Ulice Amegakure
+11
Noriko Kana
Natsuki
Shijin Hyuuga
Ryuuji Akatsuchi
Nawaki
Tenshi Ochita
Nukenin
Shinobi
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Kushina Uzumaki
Neuro Uchiha
15 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Amegakure no satto
Strana 2 z 21
Strana 2 z 21 • 1, 2, 3 ... 11 ... 21
Re: Ulice Amegakure
"Když zemře jeden...Je to jakoby zemřel celý svět!!! Každý těch z lidí, má své sny, svou rodinu, své přátelé...Já vyvraždil svůj klan, protože by díky nim zemřelo ještě více lidí, uskutečnili by svou občanskou válku v Konoze!" Itachi udělal nějaké pečetě a vyfoukl obrovskou Amaterasu kouli.Neuro Uchiha napsal:Byl jsem z toho smutný že muselo zemřít pár nevinných lidí,ale osobně radši budu když zemře 100 místo 1000 nebo 10000!Nejsme typ co by zabíjel lidi.Nejsem jako můj děda!
Anonymní- Anonymní
Katon: Goukakyuu no Jutsu (Oheň: Technika velké ohnivé koule)
Kdybych já nezabil těch pár lidí udělalo by to horší věci zničilo bys to Konohu ostatní vesnice by si nenechali tuto příležitost ujít a snažilo by se zabrat co největší území a vznikla by válka ještě větší než jaká kdy byla.O takovéto věci se stará moje pravá organizace.Nedíváme se na city ostatních chceme zachránit co nejvíc životů tím nejlepším způsobem jakým to půjde.V Itami jsem jako špeh přeci jen kdo si myslíš že dal Evakuaci lidem zde?Kdo myslíš že dal Assasinovi informace?A kdo sakra myslíš že zabránil zničení Konohy Satakem?!A kdo sakra myslíš že chce ochránit Konohu i svým životem hm?!
Kdybych já nezabil těch pár lidí udělalo by to horší věci zničilo bys to Konohu ostatní vesnice by si nenechali tuto příležitost ujít a snažilo by se zabrat co největší území a vznikla by válka ještě větší než jaká kdy byla.O takovéto věci se stará moje pravá organizace.Nedíváme se na city ostatních chceme zachránit co nejvíc životů tím nejlepším způsobem jakým to půjde.V Itami jsem jako špeh přeci jen kdo si myslíš že dal Evakuaci lidem zde?Kdo myslíš že dal Assasinovi informace?A kdo sakra myslíš že zabránil zničení Konohy Satakem?!A kdo sakra myslíš že chce ochránit Konohu i svým životem hm?!
Neuro Uchiha- Počet príspevkov : 1390
Shinobi
Vesnice: Itami wo sekai
Klan:
"Tvoje organizace? Napadení Myoboku? Zabití jednoho z Kage?! Uvolnění Narutova odkazu?! Tohle je nejlepší způsob? Odejdi nebo budu muset tě zabít..."Neuro Uchiha napsal:Katon: Goukakyuu no Jutsu (Oheň: Technika velké ohnivé koule)
Anonymní- Anonymní
Kyuubiho pečeť se pomalu uvolňovala to sám určitě dobře víš.Chtěl jsem Kyuubiho přesunout jinam na bezpečnější místo například pod zem.S Yahikim nevím co mě to popadlo.Nevím proč jsem vyvolal bijuu.Popadla mě chuť po moci a krvi to vyřiď ještě Assasinovi.
Zmizel jsem od Itachiho.
Zmizel jsem od Itachiho.
Shinobi
Klan:
"Výčitky svědomí, po kterých následuje pohlcení temnotou." Susanoo zmizel. Assasin střemhlav letěl dolů a Itachi naskočil. Pták se znovu vznesl do vzduchu.Neuro Uchiha napsal:Kyuubiho pečeť se pomalu uvolňovala to sám určitě dobře víš.Chtěl jsem Kyuubiho přesunout jinam na bezpečnější místo například pod zem.S Yahikim nevím co mě to popadlo.Nevím proč jsem vyvolal bijuu.Popadla mě chuť po moci a krvi to vyřiď ještě Assasinovi.
Zmizel jsem od Itachiho.
"Nagato teď ty." zavelel Assasin.
Nagato se vznesl do prostřed Amegakure a soustředil čakru.
"Hitomi teď my dva ochráníme vesničany. Nesmíme dovolit, aby byl nevinný život zahozen."
Assasin si klekl a soustředil se.
Anonymní- Anonymní
Díval jsem se na okolí a pozoroval co Assasin s Hitomi zamýšlí.
Ohnivý kloni:Co máme dělat mi?
Zachraňte co nejvíc lidí a dostaňte je co nejvíc daleko od vesnice to půjde.
Kloni:Dobře.
Ohnivý kloni:Co máme dělat mi?
Zachraňte co nejvíc lidí a dostaňte je co nejvíc daleko od vesnice to půjde.
Kloni:Dobře.
Shinobi
Klan:
uvidel jsem neura a jeho kloni
''zmrd je tady, ted uvidi dilo Deidary-sama''
vyndal jsem bombu C3
vyndal jsem bombu C3
Anonymní- Anonymní
Soustředil jsem se a těla všech vesničanů byla omotaná pískem a tlustými větvemi.Tony napsal:uvidel jsem neura a jeho kloni
vyndal jsem bombu C3
"Můžete!"
Nagato počkal na Tonyho a a soustředil se.
Anonymní- Anonymní
N: "Shinra Tensei!!!" Nagato s Tonym vyvolali obrovský výbuch o velikosti menší atomovky. Budovy se všechny vymrštily ze základů a nahrnuly k hradbám. Uprostřed Amegakure byl veliký krátek. Stovka vesničanů, kteří nyní připomínali stromové skřítky leželi na zemi.Tony napsal:''chcipni Neuro''
Anonymní- Anonymní
Vyvolal jsme vodní zvíře(Nějakého ptáka asi vlaštovku xD),které mě obklopilo vodou a chránilo mě tak před výbuchem.
Nemám čas si s tebou hrát sakra.
Nemám čas si s tebou hrát sakra.
Shinobi
Klan:
ze zhora jsem koukal na vybuch
''chtelo by to pridat nejakej dobrej efekt, takhle to vypada strasne obycejne''
''chtelo by to pridat nejakej dobrej efekt, takhle to vypada strasne obycejne''
Anonymní- Anonymní
priletel jsem k Assassinovi
''ted bysme meli jit na tu hlavni budovu ne?''
Anonymní- Anonymní
Uvolnil jsem svou techniku.Tony napsal:priletel jsem k Assassinovi
"Ano."
Nagato přistál na ptákovi a všichni jsme střemhlav letěli k hlavní budově. Na zemi, která byla ještě horká jsme seskočili.
N:"teď bude chvíli trvat, než budu moct použít sílu Tenda."
"Jasně Nagato, odpočiň si."
"Dobrá práce všem. Teď máme před sebou další těžkou věc...Buďte všichni velice opatrní." Assasin je nabádal k opatrnosti.
Anonymní- Anonymní
ja stojici na hlave C2 draka se koukam dolu a vidim neura na zemi jako mala tecka
''pi*** jeste zije, poslu mu neco extera''
kdyz to vybouchlo tak se tam objevil raiton ( kdyby to nekdo nepochopil tak to je jako vybuc a raiton dohromady.... takze to vypada jako kdyby tam byl jeste chirodi nagashi, ale ve velikem)
''pi*** jeste zije, poslu mu neco extera''
kdyz to vybouchlo tak se tam objevil raiton ( kdyby to nekdo nepochopil tak to je jako vybuc a raiton dohromady.... takze to vypada jako kdyby tam byl jeste chirodi nagashi, ale ve velikem)
Naposledy upravil Tony dne Fri 17 Dec - 21:50, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Objevil jsem se ve vzduchu na vlaštovce a začal pozorovat Toynho.
Co máš za problém?
Co máš za problém?
Shinobi
Klan:
Vzpomínám Tsuchikage san.
Temná vlákna jsme vystřelil po Tonyho střelách
Temná vlákna jsme vystřelil po Tonyho střelách
Shinobi
Klan:
me strely vybouchly, kdyz zarive svetlo oslepilo neura tak jsem po nem hodil dalsi. Neuro dusledku docasneho oslepeni nevedel o strelach, ktere jsem po nem hodil.. me bomby u Neura vybouchly a on odletel pryc jako raketaci ze sceny =D
na svem drakovy jsem priblizil k Assassinovi
''tak co ted? ''
''tak co ted? ''
Anonymní- Anonymní
( teď budu hrát za čtyři postavy- Assasin,Itachi,Nagato a Hitomi, protože Hitomi nemá čas a chci to mít co nejdřív zkrku.)Tony napsal:me strely vybouchly, kdyz zarive svetlo oslepilo neura tak jsem po nem hodil dalsi. Neuro dusledku docasneho oslepeni nevedel o strelach, ktere jsem po nem hodil.. me bomby u Neura vybouchly a on odletel pryc jako raketaci ze sceny =D
''tak co ted? ''
"Obkličte budovu." Zavelel jsem. "Nagato, ty se drž vzadu!"
"Hm!" udělal jsem pečeť. "Mokuton hijutsu: jukai koutan!"
Budovu roztrhal rychle roztoucí les.
Anonymní- Anonymní
''pusobive ale potrebovalo by to trochu vice efektu aby to bylo vice cool''Assasin Senju napsal:( teď budu hrát za čtyři postavy- Assasin,Itachi,Nagato a Hitomi, protože Hitomi nemá čas a chci to mít co nejdřív zkrku.)Tony napsal:me strely vybouchly, kdyz zarive svetlo oslepilo neura tak jsem po nem hodil dalsi. Neuro dusledku docasneho oslepeni nevedel o strelach, ktere jsem po nem hodil.. me bomby u Neura vybouchly a on odletel pryc jako raketaci ze sceny =D
''tak co ted? ''
"Obkličte budovu." Zavelel jsem. "Nagato, ty se drž vzadu!"
"Hm!" udělal jsem pečeť. "Mokuton hijutsu: jukai koutan!"
Budovu roztrhal rychle roztoucí les.
Anonymní- Anonymní
Hmmm pěkně jste to tu zničili řeknu si jakoby pro sebe zatímco vytahuju nohy z trosek.Nemám rád nepořádek oklepávám ze sebe prach a rozhlížím se.Udělám pečetě a Kuchiyose no Jutsu a přivolám své summony.Podívám se na ně a s uspokojením zařvu No tak pojďte skončemeto!!!
Anonymní- Anonymní
''hmn.. pekna zviratka jak roztomiloucka''Satake Shiranui napsal:Hmmm pěkně jste to tu zničili řeknu si jakoby pro sebe zatímco vytahuju nohy z trosek.Nemám rád nepořádek oklepávám ze sebe prach a rozhlížím se.Udělám pečetě a Kuchiyose no Jutsu a přivolám své summony.Podívám se na ně a s uspokojením zařvu No tak pojďte skončemeto!!!
''ja a mizukage-san si vezmeme ty zviratka a ty si vem toho dole''rekl jsem Assassinovi
Anonymní- Anonymní
"Itachi pojďme!" Proběhli jsme s Itachim přes summony přímo k Satakemu."Satake Shiranui napsal:Hmmm pěkně jste to tu zničili řeknu si jakoby pro sebe zatímco vytahuju nohy z trosek.Nemám rád nepořádek oklepávám ze sebe prach a rozhlížím se.Udělám pečetě a Kuchiyose no Jutsu a přivolám své summony.Podívám se na ně a s uspokojením zařvu No tak pojďte skončemeto!!!
"Katon! Karyuu endan!"
Itachi: "Amaterasu!!"
Anonymní- Anonymní
''hmn.. pekna zviratka jak roztomiloucka''
''ja a mizukage-san si vezmeme ty zviratka a ty si vem toho dole''rekl jsem Assassinovi
Ooo Tsuchikage se nějak cítí zasměju se prstem ukážu na něj a zařvu Vemte si ho,roztrhejte ho,zničte ho řvu nelidským hlasem.
Anonymní- Anonymní
Strana 2 z 21 • 1, 2, 3 ... 11 ... 21
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Zločinecké organizace - Ame, Oto, Yuki a Kugutsu Kekkai :: Amegakure no satto
Strana 2 z 21
Povolení tohoto fóra: