Kancelář Kazekage
+13
Tenshi Ochita
Neuro Uchiha
Daiki Yatoshi
Sho Rin
Kugutsu butai
Uzumaki Allii
Shinobi
Akasuna no Ruki
Noriko Kana
Yoko Ayme
Suna ANBU
Akasuna no PiliKKa
Kisuke Uchiha
17 posters
Strana 6 z 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Kancelář Kazekage
First topic message reminder :
Kancelář:
Pokud je kancelář prázdná, respektive pokud je Kazekage mimo ni, je tato místnost přísně střežena a zabezpečena. Bez doprovodu Kazekage je zakázáno vstupovat do kanceláře!!
Vstup na vlastní nebezpečí!!
Zbraně:
-Chakrová vlákna natažena přes místnost (Včetně oken, dveří a stolu s dokumenty) – slouží ke spuštění skrytých zbraní, ale také k informování Kazekage o přítomnosti nezvaného hosta.
-Schované zbraně
1. U okna a dveří plynové trubice s jedovatou substancí
2. Ve všech rozích místnosti jedovaté jehlice (25 ks v každém rohu, pouští
se všechny čtyři najednou)
3. Výbušné bomby ve stole – nemají nijak velký rozsah, slouží jen
k drobnému poranění nepřítele, ale především ke zničení dokumentů
uložených ve stole. K jejich aktivaci dojde při násilném vstupu do
šuplíku, který je jinak na klíč.
Kancelář:
Pokud je kancelář prázdná, respektive pokud je Kazekage mimo ni, je tato místnost přísně střežena a zabezpečena. Bez doprovodu Kazekage je zakázáno vstupovat do kanceláře!!
Vstup na vlastní nebezpečí!!
Zbraně:
-Chakrová vlákna natažena přes místnost (Včetně oken, dveří a stolu s dokumenty) – slouží ke spuštění skrytých zbraní, ale také k informování Kazekage o přítomnosti nezvaného hosta.
-Schované zbraně
1. U okna a dveří plynové trubice s jedovatou substancí
2. Ve všech rozích místnosti jedovaté jehlice (25 ks v každém rohu, pouští
se všechny čtyři najednou)
3. Výbušné bomby ve stole – nemají nijak velký rozsah, slouží jen
k drobnému poranění nepřítele, ale především ke zničení dokumentů
uložených ve stole. K jejich aktivaci dojde při násilném vstupu do
šuplíku, který je jinak na klíč.
Anonymní- Anonymní
Re: Kancelář Kazekage
"Umm, v poušti bych měla výhodu, takže tréninková hala, ať je to fér.." Usmála jsem se a pak se rozešla z kanceláře pryč.
(Přesun)
(Přesun)
Yoko Ayme- Jounin (Ichibi no Jinchuriki)*A
- Počet príspevkov : 2781
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Ayme
"dobře tak hala"
určitě mají v písečných oblastech výcvik ..
zamířil jsem do tréninkové haly (přesun)
určitě mají v písečných oblastech výcvik ..
zamířil jsem do tréninkové haly (přesun)
Anonymní- Anonymní
Vešla jsem do kanceláře a odemkla. V kanceláři bylo poněkud dusno, tak jsem došla k oknům roztáhla závěsy i otevřela okna. Usmála jsem se a položila klíčky na stůl i s Dangem. Sedla jsem si do křesla a hodlala tady v kanceláři nějakou dobu pobýt.
Kdyby si náhodou někdo chtěl dojít pro misi, což sice pochybuji, ale přece.. Doma bych jim ani otevřít nemohla!
Rozložila jsem před sebe svitek, začetla se do něj a do volné ruky vzala tyčinku s Dangem.
Kdyby si náhodou někdo chtěl dojít pro misi, což sice pochybuji, ale přece.. Doma bych jim ani otevřít nemohla!
Rozložila jsem před sebe svitek, začetla se do něj a do volné ruky vzala tyčinku s Dangem.
Shinobi
- Spoiler:
- Vážení Kage,
rád bych svolal radu pěti kage. Stupeň důležitosti nejvyšší.
Nabízím tři data: 10.7.;13.7 a 16.7
Potvrďte svoji účast!
Hachidaime Hokage.
Do kanceláře přiletěl sokol a rozplácl se na stole.
Anonymní- Anonymní
Probrala jsem se a na křesle se prudce posadila.
Já usnula. A v KANCELÁŘI?!
Protřela jsem si oči a zívla, pak jsem si všimla něčí chakry za dveřmi.
"Dále.." Houkla jsem spíše ospale a v křesle se protáhla.
No páteři, měla by sis zvykat, křeslo bude teď zřejmě i má postel!
Pousmála jsem se a pak si všimla vzkazu. "Hmm?" Otevřela jsem ho a po pár řádcích se zamračila. Pak jsem zalovila v šuplíku a vytáhla odsud pero a volný papír. Chvilku jsem se zamyslela, jak to zformulovat a nakonec jsme to nějak sepsala. Pak už jsem vyvolala písečnou holubici a vyslala jsem jí do Konohy i se vzkazem připevněným na nožičce.
Podívala jsem se ke dveřím a ta chakra tam stále byla, připadala mi známá, ale nedokázala jsem chakry rozpoznávat. Zvláštní.
Já usnula. A v KANCELÁŘI?!
Protřela jsem si oči a zívla, pak jsem si všimla něčí chakry za dveřmi.
"Dále.." Houkla jsem spíše ospale a v křesle se protáhla.
No páteři, měla by sis zvykat, křeslo bude teď zřejmě i má postel!
Pousmála jsem se a pak si všimla vzkazu. "Hmm?" Otevřela jsem ho a po pár řádcích se zamračila. Pak jsem zalovila v šuplíku a vytáhla odsud pero a volný papír. Chvilku jsem se zamyslela, jak to zformulovat a nakonec jsme to nějak sepsala. Pak už jsem vyvolala písečnou holubici a vyslala jsem jí do Konohy i se vzkazem připevněným na nožičce.
Podívala jsem se ke dveřím a ta chakra tam stále byla, připadala mi známá, ale nedokázala jsem chakry rozpoznávat. Zvláštní.
Shinobi
V kanceláři jsem opět poněkud klimbala, ale pak jsem zjistila, že díky písku, co jsem rozmístila u vchodu, který mě upozorňoval na cizí chakru, jsem zjistila, že tam někdo je. Chakra byla sice malinká, sotva postřehnutelná, ale stejně tam byla.
Vstala jsem a promnula si spánky. Pak jsem vzala klíčky od kanclu, zamkla a tím aktivovala všechny pasti a posléze rychle vyběhla ven z budovy.
(Přesun)
Vstala jsem a promnula si spánky. Pak jsem vzala klíčky od kanclu, zamkla a tím aktivovala všechny pasti a posléze rychle vyběhla ven z budovy.
(Přesun)
Shinobi
V kanceláři se objevil inkoustový pták, který se přeměnil na vzkaz.
- Spoiler:
- Kage,
setkání se bude konat 10.7. V pravé poledne. Mifune souhlasil s tím, že bude náš předsedající, takže klasicky se setkáme v Zemi Železa u generála Mifuneho.
Danzou Shimura, Hachidaime Hokage
Anonymní- Anonymní
Došla jsem před kancelář a rozhlédla se. Nikde nikdo.
Zvláštní..
Odemkla jsem a vešla dovnitř. Bylo tam čisto a prázdno, ovšem na stole se válel dopis. Položila jsem klíčky na stůl a sedla si do křesla. Pak jsem si dopis přečetla.
Země Železa? Stejné místo jako minule.. tolik vzpomínek.. Tehdy jsem tam byla s PiliKKou, protože mě nechtěla nechávat ve vesnici... Možná, že tam bude i spoustu známých tváří, i když minule tam byla Tsunade a nevím, jak se v ostatních zemích změnili Kage. Naštěstí tam bude Hitomi, ale..
Pili.. Kéž by jsi tu byla, prosím vrať se brzy..
S upřímným úsměvem jsem hleděla z okna ztracená ve vlastních vzpomínkách.
Zvláštní..
Odemkla jsem a vešla dovnitř. Bylo tam čisto a prázdno, ovšem na stole se válel dopis. Položila jsem klíčky na stůl a sedla si do křesla. Pak jsem si dopis přečetla.
Země Železa? Stejné místo jako minule.. tolik vzpomínek.. Tehdy jsem tam byla s PiliKKou, protože mě nechtěla nechávat ve vesnici... Možná, že tam bude i spoustu známých tváří, i když minule tam byla Tsunade a nevím, jak se v ostatních zemích změnili Kage. Naštěstí tam bude Hitomi, ale..
Pili.. Kéž by jsi tu byla, prosím vrať se brzy..
S upřímným úsměvem jsem hleděla z okna ztracená ve vlastních vzpomínkách.
Shinobi
Dorazil jsem nejprve k bráně, kde už jsem prošel bez sebemenší kontroly.
hm .. nejspíš bude v kanceláři, když už je odpoledne.. řekl jsem si na cestě ke kanceláři, než jsem k ní došel.
Zase tady .. v krásné písčité suně došel jsem ke dveřím kanceláře a zaklepal
hm .. nejspíš bude v kanceláři, když už je odpoledne.. řekl jsem si na cestě ke kanceláři, než jsem k ní došel.
Zase tady .. v krásné písčité suně došel jsem ke dveřím kanceláře a zaklepal
Anonymní- Anonymní
Ze zamyšlení mě vytrhl klepot na dveře. Otočila jsem se k nim čelem a pak odpověděla. "Dále.."
Sice jsem neměla ponětí, kdo to může být, ale uvidíme..
Sice jsem neměla ponětí, kdo to může být, ale uvidíme..
Shinobi
Vstoupil jsem do místnosti.
"tak jsem tu zase !" pousmál jsem se
"jakpak se máš Yoko ?" optal jsem se
"a pozdravuje tě Himi" podotkl jsem
"tak jsem tu zase !" pousmál jsem se
"jakpak se máš Yoko ?" optal jsem se
"a pozdravuje tě Himi" podotkl jsem
Anonymní- Anonymní
Usmála jsem se, když jsem spatřila Daisukeho. Kývla jsem hlavoum ke křeslům naproti a na chvilku se zamyslela.
"Tak to tě vítám zpět v Suně, Daisuke.." Pousmála jsem se a pak dodala. "Pozdravuje Himi? Takže jsi byl pravděpodbně v Kiri, je tam něco nového? Tady jsem tak nějak odříznutá od okolí.." Dodala jsem.
"Tak to tě vítám zpět v Suně, Daisuke.." Pousmála jsem se a pak dodala. "Pozdravuje Himi? Takže jsi byl pravděpodbně v Kiri, je tam něco nového? Tady jsem tak nějak odříznutá od okolí.." Dodala jsem.
Shinobi
"ano začalo sněžit, Himi se vrátil stríček a zabila člena klanu Kana" pousmá jsem se
"a co nověho tady ?" posadil jsem se do křesla
"a co nověho tady ?" posadil jsem se do křesla
Anonymní- Anonymní
"Zabila člena klanu Kana? Proč?" Zeptala jsem se. "Napadl Kiri?" Optala jsem se, i když jsem se do toho moc šťourat nechtěla.
"Tady něco nového? Pravděpodobně nic, až tedy na to, že se pozítří chystá sraz Kage a s největší pravděpodobností na něj budu muset jít já.." Dodala jsem a povzdechla si. "Musím uzavřít vesnici, až budu pryč, takže pokud by jsi někam chtěl jít, na pozítří si to moc neplánuj.." Pousmála jsem se.
"Tady něco nového? Pravděpodobně nic, až tedy na to, že se pozítří chystá sraz Kage a s největší pravděpodobností na něj budu muset jít já.." Dodala jsem a povzdechla si. "Musím uzavřít vesnici, až budu pryč, takže pokud by jsi někam chtěl jít, na pozítří si to moc neplánuj.." Pousmála jsem se.
Shinobi
"nenapadl vesnici, někdo .. nejspíš Reina poslala Hitomi desky v kterých bylo vše o usmrcení její matky a plány jak zabít ji i její matku.. dost jí to rozčílilo a rozhodla se vyvraždit celý klan Kana" dodal jsem k dotazu.
"a to, že bude uzavřená vesnice mě nijak neomezí, budu muset odejít zítra večer .. mám jistou práci .. vrátím se možná hned pozítří, ale když se to skomplikuje, může to trvat i týden či dva" podotkl jsem a pohupoval se v křesle
"a to, že bude uzavřená vesnice mě nijak neomezí, budu muset odejít zítra večer .. mám jistou práci .. vrátím se možná hned pozítří, ale když se to skomplikuje, může to trvat i týden či dva" podotkl jsem a pohupoval se v křesle
Anonymní- Anonymní
Příjdu a vidim tam Yoko a ještě někoho.
Zdravim jak se vede.Yoko až vás dvou rozhovor skonči chci se tě na něco zeptat. řeknu a čekám.
Zdravim jak se vede.Yoko až vás dvou rozhovor skonči chci se tě na něco zeptat. řeknu a čekám.
Anonymní- Anonymní
"Aha, tak proto.." Dodala jsem a k jeho dalším slovům jen přikývla.
"Dobrá, klíčky od domu už mám, tak je to v pořádku.." Dodala jsem a usmála se. "Do vlastního domu se vkrádat příště nemusím.." Zasmála jsem se, nezlobila jsem se na něj, přišlo mi to spíše komické. Pak jsem si všimla klepání a Tendashiho.
"Umm, Tendashi klidně se ptej teď, pokud ti teda přítomnost Daisukeho nevadí.." Dodala jsem.
"Dobrá, klíčky od domu už mám, tak je to v pořádku.." Dodala jsem a usmála se. "Do vlastního domu se vkrádat příště nemusím.." Zasmála jsem se, nezlobila jsem se na něj, přišlo mi to spíše komické. Pak jsem si všimla klepání a Tendashiho.
"Umm, Tendashi klidně se ptej teď, pokud ti teda přítomnost Daisukeho nevadí.." Dodala jsem.
Shinobi
Ne nevadí potřeboval bych svolení o odchod do vesnice kde jsem našel tu Akatsuki holku. řeknu a čekám na odpověď a pak jsem si v duchu řekl:
Vím,že to možná nepřežiju,ale musim tam přece dodělat svoji službu.
Vím,že to možná nepřežiju,ale musim tam přece dodělat svoji službu.
Anonymní- Anonymní
Při vyslechnutí jeho otázky jsem se zamračila.
Pokud ho tam pustím, budu ho mít na svědomí..Ale pokud mu to zakážu, stejně půjde..A v tom případě..
"Tendashi.." Povzdechla jsem si. "Proč.. Proč tam vlastně chceš jít? Minule jsi se štěstím vyvázl.. Víš, že se tam vrháš přímo do jámy lvové..." Nejdřív jsem se opatrně zeptala, pokud opravdu chce, tak možná..
No Yo.. S takovýmhle přístupem se chceš stát Velitelkou ANBU?!
Pokud ho tam pustím, budu ho mít na svědomí..Ale pokud mu to zakážu, stejně půjde..A v tom případě..
"Tendashi.." Povzdechla jsem si. "Proč.. Proč tam vlastně chceš jít? Minule jsi se štěstím vyvázl.. Víš, že se tam vrháš přímo do jámy lvové..." Nejdřív jsem se opatrně zeptala, pokud opravdu chce, tak možná..
No Yo.. S takovýmhle přístupem se chceš stát Velitelkou ANBU?!
Shinobi
Potřebuju tam něco vyřešit a dostal jsem ponaučení když mi to zakážeš nic se nestane nepůjdu tam kdyžtak. řeknu a pak zase v duchu
Musím ji poslechnout má na povel sunu tak musim.
Musím ji poslechnout má na povel sunu tak musim.
Anonymní- Anonymní
Pořádně jsem se na něj podívala.
"Tendashi, teď zůstaneš ve vesnici. Nepustím tě tam samotného a vesnice v poslední době nemá příliš ninjů." Na chvilku jsem se odmlčela a promnula si spánky.
"Pozítří musím opustit vesnici, čímž se bude i zavírat brána, takže v tu dobu se nikam nechystej.." Řekla jsem a mírně se pousmála. Čímž mi vlastně i něco došlo.
Rychle jsem hmátla do šuplíku, prohraba se papíry, až jsem našla jeden volný. Vzala jsem do ruky pero a rychle na něj napsala vzkaz, vyvolala jsem písečnou holubici a po ní vzkaz dopravila na Velitelství ANBU.
"Tendashi, teď zůstaneš ve vesnici. Nepustím tě tam samotného a vesnice v poslední době nemá příliš ninjů." Na chvilku jsem se odmlčela a promnula si spánky.
"Pozítří musím opustit vesnici, čímž se bude i zavírat brána, takže v tu dobu se nikam nechystej.." Řekla jsem a mírně se pousmála. Čímž mi vlastně i něco došlo.
Rychle jsem hmátla do šuplíku, prohraba se papíry, až jsem našla jeden volný. Vzala jsem do ruky pero a rychle na něj napsala vzkaz, vyvolala jsem písečnou holubici a po ní vzkaz dopravila na Velitelství ANBU.
Shinobi
Překvapeně jsem se na něj podívala a pro jistotu to zopakovala.
"Jen, nechoď z vesnice pryč, brána bude zavřená, takže nevím, jak by ses vrátil zpátky. Nebudu tu jen na pár hodin.." Doufám.. Dodala jsem v duchu, věděla jsem, jak bude setkání probíhat, ale obavy jsem z toho měla. A ne zrovna malé.
"Jakmile se vrátím, brána se znovu otevře, všimla jsem si, že jsi byl častokrát v Konoze, tak tě jen upozorňuji.." Dodala jsem a pousmála se.
"Jen, nechoď z vesnice pryč, brána bude zavřená, takže nevím, jak by ses vrátil zpátky. Nebudu tu jen na pár hodin.." Doufám.. Dodala jsem v duchu, věděla jsem, jak bude setkání probíhat, ale obavy jsem z toho měla. A ne zrovna malé.
"Jakmile se vrátím, brána se znovu otevře, všimla jsem si, že jsi byl častokrát v Konoze, tak tě jen upozorňuji.." Dodala jsem a pousmála se.
Shinobi
Podival jsem se na ní.
Nech mě jít s tebou jako ochrana prosím. poprosil jsem jí klekl si před ní na kolena.
Sice to říkám tady nevhod,ale ty jsi pro mě jako sestra nechci aby se ti něco stalo. zůstal jsem klečet.
Nech mě jít s tebou jako ochrana prosím. poprosil jsem jí klekl si před ní na kolena.
Sice to říkám tady nevhod,ale ty jsi pro mě jako sestra nechci aby se ti něco stalo. zůstal jsem klečet.
Anonymní- Anonymní
Strana 6 z 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Povolení tohoto fóra: