Písečná nemocnice
+11
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Tenshi Ochita
Daiki Yatoshi
Suna ANBU
Uzumaki Allii
Kisuke Uchiha
Akasuna no Ruki
Yoko Ayme
Kushina Uzumaki
Akasuna no PiliKKa
Neuro Uchiha
15 posters
Strana 12 z 18 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18
Re: Písečná nemocnice
Vešla jsem do nemocnice a zamířila do pokoje, ve kterém ležela Amayo. Sedla jsem si na okraj postele a políbila ji na čelo. Tvrdě spala, byla mrtvolně bílá, jako křída... bolelo mě z toho u srdce. Do dveří vešla lékařka a podívala se na mě trochu bázlivým pohledem.
"Jak je dceři?" sklopila oči.
Lékařka:
"Stav vaší dcery je bohužel neměnný...je velmi slabá, často spí... myslím, že látka v její krvi zcela nezmizela.. bojím se o její zdraví Kazekage."
Sevřela jsem ruku v pěst.Musejí toho parchanta najít a pak ho budu třeba mučit, aby mi řekl, kde ten prohnilej dědek je... a až ho najdu, donutím ho, aby ji zachránil. Ruce mi volně klesly podél těla.
"Děkuji, můžete jít..." pokynula jsem jí. Poklonila se a vzdálila. Cítila jsem se sama.. popadla jsem papír ležící na stolku a zcela nevzhledně na něj naškrábala dopis, který jsem potom po písečné holubici poslala do Konohy.
"Jak je dceři?" sklopila oči.
Lékařka:
"Stav vaší dcery je bohužel neměnný...je velmi slabá, často spí... myslím, že látka v její krvi zcela nezmizela.. bojím se o její zdraví Kazekage."
Sevřela jsem ruku v pěst.Musejí toho parchanta najít a pak ho budu třeba mučit, aby mi řekl, kde ten prohnilej dědek je... a až ho najdu, donutím ho, aby ji zachránil. Ruce mi volně klesly podél těla.
"Děkuji, můžete jít..." pokynula jsem jí. Poklonila se a vzdálila. Cítila jsem se sama.. popadla jsem papír ležící na stolku a zcela nevzhledně na něj naškrábala dopis, který jsem potom po písečné holubici poslala do Konohy.
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna
Písečná holubice vyhledala Piličinu chakru a jakmile jí zachytila zamířila k ní. Oteveřeným oknem vpadla do pokoje a přistála na stolečku, kde se hned proměnila zpátky v písek. A na písku se vršil malý úhledně složený papírek.
- Spoiler:
- Pili-chii..
Moc mě mrzí, co všechno se v Suně stalo! Amayo.. To, to není vůbec správné. Amayo si tohle nezasloužila! Zabiju toho, kdo jí to udělal!
Já.. Pili.. Nemůžu do těhle řádků vměstnat všechny své pocity a myšlenky, které mi víří hlavou. Mrzí mě, že mezitím co jsem v Konoze se v Suně toho stalo tolik a já s tím nemohla nic udělat!
Ale jedno přeci jen udělat mohu. Vždy když jsem byla na dně byla jsi tam, aby jsi mě zase zvedla na nohy. Vždycky jsi mi byla oporou, už v dětství. A já teď budu také tvá opora. Na mě se můžeš spolehnout.
Jsi má Kazekage a tu ochráním za jakoukoliv cenu! Věřím v tebe Pili a mám tě moc ráda, ale to ty zajisté už dávno víš, že?
S pozdravem tvá Yo.
PS: Akorát by teď někdy mělo dorazit to, co jsem poslala před kancelář Kazekage. Co nejdřív se tam proto prosím zastav! Doufám, že tě to potěší..
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Klan: Ayme
Zvedla jsem se od Amayiny postele a došla k dopisu. Četla jsem ty řádky a rty se mi nepatrně chvěli. Takové nutkání a touha ji vidět a obejmout! Dočetla jsme až do konce. Zarazila mě poslední věta. Podívala jsem se na Amayo a povzdychla jsem si. Políbila jsem ji na čelo, pořádně ji přikryla a dala instrukce sestřičkám. Pak jsem vzala své věci a rozešla se loudavým krokem ke své kanceláři, unesená vlastními myšlenkami...
Shinobi
Ležel jsem vedle Amayo a spal.
Akasuna no Ruki- Počet príspevkov : 1466
Shinobi
Klan: Uchiha/Akasuna
Přišla jsem do nemocnice s doprovodem. Na nástěnce jsem viděla, pokoj, ve kterém leží Amayo. Šla jsem k němu a opatrně otevřela dveře. Malá holčička ležela na posteli. Přišla jsem k ní blíž, a na nočním stolku ležel chorobopis.
"Hmm..To by měla spravit jedna technika." zabručela jsem.
"Allii, pomůžeš mi a pak tě naučím spojení s Katsuyu."
"Hmm..To by měla spravit jedna technika." zabručela jsem.
"Allii, pomůžeš mi a pak tě naučím spojení s Katsuyu."
Anonymní- Anonymní
Pomalu jsem následoval Tsunade, pohled na tu malou bledou holčičku mně zrovna nehřál na srdci. Vážně nevypadala hezky.
"Hai, Tsunade-sama," pousmál jsem se nad tou poznámkou o technice s Katsuyu. "Kde mám začít?" znovu jsem se podíval na Amayo a prohlédl si ji.
"Hai, Tsunade-sama," pousmál jsem se nad tou poznámkou o technice s Katsuyu. "Kde mám začít?" znovu jsem se podíval na Amayo a prohlédl si ji.
Uzumaki Allii- Jounin
- Počet príspevkov : 1543
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uzumaki
"Natáhni ruce a aktivuj Shosen jutsu." pravou rukou jsem přejela tělo Amayo.
"Hm..je jako by ji mučili Tsukuyomi."natáhla jsem ruce a aktivovala jutsu."Přidej se Allii."
"Hm..je jako by ji mučili Tsukuyomi."natáhla jsem ruce a aktivovala jutsu."Přidej se Allii."
Anonymní- Anonymní
"Hai," přiložil jsem ruce k tělu. Z mých rukou pak začala vyzařovat záře.
Tsukuyomi?! Kdo by mohl použít na tohle malé děvče takovou techniku..
"Víte, jak nebo proč se jí to stalo, Tsunade-sama?"
Tsukuyomi?! Kdo by mohl použít na tohle malé děvče takovou techniku..
"Víte, jak nebo proč se jí to stalo, Tsunade-sama?"
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
"Byla prý zdrogovaná nějakou neznámou látkou Goemonem. Tohle by ji mělo vzpružit, dodat do těla požadovanou sílu, zburcovat buňky a bílé krvinky." Naše čakry s Alliim se spojili a začali jsme léčit Amayo.
"Ta droga, má zřejmě na ni podobné učinky jako Itachiho Tsukuyomi."
"Ta droga, má zřejmě na ni podobné učinky jako Itachiho Tsukuyomi."
Anonymní- Anonymní
"Aha, já už myslel, že na ni bylo použito Tsukuyomi," oddychl jsem si.
Sledoval jsem tok chakry. "Vypadá to, že to bude fugovat." soustředil jsem se a dál pokračoval.
Sledoval jsem tok chakry. "Vypadá to, že to bude fugovat." soustředil jsem se a dál pokračoval.
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
"Hai, přidej čakru. Se zbytkem si musí její tělo poradit samo. Uvidí se, co za účinky to nakonec bude mít." přivřela jsem oči a sledovala holčičku. Zamihotala se jí víčka, a vydechla.
Anonymní- Anonymní
Zkoncentroval jsem více chakry. Všiml jsem si, jak vydechla, "Ona si s tím poradí. Vypadá statečně, je to přece dcera Kazekage" na tváři se mi objevil úsměv.
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
"Hai." přestala jsem léčit.
"Tohle by mělo stačit." moje čakra pomalu vymizela.
"My ted půjdeme. Určitě nás najdete." pousmála jsem se a odešla.
"Pojď Allii."
"Tohle by mělo stačit." moje čakra pomalu vymizela.
"My ted půjdeme. Určitě nás najdete." pousmála jsem se a odešla.
"Pojď Allii."
Anonymní- Anonymní
"Hm.." vydal jsem se za Tsunade, směrem pryč z nemocnice.
Ještě naposledy jsem se podíval na tu holčičku a na chvíli se zamyslel.
.Přesun.
Ještě naposledy jsem se podíval na tu holčičku a na chvíli se zamyslel.
.Přesun.
Uzumaki Allii- Jounin
Shinobi
Větrná holubice prudce vletěla do nemocnice. Pak zmizela. Papírek se snesl k nohoum Kazekage a čekal, až si jej někdo přečte.
Na papírku stálo:
Na papírku stálo:
- Spoiler:
- Pili-chii šla jsem zpátky do Konohy, podívat se na chuunninské zkoušky. Vyraž tam, co nejdřív, ano?
S pozdravem, Yo.."
Shinobi
Zvedla jsem oči a rozespale si je promnula. Nemocnice..? Co tu... ah jasně, Amayo! Rozbřesklo se mi. Přejela jsem pohledem po bílé peřině a zastavila se na modrém pohledu, který na mě upírala moje dcera. "Dobré ráno Ama- AMAYO?!" Vyletěla jsem ze židle a stoupla si k ní. "Beruško, probrala jsi se!" usmála jsem se šťastně a chakrou ji zkontrolovala. Neměla horečku, krev proudila normálně, byla hustá a téměř v pořádku. V očích jsme měla slzy. "Beruško moje..." vzhlédla ke mě s tázavým pohledem a zeptala se, proč pláču. Byla moc malá, aby něco takového chápala! Přitáhla jsi si ji i vedle sedícího Rukiho do náruče a s oběma v objetí jsem se jemně houpala. "Už je to v pořádku... už je to všechno pryč!" byla jsem najednou strašně šťastná!
Shinobi
Holubice vlétla dovnitřotevřeným oknem, přistála na stolečku a rozpadla se na písek. Kromě hromádky písku tam zbyl i malý bílý papírek.
- Spoiler:
- Pili-chii..
Omlouvám se, že jsem ze Suny tak odešla. Chtěla jsem se podívat na chunninské zkoušky a chápu, že jsi nedorazila. Gomene, že jsem chtěla, aby jsi přišla..Zvlášť teď. V Suně máš spoustu povinností a já..byla jsem moc sobecká..
Chci říct, že se do Suny už určitě brzy vrátím! Jen.. Ještě se toho potřebuji dost naučit. Díky Hokagemu se mi snad podaří zvládnout proměnu bijuu.
A jak se daří Amayo..? Už je v pořádku? Věřím, že Tsunade-sama ji dokázala uzdravit. Pozdravuj ji prosím ode mne. I Rukiho.
Moc jsem ti tam nápomocná nebyla, co? Ale přesto si pamatuj, že tady vždycky budu, když budeš potřebovat pomoct, ano?
Mám tě ráda!
S pozdravem Yo..
Shinobi
Přečetla jsem si dopis a usmála se nad jeho obsahem. Dívala jsem se, jak se Amayo hádá s Rukim a hřálo mě u srdce, že je vše jako dřív. Vzala jsem papír a pero a začala psát vše, co jsem měla na srdci. Potom jsem složila pečetě a pomocí Suna no Kaze ho poslala do Konohy.
Shinobi
Zrovna jsem balila Amayiny věci do tašky, když jsem ucítila záchvěv chakry. Někdo tu byl!! To tu nemůže být klid ani minutu?! Zamračila jsem se a položila tašku na postel. "Ruki, vezmi Amayo a odveď ji domů! Musím něco vyřídit, koukej se o ni postarat jako správnej starší bráška a nikde se necourejte! Přijdu co nejdřív!" oba jsem políbila na tváře a zmizela ve dveřích pokoje.
Shinobi
ANBU 3
Objevil jsem se s Daikim v nemocnici a rychle přivolal veškerý personál a doktory. Daikiho hned vzali na operační sál, aby zastavili vnitřní krvácení.
Já mezitím zmizel do ANBU Velitelství sděliti průběh mise.
Objevil jsem se s Daikim v nemocnici a rychle přivolal veškerý personál a doktory. Daikiho hned vzali na operační sál, aby zastavili vnitřní krvácení.
Já mezitím zmizel do ANBU Velitelství sděliti průběh mise.
Suna ANBU- Počet príspevkov : 91
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Po operaci jsem byl převezen na pokoj č. 613.
Stále jsem byl v bezvědomí.
Stále jsem byl v bezvědomí.
Daiki Yatoshi- Počet príspevkov : 239
Shinobi
Klan: Yatoshi
Společně s Yoko jsme vběhli do vestibulu a obě doletěli k recepci, až sestřička nadskočila leknutím.
"Ka-kazekage-sama?" zírala na mě jako z jara.
"Daiki Yatoshi, kde je?!" vyhrkla jsem netrpělivě.
"Na pokoji 613, ale..." odvětila, ale já už ji neposlouchala. popadla jsem Yo za znovu za ruku a vyběhla pryč. "Teď tam nemůžete, jsou tam doktoři!!" křičela za námi ještě recepční, ale ani jedna jsme nevnímali. Dorazili jsme na patro a do pokoje vběhli jako velká voda.
"Kazekage-sama, Ayme-sama..." poklonil se lékař. Zhluboka jsem se nadechla, ale Yokoinu ruku pořád nespouštěla. Tím více, když jsem si všimla blonďáčka v posteli. Až te´d jsme si všimla všech těch přístrojů, co pípal jeden víc než druhý, dlouhých šńůr, končících v jeho těle, dýchací masky i tuny obvazů. Zalapala jsem po dechu. Je to vůbec možné?!
"Jak-jak je na tom?!" vyhrkla jsem, přesto že při pohledu na něj jsme měla strach se zeptat.
"Nebudu vám lhát Kazekage-sama... je to velmi vážné. Utrpěl těžké poranění vnitřních orgánu s velkou ztrátou krve, popáleniny druhého a třetího stupně, ztratil veškerou chakru, blíží se velké riziko septického šoku, objevují se poruchy dýchání... ale momentálně je mimo ohrožení života... ten kdo mu to udělal musel použít snad všechnu chakru na ovládnutí blesku... tahle síla by odpovídala asi síle vašeho Kirinu..." odmlčel se a díval se na nás. zamotala se mi hlava.
"Proboha..."
"Ka-kazekage-sama?" zírala na mě jako z jara.
"Daiki Yatoshi, kde je?!" vyhrkla jsem netrpělivě.
"Na pokoji 613, ale..." odvětila, ale já už ji neposlouchala. popadla jsem Yo za znovu za ruku a vyběhla pryč. "Teď tam nemůžete, jsou tam doktoři!!" křičela za námi ještě recepční, ale ani jedna jsme nevnímali. Dorazili jsme na patro a do pokoje vběhli jako velká voda.
"Kazekage-sama, Ayme-sama..." poklonil se lékař. Zhluboka jsem se nadechla, ale Yokoinu ruku pořád nespouštěla. Tím více, když jsem si všimla blonďáčka v posteli. Až te´d jsme si všimla všech těch přístrojů, co pípal jeden víc než druhý, dlouhých šńůr, končících v jeho těle, dýchací masky i tuny obvazů. Zalapala jsem po dechu. Je to vůbec možné?!
"Jak-jak je na tom?!" vyhrkla jsem, přesto že při pohledu na něj jsme měla strach se zeptat.
"Nebudu vám lhát Kazekage-sama... je to velmi vážné. Utrpěl těžké poranění vnitřních orgánu s velkou ztrátou krve, popáleniny druhého a třetího stupně, ztratil veškerou chakru, blíží se velké riziko septického šoku, objevují se poruchy dýchání... ale momentálně je mimo ohrožení života... ten kdo mu to udělal musel použít snad všechnu chakru na ovládnutí blesku... tahle síla by odpovídala asi síle vašeho Kirinu..." odmlčel se a díval se na nás. zamotala se mi hlava.
"Proboha..."
Shinobi
Vběhla jsem s PiliKKou do pokoje. Hleděla jsem na blonďáčka ležícího na lůžku.. Vypadal skoro jako mrtvý, jen pípající přístroje kolem dokazovali, že stále žije. Místo jeho obvyklého úsměvu, měl na tváři dýchací masku a nepřítomný až boletivý výraz.. Hrudník se nadzvedával až nepřirozeně pomalu a na tváři měl malé šrámy.
"Daiki? To snad ne.." Slova lékařů jsem skoro nevnímala. Jen pár vět ke mě dolehlo. Stiskla jsem Pilice silněji ruku a sesypala se na nejbližší židli.
"Daiki? To snad ne.." Slova lékařů jsem skoro nevnímala. Jen pár vět ke mě dolehlo. Stiskla jsem Pilice silněji ruku a sesypala se na nejbližší židli.
Shinobi
"No... nechám vás tu, ale musím vás požádat, aby jste odešli brzy, potřebuje klid a hlavně odpočinek... následujících 24 hodin bude kritických.." upozornil nás doktor a zmizel. Sesypala jsem se vedle židle a složila tváře do dlaní.
"Můj bože... jak se to mohlo stát...?" mumlala jsem tiše, slzy na krajíčku. "Je to moje vina... jak jsme ho mohla poslat na takovou misi? Vždyť jsem nic nevěděla, co ho tam čeká, co se děje.. měla jsem si zjistit podmínky, poslat víc ANBU.. něco!" roztřásli se mi ruce.
"Můj bože... jak se to mohlo stát...?" mumlala jsem tiše, slzy na krajíčku. "Je to moje vina... jak jsme ho mohla poslat na takovou misi? Vždyť jsem nic nevěděla, co ho tam čeká, co se děje.. měla jsem si zjistit podmínky, poslat víc ANBU.. něco!" roztřásli se mi ruce.
Shinobi
"Pili-chii, není to tvoje vinae. Jen toho, kdo mu to udělal. Ale musel to být zatraceně silný soupeř... Nikdy jsem Daikiho v takovém stavu neviděla.." Zmkla jsem, protože se mi až nepřirozeně třásl hlas. Nemohla jsem se dál na Daikiho dívat. Bolelo mě vědomí, že pro něj momentálně nemůžu nic udělat.
"Daiki chtěl na tu misi jít sám. I kdyby jsi ho tam neposlala, našel by si záminku proč tam jít. Vždyť ho znáš. A nemohla jsi tušit co se stane. Netušil to nikdo z nás. Můžeme být rády, že je teď tady a z toho nejhoršího je aspoň prozatím venku. Žije a to je to hlavní. Netrap se. Určitě by to nechtěl.." Snažila jsem se PiliKKu nějak utišit, ale sama jsem měla co dělat s vlastními myšlenkami.
"Daiki chtěl na tu misi jít sám. I kdyby jsi ho tam neposlala, našel by si záminku proč tam jít. Vždyť ho znáš. A nemohla jsi tušit co se stane. Netušil to nikdo z nás. Můžeme být rády, že je teď tady a z toho nejhoršího je aspoň prozatím venku. Žije a to je to hlavní. Netrap se. Určitě by to nechtěl.." Snažila jsem se PiliKKu nějak utišit, ale sama jsem měla co dělat s vlastními myšlenkami.
Shinobi
Strana 12 z 18 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18
Povolení tohoto fóra: