Kancelář Kazekage
+9
Kisuke Uchiha
Noriko Kana
Kushina Uzumaki
Uchiha Madara
Tokiro Ryuu (Zetsu)
Yoko Ayme
Nawaki
Akasuna no PiliKKa
Neuro Uchiha
13 posters
Strana 30 z 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Kancelář Kazekage
First topic message reminder :
Zabezpečení:
-Chakrová vlákna natažena přes místnost (Včetně oken, dveří a stolu s dokumenty) – slouží ke spuštění skrytých zbraní, ale také k informování Kazekage o přítomnosti nezvaného hosta.
-Schované zbraně
1. U okna a dveří plynové trubice s jedovatou substancí
2. Ve všech rozích místnosti jedovaté jehlice (25 ks v každém rohu, pouští
se všechny čtyři najednou)
3. Výbušné bomby ve stole – nemají nijak velký rozsah, slouží jen
k drobnému poranění nepřítele, ale především ke zničení dokumentů
uložených ve stole. K jejich aktivaci dojde při násilném vstupu do
šuplíku, který je jinak na klíč.
Nanadaime Kazekage - Akasuna no PiliKKa
Kancelář:Pokud je kancelář prázdná, respektive pokud je Kazekage mimo ni, je tato místnost přísně střežena a zabezpečena. Bez doprovodu Kazekage je zakázáno vstupovat do kanceláře!!
Vstup na vlastní nebezpečí!!
Zabezpečení:
-Chakrová vlákna natažena přes místnost (Včetně oken, dveří a stolu s dokumenty) – slouží ke spuštění skrytých zbraní, ale také k informování Kazekage o přítomnosti nezvaného hosta.
-Schované zbraně
Naposledy upravil Assasin Senju dne Sun 27 Mar - 20:14, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Kancelář Kazekage
šel jsem za ní
Kisuke Uchiha- Počet príspevkov : 1039
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uchiha
Po chvilce stojíme před kanceláři Kazekageho "Hlídej Ayame a Ty taky číčo" usměju se a vytáhnu kunai a zkusím vzít za kliku...zamčeno...skloním se k zámku a vrazím do něj kunai a začnu se v něm vrtat.
Kancl šéfa celé vesnice a takový zámek špičkou kunaie jsem našel závlačku zatlačil..ještě víc a vložka rupla..."Ayame pojď najdem Ty svitky...kočičko hlídej" usměju se otevřu dveře a vejdem do kanclu.
Kancl šéfa celé vesnice a takový zámek špičkou kunaie jsem našel závlačku zatlačil..ještě víc a vložka rupla..."Ayame pojď najdem Ty svitky...kočičko hlídej" usměju se otevřu dveře a vejdem do kanclu.
Anonymní- Anonymní
"Pěkný kancl...hledej Ayame co potřebuješ..." usměju se,Ayame začne otvírat skřínky,zásuvky a doslova se hrabat v různých papírech.
Já si sednu do křesla Kazekageho a pozoruju fotky v rámečku Hmmm kost začnu otvírat zásuvky stolu...a narazím na červený inkoust..na tváři se mi rozlije úsměv.Najdu čistý papír a smotám jej do ruličky..vezmu lahvičku červeného inkoustu a poleju konec papíru a stoupnu si před stěnu.
A začnu cosik psát velkými písmeny na zeď
Nepleť se nám do cesty....Tvůj přítel...PS:Jseš Kost Kazekage"
Usměju se a v tom okamžiku Ayame hlásí nález oněch svitků...Kývnu výjdeme na chodbu a spolu s číčou mizíme před budovu.
Já si sednu do křesla Kazekageho a pozoruju fotky v rámečku Hmmm kost začnu otvírat zásuvky stolu...a narazím na červený inkoust..na tváři se mi rozlije úsměv.Najdu čistý papír a smotám jej do ruličky..vezmu lahvičku červeného inkoustu a poleju konec papíru a stoupnu si před stěnu.
A začnu cosik psát velkými písmeny na zeď
Nepleť se nám do cesty....Tvůj přítel...PS:Jseš Kost Kazekage"
Usměju se a v tom okamžiku Ayame hlásí nález oněch svitků...Kývnu výjdeme na chodbu a spolu s číčou mizíme před budovu.
Anonymní- Anonymní
Vešla jsem do dveří. Už mě ani nepřekvapovalo v jakém stavu se moje kancelář nachází. Přešla jsem všechny rozházené papíry, nic nezvedla ani nepřendala. Červený nápis na zdi jsem jen letmo přelétla očima a sedla si ke stolu. Vzala jsem několik papírů a úhledným rukopisem psát.
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna
Anbu - velitel
"Kazekage-sama, nějaké rozkazy?" objevil jsem se před stolem.
"Kazekage-sama, nějaké rozkazy?" objevil jsem se před stolem.
Suna ANBU- Počet príspevkov : 91
Shinobi
Vesnice:
Klan:
"Ano... tady jsou nová nařízení ohledně obrany vesnice. To co se stalo se už nebude opakovat! Polovina důležitých dokumentů bude ode dneška na vašem velitelství, aby se zabránilo snadnému uzmutí dokumentů. Dej vědět ninjům, aby se podle toho zařídili! Vypadá to, že budu nějakou dobu mimo vesnici. Svou dceru si najdu a přivedu! Můžete jít." přísně jsem před něj položila papír a zvedla se.
- Rozkazy:
- Kancelář:
Pokud je kancelář prázdná, respektive pokud je Kazekage mimo ni, je tato místnost přísně střežena a zabezpečena. Bez doprovodu Kazekage je zakázáno vstupovat do kanceláře!!
-Schované zbraně
Hlavní brána:
Strážní věž, kde se střídají hlídky.
Okolí:
V okolí vesnice (větší vzdálenost) je chakra Kazekage a velitele Anbu smíchaná s pískem. V bližší vrstvě je namíchán jemný písek Kazekage, což je nerozpoznatelné a co dává Kage vědět, že někdo vstoupil na území Suny.Všichni ninjové (hlídači) se dorozumívají pomocí speciálního jutsu.
Naposledy upravil Akasuna no PiliKKa dne Mon 25 Apr - 10:01, celkově upraveno 1 krát
Akasuna no PiliKKa- Kazekage*HA
- Počet príspevkov : 4481
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Akasuna
Anbu 1.
Přikývl jsem a zmizel i s papírem.
Přikývl jsem a zmizel i s papírem.
Suna ANBU- Počet príspevkov : 91
Shinobi
Vesnice:
Klan:
Sadla som si k nemu a oprela som sa chrbtom o stenu
"Čo keby sme po tejto misii šli cestovať po svete ?"
"Čo keby sme po tejto misii šli cestovať po svete ?"
Anonymní- Anonymní
"No tak rada by som spoznala nových ľudí ,kraje,dediny a iné veci čo som nevidela či nevyskúšala a tak podobne možno by som tam aj niekoho poriadne mohla zmlátiť ... "
Anonymní- Anonymní
Ja som sa tiež už zasmiala a potom som bola ticho keďže som sa s ním už nemala o čom rozprávať
Anonymní- Anonymní
Strana 30 z 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Povolení tohoto fóra: