Treningová místnost.
4 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato :: Cvičiště
Strana 5 z 26
Strana 5 z 26 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15 ... 26
Re: Treningová místnost.
Pozbieral som svoje shurikeny.
Nesmiem ich zabudnúť na bojisku. Moje zbrane sú dosť drahá záležitosť.
Nesmiem ich zabudnúť na bojisku. Moje zbrane sú dosť drahá záležitosť.
Anonymní- Anonymní
Nějakou dobu jsem sledovala, jak bojují.
Zajímavé... Na to, že se chuuniny stali teprve nedávno jsou celkem dobří.
Pak jsem zamířila k Natsuovi.
"Kanashibari no Jutsu - Dočasná paralýza."pousmála jsem se.
"Technika D." vytáhla jsem svitek z tašky a podala mu ho.
Zajímavé... Na to, že se chuuniny stali teprve nedávno jsou celkem dobří.
Pak jsem zamířila k Natsuovi.
"Kanashibari no Jutsu - Dočasná paralýza."pousmála jsem se.
"Technika D." vytáhla jsem svitek z tašky a podala mu ho.
Kin Yuki- Tokubetsu Jounin
- Počet príspevkov : 2208
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan: Yuki
"Hmmph" v mysli si povedal "Takže toto je jeho slabina keď ich na mňa hodí nesmie ma nimi zasiahnuť " a hodil po ňom 3 shurikeny každý z inej strany
Anonymní- Anonymní
Sledoval som rútiace sa shurikeny a použil Shunshin do strany, kde žiaden nebol.
Počkal som až sa zrazia, a potom som sa rozbehol na pravého Shitakuho. Zasa som zaútočil s taijutsu.
Počkal som až sa zrazia, a potom som sa rozbehol na pravého Shitakuho. Zasa som zaútočil s taijutsu.
Anonymní- Anonymní
Kývla jsem.
"Původně jsem měla v plánu nechat něco z učení na Zukovi, ale vypadá nakonec si to raději vezmu na starost sama." pousmála jsem se.
"Dneska si zkusíme chůzi po vodě." ukázala jsem k nedalekému potoku.
"Původně jsem měla v plánu nechat něco z učení na Zukovi, ale vypadá nakonec si to raději vezmu na starost sama." pousmála jsem se.
"Dneska si zkusíme chůzi po vodě." ukázala jsem k nedalekému potoku.
Shinobi
"Hmm takže taijutsu" usmial sa no dobre preskočil som ho a vybral som si Kunai
Anonymní- Anonymní
"Na ty máš ještě času dost. Teď po válce se to navíc nejspíš protáhne." pousmála jsem se.
(A co se zkoušek týče... Bude i textová část a tam fakt nebudou stačit příspěvky o jedné větě a ignorování velkých písmen nebo něčeho, čemu se říká pravopis XD )
(A co se zkoušek týče... Bude i textová část a tam fakt nebudou stačit příspěvky o jedné větě a ignorování velkých písmen nebo něčeho, čemu se říká pravopis XD )
Shinobi
Usmial som sa.
Túto chybu robia všetci. Myslia si, že sa magnetické pole prenáša iba hodom shurikenu. Ale v jednom má šťastie...
Zablokoval som jeho ruku s kunaiom svojou, takže mi ju prebodol.
...ešte som nebol v zbrojnici.
Druhou rukou som ho udrel do brucha.
Túto chybu robia všetci. Myslia si, že sa magnetické pole prenáša iba hodom shurikenu. Ale v jednom má šťastie...
Zablokoval som jeho ruku s kunaiom svojou, takže mi ju prebodol.
...ešte som nebol v zbrojnici.
Druhou rukou som ho udrel do brucha.
Anonymní- Anonymní
"Ksa" ucítil som bolesť v bruchu a odskočil som od neho a povedal "Kage Bunshin no Jutsu" a objavilo sa 5 klonov ktorý na neho útočili z Taijutsu
Anonymní- Anonymní
Dalo mi dosť práce uskakovať so zranenou rukou, ale nejako sa mi podarilo ich útoky odraziť.
Odskočil som.
Teraz nemôžem používať pečate, takže sa musím spolahnúť iba na shurikeny.
V zdravej ruke sa mi objavili dva veľké shurikeny (viz. popdis).
"Asi by som ti to už mal povedať. Budeme predsa v jednom tíme." Usmial som sa.
"Moje telo obklopuje magnetické pole. Všetko čoho sa dotknem okamžite zmagnetizuje na 24 hodín. Potom už je veľmi ťažké uskočiť mojim shurikenom, pretože ťa budú stále prenasledovať. A kunai ti proti tým väčším nepomôže."
Odskočil som.
Teraz nemôžem používať pečate, takže sa musím spolahnúť iba na shurikeny.
V zdravej ruke sa mi objavili dva veľké shurikeny (viz. popdis).
"Asi by som ti to už mal povedať. Budeme predsa v jednom tíme." Usmial som sa.
"Moje telo obklopuje magnetické pole. Všetko čoho sa dotknem okamžite zmagnetizuje na 24 hodín. Potom už je veľmi ťažké uskočiť mojim shurikenom, pretože ťa budú stále prenasledovať. A kunai ti proti tým väčším nepomôže."
Anonymní- Anonymní
"Josh! Pojďme na to." přešla jsem k vodě.
"Klíč k úspěchu je dobré kontrolování chakry. Voda nezůstává klidná, takže ani chakra nesmí." postavila jsem se na vodu.
"Můžeš to zkusit, ale opatrně. Nejdi do toho po hlavě, na poprvé skoro každý spadne."
"Klíč k úspěchu je dobré kontrolování chakry. Voda nezůstává klidná, takže ani chakra nesmí." postavila jsem se na vodu.
"Můžeš to zkusit, ale opatrně. Nejdi do toho po hlavě, na poprvé skoro každý spadne."
Shinobi
Dobře začal sem soustředit chakru do nohou a šlapl o obema nohama na vodu okamzite sem spadl
Anonymní- Anonymní
"Moje Kunaie tie tvoje shurikeny možno nezastavia ale niečo iné áno" usmial sa a začal skladať pečate a potom vykríkol "Suiton: Daibakufu no Jutsu" a na Riichiho sa valila obrovská vlna Tomu sa len tak nevyhne pousmial som sa a povedal "Prepáč ale musel som to použiť"
Anonymní- Anonymní
Zachytila jsem ho.
"Ale já říkala pomalu." musela jsem se usmívat.
Každý dopadne poprvé stejně...
"Ale já říkala pomalu." musela jsem se usmívat.
Každý dopadne poprvé stejně...
Shinobi
Šel sem ven z vody a svlékl se do trenek a sel to znovu zkusit.
začal jsem soustředit chakru do nohou a šlapl do vody obema nohama na vodu chvilku sem sem vidrzel na vode a pak sem spad
začal jsem soustředit chakru do nohou a šlapl do vody obema nohama na vodu chvilku sem sem vidrzel na vode a pak sem spad
Anonymní- Anonymní
To nie je dobré! Nemôžem poskladať pečate!
Shunshinom som sa presunul na okraj jeho techniky, aby ma nezasiahol najsilnejší prúd. Dopadol som po zásahu na zem, ale s námahou som sa postavil.
"Máš pravdu. To by moje shurikeny zastavilo, ale ja som ich ešte nehodil." S úsmevom som polal na Shitakuho prvý.
Normálne by mohol pred shurikenom uskočiť a nechať ho zabodnúť sa do zeme, ale teraz je magnetické pole oveľa silnejšie. Priťahujú ho dva póly. Príde na to?
Shunshinom som sa presunul na okraj jeho techniky, aby ma nezasiahol najsilnejší prúd. Dopadol som po zásahu na zem, ale s námahou som sa postavil.
"Máš pravdu. To by moje shurikeny zastavilo, ale ja som ich ešte nehodil." S úsmevom som polal na Shitakuho prvý.
Normálne by mohol pred shurikenom uskočiť a nechať ho zabodnúť sa do zeme, ale teraz je magnetické pole oveľa silnejšie. Priťahujú ho dva póly. Príde na to?
Anonymní- Anonymní
Sledovala jsem ho, občas opravila, když moc často padal.¨
"Jde ti to celkem dobře." pousmála jsem se, když už chvíli vydržel.
"Kdyby se něco stalo, jsem v kanceláři." zavrněla jsem nakonec a zmizela.
(Přesun)
"Jde ti to celkem dobře." pousmála jsem se, když už chvíli vydržel.
"Kdyby se něco stalo, jsem v kanceláři." zavrněla jsem nakonec a zmizela.
(Přesun)
Shinobi
Zkusíme to jinak soustredil sem díl sem do 1 nohy chakru a slapl jsem jednou nohou na vodu a trochu se a noha se drzela tak jsem na nu doslap a noha bila furt na vode tak sem tam dal druhou a po chvilce spad.
Anonymní- Anonymní
spomenul som si ako som prepichol jeho ruku Kunaiom a ako mi hovoril o tom magnetickom poli tak rýchlo som odhodil kapsičku s kunaimi a shurikenmi "Budem musieť bojovať bez nich " a tiež som videl ako na mňa letí jeho 1 shuriken tak som povedal je čas to vyskúšať namočil si ruky do vody ktorá bola po jeho predchádzajúcej technike zložil pečate a povedal "Suiton: Mizu ken" a z vody na ruke sa mu sformoval 3 m vodný meč ktorým sa pokúsil odkloniť smer shurikenu
(už musím večer sa vrátim )
(už musím večer sa vrátim )
Anonymní- Anonymní
Fak to de znovu soustredim chakru do nohou a slapu na vodu obema nohama a us se drzim tak sem tam stal tak 20 minut a znovu sem spad .
Anonymní- Anonymní
Shuriken sa zabodol do zeme. Ja som zatiaľ hodil ten druhý do ľavej strany.
Využil som čas, kedy si pripravoval techniku a objavil sa pri ňom. Zasa som ho udrel do brucha. Bolo na ňom či odrazí shuriken alebo ma radšej bodne. Teda aspoň naznačí, že by ma bodol. Nebol to predsa súboj na život a na smrť a aj ja som mal v pláne zastaviť shuriken tesne pred nárazom.
Využil som čas, kedy si pripravoval techniku a objavil sa pri ňom. Zasa som ho udrel do brucha. Bolo na ňom či odrazí shuriken alebo ma radšej bodne. Teda aspoň naznačí, že by ma bodol. Nebol to predsa súboj na život a na smrť a aj ja som mal v pláne zastaviť shuriken tesne pred nárazom.
Anonymní- Anonymní
ja som schytal ďalšiu ránu do brucha a kým som sa spamätal tak bol ďalší shuriken predo mnou ja som poskladal pečate a síce som ju nevedel na plno no určitý tlak vyvinúť viem a potichu som povedal " Suiton: Mizurappa" a z úst mi vyšiel tenký ale silný pramienok vody ktorým som aspoň trochu odklonil smer a ešte keď mi tiekol z úst som nasmeroval na Riichiho aby som ho odo mňa dostal
Anonymní- Anonymní
Strana 5 z 26 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15 ... 26
Similar topics
» Treningova miestnost + Akademia
» Zasedací místnost
» Hlavní místnost
» Hlavní místnost
» Zasedací místnost
» Zasedací místnost
» Hlavní místnost
» Hlavní místnost
» Zasedací místnost
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Kumogakure no sato :: Cvičiště
Strana 5 z 26
Povolení tohoto fóra: