Kancelář Tsukikage
+6
Shinobi
Akasuna no Ruki
Kin Yuki
Ayame Takahashi
Nawaki
Noriko Kana
10 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Tsukigakure no sato
Strana 24 z 27
Strana 24 z 27 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25, 26, 27
Kancelář Tsukikage
First topic message reminder :
Zde sídlí Tsukikage. Na patře hlídají dva leopardi a před samotným vstupem je lev.
Zde sídlí Tsukikage. Na patře hlídají dva leopardi a před samotným vstupem je lev.
Naposledy upravil Reina Kana dne Mon 19 Sep - 9:24, celkově upraveno 1 krát
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Re: Kancelář Tsukikage
No do pr**le Dobre Jakmile se tady Objevi tascher Jako vyslanec suny Kazekage-sama mu Tuto pravomoc sebral V priopade ze se tady objevi prosi aby jste jej ihned konatktovaly! Si pripadam jako blbec jak ho asi kocka muze informovat.[i]
Makoto- Počet príspevkov : 2328
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Washi_Sennin
Děkuji. Jestli se zde objeví, kontaktujeme Sunu. Celý vzkaz předáme Tsukikage-hime. Leopard se lehce poklonil.
Ayame Takahashi- Tsukikage
- Počet príspevkov : 4463
Shinobi
Vesnice: Kumogakure
Klan: Takahashi
Poklonil jsem se A Odchazel Ja se klanim kocce to jsem klesl tak hluboko pomislim si.
Makoto- Počet príspevkov : 2328
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Washi_Sennin
Hlídka s Tasaiem došla až ke dveřím kanceláře Tsukikage. Před ní seděl Taiyo. Krátce na něj kývli a lev s hrdelním zavrčením ustoupil.
Po otevření dveří může na některé lidi dolehnout šok.
Nalevo ode dveří se nacházela velká pohovka. Na ní se rozvaloval Subarashii a soustředěně si lízal packu.
Na širokém okenní parapetu seděl Ran'na a sledoval vesnici a za stolem, v křesle, které pro něj bylo velikostně akorát, byl usazený Tenshi.
Po otevření dveří může na některé lidi dolehnout šok.
Nalevo ode dveří se nacházela velká pohovka. Na ní se rozvaloval Subarashii a soustředěně si lízal packu.
Na širokém okenní parapetu seděl Ran'na a sledoval vesnici a za stolem, v křesle, které pro něj bylo velikostně akorát, byl usazený Tenshi.
Shinobi
Po vstupe do kancelárie som videl iba samé šelmy a nikde nikoho koho by som považoval za zástupcu Tsukikagea. Ale predsa len sa spýtal ,,A kde je ten zástupca?,, lebo zatiaľ z toho som mal pocit že som krmivo pre nich.
Len- Počet príspevkov : 251
,,Hodně štěstí,'' zasmáli se, poplácali ho po rameni, zavřeli dveře a nechali ho vevnitř samotného.
Tenshi zavrčel. Stejně tak jaguár na pohovce a gepard na okně, který elegantně seskořil na zem.
,,Král ti nestačí?'' Přeměřil si ho pohledem a zavrčel.
Tenshi zavrčel. Stejně tak jaguár na pohovce a gepard na okně, který elegantně seskořil na zem.
,,Král ti nestačí?'' Přeměřil si ho pohledem a zavrčel.
Shinobi
Nechápal čo tým mysleli. Keď zavrčali o pol kroka som ustúpil dozadu.
,,Kráľ? Asi si pomýlili dvere mali ma doviesť k zástupcovi Tsukikagea a nie k... niekoľkým šelmám,, zakrútil hlavou lebo sa mu to zdalo ako nepekný vtip.
,,Kráľ? Asi si pomýlili dvere mali ma doviesť k zástupcovi Tsukikagea a nie k... niekoľkým šelmám,, zakrútil hlavou lebo sa mu to zdalo ako nepekný vtip.
,,Pochybuji, že se spletli,'' pobaveně si odfrkl.
,,Sedni si.'' Pokynul mu hlavou ke křeslu naproti stolu.
,,Sedni si.'' Pokynul mu hlavou ke křeslu naproti stolu.
Shinobi
Pomaly a neveriacky som si sadol do kresla na ktoré mi ukazoval. Po chvíli mlčania a nedôverčivých pohľadov na všetkých prítomných som spustil ,,Tak čo chcete odo mňa?,, nevedel čo má hovoriť pretože sem nešiel úplne dobrovoľne.
,,Spíš co ty chceš od vesnice?''
Ran'na se opět posadil na parapet a Tasai se ocitl pod zkoumavým pohledem leoparda sedícího na židli.
Ran'na se opět posadil na parapet a Tasai se ocitl pod zkoumavým pohledem leoparda sedícího na židli.
Shinobi
Cítil ako je pod dohľadom niekoľkých, pohľad smeroval do podlahy,,Jediné čo chcem je nejaké aspoň ako tak znesiteľné miesto kde môžem dožiť svoj úbohý život...,, povedal sklamane. To čo urobil sa mu vážne hnusilo ale iná možnosť nebola. Najprv chcel bojovať za Iwu a obhájiť ju a teraz zbabelo ušiel..
,,Tak to by sis měl počkat na Tsukikage.'' Přeměřil si ho pohledem.
,,V jaké vesnici jsi byl?''
,,V jaké vesnici jsi byl?''
Shinobi
S pohľadom upreným do zeme a zasneným pohľadom. V spomienkach v minulosti na to ako som tam vyrastal a žil. ,,V...Iwagakure no sato..,, povedal tichým hlasom stále bol trochu mimo.
,,Hmm...Iwa. A odešel jsi proč? Víš, že se to počítá jako zrada?'' Natáhl krk.
,,A co cheš od nás? Přijmout do vesnice? Azil?''
,,A co cheš od nás? Přijmout do vesnice? Azil?''
Shinobi
,,Pre niekoho to je zrada pre niekoho to je vykúpenie,, odpovedal som mu na tu jeho vec ohľadne zradcu. Toto slovo som nemal rád a teraz je dokonca používane s mojim menom. ,,Ako som už povedal jediné čo chcem je miesto kde môžem dožiť svoj biedny život,, dodal už tichým a skleslým tónom.
Ran'na zmizel v obláčku kouře, aniž stačil říct slovo. Dvě zbylé kočky se chvíli dívaly na místo, kde stál, ale nakonec se zase začaly věnovat své práci.
Shinobi
Bez duchým výrazom ,,Tak? Čo so mnou urobíte?,, pozrel som sa na zostávajúcich v miestnosti
Tenshi lehce zavrčel. Bylo pro něj poněkud obtížné vyjádřit své myšlenky, když zde nebyl nikdo, kdo by je ,přeložil' do řeči.
Otevřel šuplík, chvíli se v něm hrabal a nakonec zvedl hlavu. V zubech držel klíče k jednomu z bytů v ubytovně.
Otevřel šuplík, chvíli se v něm hrabal a nakonec zvedl hlavu. V zubech držel klíče k jednomu z bytů v ubytovně.
Shinobi
Pomaly a neisto som natiahol ruku za kľúčom a zobral ho. Jednou rukou sa poškrabal v zadu na hlave. Prišlo mu divné len tak hovoriť na zvieratá keď oni mu neodpovedali. "Čakal som že budú hovoriť všetci..hm" ,,Ehm..ďa..ďakujem...hm.. keď sa nájde niekto kto vie hovoriť a bude niečo od mňa chcieť, tak viete kde ma nájdete,, hovoril neisto a aj trochu s trémou. Predsa len hovoril na niekoho od koho nečakal odpoveď. ,,Takže asi môžem ísť, Do..Dovidenia,, rozlúčil sa dokonca tam bol aj náznak úklonu.
Otvoril dvere a vyšiel von. Ta sebou zatvoril a pokračoval preč, cestu presne nepoznal ale keď nevedel kam tak sa opýtal pokiaľ nikoho nenašiel tak sa riadil pravidlom ,,pokus omyl,,. (Presun)
Otvoril dvere a vyšiel von. Ta sebou zatvoril a pokračoval preč, cestu presne nepoznal ale keď nevedel kam tak sa opýtal pokiaľ nikoho nenašiel tak sa riadil pravidlom ,,pokus omyl,,. (Presun)
Prišiel som pred kanceláriu Tsukikage kde som už raz bol. Zaklopal som na dvere a dúfal som že sa za ten čas čo som bol mimo vrátila....
Nikto sa neozýval a tak som sa vydal preč nemal som chuť čakať..(Presun)
Došel jsem ke kanceláři Tsukikage. Na tváři jsem měl až nebývale vážný výraz. Přemýšlel jsem. Stále jsem o tom přemýšlel. Zaťukal jsem na dveře a čekal, jestli mi vydá pokyn ke vstupu Tsukikage, nebo budu zase jednou pro změnu jednat s kočkami.
Anonymní- Anonymní
Taiyo, který ležel vedle dveří se zvedl a věrně se přitulil k Exovi. Bylo to celkem překvapující, protože tento lev nebyl zrovna přítulný.
Zevnitř kanceláře se ozvalo sborové zavrčení, které Exe zvalo dál.
Zevnitř kanceláře se ozvalo sborové zavrčení, které Exe zvalo dál.
Shinobi
Když se ke mně cosi přitulilo, dosti mě to překvapilo. Pousmál jsem se a shýbnul se k lvovi, kterého jsem jemně pohladil po hřbetě i přes moje mírné zklamání, že to je zrovna číča, která je jaksi bez "přírodních znaků". Pak jsem otevřel dveře. A nakouknul dovnitř.
"Nerušíme vás?
Když tak příjdeme zítra zas..." zeptal jsem se opatrně.
"Nerušíme vás?
Když tak příjdeme zítra zas..." zeptal jsem se opatrně.
Anonymní- Anonymní
Strana 24 z 27 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25, 26, 27
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Tsukigakure no sato
Strana 24 z 27
Povolení tohoto fóra: