Hlavní budova
4 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato :: Hlavní velitelství spojenectví
Strana 1 z 5
Strana 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Hlavní budova
Obrovská sněhobílá budova, má tři patra, ve druhém je konferenční místnost, ve třetí spí kage a v prvním patře je kuchyň, ošetřovna a jídelna.
Anonymní- Anonymní
Re: Hlavní budova
Přišla jsem do konferenční místnosti a pustila se do práce.
Vypracuju seznam týmů, a jejich polohu..
Vypracuju seznam týmů, a jejich polohu..
Anonymní- Anonymní
Došla jsem s Kinem a Shizukou a Yuuki v závěsu do hlavní budovy. Zaklepala jsem na dveře a vstoupila.
,,,Zdravím..Omlouvám se za zpoždění, Tsunade-sama." usmála jsem se rozpačitě a šla se posadit na své místo.
,,,Zdravím..Omlouvám se za zpoždění, Tsunade-sama." usmála jsem se rozpačitě a šla se posadit na své místo.
Anonymní- Anonymní
"V pořádku." Unaveně jsem se usmála.
"Už jsem vyvěsila týmy a jejich polohu. Viděli jste to?"
"Už jsem vyvěsila týmy a jejich polohu. Viděli jste to?"
Anonymní- Anonymní
,,Hai, viděla jsem." usmála jsem se. ,,Odvedla jste opravdu skvělou práci, Tsunade-sama." pochválila jsem ji.
Anonymní- Anonymní
"Děkuji. Teď bychom měli asi rozdělit výbavu ne?" zeptala jsem s ejí.
Anonymní- Anonymní
Opatrně jsem rozhrnula stan a nakoukla dovnitř. "Etto.." Porozhlédla jsem se kolem. "Omlouvám se za vyrušení, ale je zde Kazekage-sama?" Pousmála jsem se.
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
Slyšela jsem svou hodnost a roztáhla ústa do širokého úsměvu. "Yoko!!!" vykřikla jsem a doběhla k ní, abych jí objala. "Nevíš jaký strašný strach jsme o tebe měla!!"
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Klan: Akasuna
Uviděla jsem jak se ke mě řítí černovláska a usmála jsem se. Pak jsem se zašklebila. "Ty si měla strach? Já mám být tvá osobní stráž a ty si takhlr zmizíš!" Opětovala jsem objetí a pak jsem se podívala po ostatních. "Omlouvám se jestli jsem nezdvořilá. Dobrý den Hokage-sama.." Pousmála jsem se.
Shinobi
"Promiňte, ale já jsem unavená...Použila jsem přiliš mnoho čakry, musím ji doplnit...Zítra by se měli týmy dostat na své pozice...Rozdejte výbavu atd..Prosím.." napila jsem se vody, a odešla do třetího patra. Spát..
Anonymní- Anonymní
,,Samozřejmě Tsunade-sama, odpočiňte si, zasloužíte si to." usmála jsem se na ni. Podívala jsem se na příchozí blondýnku, která se objímala s PiliKKou. Usmála jsem se na ni.
Anonymní- Anonymní
"Chudák Tsunade-sama... dělá toho teď tolik!" vzdychla jsem. "Ale co.. musíme zase dál! Musíme najít Itachiho, budete spolu mít misi Yoko!" usmála jsem se na ni. "Himi? Nechceš jít s námi?" usmála jsme se na kamarádku.
Shinobi
"Itachiho? " Zamyslela jsem se. To jméno mi nic neříkalo.. Ale přikývla jsem.
Shinobi
,,Etto...Možná na chvíli, pak bychom se měli vrátit. Musíme vybavit Týmy a pomalu je začít vysílat do vesnic." padala na mě zodpovědnost víc, než jindy. Cítila jsem to napětí, které prostupovalo celou atmosférou. Vzdychla jsem.
Anonymní- Anonymní
"Vážně jsem nevychovaná.." Zasmála jsem se sama sobě, když jsem zjistila, že je zde další důležitá osoba, kterou jsem opět nepozdravila. "Těší mě, že vás poznávám Mizukage-sama.."
Naposledy upravil Yoko Ayme dne Sun 6 Mar - 20:12, celkově upraveno 1 krát
Shinobi
došel jsem do hlavní budovy s doměním že tady bude kazekage když jsem jí našel usmál jsem se na ní "Dobrý den PiliKKa-sama děkuji za to že ste mě donesly do toho stanu"
Kisuke Uchiha- Počet príspevkov : 1039
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
,,Nic se nestalo." zasmála jem se. ,,Mě také, Yoko-san." usmála jsem se a podala jsem jí ruku.
Anonymní- Anonymní
"Hai.. máš pravdu!" přikývla jsem. "Musím se jít podívat po těch mejch účastnících!" usmála jsem se. "Vy se neznáte?" pozvedla jsem obočí. "Moje studentka Yo, mizukage Hitomi^^!" ukázala jsme na obě dívky. "Tak honem děvčata!"
Všimla jsme si Kisukeho a usmála se. "Jsem moc ráda, že už jsi v pořádku!! Jak ti je? A s ním sama... štveš mě víš to Kisu-chaaan?" ušklíbla jsem se.
Všimla jsme si Kisukeho a usmála se. "Jsem moc ráda, že už jsi v pořádku!! Jak ti je? A s ním sama... štveš mě víš to Kisu-chaaan?" ušklíbla jsem se.
Shinobi
"To to vedro za to já nemůžu." snažil jsem se vymluvit.
Shinobi
Stiskla jsem Mizukage ruku. Byla opravdu tak milá jak se o ní proslýchalo.
Shinobi
"Jistě, jistě!!" kývala jsem hlavou nepřesvědčivě xD.
Shinobi
"No...co se zatím stalo na poradě PiliKKa-sama....teda pokud o tom můžu vedět"
Shinobi
"Můžeš Kisu-chan!" usmála jsem se. "Vytvořil se tým složený ze tří jinchuuriky a Tsunade rozvrhla tými, které půjdou do různých vesnic... mimochodem, jsme spolu!" pokývala jsem hlavou.
Shinobi
"Etto, omlouvám se, že vám skáču do konverzace, ale tým ze tří jinchuuriky? Tam patřím i já Pili-chii?"
Shinobi
"Chtěla jsme ti to říct až venku... ano Yoko, patříš! Budeš v týmu společně s Itachim Uchihou a Idatem Hikari." usmála jsme se na ni.
Shinobi
Strana 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato :: Hlavní velitelství spojenectví
Strana 1 z 5
Povolení tohoto fóra: