Budova Boha
+8
Tatsuo Reigi
Sadatake Arakida
Ayame Takahashi
Noriko Kana
Nukenin
ANBU
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Neuro Uchiha
12 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Amegakure no satto
Strana 7 z 18
Strana 7 z 18 • 1 ... 6, 7, 8 ... 12 ... 18
Budova Boha
First topic message reminder :
Vůdce amegakure nazývají vesničané Bohem.
Vůdce amegakure nazývají vesničané Bohem.
Naposledy upravil Assasin Senju dne Mon 23 May - 8:35, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Budova Boha
Po istom odpočinku som si začal chystať veci.
Kým je tu anjel, prostredníctvom ktorého vydávam rozkazy a spojený s ním môžem byť aj na diaľku, boh nie je potrebný. Nemôžem sa tu po všetkých tých rokoch len tak schovať a čakať, musím zistiť, aká je momentálne situácia vo svete, sem sa totiž veľa správ nedostane.
Na dvere som nalepil odkaz, ktorého obsahom bolo práve to aj so zabalenou krabičkou, v ktorej sa nachádzal mikrofón (na komunikáciu). Vyletel som až k " oknu " a po vytvorení pečate som sa svojou veternou podstatou vydal na cestu z dediny (aby bolo jasné, neletel som, iba som sa vystrelil ).
Kým je tu anjel, prostredníctvom ktorého vydávam rozkazy a spojený s ním môžem byť aj na diaľku, boh nie je potrebný. Nemôžem sa tu po všetkých tých rokoch len tak schovať a čakať, musím zistiť, aká je momentálne situácia vo svete, sem sa totiž veľa správ nedostane.
Na dvere som nalepil odkaz, ktorého obsahom bolo práve to aj so zabalenou krabičkou, v ktorej sa nachádzal mikrofón (na komunikáciu). Vyletel som až k " oknu " a po vytvorení pečate som sa svojou veternou podstatou vydal na cestu z dediny (aby bolo jasné, neletel som, iba som sa vystrelil ).
Anonymní- Anonymní
Vešel jsem do své bývalé místnosti a sedl si do křesla.
Neuro Uchiha- Počet príspevkov : 1390
Shinobi
Vesnice: Itami wo sekai
Klan:
Neura obkľúčili ANBU.
"Uvedomujete si, kam ste sa práve dostavili ?"
"Uvedomujete si, kam ste sa práve dostavili ?"
ANBU- Počet príspevkov : 189
Vejdu za ostatními.
"Neuro Uchiha, že? Co tu děláte? Sem je zákaz vstupu." řeknu rázně, když jsem tam přišla a viděla ANBU jednotky kolem Neura. Neměl být mrtvý? pomyslím si.
"Neuro Uchiha, že? Co tu děláte? Sem je zákaz vstupu." řeknu rázně, když jsem tam přišla a viděla ANBU jednotky kolem Neura. Neměl být mrtvý? pomyslím si.
Anonymní- Anonymní
Ano vím na své místo nebo to aspoň doposud bylo.Ano jsem Neuro.Zákaz vstupu pro mě?
Podrbal jsem se na hlavě a usmál se.
Podrbal jsem se na hlavě a usmál se.
Shinobi
Klan:
"Zásadně všem co tu nemají co pohledávat, i když jste opět naživu, sem už nepatříte."
Anonymní- Anonymní
Tohle je vždy vesnice o kterou jsem se staral a ochraňoval.Vy jste se oběvili až po mém zmiznutí.Nemůžu vám nic vytknout vesnici se daří líp jak jindy.Chci mluvit s momentálním vůdcem.
Shinobi
Klan:
"Není tady, jsem jeho asistentka, veškeré dotazy a schůzky přezemě." řeknu a měřím si ho zamyšleně pohledem.
Anonymní- Anonymní
Hmm asistentka?Sakra proč mě to nenapadlo.
Pousmál jsem se.
A vaše specializace?
Pousmál jsem se.
A vaše specializace?
Shinobi
Klan:
Chcu vědět úmysly tvého pána a podle toho se rozhodnu.
Shinobi
Klan:
Vošiel som do budovy cez dieru / okno.
"Som preč iba pár dní a ty už aj randíš ?"
"Som preč iba pár dní a ty už aj randíš ?"
Anonymní- Anonymní
"To mi křivdíte, Hiruko-sama." natočím hlavu.
"Neura Uchiha, si přišel a chce s Vámi mluvit." usměju se na něj ale stále nechávám ANBU jednotky v pozoru
"Neura Uchiha, si přišel a chce s Vámi mluvit." usměju se na něj ale stále nechávám ANBU jednotky v pozoru
Anonymní- Anonymní
"Neuro Uchiha ? Takže aj ten žije ? Vtipné. Hádam si nemyslí, že sa zahraje na mŕtvolu, Amegakure takmer kvôli tomu skončí, ja ju zachránim len tak tak a teraz sa vráti a dostane to miesto naspäť."
Otočil som sa na Neura a čakal na jeho reakciu.
Otočil som sa na Neura a čakal na jeho reakciu.
Anonymní- Anonymní
Ne tak to není.Ame se daří teď tak jak je moje reakce bude na vaší odpověď.CO zamýšlíte s Ame a na koho jste straně?
Shinobi
Klan:
"Budem k tebe úprimný. Momentálne nič. Sme nestrannou dedinou, pripojíme sa k tým, ktorí majú vo vojne vyššie šance na úspech."
Anonymní- Anonymní
Hm tuto odpověd jsem nečekal.Tak mám ještě 1dotaz.Jaké máš spojeni s Akatsuki a Tsukigakure?
Shinobi
Klan:
"Doteraz som riešil to, aby amegakure vydržala, preto som nemal čas vybavovať zahraničné záležitosti. Ale ak máš nejaké plány, prípadne by si rád využil mojich ninjov na svoje vlastné účely, som ochotný ti vyhovieť napriek tomu, že si momentálne považovaný za votrelca. Samozrejme to ale nebude zadarmo."
Anonymní- Anonymní
Práci si vždy vykonám sám navíc tu stále mám podřízené.Nevypadáš jako hlupák,takže to asi očekáváš.
Shinobi
Klan:
"Veci sa zmenili. Reformoval som armádu. Tvoji bývalí podriadení by sa dali spočítať mojimi rukami. Ostatní sa rozdelili na dve skupinky. Neveriaci, ktorí si mysleli, že si buď mŕtvi, alebo si sa na nich vykašľal. A na druhej strane veriaci, ktorí na teba ako na boha zanevreli. V tejto dedine už nemáš absolútne žiadne právomoci. Nikto ťa tu už nechce."
Anonymní- Anonymní
Lidé touží po moci a to je vše co je zajmá.Podřídí se silnějšímu jelikož jsem tu nebyl podřídili se tobě.
Shinobi
Klan:
"Si absolútne mimo. Táto dedina si už vytrpela až až. Túžba po moci síce existuje, ale bola potlačená. To, čo tento národ teraz v prvom rade chce, je pokoj. Kým budú peniaze na spravovanie, nikto sa sťažovať nebude. Tu je ten rozdiel medzi nami dvomi. Tlačil si ich do niečoho, čo už nechceli. Väčšine obyvateľstva priniesli tvoje činy iba biedu. Narozdiel od teba, mňa si za svojho mesiáša zvolil ľud. A aj keby prišla doba, keď sa bude amegakure opäť pokúšať o výboje, tvrdenie, že si silnejší ako ja, ostáva naďalej iba tvrdením."
Anonymní- Anonymní
Ale já to neřekl.Jde jen o to že toto území je na hranici mezi 5 velkými ninja zeměmi.Kromě toho tu je ta nová vesnice a Akatsuki.Tato vesnice má problém a ten problém je válka,nenávist,krvežíznivost.Sám jsem si tím prošel též jsem byl takový ale má láska mě změnila.
Shinobi
Klan:
"Chceš tejto zemi pomôcť ? V poriadku. Ale ako som už povedal, nebude to zadarmo."
Anonymní- Anonymní
Strana 7 z 18 • 1 ... 6, 7, 8 ... 12 ... 18
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Amegakure no satto
Strana 7 z 18
Povolení tohoto fóra: