Obytná oblast Sunagakure
5 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Sunagakure no sato :: Obytná část
Strana 6 z 12
Strana 6 z 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Obytná oblast Sunagakure
First topic message reminder :
Zde je ubytována valná část obyvatel Suny^^ Domečky jsou očíslované a bydlí v nich jednotlivý ninjové^^ Přes noc zde chodí hlídka, aby udržovala pořádek!^^
Zde je ubytována valná část obyvatel Suny^^ Domečky jsou očíslované a bydlí v nich jednotlivý ninjové^^ Přes noc zde chodí hlídka, aby udržovala pořádek!^^
Anonymní- Anonymní
Re: Obytná oblast Sunagakure
Aiko Naihi
,,Nehehehehehe. Hovorí sa to o mne." pousmiala sa a vstala keď v tom zbadala ako niekto zatarasil cestu pri dverách. Zdal sa jej akýsi známy ale nevedela si spomenúť tak bola ticho.,, Jaaaaaj to je ten teplý" usmiala sa nahlas keď si spomenula.,, Sensei sakra už poďme ja chcem trénovať, no tááááák." zaskučala.
,,Nehehehehehe. Hovorí sa to o mne." pousmiala sa a vstala keď v tom zbadala ako niekto zatarasil cestu pri dverách. Zdal sa jej akýsi známy ale nevedela si spomenúť tak bola ticho.,, Jaaaaaj to je ten teplý" usmiala sa nahlas keď si spomenula.,, Sensei sakra už poďme ja chcem trénovať, no tááááák." zaskučala.
Anonymní- Anonymní
Přikývl jsem."Tak hlavně, že jste v pořádku a doufám, že příště na sebe dáte víc pozor..." Vstal jsem a šel se do kuchyně najíst. Potom jsem si všiml, jak si ji Tascher prohlíží."Myslím, že vy už se znáte a teď je to vaše spolu studentka..." Povzdechl jsem si a napil se vody. Její poznámku jsem zatím ignoroval.
Akihiro Kazuki- Chuunin (Sanbi no Jinchuuriki)
- Počet príspevkov : 1936
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan: Kazuki
Zcela jsem ignoroval její hloupé řeči a mluvil pouze s Akim, jako by ta holka byla vzduch... Ale tak mi budeme mít další spolustudetku??? Hmm a jak se ta osoba bude jmenovat??? řekl jsem naprosto klidným až trochu znuděným hlasem...
Anonymní- Anonymní
Jen jsem se pousmál a podíval se na ni."Tak se jí zeptej...já to vlastně sám ještě nevím..." Ušklíbl jsem se a znova se napil.
Shinobi
Aiko Naihi
,,Sensei." povzdychla si Aiko a otočila sa smerom na Akihira.,, Už pooooďme nechce sa mi čakať a potrebujem trénovať." prehovorila znudene a nedočkavo preto prešľapovala na mieste.,, NNo tak šup šup." povzbudzovala ho.
,,Sensei." povzdychla si Aiko a otočila sa smerom na Akihira.,, Už pooooďme nechce sa mi čakať a potrebujem trénovať." prehovorila znudene a nedočkavo preto prešľapovala na mieste.,, NNo tak šup šup." povzbudzovala ho.
Anonymní- Anonymní
No až tak mě to jméno vlastně nezajímá... Zašklebil jsem se jako Aki a dál tu hysterku ignoroval...
Anonymní- Anonymní
Smích jsem zadržoval jen tak tak, protože ji docela unavovalo, jak jí každý ignoroval."Ahá...ale měli by jste se seznámit ne? Když teď budete spolu v týmu...musíme přeci udržovat dobré vztahy ne?" Ušklíbl jsem se a čekal na reakci obou.
Shinobi
Aiko Naihi
,,Tak čau." pozdravila Taschera keď sa k nemu na chvíľu otočila a potom sa vrátila pohˇˇladom k Akihirovi.,, No to by bolo a teraz môžme trénovať?" spýtala sa zúfalo lebo už nevedela čo má robiť od tej nudy.
,,Tak čau." pozdravila Taschera keď sa k nemu na chvíľu otočila a potom sa vrátila pohˇˇladom k Akihirovi.,, No to by bolo a teraz môžme trénovať?" spýtala sa zúfalo lebo už nevedela čo má robiť od tej nudy.
Anonymní- Anonymní
Ok, tak tedy Hoj bezejmenná... Trochu jsem se zašklebil a nejednou zmizel, objevil se za ní, vedle ní, před ní. Znovu jsem se objevil na té židli naproti Akimu... No no mohlo by to být teda lepší, ale podle vzhledu tak nějak ujde... Zazubil jsem se na Akiho a spiklenecky na něj mrkl...
Anonymní- Anonymní
Jen jsem se zase pousmál."No tak...utíkat před ní nemusíme, takže aspoň, že tak..." Taky jsem se zazubil a spiklenecky mrkl. Potom jsem jen položil sklenici z vodou a došel k Aiko."Tak, ale teď bychom už vážně měli jít, pokud chceme dnes ještě něco udělat..."
Shinobi
Aiko Naihi
,,No konečne niečo o tréningu sensei, ale vám to trvalo." povzdychla si Aiko a ostatné ignorovala.,, Už som si myslela, že dneska nič nestihneme tak šup šup." tlačila ho k dverám.,, Neflákame makáme." dodala.
,,No konečne niečo o tréningu sensei, ale vám to trvalo." povzdychla si Aiko a ostatné ignorovala.,, Už som si myslela, že dneska nič nestihneme tak šup šup." tlačila ho k dverám.,, Neflákame makáme." dodala.
Anonymní- Anonymní
Ale tak to já se půjdu podívat, co tady ta slečna všechno umí... Zazubil jsem se na Akiho a přistoupil ke dveřím...
Anonymní- Anonymní
Jen jsem si povzdechl a otevřel dveře."No tak už jdeme no..." Vyšel jsem ven a zamířil si to dál ulicemi z vesnice pryč.
Shinobi
Aiko Naihi
,, Taaak dobre teda." pousmeje sa a ide k dverám.,, Nikam nejdeš, odpáľ po vlastných." nahodila vražedný pohľad na Tashera a následne na to veselo kráčala na chodbu a odtiaľ rovno za senseiom.
,, Taaak dobre teda." pousmeje sa a ide k dverám.,, Nikam nejdeš, odpáľ po vlastných." nahodila vražedný pohľad na Tashera a následne na to veselo kráčala na chodbu a odtiaľ rovno za senseiom.
Anonymní- Anonymní
Jen jsem se usmál a jako by nic se protáhl... JJ jdete si sami mám i jiné zdroje informací než mé vlastní oči a uší... Když se nikdo nedíval přivolala jsem miniaturního dračího posla a poslal ho za nimi, aby mi potom předal všechny informace o tom co dělali...
Anonymní- Anonymní
Poflakovala jsem se obytnou oblastí a narazila na kluka, kterého jsem hledela.. Tascher..´´Ahoj Tascher-san! Můzu se na něco zeptat??´´povídala jsem mu při chůzi...
Anonymní- Anonymní
Šel jsem si takovou pohodovou chůzí směrem z obytné oblasti, když na mě zavolala ta konoichi ze včera. Podíval jsem se jejím směrem a rukou se prohrábl ve vlasech... Mám trochu naspěch, ale na co se chceš zeptat? Hikari, že??? Podíval jsem se na ni takovým zvídavým pohledem...
Anonymní- Anonymní
´´No...Chtěla jsem se jenom zeptat jestli bys byl tak hodný a trošku mě protrénoval...ale jestli nemáš čas tak nic..´´vychrlila jsem ze sebe...*jono..*
Anonymní- Anonymní
Trochu jsem se pousmál, mrkl na ni a přátelsky ji pohladil po hlavě... Ale, ale ještě nedávno jsem byl genin a už tu mám prvního zájemce o výcvik. O co přesně by šlo, nějaké základy, nebo tak???
Anonymní- Anonymní
´´No..ano.. byla bych ráda za vše co bys mě mohl naučit nebo tady Yuusukeho...´´odpověděla jsem a přitom mrkla na Yuusukeho..
Anonymní- Anonymní
Zamyšleně jsem se na ni podíval... No to musíš trochu specifikovat, umíš už vůbec základy šplhu na stromy a jiné pevné plochy za pomoci chakry? Nebo znáš svůj živel???
Anonymní- Anonymní
´´Ne ještě neznám svůj živel...a ta chůze mi mě zajímala tak bych se jí asi chtěla naučit...´´řekla jsem a usmála se stydlivým usměvem...*páni ty seš pako...*
Anonymní- Anonymní
Ok, takže čím by si chtěla začít? Zjištěním tvé podstaty, nebo tím šplhem??? Podíval jsem se na ni takovým výrazem, zcela bez emocí...
Anonymní- Anonymní
Vduchu jsem si to odpočitala...´´Źačala bych šplhem...´´ rázně jsem vynesla myšlenku na povrch...*země???* *kdo ví ???* *ty rozhodně ne...*
Anonymní- Anonymní
Ok, tak se přesuneme, někam na cvičiště... Usmál jsem se a ona i pes najednou začali levitovat asi 3 metry nad zemí...
Anonymní- Anonymní
Strana 6 z 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Obytná oblast Soragakure
» Rekreační oblast
» Rekreační oblast
» Oblast Tai Koh malá dedinka Ake
» Obytná časť Iwy
» Rekreační oblast
» Rekreační oblast
» Oblast Tai Koh malá dedinka Ake
» Obytná časť Iwy
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Sunagakure no sato :: Obytná část
Strana 6 z 12
Povolení tohoto fóra: