Kancelář Tsukikage
+6
Shinobi
Akasuna no Ruki
Kin Yuki
Ayame Takahashi
Nawaki
Noriko Kana
10 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Tsukigakure no sato
Strana 23 z 27
Strana 23 z 27 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27
Kancelář Tsukikage
First topic message reminder :
Zde sídlí Tsukikage. Na patře hlídají dva leopardi a před samotným vstupem je lev.
Zde sídlí Tsukikage. Na patře hlídají dva leopardi a před samotným vstupem je lev.
Naposledy upravil Reina Kana dne Mon 19 Sep - 9:24, celkově upraveno 1 krát
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Re: Kancelář Tsukikage
Heem.. kludne mi môžeš tikať !! zas taká stará nie som.. zaškerila som sa .. vlastne som skôr pripomínala nejaké slniečko.. začala som sa rozhliadať po kanclu a len som mimovoľne prikývla.. je mi jedno ako dlho budem musieť čakať.. dodala som s ďalším úsmevom na tvári.
Natsuki- Počet príspevkov : 402
Přišel jsem ke kanceláři a zaklepal na dveře. Pak jsem už jen čekal na odpověď.
Anonymní- Anonymní
Shirayuki-hime
Dále! Mé myšlenky se rozlehly celou budovou a prakticky na chvíli zahalily mysl všech přítomných, jako když vás ohluší cinkot.
Zase...zase někdo něco chce. Já se opravdu nevyspím. Podrážděně jsem zavrčela a vycenila zuby.
Dále! Mé myšlenky se rozlehly celou budovou a prakticky na chvíli zahalily mysl všech přítomných, jako když vás ohluší cinkot.
Zase...zase někdo něco chce. Já se opravdu nevyspím. Podrážděně jsem zavrčela a vycenila zuby.
Ayame Takahashi- Tsukikage
- Počet príspevkov : 4463
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Takahashi
Vešel jsem dovnitř a uviděl nějakou dívku a Shi. ,,Zdravíčko. Tsukikage je někde poblíž?" Toho tygra už jsem někde viděl.
Anonymní- Anonymní
Shirayuki-hime
Probodla jsem ho svýma modrýma očima. Tsukikage zde není. V její nepřítomnosti zastávám úřad Tsukikage já.
Postavila jsem se. Vzhledem k tomu, že jsem stála na gauči, byla jsem vyšší. Co potřebujete? Prudce jsem švihla ocasem.
Probodla jsem ho svýma modrýma očima. Tsukikage zde není. V její nepřítomnosti zastávám úřad Tsukikage já.
Postavila jsem se. Vzhledem k tomu, že jsem stála na gauči, byla jsem vyšší. Co potřebujete? Prudce jsem švihla ocasem.
Shinobi
Jen jsem se pousmál a pořád se na ni díval. ,,No, posílá mě Hokage, ať zjistím jestli je Tsukikage přítomná, ale není tu. A asi nevíte kde je?"
Anonymní- Anonymní
Shirayuki-hime
Ne. Odsekla jsem. Měla jsem špatnou náladu. Byla jsem nevyspalá, otrávená a nevěděla jsem, kde je Ayame. Nehledě na to, že mi...nám nikdy nedělalo dobře, když jsme byly dlouho od sebe. Alespoň našim myslím.
Podražděně jsem zavrčela. Pak jsem si povzdechla a snažila se nějak uklidnit, ačkoliv mi to moc nešlo.
Seskočila jsem z gauče na zem. Proč to chce Hokage vědět? Oklepala jsem se a načechrala si srst. Pak jsem se na něj znovu podívala. V mém pohledu už nebyla taková prudkost.
Ne. Odsekla jsem. Měla jsem špatnou náladu. Byla jsem nevyspalá, otrávená a nevěděla jsem, kde je Ayame. Nehledě na to, že mi...nám nikdy nedělalo dobře, když jsme byly dlouho od sebe. Alespoň našim myslím.
Podražděně jsem zavrčela. Pak jsem si povzdechla a snažila se nějak uklidnit, ačkoliv mi to moc nešlo.
Seskočila jsem z gauče na zem. Proč to chce Hokage vědět? Oklepala jsem se a načechrala si srst. Pak jsem se na něj znovu podívala. V mém pohledu už nebyla taková prudkost.
Shinobi
Vypadá, že je z něčeho dost vytočená. ,,No, proč to chce vědět to netuším." Na chvíli jsem se zamyslel. ,,A spojit se nějak nemůžete?"
Anonymní- Anonymní
Shirayuki-hime
Ne na tak dlouhou vzdálenost...No alespoň vím, že je daleko. Posadila jsem se a ocas si obtočila kolem nohou. Těkala jsem pohledem ze Seita na Nefrit a pak můj pohled směřoval ven z okna.
Už několik dní mě provázel nepříjemný pocit. Nějdříve jsem to přičítala tomu, že jsem se sem vrátila po dlouhé době. Pak tomu, že jsem byla dlouho odloučená od Ayame. Ale teď jsem nevěděla, co si mám myslet.
Prakticky bez přemýšlení jsem se postavila, zamířila k Seitovi a když jsem byla až u něj, zabořila jsem mu hlavu do břicha.
Ne na tak dlouhou vzdálenost...No alespoň vím, že je daleko. Posadila jsem se a ocas si obtočila kolem nohou. Těkala jsem pohledem ze Seita na Nefrit a pak můj pohled směřoval ven z okna.
Už několik dní mě provázel nepříjemný pocit. Nějdříve jsem to přičítala tomu, že jsem se sem vrátila po dlouhé době. Pak tomu, že jsem byla dlouho odloučená od Ayame. Ale teď jsem nevěděla, co si mám myslet.
Prakticky bez přemýšlení jsem se postavila, zamířila k Seitovi a když jsem byla až u něj, zabořila jsem mu hlavu do břicha.
Shinobi
,,Hou." Překvapila mě reakce Shi. Lehce jsem se usmál a pohladil ji po hlavě. ,,A nezkusíš ji třeba stopovat podle pachu? Klidně půjdu s tebou."
Anonymní- Anonymní
Shirayuki-hime
Jenom jsem něco zavrčela a zavrtala hlavu hlouběji do jeho břicha. Pravda...mohla bych jí stopovat...ačkoliv nejsem pes.
Možná bychom se nejdříve mohli podívat domů. Nechtěla jsem si připustit možnost, že by se něco stalo. Mnohem pravděpodobnější bylo, že už šla domů a směje se tomu, že ona tady jako pako pořád ještě trčí.
Jenom jsem něco zavrčela a zavrtala hlavu hlouběji do jeho břicha. Pravda...mohla bych jí stopovat...ačkoliv nejsem pes.
Možná bychom se nejdříve mohli podívat domů. Nechtěla jsem si připustit možnost, že by se něco stalo. Mnohem pravděpodobnější bylo, že už šla domů a směje se tomu, že ona tady jako pako pořád ještě trčí.
Shinobi
,,Kdyby byla doma, což myslím, že dům má asi v Tsuki, tak to bys jí myšlenku mohla poslat ne?" Pořád jsem ji ještě drbal na hlavě.
Anonymní- Anonymní
Shirayuki-hime
Její ,dům' by se do Tsuki nevešel. Zavrčela jsem. A je dostatečně daleko, aby byl od mých myšlenek izolován. Přivřela jsem oči a vychutnávala si tu chvilku, kdy se mi zase někdo věnoval.
Její ,dům' by se do Tsuki nevešel. Zavrčela jsem. A je dostatečně daleko, aby byl od mých myšlenek izolován. Přivřela jsem oči a vychutnávala si tu chvilku, kdy se mi zase někdo věnoval.
Shinobi
Co? Její dům by se do Tsuki nevešel. Kde sakra může žít? Zakroutil jsem hlavou a dále hladil Shi po hlavě. ,,Takže buď bude doma, nebo někde pryč. Ale kdyby byla doma, tak se snad v Tsuki ukáže ne? Jak dlouho je vlastně pryč?"
Anonymní- Anonymní
Shirayuki-hime
Naposledy jsem jí viděla...před pěti dny. Nebylo by to nic divného, kdyby mě vzala s sebou. Ale ona mě poslala domů i s ostatními.
Tiše jsem zavrčela. Posadila jsem se Seitovi u nohou a s hlavou stále zabořenou do jeho břicha jsem se nechala hladit.
Naposledy jsem jí viděla...před pěti dny. Nebylo by to nic divného, kdyby mě vzala s sebou. Ale ona mě poslala domů i s ostatními.
Tiše jsem zavrčela. Posadila jsem se Seitovi u nohou a s hlavou stále zabořenou do jeho břicha jsem se nechala hladit.
Shinobi
,,Před pěti dny? To je celkem dlouho na kage." Zavřel jsem oči a začal na chvíli přemýšlet. Přitom jsem ji ještě hladil po hlavě. ,,Nechceš to fakt zkusit, jako vystopovat ji? Protože se mi to nějak nelíbí."
Anonymní- Anonymní
Shirayuki-hime
Na Kage? Tse...Jsme stejné. Ji kancelář ničí stejně jako mě. Prostě jednou za čas potřebujeme vypadnout. Pak jsem zase posmutněla. Půjdu se nejdřív podívat domů. Stále jsem se držela té podle mě nejpravděpodobnější možnosti.
Na Kage? Tse...Jsme stejné. Ji kancelář ničí stejně jako mě. Prostě jednou za čas potřebujeme vypadnout. Pak jsem zase posmutněla. Půjdu se nejdřív podívat domů. Stále jsem se držela té podle mě nejpravděpodobnější možnosti.
Shinobi
,,Dobrá tedy. Já budu muset zpátky do Konohy, protože mi hokage nedal více času." Asi mě na něco bude potřebovat. Naposledy jsem ji pohladil po hlavě a pak kousek odstoupil. ,,Pošlete pak vzkaz, jak to vypadá." Mile jsem se na ni usmál a odešel pryč.(přesun)
Anonymní- Anonymní
Shirayuki-hime
Dobře. Mějte se. Odstoupila jsem a pak jsem se otočila k Nefrit.
Když dovolíš, půjdu se podívat po Tsukikage. Došla jsem ke stolu, šikovně otevřela jeden ze šuplíků a chvíli v něm šátrala čumákem. Když jsem našla, co jsem chtěla, vzala jsem to do zubů a došla k Nefrit. Položila jsem jí do klína klíče od jednoho bytu na ubytovně. Pak jsem se rozloučila a vyběhla ven kanceláře. Mířenými myšlenkami jsem k sobě přivolala ostatní a rozeběhli jsme se domů.
Kancelář jsem nezamykala, vzhledem k tomu, že v ní stále byla Nefrit a venku hlídaly dva leopardi, obvyklá stráž. (přesun)
Dobře. Mějte se. Odstoupila jsem a pak jsem se otočila k Nefrit.
Když dovolíš, půjdu se podívat po Tsukikage. Došla jsem ke stolu, šikovně otevřela jeden ze šuplíků a chvíli v něm šátrala čumákem. Když jsem našla, co jsem chtěla, vzala jsem to do zubů a došla k Nefrit. Položila jsem jí do klína klíče od jednoho bytu na ubytovně. Pak jsem se rozloučila a vyběhla ven kanceláře. Mířenými myšlenkami jsem k sobě přivolala ostatní a rozeběhli jsme se domů.
Kancelář jsem nezamykala, vzhledem k tomu, že v ní stále byla Nefrit a venku hlídaly dva leopardi, obvyklá stráž. (přesun)
Shinobi
Sledovala som rozhovor a následne som sa zamyslela.. Tsukikage?.. je kvázi nezvestná da?.. hm.. možno by som mohla pomôcť.. rozmýšľala som keď ostatný odišli .. Aktivovala som Kagura Shingan a pozorne som prezrela všetkých čo boli v mojom okolí.. vlastne som ním dokázala obsiahnuť celú Tsukigakure no sato.. keby som aspoň vedela kam mala namierené.. mohla by som zacítiť jej chakrovú stopu.. pomyslela som si ešte a znova som si povzdychla.
Postavila som sa.. k ruke mi priletel minigryphon ktorý nebol väčší než nejaký sokol.. niečo mi pošepkal a ja som viac menej zbledla.. snáď to stihnem.. vyzerá to tak že má Konohagakure problémy.. pošepla som a doslova som vyskočila z okna, vo vzduchu som spravila kuchiyosen a vyvolala som väćšieho gryfina ktorému som sadla na chrbát a letela som s ním do Konohy.
(Presun)
(Presun)
Prisel jsem do budovy a zaklepal na dvere kancelare
Makoto- Počet príspevkov : 2328
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Washi_Sennin
Jednotka Tsukigakure
Před hosty jako vždy přistoupily dva leopardi, každý z jedné strany. Jméno, hodnost, zařazení do vesnice a důvod návštěvy. Promluvil jeden z nich tradičně odměřeným hlasem.
Před hosty jako vždy přistoupily dva leopardi, každý z jedné strany. Jméno, hodnost, zařazení do vesnice a důvod návštěvy. Promluvil jeden z nich tradičně odměřeným hlasem.
Shinobi
JayJaz_Washi_Sennin, Genin, Suna, Mam Zpravu Od Kazekage-Sama pro Tsukikace-sama rekl jsem a poskrabal jsem se po hlave
Makoto- Počet príspevkov : 2328
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Washi_Sennin
Jednotka Tsukigakure
Tsukikage-hime není přítomna. Budete muset zprávu předat mne, nebo přijít jindy. Usadil se naproti němu a pozorně ho sledoval.
Tsukikage-hime není přítomna. Budete muset zprávu předat mne, nebo přijít jindy. Usadil se naproti němu a pozorně ho sledoval.
Shinobi
Strana 23 z 27 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Tsukigakure no sato
Strana 23 z 27
Povolení tohoto fóra: