Jezero v horách u Kumo
+2
Nawaki
Kin Yuki
6 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato
Strana 11 z 19
Strana 11 z 19 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 19
Jezero v horách u Kumo
First topic message reminder :
Jezero v horách poblíž Kumo.
Je to místo vhodné pro trénink, i když je trochu odříznuté od vesnice.
Ví o něm jen několik obyvatel Kumogakure, díky čemuž zde najdete klid a nádherné ticho.
Je to místo vhodné pro trénink, i když je trochu odříznuté od vesnice.
Ví o něm jen několik obyvatel Kumogakure, díky čemuž zde najdete klid a nádherné ticho.
Kin Yuki- Tokubetsu Jounin
- Počet príspevkov : 2208
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan: Yuki
Re: Jezero v horách u Kumo
V zamyslení som na sebe cítil jemné kvapky vody otočil som sa.
"To je dobré nič sa nestalo".Nevyzerala ako shinobi odtialto no nechcel som ju pri ničom rušit tak som zvrtol pohlad naspať a pozeral sa.
"To je dobré nič sa nestalo".Nevyzerala ako shinobi odtialto no nechcel som ju pri ničom rušit tak som zvrtol pohlad naspať a pozeral sa.
Anonymní- Anonymní
Pomalu jsem došla k jezeru.
"Myslela jsem si, že tě tu najdu." posadila jsem se vedle Isaseho a sklopila oči k zemi. Nebo spíš k vodní hladině.
"Omlouvám se... Bylo toho tolik..."
Chtěla jsem místo toho být s ním...
"Myslela jsem si, že tě tu najdu." posadila jsem se vedle Isaseho a sklopila oči k zemi. Nebo spíš k vodní hladině.
"Omlouvám se... Bylo toho tolik..."
Chtěla jsem místo toho být s ním...
Shinobi
Pozrel som na nu nemohol som vobec zaspať o čo som sa pokušal.
"Takže furt problémi však?"jemne som ju chytil za ruku.
"Ale ty si správna Raikage takže všetko prekonáš a to nevadí jeden shinobi nemá prednosť pred vesnicou".
Priblížil som sa k nej bližiše a jasne sa pozeral na tmu.
"Takže furt problémi však?"jemne som ju chytil za ruku.
"Ale ty si správna Raikage takže všetko prekonáš a to nevadí jeden shinobi nemá prednosť pred vesnicou".
Priblížil som sa k nej bližiše a jasne sa pozeral na tmu.
Anonymní- Anonymní
Cítila jsem, že je u mě blízko, líbilo se mi to.
Téměř nebylo vidět, ale já si ho před sebou dokázala představit úplně jasně.
Jemně jsem ho vískala ve vlasech a smutnýma očima sledovala hvězdy.
Nemůžu se přes to přenést... Přes ten pocit, že ho dlouho neuvidím.
"Nemůže mít, ale nevzdám se ani tebe ani vesnice." pokusila jsem se o úsměv, i když by ho stejně nemohl vidět.
"Víš, že tu... Že ta nabídka z minula pořád platí. Pořád si se mnou můžeš dělat, co budeš chtít."
Téměř nebylo vidět, ale já si ho před sebou dokázala představit úplně jasně.
Jemně jsem ho vískala ve vlasech a smutnýma očima sledovala hvězdy.
Nemůžu se přes to přenést... Přes ten pocit, že ho dlouho neuvidím.
"Nemůže mít, ale nevzdám se ani tebe ani vesnice." pokusila jsem se o úsměv, i když by ho stejně nemohl vidět.
"Víš, že tu... Že ta nabídka z minula pořád platí. Pořád si se mnou můžeš dělat, co budeš chtít."
Shinobi
Pousmial som sa nad tým všetkým.
"Som rád že som ta spoznal moja cesta bude dlhá a može sa stať všetko no ked sa vrátim dufam že bude zo mna dobri shinobi pre vesnicu a budem dosť dobrí aby som sa ti mohol pozreť do očí počas celej cesty budem na teba každy den mysleť a neprestanem pokial ta opať neuvidím to sbujuem".
Pousmial som sa nad jej návrhom podišiel som z halvou k nej a jemne ju pobozkal.
"To je všetko čo od teba chcem a aby si ma neprestala milovať".
Opať som dal k nej hlavu a jednou rukou jej chytil krk a pritiahol ju k sebe vedel som že táto chvíla už dlho nebude.
"Som rád že som ta spoznal moja cesta bude dlhá a može sa stať všetko no ked sa vrátim dufam že bude zo mna dobri shinobi pre vesnicu a budem dosť dobrí aby som sa ti mohol pozreť do očí počas celej cesty budem na teba každy den mysleť a neprestanem pokial ta opať neuvidím to sbujuem".
Pousmial som sa nad jej návrhom podišiel som z halvou k nej a jemne ju pobozkal.
"To je všetko čo od teba chcem a aby si ma neprestala milovať".
Opať som dal k nej hlavu a jednou rukou jej chytil krk a pritiahol ju k sebe vedel som že táto chvíla už dlho nebude.
Anonymní- Anonymní
"Nepřestanu..." šeptla jsem.
"Můžeš chtít mnohem víc..."
Obtočila jsem mu ruce okolo krku a znovu vdechla jeho vůni.
Vrývala jsem si ji do paměti. Obrys jeho těla, jelikož ve tmě jsem nic moc neviděla, jeho oči... Znovu mi zpod víčka vyklouzla jedna slza. Prozatím jedna jediná.
"Můžeš chtít mnohem víc..."
Obtočila jsem mu ruce okolo krku a znovu vdechla jeho vůni.
Vrývala jsem si ji do paměti. Obrys jeho těla, jelikož ve tmě jsem nic moc neviděla, jeho oči... Znovu mi zpod víčka vyklouzla jedna slza. Prozatím jedna jediná.
Shinobi
Bolo to krásne no trebalo sa už pripravyť na cestu vedel som že dnes ečte toho musim dosť spraviť.
Jemne som sa od nej odtiahol a zobral ju za ruku a postavil sa snou.
"Tak je čas pripraviť sa na cestu a máš za celí den toho dosť za sebou ked sa stretneme o ten čas tak naše miesto bude tuto ver mi".
Jemne som ju chytil za ruku a kráčal snou preč.
(presun)
Jemne som sa od nej odtiahol a zobral ju za ruku a postavil sa snou.
"Tak je čas pripraviť sa na cestu a máš za celí den toho dosť za sebou ked sa stretneme o ten čas tak naše miesto bude tuto ver mi".
Jemne som ju chytil za ruku a kráčal snou preč.
(presun)
Anonymní- Anonymní
Pri lietani domov som stratil pojem o všetkom a len som mal usmev na tvári.
Ked sme konečne došli domov prišli sme k oblubenemu miestu v Kumokagure.
Opatrne som zliezol dole s vtáka pohladil ho po chrbte a podakoval ten automaticky zmyzol.
Bola tichá a kludná noc takže bolo počuť jazero ako sa voda tiahne tam a naspať vyrinili sa mi slzy z očí že ju nemožem videť.
Pomali som sa oprel o palicu a začal pomali k nej kráčať aby osm sa jej aspon mohol dotknuť pošul som apo sa šup blíži a to ma naplnalo.
No kusok pred nou som o niečo zakopol a padol som polkou tela do vody hned som zdvyhol hlavu a sylno sa nadýchol.
Vzápati som buchol do vody pestou"Kso!!!!!"
Odtiahol som sa preč a sadol som si kusok od vody jednou rukou som chytil obvaz a druhou som si prešiel po očiach ktoré ma svrbeli.
Pustil som si ho na oči naspť dal si nohy k hrudi položil na ne ruky a pozeral sa pred seba.
"Takže moje oči už nikdy nespatria svetlo krásu Kumi a moju milovanu R-ts aj tak je to jedno moje dni shinobi skončili stal sa zo man obyčajny chudak bez života.
Celé tie roky som tvrdo trénoval chcel som ísť za svojim snom a načo taka stráta času no dobre stačilo seba lutosti".
Odtiahol som si nohy od hrude utrel si slzy alebo vodu z očí lahol som si na zem a s otvorenými očami som pozeral do tmy a aspon počuval zvuky okolo mna.
Ked sme konečne došli domov prišli sme k oblubenemu miestu v Kumokagure.
Opatrne som zliezol dole s vtáka pohladil ho po chrbte a podakoval ten automaticky zmyzol.
Bola tichá a kludná noc takže bolo počuť jazero ako sa voda tiahne tam a naspať vyrinili sa mi slzy z očí že ju nemožem videť.
Pomali som sa oprel o palicu a začal pomali k nej kráčať aby osm sa jej aspon mohol dotknuť pošul som apo sa šup blíži a to ma naplnalo.
No kusok pred nou som o niečo zakopol a padol som polkou tela do vody hned som zdvyhol hlavu a sylno sa nadýchol.
Vzápati som buchol do vody pestou"Kso!!!!!"
Odtiahol som sa preč a sadol som si kusok od vody jednou rukou som chytil obvaz a druhou som si prešiel po očiach ktoré ma svrbeli.
Pustil som si ho na oči naspť dal si nohy k hrudi položil na ne ruky a pozeral sa pred seba.
"Takže moje oči už nikdy nespatria svetlo krásu Kumi a moju milovanu R-ts aj tak je to jedno moje dni shinobi skončili stal sa zo man obyčajny chudak bez života.
Celé tie roky som tvrdo trénoval chcel som ísť za svojim snom a načo taka stráta času no dobre stačilo seba lutosti".
Odtiahol som si nohy od hrude utrel si slzy alebo vodu z očí lahol som si na zem a s otvorenými očami som pozeral do tmy a aspon počuval zvuky okolo mna.
Anonymní- Anonymní
Klon
vyrážela jsem skoro už smět Kiri, když jsem zaznamenala něčí chakru, šla jsem po ní až mě dovedla k hochovi který ležel u jezera na zemi a díval se do nebe. Prohlížela jsem si ho a pak jsem šla pomalu k němu
"Ahoj,.....ty jsi Isas Michio?" optala jsem se mile
vyrážela jsem skoro už smět Kiri, když jsem zaznamenala něčí chakru, šla jsem po ní až mě dovedla k hochovi který ležel u jezera na zemi a díval se do nebe. Prohlížela jsem si ho a pak jsem šla pomalu k němu
"Ahoj,.....ty jsi Isas Michio?" optala jsem se mile
Anonymní- Anonymní
Ležal som od večera a takmer som nemohol zaspať no ked sa blížilo ráno sa mi to konečne podarilo.
Po nejakej dobe som započul tlkot srdca nevedel som či je to len další sen alebo realita.
Niekdo na mna prehovoril čo ma tak vylakalo že som sa postavil zakričal ustupoval do zadu a potkol som sa o svoju palicu a celím telom padol do vody.
Pri padaní som mal otvorené usta takže som si pekne chlipol vody,vynoril som sa z nej a chvílu som zo seba vykašlával vodu.
Postavil som sa na nu šaty som mal mokré obvaz na očiach tak isto a vlasy mi padali na nos a zo zadu na chrbát čo ma dosť chladilo.
Jemne som sebou hýbal ako keby som tancoval kedže to bolo studené.
Hladal som tašku ked som ju načiel vytiahol som si z nej kunai,a dal ho red seba.
No uvedomil som si že aj tak by to nemalo cenu vedel by som určiť je pohyb podla srdca ale keby chcela zabyť tak by to urobila potajme.
Snažil som sa dať kunai do kapsy lenže som netrafil a padol do vody.
Podla tlkotu srda som sa snažil pozerať kde by sa osoba mohla nachádzať.
"Kdo ste?A čo odomna chcete?"
Po nejakej dobe som započul tlkot srdca nevedel som či je to len další sen alebo realita.
Niekdo na mna prehovoril čo ma tak vylakalo že som sa postavil zakričal ustupoval do zadu a potkol som sa o svoju palicu a celím telom padol do vody.
Pri padaní som mal otvorené usta takže som si pekne chlipol vody,vynoril som sa z nej a chvílu som zo seba vykašlával vodu.
Postavil som sa na nu šaty som mal mokré obvaz na očiach tak isto a vlasy mi padali na nos a zo zadu na chrbát čo ma dosť chladilo.
Jemne som sebou hýbal ako keby som tancoval kedže to bolo studené.
Hladal som tašku ked som ju načiel vytiahol som si z nej kunai,a dal ho red seba.
No uvedomil som si že aj tak by to nemalo cenu vedel by som určiť je pohyb podla srdca ale keby chcela zabyť tak by to urobila potajme.
Snažil som sa dať kunai do kapsy lenže som netrafil a padol do vody.
Podla tlkotu srda som sa snažil pozerať kde by sa osoba mohla nachádzať.
"Kdo ste?A čo odomna chcete?"
Anonymní- Anonymní
došla jsem pomalu k němu
"Jsem Crystal Takaishi feudální pán Sora no Kuni, Raikage mě požádala abych se o tebe postarala." řekla jsem přívětivě a došla až k němu a uchopila ho jemně za loket a vyváděla ho z vody
"Jsem Crystal Takaishi feudální pán Sora no Kuni, Raikage mě požádala abych se o tebe postarala." řekla jsem přívětivě a došla až k němu a uchopila ho jemně za loket a vyváděla ho z vody
Anonymní- Anonymní
Crystal Crystal vedel som že to meno som už niekedy počul určite lenže ked osm ju nevidel nevedel som ho zaradiť.
Pomali som snou kráčal z ovdy až sme došli na suchu podu.
"Som poctený že sa Raikage o mna zaujma a že mi aj vy chcete pomocť ale"
Odtrhol som sa od nej.
Počul som ako jej jemne bije srdce čo naznačovalo že je kludná.
"Ja nemotrebujem vašu pomoc nechcem skušali sa o mna postarať už rozny lekári a nič takže sa kludne možete vrátit naspať".
Pomali som snou kráčal z ovdy až sme došli na suchu podu.
"Som poctený že sa Raikage o mna zaujma a že mi aj vy chcete pomocť ale"
Odtrhol som sa od nej.
Počul som ako jej jemne bije srdce čo naznačovalo že je kludná.
"Ja nemotrebujem vašu pomoc nechcem skušali sa o mna postarať už rozny lekári a nič takže sa kludne možete vrátit naspať".
Anonymní- Anonymní
"To bohužel nepůjde nabídla jsem Raikage pomoct a ty jí potřebuješ." položila jsem mu ruku na rameno
"Proč nechceš abych se o to aspoň pokusila?"
"Proč nechceš abych se o to aspoň pokusila?"
Anonymní- Anonymní
Choval som sa ako malé decko pri tom som ani nevedel prečo no bolo toho asi vela.
Opať som posunul ramenom aby jej padla ruka.
"To je sice pekné naozaj a ja si to vážim ale ani sám nevime že či chcem aby moje oči spatrili ešte niekedy svetlo niekedy je to takto dobre".
Pozeral som sa do zeme pred seba a stále som rozmýšlal nad tým menom Crystal Crystal hmmm nespomeniem si.
"A čo by obnášalo keby ste sa na mna pozreli"?
Opať som posunul ramenom aby jej padla ruka.
"To je sice pekné naozaj a ja si to vážim ale ani sám nevime že či chcem aby moje oči spatrili ešte niekedy svetlo niekedy je to takto dobre".
Pozeral som sa do zeme pred seba a stále som rozmýšlal nad tým menom Crystal Crystal hmmm nespomeniem si.
"A čo by obnášalo keby ste sa na mna pozreli"?
Anonymní- Anonymní
"Víš....jestli si už jednou viděl svět....tak ho budeš chtít vidět znovu bude se ti stýzkat, možná si teď myslíš že ho nechceš ani vidět ale pak si bude vzpoínat na to co jsi viděl a budeš se akorát trápit. Já a moje sestra umíme jutsu které by mělo vyřešit všechny tvé problémy a správnou péčí a operací se všechno může hodit do pořádku."
Anonymní- Anonymní
Pozorne som ju počuval ako keby malo niečo zmysel na čo sa pozerať.
Jemne som pootočil hlavou "ale to by znamenalo že musím opustiť svoju zem však?.
Jemne som pootočil hlavou "ale to by znamenalo že musím opustiť svoju zem však?.
Anonymní- Anonymní
"Jen na dobu nezbytně nutnou k tvému vyléčení." kývla jsem mu a pozorovala jeho oči
Anonymní- Anonymní
(mam obvaz na očiach moc čo pozerať tam neni:D)
Silno som sa nadýchol.
"Tuto zem som opustil na 2 roky po návratu som zažil nemilé chvíle hned na to osm ležal v inej dedine kvoli mojim očiam konečne som spať a zase mám odísť nie už viac sovju zem nechcem opustiť nech sa deje čokolvek ale poprosil by som vás keby ste ma zaviedli za Raikage to všetko viac nepotrebujem dakujem".
A pomali som otáčal hlavou aby som sa snažil dať hlavu zarovno s jej.
Silno som sa nadýchol.
"Tuto zem som opustil na 2 roky po návratu som zažil nemilé chvíle hned na to osm ležal v inej dedine kvoli mojim očiam konečne som spať a zase mám odísť nie už viac sovju zem nechcem opustiť nech sa deje čokolvek ale poprosil by som vás keby ste ma zaviedli za Raikage to všetko viac nepotrebujem dakujem".
A pomali som otáčal hlavou aby som sa snažil dať hlavu zarovno s jej.
Anonymní- Anonymní
"odvést tě za ní můžu, ale jestli ti mám pomoct.... měl bys jít semnou." opět jsem mu položila ruku na rameno
Anonymní- Anonymní
Ako mi opať dala ruku na rameno nehal som si ju tam aby som asi približne vedel aku ma víšku dal som hlavu pred seba mala by byť nejak tak vysoká.
Chytil som je jtu ruku a držal ju pevne v svojej pravej.
"Ja ja nepotrebujem pomoc naozaj len ma prosím odvedte za Raikage budem vám velmi povdačný".
A po velmi dlhej dobe sa na mojej tvári vyronil usmev ani sám som nevedel prečo.
Chytil som je jtu ruku a držal ju pevne v svojej pravej.
"Ja ja nepotrebujem pomoc naozaj len ma prosím odvedte za Raikage budem vám velmi povdačný".
A po velmi dlhej dobe sa na mojej tvári vyronil usmev ani sám som nevedel prečo.
Anonymní- Anonymní
"Dobře." nechala jsem ho ať se mě drží a vyrazila jsem kupředu trochu pomalejším tempem
"Neměl si být takhle náhodou v Kiri?"
"Neměl si být takhle náhodou v Kiri?"
Anonymní- Anonymní
Ešte pred tým som si upravil vlasy tak celkom ako som len vedel zobral si aj palicu zo zeme a chytil sa jej.
"No hej mal ale doktori nič nezmohli tak nemalo cenu tam zostávať išiel som na vlastné riziko"
Sklonil som si hlavu a pomalim krokom kráčal vedla nej.
(presun)
"No hej mal ale doktori nič nezmohli tak nemalo cenu tam zostávať išiel som na vlastné riziko"
Sklonil som si hlavu a pomalim krokom kráčal vedla nej.
(presun)
Anonymní- Anonymní
Došiel som k jazeru a porozhliadal som sa či tu náhodou nikto nieje Počas tých dvoch rokov som myslel len na tréning a z nikým som sa nebavil zaujímalo by ma kde sú všetci premyslel si a nakoniec som si dal dole svoje šaty a skočil do vody rybičku a keď som sa vynoril tak som si tvár pretrel rukou aby som dostal preč vodu z očí a začal som plávať...
Anonymní- Anonymní
Uf to by už stačilo pousmial sa a vyliezol z vody kde chvíľu postál aby sa usušil no vlasy si nechal mokre a vydal sa k Raikage-sama Možno mi už otvorí...
(presun)
(presun)
Anonymní- Anonymní
Strana 11 z 19 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 19
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato
Strana 11 z 19
Povolení tohoto fóra: