Budova Boha
+8
Tatsuo Reigi
Sadatake Arakida
Ayame Takahashi
Noriko Kana
Nukenin
ANBU
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Neuro Uchiha
12 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Amegakure no satto
Strana 11 z 18
Strana 11 z 18 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 14 ... 18
Budova Boha
First topic message reminder :
Vůdce amegakure nazývají vesničané Bohem.
Vůdce amegakure nazývají vesničané Bohem.
Naposledy upravil Assasin Senju dne Mon 23 May - 8:35, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Budova Boha
,,Klameš. Vidím ti to na očích. A nezdáš se mi." Podíval jsem se na něho a čekal na reakci. Podíval jsem se kolem sebe. ,,Hm tak už by mě to mohlo zajímat to tvoje ANBU."
Anonymní- Anonymní
"Ak si si istý, že klamem, potom nerozumiem, na čo ešte čakáš. Odpovedal si si sám. Ale budem úprimný, som tu viacmenej nový, takže ani sám neviem, čoho sú títo chlapíci schopní, stali by ste sa prosím mojim testovacím materiálom ?"
Anonymní- Anonymní
,,Vůdce a ani nevíš co máš pod sebou za lidi? A i kdyby si tu byl třeba jen den tak snad musíš vědet o nich hodně ne?" Zakroutil jsem hlavou. ,,Tak to mi může být jasné, že ani nevíš, že si s Orochimarem možná kamarád."
Anonymní- Anonymní
(Heh, testovací materiál? To nezní moc dobře.)
"Seito, nechceš mi říct co budem dělat,"zeptám se narychlo a pořád sleduji Hiruka.
"Seito, nechceš mi říct co budem dělat,"zeptám se narychlo a pořád sleduji Hiruka.
Anonymní- Anonymní
Otočím se na Katsura. ,,Klid. Uvolni se. Počkáme co udělají oni. I když myslím, že už nás asi jen tak zpátky nepustí." Pousmál jsem se a otočil se zpátky na Hiruka.
Anonymní- Anonymní
"Mám sa ešte veľa čo učiť, predsa len, do tohoto sveta som sa dostal ešte len pred nedávnom. Vezmite si to ako chcete."
Brána sa za mnou zatvorila.
Brána sa za mnou zatvorila.
Anonymní- Anonymní
ANBU bolo asi 20 rozostavaných v okolí. Každý jeden z nich upieral svoj krvilačný pohľad na skupinku z konohy. Dokonca aj ten najsebavedomejší ninja musel v takejto situácii pocítiť nepríjemný chlad.
ANBU- Počet príspevkov : 189
,,Co to mele? Dyť vypadá už jako dospělý. Tak co to mělo znamenat, že se tu dostal před nedávnem?" Řekl jsem si pro sebe a otočil se na ANBU. ,,Hm to už vypadá trochu jinač."
Anonymní- Anonymní
Situácia bola neprívetivá. ANBU sa pomaly približovali, napätie stúpalo. Napriek tomu však v širokom okolí nezaznel žiadny zvuk.
,,Hm ti to berou vážně." Otočil jsem se na Katsura. ,,Tohle by bylo nebezpečné tak dobře poslouchej." Přiblížil jsem se k němu. ,,Tědkom zaútočím a tím ti dám prostor, abys vzal Taikiho a utíkal zpět do Konohy. Tam všechno řekni Hokagemu, co si slyšel a ať počítá s tím, že Oro. nezaútočí sám. Jo a ještě mu řekni, ať se připraví na zítřek kdybych se dlouho nevracel, tak ať me tu nedje hledat." Poskládal jsem pečetě. ,,Suiton: Mizu rappa." Zaútočil jsem na malou skupinku ANBU a tím dal prostor na útěk Katsurovi a Taikimu.
Anonymní- Anonymní
Popadnul jsem Taikiho a řekl jsem: , Dělej, zdrháme!"
"Seito, počkáme na tebe ve vesnici!" nucenně jsem se pousmál a utíkal...
(Doufám, že se mu nic nestane.)
"Seito, počkáme na tebe ve vesnici!" nucenně jsem se pousmál a utíkal...
(Doufám, že se mu nic nestane.)
Anonymní- Anonymní
Niektorí ANBU sa za nimi rozbehli, ale zastavili, aby nedostali zásah technikou.
"Vyzerá to, že to boli iba malé ryby, postarajú sa o nich chuunini. My musíme poriešiť tohoto tu."
"Vyzerá to, že to boli iba malé ryby, postarajú sa o nich chuunini. My musíme poriešiť tohoto tu."
,,No už to tak asi vypadá, že tu bojovat budu já!" Odkryl jsem čelenku. A připravil se na boj.
Anonymní- Anonymní
Piati ANBU začali krúžiť aj s niekoľkými papierikmi okolo Seita. Zvyšní chystali vzadu bariéru, čo sa im aj napokon podarilo. Vzhľadom na počet ľudí, ktorí bariéru držali, bola pomerme veľká. Nachádzali sa v nej so Seitom piati už spomínaní ANBU, ktorí mali pravdepodobne predstavovať špičku.
,,Hm bariery jsem nikdy neměl rád." Pousmál jsem se a poskládal si pečetě.
Anonymní- Anonymní
"Neskoro." Papieriky sa roztrúsili po celej bariére. Na Seita však neútočili, naopak ANBU áno. Vybehli naňho z každej strany s kunaimi v ruke.
Probleskl jsem se za ně a poskládal pečetě. ,,Suiton: Bakusui Shouha."
Anonymní- Anonymní
Vlna ich síce zmietla, ale nič sa im nestalo. Na mieste ostali iba zvlhčené papieriky, zatiaľ čo tie ostatné ostali suché a ninjov opäť nebolo vidno. Vďaka Seitovmu sharinganu to musel prekuknúť, tá technika, ktorú aktivovali, bol akýsi zvláštny druh genjutsu.
Co to? Genjutsu? Pokusil jsem se ho zrušit a čekal jsem asi se mi to povedlo.
Anonymní- Anonymní
"Prekukol nás ?"
"Niet pochýb, je to naozaj sharingan. V tom prípade ho napadneme našou druhou formáciou, nie je ale zaručené, že to prežije."
"Škoda, chcel som ho nechať umučiť k smrti, to by k nemu pasovalo lepšie."
Bariéra zmizla aj s genjutsu, aj ANBU tam v skutočnosti boli iba tí piati. Bola to technika, ktorú používal Oborov tým v kombinácii so špeciálnym genjutsu, ktoré dokáže každého ochromiť natoľko, že ho nie je schopný prerušiť. Nanešťastie to však Seito prekukol, preto prišlo na druhú variantu.
"Niet pochýb, je to naozaj sharingan. V tom prípade ho napadneme našou druhou formáciou, nie je ale zaručené, že to prežije."
"Škoda, chcel som ho nechať umučiť k smrti, to by k nemu pasovalo lepšie."
Bariéra zmizla aj s genjutsu, aj ANBU tam v skutočnosti boli iba tí piati. Bola to technika, ktorú používal Oborov tým v kombinácii so špeciálnym genjutsu, ktoré dokáže každého ochromiť natoľko, že ho nie je schopný prerušiť. Nanešťastie to však Seito prekukol, preto prišlo na druhú variantu.
"Počkajte. Nechcem ho mŕtveho."
Stál som tam zo založenými rukami a všetky brány za Seitom sa zavreli.
"Ak sa vzdáš, bude to menej bolestivé."
Stál som tam zo založenými rukami a všetky brány za Seitom sa zavreli.
"Ak sa vzdáš, bude to menej bolestivé."
Anonymní- Anonymní
,,Já se nevzdám." Podíval jsem se na něho a složíl pečetě. ,,Chidori Eisou."
Anonymní- Anonymní
Milo som sa usmial a nastavil pred seba ruku. Meč cezo mňa neprešiel, naopak skončil doslovne narazený na mojej kovovej ruke.
"Kouton, Tousanai Bouei. Technika na vyššej úrovni ako známe Doton Domu, cez ktoré prerazí ktorýkoľvek silnejší raiton. To je prosím pekne aj moja Kekkei Genkai."
"Kouton, Tousanai Bouei. Technika na vyššej úrovni ako známe Doton Domu, cez ktoré prerazí ktorýkoľvek silnejší raiton. To je prosím pekne aj moja Kekkei Genkai."
Anonymní- Anonymní
,,Hm zajímavé. Jak jsem řekl před pár hodinami. Nelíbíš se mi." Složil jsem pečetě. ,,Raiton: Jibashi."
Anonymní- Anonymní
Dal som pred seba druhú ruku, na ktorej som mal vrchnú a spodnú pečať. Ako náhle tá vrchná zasvietila, jeho technika v nej zmizla. Aj keď...
"Teraz naspäť na teba, Raiton Jibashi." Tentokrát zasvietila spodná pečať a technika vypálila z nej na Seita, s čím nemohol rátať, navyše to nemohol ani prekuknúť sharinganom, pretože nešlo o obyčajnú techniku. Vyzeralo to, ako keby sa naňho jeho vlastné jutsu otočilo.
"Zoznám sa s mojou druhou Kekkei Genkai, Meiton."
"Teraz naspäť na teba, Raiton Jibashi." Tentokrát zasvietila spodná pečať a technika vypálila z nej na Seita, s čím nemohol rátať, navyše to nemohol ani prekuknúť sharinganom, pretože nešlo o obyčajnú techniku. Vyzeralo to, ako keby sa naňho jeho vlastné jutsu otočilo.
"Zoznám sa s mojou druhou Kekkei Genkai, Meiton."
Anonymní- Anonymní
Strana 11 z 18 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 14 ... 18
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Amegakure no satto
Strana 11 z 18
Povolení tohoto fóra: