Senju čtvrť
+10
Katashi Aokawa
Ayame Takahashi
Noriko Kana
Akasuna no Ruki
Kushina Uzumaki
Yoko Ayme
Kin Yuki
Ryuuji Akatsuchi
Shijin Hyuuga
Uzumaki Allii
14 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 20 z 22
Strana 20 z 22 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22
Senju čtvrť
First topic message reminder :
Má kancelář, je hned u vchodových dveřích
Zahrada!! xD
Má kancelář, je hned u vchodových dveřích
Zahrada!! xD
Anonymní- Anonymní
Re: Senju čtvrť
Došel jsem domů a šel hned do pokoje, kde jsem lehl na postel a skoro hned usnul.
Anonymní- Anonymní
Probudil jsem se, převlékl a vyrazil před dům na ulici. Chvíli jsem tam stál a čekal, asi se objeví někde Shimon.
Anonymní- Anonymní
Prechádzal som sa po Senju štvrti z pohľadom upriameným dole.
Aki Kana- Počet príspevkov : 1258
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Kana
Uviděl jsem v dáli Shimona, tak jsem k němu hned přešel. ,,Hej, Shimon." Podíval jsem se na něho. ,,Včera ti dával prý hokage nějakou techniku, ale k věci, půjdeme teď na cvičiště, chci si otestovat, jak moc jsi se zlepšil."
Anonymní- Anonymní
,,Hm...môžme len si po niečo musím skočiť,, povedal som bezduchým hlasom a rýchlo som zbehol do svojho domu ktorý bol kúsok od nás. Vrátil som sa a niečo som držal v ruke bolo to zabalené do látky bola to Sanbitana. ,,Môžme ísť,,
Shinobi
,,Tak jo." Díval jsem se na tu věc. ,,Tak jdeme." Rozešel jsem se na cvičiště.(přesun)
Anonymní- Anonymní
Išiel som za Seitom. (Presun)
Shinobi
Ach, konečně doma.. objevil jsem se u sebe v domácí kanceláři.
Mít dva byty a dvě kanceláře je opravdu super. s úšklebkem jsem prohledával skříně a různé šuplíky. Hledal jsem mé staré přívěšky s čakrovým krystalem, který jsem vyvinul pro kontrolu jinchuuriki. Chvíli mi to trvalo, nakonec jsem ho našel v ozdobné krabičce. Vystoupil jsem rychle po schodech nahoru, a s úsměvem se nadechl.
"Krása.." přívěšek jsem si strčil do kapsy a šel do Kuchyně. Našel velkou stříbrnou lednici, otevřel ji a vytáhl z ní máslo, sýr a nějakou zeleninu. Vytáhl jsem si z linky chleba, namazal, položil na něj sýr a nakrájel zeleninu. Kousl jsem do toustu a opět zmizel.
Mít dva byty a dvě kanceláře je opravdu super. s úšklebkem jsem prohledával skříně a různé šuplíky. Hledal jsem mé staré přívěšky s čakrovým krystalem, který jsem vyvinul pro kontrolu jinchuuriki. Chvíli mi to trvalo, nakonec jsem ho našel v ozdobné krabičce. Vystoupil jsem rychle po schodech nahoru, a s úsměvem se nadechl.
"Krása.." přívěšek jsem si strčil do kapsy a šel do Kuchyně. Našel velkou stříbrnou lednici, otevřel ji a vytáhl z ní máslo, sýr a nějakou zeleninu. Vytáhl jsem si z linky chleba, namazal, položil na něj sýr a nakrájel zeleninu. Kousl jsem do toustu a opět zmizel.
Anonymní- Anonymní
Procházel jsem se čtvrtí a uvažoval, co budu dělat. S celým týmem by jsem se měl vidět až zítra, takže je ještě volno. Sedl jsem si na lavičku, zavřel oči a vychutnával si atmosféru noční Konohy.
Anonymní- Anonymní
Prišiel domov a išiel späť lebo bol strašne ospalí.
Ráno som si urobil niečo pod zub najedol som sa a vyrazil preč. (Presun)
Ráno som si urobil niečo pod zub najedol som sa a vyrazil preč. (Presun)
Shinobi
Akane ma doniesla domov. Ja som už spal tak ma len položila na postel. Ja som spal a nevnímal čo sa so mnou dialo. Akane mi zatiaľ vybrakovala chladničku a potom si ľahla do kresla a tam čakala kým sa zobudím.
Shinobi
Zobudil som sa už bola skoro tma bolo mi jasné že som spal celkom dlho. Vstal som a videl som Akane späť na kresle tak som ju nezobudil a išiel sa najesť.
Potom čo som prišiel do kuchyne som otvoril chladničku ,,Č..čo to má znamenať?,, ostal som nechápavo stáť s otvorenými ústami pred úplne prázdnou chladničkou. ,,Akane!!,, zareval som od zlosti.
Akane: Potom kriku sa len lenivo natiahla a pricupkala do kuchyne ,,Čo sa deje? Že ma tak skoro budíš? ,, povedala ospalým hlasom
Pozeral som nahnevane na Akane ,,Nebrala si si náhodou niečo z chladničky že nie?,,
Akane: Nevinným výrazom sa na mňa pozrela ,,Iba pár vecí bola som hladná a ty si spal, čo som mala robiť?,,
,,Určite si nemusela všetko zjesť, Ach choď už si sa najedla, vyspala a v podstate za nič. Za nejakú chvíľu ťa zavolám znova budeme trénovať,,
Akane: Stále sa pozerala nevinným výrazom ale potom čo som jej povedal sa na mňa urazene zadívala ,,Pff, to som sa najedla dopredu pred tréning. A keď sa so mnou nechceš hrať tak aspoň bude tréning, ale dúfam že nebude tvrdý vôbec nemám naňho náladu. A to si ešte rozmyslím či sa vôbec nechám privolať,, a zmizla v obláčiku dymu.
Ja som sa obliekol vzal výbavu a odišiel preč cez Senju štvrť až na listovú ulicu. (Presun)
Potom čo som prišiel do kuchyne som otvoril chladničku ,,Č..čo to má znamenať?,, ostal som nechápavo stáť s otvorenými ústami pred úplne prázdnou chladničkou. ,,Akane!!,, zareval som od zlosti.
Akane: Potom kriku sa len lenivo natiahla a pricupkala do kuchyne ,,Čo sa deje? Že ma tak skoro budíš? ,, povedala ospalým hlasom
Pozeral som nahnevane na Akane ,,Nebrala si si náhodou niečo z chladničky že nie?,,
Akane: Nevinným výrazom sa na mňa pozrela ,,Iba pár vecí bola som hladná a ty si spal, čo som mala robiť?,,
,,Určite si nemusela všetko zjesť, Ach choď už si sa najedla, vyspala a v podstate za nič. Za nejakú chvíľu ťa zavolám znova budeme trénovať,,
Akane: Stále sa pozerala nevinným výrazom ale potom čo som jej povedal sa na mňa urazene zadívala ,,Pff, to som sa najedla dopredu pred tréning. A keď sa so mnou nechceš hrať tak aspoň bude tréning, ale dúfam že nebude tvrdý vôbec nemám naňho náladu. A to si ešte rozmyslím či sa vôbec nechám privolať,, a zmizla v obláčiku dymu.
Ja som sa obliekol vzal výbavu a odišiel preč cez Senju štvrť až na listovú ulicu. (Presun)
Shinobi
Došel jsem až ke dveřím a zkontroloval, jestli je Koroki za mnou. Otevřel jsem dveře a vešel dovnitř. Ukázal jsem na kancelář. ,,Bývalá kancelář. Pokoje jsou nahoře." Vystoupal jsem nahoru a otevřel jedny dveře. ,,Tak tady to je. Tu můžeš přespat. Koupelna je tam." Ukázal jsem na jedny dveře v pokoji.
Anonymní- Anonymní
Mlčky jsem to vše obdivovala a když jsme došli před pokoj usmála jsem se na něj.
"Mám já to ale štěstí že tě znám"
Objala jsem ho a zaplula jsem elegantně do pokoje.
"Dobrou"
"Mám já to ale štěstí že tě znám"
Objala jsem ho a zaplula jsem elegantně do pokoje.
"Dobrou"
Guest- Anonymní
Objetí jsem ji oplatil. ,,Dobrou a pěkné sny." Ještě jsem se usmál a pak zavřel dveře a šel do svého pokoje. Přešel jsem až k oknu, kde jsem poskládal pečetě. Mizu bunshin no jutsu. Klona jsem poslal pryč a já se zatím umyl, převlékl a zalehl do postele.
Anonymní- Anonymní
Sundala jsem plátěnou tašku s věcmi z ramena a umyla se. Přemýšlela jsem nad tím kolik mi toho uteklo a začala litovat že jsem vůbec odcházela.
Vzala jsem si tričko a lehla si do postele. Konečně něco pohodlného, s postelí kterou měla ta babka se to nedalo srovnávat. Po chvíli jsem usnula.
Vzala jsem si tričko a lehla si do postele. Konečně něco pohodlného, s postelí kterou měla ta babka se to nedalo srovnávat. Po chvíli jsem usnula.
Guest- Anonymní
Ráno mě probudil ruch z ulic, ale hlavně sluneční paprsky, které dopadaly přímo na mě. Podíval jsem se na hodiny a už bylo celkem pozdě. S takovou prospím celý život. Vstal jsem z postele a oblékl se. Další práce mě čekala v kuchyni, kde jsem zamířil. Vytáhl jsem z ledničky nějaké suroviny a připravil snídani, tak trochu oběd už. Dále jsem uvařil čaj a všechno to donesl ke Koroki. Ještě spala, takže jsem to všechno potichu položil na stůl vedle ni a pak odkráčel zpátky do kuchyně, kde jsem se najedl já. Potom jsem jen vyšel ven před dům a čekal.
Anonymní- Anonymní
Přetočila jsem se na bok a otevřela oči.
Kolik je...?
Koukla jsem se na hodiny a bleskově vstala, bohužel se mi noha zamotala do deky a já se natáhla.
"Au..."
Zakňourala jsem a zvedla se, rychle jsem se oblékla a chtěla vyrazit, ale zaregistrovala jsem na stole nějaké jídlo. Přiběhla jsem k stolu a hodila do sebe celkem už studený čaj. Poté jsem si vzala něco k jídlu a vyběhla ven kde jsem málem narazila do Seita. Bylo mi trochu trapně že jsem spala tak dlouho.
"Dobré...odpoledne?"
Usmála jsem se a pak si vzpomněla na jídlo.
"Děkuju za čaj a jídlo"
Kolik je...?
Koukla jsem se na hodiny a bleskově vstala, bohužel se mi noha zamotala do deky a já se natáhla.
"Au..."
Zakňourala jsem a zvedla se, rychle jsem se oblékla a chtěla vyrazit, ale zaregistrovala jsem na stole nějaké jídlo. Přiběhla jsem k stolu a hodila do sebe celkem už studený čaj. Poté jsem si vzala něco k jídlu a vyběhla ven kde jsem málem narazila do Seita. Bylo mi trochu trapně že jsem spala tak dlouho.
"Dobré...odpoledne?"
Usmála jsem se a pak si vzpomněla na jídlo.
"Děkuju za čaj a jídlo"
Guest- Anonymní
Usmál jsme se a letmo se na ni podíval. ,,Dobré, dobré." Otočil jsem se směrem do čtvrti. ,,Není zač, o hosty se musím starat."
Anonymní- Anonymní
"Myslíš že už tam Hokage bude?"
Zamyslela jsem se, kdybych byla já hokage tak bych si vyspávala až do večera...na hodinu bych vstala...vzala si jídlo a šla bych zase spát.
Teď mě tak napadá že má Konoha štěstí že někdo jako já není hokage
Zamyslela jsem se, kdybych byla já hokage tak bych si vyspávala až do večera...na hodinu bych vstala...vzala si jídlo a šla bych zase spát.
Teď mě tak napadá že má Konoha štěstí že někdo jako já není hokage
Guest- Anonymní
,,No." Začal jsem přemýšlet. ,,Můžeš to zkusit, ale řekl bych, že tam nebude. Buď něco vyřizuje, nebo má asi hodně práce." Otočil jsem se na ni a usmál se. ,,Není to zrovna nejlehčí práce."
Anonymní- Anonymní
,,Ehm, asi ano. Mám to namířené k jezeru. Jestli chceš můžeš si jít taky zkusit zatrénovat." Lehce jsem se usmál a podíval se směrem, kde leží jezero.
Anonymní- Anonymní
"No já se budu radši jen koukat"
Pousmála jsem se a koukla se směrem kterým koukal.
Lenochu...
Dej pokoj
Pousmála jsem se a koukla se směrem kterým koukal.
Lenochu...
Dej pokoj
Guest- Anonymní
Strana 20 z 22 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Aliance Konoha - Kumo - Tsuki - Sora :: Konohagakure no sato
Strana 20 z 22
Povolení tohoto fóra: