zachitil.Poskládal jsem pečetě Kagura Shingan.Je jich mnoho jejich chakra je obrovská.Je nemožne že by jsme je zvládli.I když jsou ještě daleko.
Anonymní- Anonymní
Dobrá.Musíme jednat ihned.Přišel jsem na okraj budovy.Tato noc bude dlouhá.Nesmí nás vidět rozumíšZačal jsem zcházet z budovy.
(presun)
(presun)
Anonymní- Anonymní
došla jsem k budově a čekala na ty trestance. Bílý plášť jsem měla skoro mokrý
"Ten déšť mě irituje." vešla jsem dovnitř a sundala si kapucu a jen vidíc ty schody tak se mi přitížilo
"Ten déšť mě irituje." vešla jsem dovnitř a sundala si kapucu a jen vidíc ty schody tak se mi přitížilo
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
"Ono prší?"
Podíval jsem se kolem sebe, jelikož na sobě jsem díky své technice neměl ani kapičku.
"Mno, tyhle schody šlapat vážně nebudu..."
Pozvedl jsem dlaň a spolu s Reinou a Hidanem jsme se vznesli do vzduchu a pomalu vyletěli až na místo, ze kterého se pravděpodbně zdejší vládce dívá na město.
Opatrně jsem přistál a díval se na město.
"Pěkný pohled, opravdu pěkny."
Podíval jsem se kolem sebe, jelikož na sobě jsem díky své technice neměl ani kapičku.
"Mno, tyhle schody šlapat vážně nebudu..."
Pozvedl jsem dlaň a spolu s Reinou a Hidanem jsme se vznesli do vzduchu a pomalu vyletěli až na místo, ze kterého se pravděpodbně zdejší vládce dívá na město.
Opatrně jsem přistál a díval se na město.
"Pěkný pohled, opravdu pěkny."
Anonymní- Anonymní
Šel jsem stále za Reinou a byl potichu připraven zakročit kdyby se něco dělo.
Tatsuo Reigi- Počet príspevkov : 1502
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Reigi
Přišel jsem před budovu a zdrcen útěkem ninji jsem šel jak tělo bez ducha.
Poté jsme se vznesli do vzduchu a pomalu letěli vzhůru.
"Kur*a drát! Kolikrát jsem ti říkal, ať mi tohle neděláš."
Dolétli jsme až na vrcholek a já těkal pohledem z města na Kagamiho a Reinu.
Poté jsme se vznesli do vzduchu a pomalu letěli vzhůru.
"Kur*a drát! Kolikrát jsem ti říkal, ať mi tohle neděláš."
Dolétli jsme až na vrcholek a já těkal pohledem z města na Kagamiho a Reinu.
Anonymní- Anonymní
"To bylo opravdu působivé Kagami," pronesla jsem a dívala se po místnosti vím že jsem tu jednou už byla ale byla prázdná. pro jistotu jsem do rohů místnosti nasadila malé černé krystali.
"Zhruba všude kde jsme prošli jsou mé krystali, který by měli zachycovat chakru. Nelíbí s emi že tu nikdo není." řekla jsem temně a přešla ke Kagamimu a dívala se na město také s mírným zamračením
"Zhruba všude kde jsme prošli jsou mé krystali, který by měli zachycovat chakru. Nelíbí s emi že tu nikdo není." řekla jsem temně a přešla ke Kagamimu a dívala se na město také s mírným zamračením
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Když si to spojíme se slovy toho ninji... Pokud je vesnice opravdu tak opuštěná, proč tady vůbec byl? A jak věděl, že někoho hledáme...
Musí tuhle vesnici znát... Ale s jeho odchodem nám zmizela jediná stopa...
Prověřím vesnici a podívám se, jestli tu jsou nějaké stopy chakry..."
Otočil jsem se směrem an město a svým Sharinganem začal hledat sebemenší stopy chakry.
Musí tuhle vesnici znát... Ale s jeho odchodem nám zmizela jediná stopa...
Prověřím vesnici a podívám se, jestli tu jsou nějaké stopy chakry..."
Otočil jsem se směrem an město a svým Sharinganem začal hledat sebemenší stopy chakry.
Anonymní- Anonymní
kývla jsem a přešla k jedinému stolu naproti oknu a začala se probírat spisy byli hodně staré dokonce tu byl i jeden z mé návštěvy a vedle něj hned smlouva o mír.Jen jsem se ušklíbla a hledala dál
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Strana 12 z 18 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Amegakure no satto
Strana 12 z 18
Povolení tohoto fóra: