Budova Boha
+8
Tatsuo Reigi
Sadatake Arakida
Ayame Takahashi
Noriko Kana
Nukenin
ANBU
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Neuro Uchiha
12 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Amegakure no satto
Strana 14 z 18
Strana 14 z 18 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18
Budova Boha
First topic message reminder :
Vůdce amegakure nazývají vesničané Bohem.
Vůdce amegakure nazývají vesničané Bohem.
Naposledy upravil Assasin Senju dne Mon 23 May - 8:35, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Budova Boha
"Pánové a to všichni laskavě zmlkněte děláte mi ostudu ve spojenecké vesnici nenuťte mě zasáhnout a nebude to zrivna příjemné." řekla jsem chladně a vrhla vražedné pohledy jak na kluky tak na Kagamiho s Hidanem a Hanzouem.
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
"Hm, vaše záležitostí jsou pro mě velice bezvýznamné, proto vás žádám, abyste oznámili, účel vaší návštěvy. Mám poněkud přeplněný diář," mírně jsem se zamračil.
Anonymní- Anonymní
"Přeplněnný diář tím myslíš posílat své muže aby kradli v mé vesnici?" povytáhla jsem obočí
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Cože? Nikdo z Amegakure, pod mém velení, neukradl nic z vesnice, která patří k vytvořené alianci, mému slovu můžete věřit," stál jsem tam a upřeně ji zíral do očí.
Anonymní- Anonymní
Aha tak o to tady jde.Pomyslel jsem si a sledoval debatu Hanzoua a Reini.
Tatsuo Reigi- Počet príspevkov : 1502
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Reigi
"Abych pravdu řekla čekala jsem podobou reakci. PO vytvoření míru mezi námi dvěma," vzala jsemze stolu listinu kde to všechno bylo amírně s ním mávla, "jsem očekávala, že už by jsi nic neudělal.....stopy bohužel jasně vedli sem do Amegakure a můj drak, který přiletěl na místo činu řekl že moji lidé byli ošklivě velmi ošklivě zabiti. Navíc byli na místech kam nesmí žádný obyvatel Otogakure což se u nás trestá vězením na hoooodně dlouho ne-li dokonce smrtí. Co mi na to řekneš?" dívala jsem se mu do očí i já
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Sledoval jsem rozhovor mezi Reinou a Hanzouem.
Vypadá to opravdu nadějně, nikdy bych neřekl, že je Reina takový diplomat. Navíc jedná tak sebejistě a v klidu...
Hodnost Otokage ji zřejmě hodně pomohla dospět. Uvidíme, jak se s tím Hanzou vypořádá a jak celá tahle fraška dopadne...
Vypadá to opravdu nadějně, nikdy bych neřekl, že je Reina takový diplomat. Navíc jedná tak sebejistě a v klidu...
Hodnost Otokage ji zřejmě hodně pomohla dospět. Uvidíme, jak se s tím Hanzou vypořádá a jak celá tahle fraška dopadne...
Anonymní- Anonymní
"Moji lidé? O čem to mluvíš ženská? Já jsem nevydal žádný rozkaz k tomu, aby se něco podobného stalo," překvapeně jsem rozevřel oči.
"Tohle znamená jen jedno, někdo v Ame už neposlouchá mé rozkazy, prošetřím to, jen chci vědět, kdo to byl,"
"Tohle znamená jen jedno, někdo v Ame už neposlouchá mé rozkazy, prošetřím to, jen chci vědět, kdo to byl,"
Anonymní- Anonymní
"To já taky." přimhouřila jsem oči
"Chci zpět co mi tam vzali. I když je to jen mrtvé tělo." poznamenala jsem chladně a propalovala jsem ho pohledem,
"Chci zpět co mi tam vzali. I když je to jen mrtvé tělo." poznamenala jsem chladně a propalovala jsem ho pohledem,
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"CO vzali a jak víš, že to byl někdo z Ame?" zeptal jsem se a pozvedl jedno obočí.
Anonymní- Anonymní
"Jak jsem řekla, stopy a naváděcí krystalz místa činu mě navedl sem a tvrdil to i ten strážník, který mi to přišel nahlásit než jsem ho poslala na pronásledování a on zemřel." zvýšila jsem trochu víc hlas.
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Hm, napadá mě organizace Fukushioky. Nedávno zahynul její vůdce Toby, který byl ke mě loajální. Organizace měla zaniknout, zřejmě se tak nestalo. Co vzali?"
Anonymní- Anonymní
"Údajně jedno tělo, které bylo podobné Nagatovi, vkradl se ten dotyčný do skladu Orochimarových těl."
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Veškeré skrýše zajistila bývalá Otokage, nebo snad ne? A ten kluk Nagato, je přece po smrti,"
Anonymní- Anonymní
"To ano ale dá se velmi snadno vyvodit...." sedla jsem si na stůl .."....že ten dotyčný šel po Nagatově těle, proč asi...že by kvůli rineganu?" významně jsem se na něj podívala
"Myslela jsem si že skrýše jsou zaopatřené ale jak vidím budu je muset osobně zaopatřit znovu....Nagatovo tělo bylo zničeno spolu se skrýší Akatsuki."
"Myslela jsem si že skrýše jsou zaopatřené ale jak vidím budu je muset osobně zaopatřit znovu....Nagatovo tělo bylo zničeno spolu se skrýší Akatsuki."
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
"Takže to Nagatovo tělo být nemůže, když bylo zničeno..Najdu ho," přišel jsem k oknu, zvedl ruce do vzduchu.
"Ukojizai no jutsu.."
"Nyní cítím všechny čakry ve vesnici,"
"Ukojizai no jutsu.."
"Nyní cítím všechny čakry ve vesnici,"
Anonymní- Anonymní
dala jsem si nohu přes nohu a sledovala všechny v místnosti a jen co sjem zůstala na chvíli v klidu hned na to jsem pšikla.
"ach...a je to tu zas." vytáhla jsem z pláště kapesník a vysmrkala se
"ach...a je to tu zas." vytáhla jsem z pláště kapesník a vysmrkala se
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Koukal jsem na to jak vyhledává lidi ve vesnici a říkal jsem si že bych se tohle chtěl naučit potom se ho na to musím zeptat jestli bude ještě čas.
Tatsuo Reigi- Počet príspevkov : 1502
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Reigi
"Mám ho, je to ale dost zvláštní," zamračil jsem se a složil ruce.
"Jdeme," stoupl jsem si na parapet a vyskočil z okna. (přesun celá nezvaná návštěva)
"Jdeme," stoupl jsem si na parapet a vyskočil z okna. (přesun celá nezvaná návštěva)
Anonymní- Anonymní
Přišel jsem k budově vyšel uplně na horu.Chtěl jsem najít akademii,ale jak se dívám žadna tu není.Proč?Proč se vubec namáhám rači bych už měl vážně polapit toho Ichibiho.Zešel jsem zase dolu.Je mi jedno co si o mě lidi v Ame budou myslet.
(presun)
(presun)
Anonymní- Anonymní
došla jsem do budovi a zavolala si k sobě někoho kdo by to tu mohl spravovat a začala jsem s ním řešit převzetí Amegakure. Varovala jsem je že vesnici obalím do krystalu, aby se do ní nikdo nedostal a ani nevyšel. Kupodivu souhlasili. Domluvili jsme si jeden východ kudy budou moct chodit pro zásoby nebo případně vyrovat přímo mě
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
po delší domluvě jsem navrhla že sem pošlu své jednotky a pak jsem s Faitem odkráčela zpět do vesnice (přesun)
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
drak přiletěl na dráhu balkonu a já z něj seskočila a Atsuku dala dolů
"Pokud chceš můžeš se jít podívat po Amegakure ale nevyházej z ní. Já tu musím vyřešit papírování a jednnu akcičku." pohlaidla jsem jí a šla rovnou do kanceláře
"Chci všechyn informace z aposledních 14 dní." řeknu sekretariátu a zasednu za stůl . paní mi přinese šanony a já se do toho pouštím .
"Pokud chceš můžeš se jít podívat po Amegakure ale nevyházej z ní. Já tu musím vyřešit papírování a jednnu akcičku." pohlaidla jsem jí a šla rovnou do kanceláře
"Chci všechyn informace z aposledních 14 dní." řeknu sekretariátu a zasednu za stůl . paní mi přinese šanony a já se do toho pouštím .
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Uuuhm nechcu.. stále tu prší naaah !!.. zamračila som sa no následne som ju znova obdarovala mojim úsmevom a cupkala som za ňou do kanclu. Keď sme sa tam dostali a ona začala vybavovať svoje veci, tak som len pristúpila k veľkému oknu a pozerala som sa do Amegakure no sato, nedalo sa povedať že by som bola extrémne nadšená s myšlienky, že by som sa mala prechádzať v takomto upršanom počasí.
Anonymní- Anonymní
"Jak myslíš." řekla jsem a podepsala hlášení o dalším dnu.
"Atsuko, zajdi prosím za tou paní naproti v pokoji, ať mi přinese něco na hlavu.ů řekla jsem tiše a dál četla
"Atsuko, zajdi prosím za tou paní naproti v pokoji, ať mi přinese něco na hlavu.ů řekla jsem tiše a dál četla
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Strana 14 z 18 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Amegakure no satto
Strana 14 z 18
Povolení tohoto fóra: