Obytná oblast Sunagakure
5 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Sunagakure no sato :: Obytná část
Strana 2 z 12
Strana 2 z 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
Obytná oblast Sunagakure
First topic message reminder :
Zde je ubytována valná část obyvatel Suny^^ Domečky jsou očíslované a bydlí v nich jednotlivý ninjové^^ Přes noc zde chodí hlídka, aby udržovala pořádek!^^
Zde je ubytována valná část obyvatel Suny^^ Domečky jsou očíslované a bydlí v nich jednotlivý ninjové^^ Přes noc zde chodí hlídka, aby udržovala pořádek!^^
Anonymní- Anonymní
Re: Obytná oblast Sunagakure
vyhrabal jsem z kapsy klíče a podal jsem jí je, stále jsem byl na ní natisklí a držel jsem se jí
Anonymní- Anonymní
Došla jsem k domu, chvilku hledala zámek a potom odemkla. Vešla jsem do předsíňky, dlaní zkoumala zdi až jsem narazila na vypínač. "Budiž světlo!" ušklíbla jsem se, když jsem rozsvítla.
Anonymní- Anonymní
jakmile rozsvítila zavřel jsem za námi dveře a klíče jsem dal z druhé strany zámku a zamkl jsem kdyby sem někdo chtěl říct, ihned jsem se zatočil na špičkách jako baletka ''konečně''
Anonymní- Anonymní
"Ehm... já bych ráda zase šla!" ukázala jsem na zamčené dveře.
Anonymní- Anonymní
''zůstaň ještě chvíli'' podíval jsem se na ni psíma očima a znovu jsem se zatočil
Anonymní- Anonymní
''jsem s jejím asistentem, nemá se čeho bát'' přiskočil jsem k dalšímu tlačítku od světla, tentokrát v obýváku a rozsvítil jsem, bylo to zde útulné a vypadalo to jako by zde už byl někdo zabydlený podíval jsem se na ní ''pojď'' mile jsem se usmál
Anonymní- Anonymní
Vzdychla jsem. Fakt, že mamka NEVÍ, že jsem s jejím asistentem jsme tedy vesele ignorovala a následovala jej.
Anonymní- Anonymní
jelikož zde byla celkem zima zavřel jsem dveře do obýváku a přišel jsem k velkému krbu, rozdělal jsem oheň a naházel jsem do krbu několik polínek, následkem toho bylo příjemné teplo, které se začínalo rozléhat po celém domě ale zejména v obýváku a uklidňující zvuk prskajících polínek, posadil jsem se na křeslo a jí jsem ukázal na velký a pohodlný gauč, dům byl vybaven opravdu špičkově ''něco k jídlu či pití ?''
Anonymní- Anonymní
"Ne, děkuji..." zavrtěla jsem hlavou, sedla si gauč, ale postupně jsem si polosedala, pololehala, až jsem nakonec ležela, stočená do klubíčka a stěží se přemáhala, abych nezavřela oči až.. jsme je zavřela a sladce usnula.
Anonymní- Anonymní
přišel jsem k ní a pohladil jsem jí po vlasech
tebe ochutnám až jindy mile jsem se usmál a gauč jsem rozložil tak že se z něj stala velká postel, následně jsem vzal deku která zde byla lehl jsem si k ní a oba jsem nás přikryl, následně jsem usl též
tebe ochutnám až jindy mile jsem se usmál a gauč jsem rozložil tak že se z něj stala velká postel, následně jsem vzal deku která zde byla lehl jsem si k ní a oba jsem nás přikryl, následně jsem usl též
Anonymní- Anonymní
jakmile jsem se probudil hluboce jsem zívl a podíval jsem se na hodiny
vypadá to že jsem trochu zaspal
podíval jsem se na amayo následně jsem vstal a roztočil jsem se u gauče kolem do kola, po té jsem ji vzal do náruče a namířil jsem si to směrem ke kanceláři
- přesun
vypadá to že jsem trochu zaspal
podíval jsem se na amayo následně jsem vstal a roztočil jsem se u gauče kolem do kola, po té jsem ji vzal do náruče a namířil jsem si to směrem ke kanceláři
- přesun
Anonymní- Anonymní
násilím jsem jí dotáhl k mému domu a ihned jsem i s ní vpadl do mého domu a zavřel a zamkl jsem zamnou dveře, o které jsem se opřel a hluboce jsem si oddychl, po té jsem po nich sjel na zem kde jsem si sedl
Anonymní- Anonymní
,,Hele!" zmohla jsem se konečně na slovo, když dokončil svoje počínání se zabarikádováním dveří. ,,Proč tu jsem?!" zamračila jsem se a rozhlédla se.
Anonymní- Anonymní
ještě jednou jsem si hluboce oddychl a po té jsem vstal a zatočil jsem se na špičkách nohou kolem do kola a dotočil jsem se k ní ''to vám, nemohu říci, ale pokud chcete můžete už jít''
Anonymní- Anonymní
,,Můžu jít?" přistoupila jsem ke dveřím a čekala, až odemkne dveře. ,,Proč mi to nemůžeš říct?" sypala jsem na na něj samé otázky.
Anonymní- Anonymní
Přiskočil jsem k ní a položil jsem jí něžně ukazováček na ústa ''protože, je to mé tajemství'', olízl jsem si jazykem rty
Anonymní- Anonymní
Mírně jsem nakrčila obočí. Ukazováček jsem mu opatrně ze rtu sundala. ,,Tak tajemství..Nikdo se to nesmí dozvědět? Proč?" vyptávala jsem se dál a stále setrvávala u dveří.
Anonymní- Anonymní
mile jsem se usmál a vytáhl jsem si kunai ''mohu ti věřit Mizukage?''
Anonymní- Anonymní
O co tu do čerta jde?! Nebála jsem se, jen jsem byla dost zvědavá a překvapená.
,,Hai, můžeš." Přikývla jsem.
,,Hai, můžeš." Přikývla jsem.
Anonymní- Anonymní
''povím vám mé tajemství, pokud mne necháte ochutnat vaši krev'' několikrát jsem roztomile mrknul
Anonymní- Anonymní
,,Mou krev? Tak ta by ti nechutnala." pousmála jsem se a o krok ustoupila. Dál jsem stejně nemohla, byly tam zamčené dveře. Byla jsem zvyklá, když někdo chtěl mou msrt, chtěl mé krveprolití, ale..na ochutnání té rudé tekutiny se mě opravdu ještě nikdo neptal.
Anonymní- Anonymní
''dokud ji neochutnám tak to nebudu vědět'' mile jsem se usmál a prohlédl jsem si jí
Anonymní- Anonymní
Dobře, tak ta krev mě trochu děsí..
,,Možná se zase opakuji ale..Proč ji chceš ochutnat? Co tě na ní tak láká?" klid z mého hlasu se naštěstí nevytrácel a pořád jsem měla stejně klidný výraz...Tedy zatím..
,,Možná se zase opakuji ale..Proč ji chceš ochutnat? Co tě na ní tak láká?" klid z mého hlasu se naštěstí nevytrácel a pořád jsem měla stejně klidný výraz...Tedy zatím..
Anonymní- Anonymní
''je lahodná a někteří lidé jí mají krásné slaďoučkou, ke všemu podle krve se dá poznat typ člověka'' kousl jsem se do prstu a z něj mě začal téct pramínek krve který jsem slízl jazykem
Anonymní- Anonymní
Strana 2 z 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
Similar topics
» Obytná oblast Soragakure
» Rekreační oblast
» Rekreační oblast
» Oblast Tai Koh malá dedinka Ake
» Obytná časť Iwy
» Rekreační oblast
» Rekreační oblast
» Oblast Tai Koh malá dedinka Ake
» Obytná časť Iwy
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Sunagakure no sato :: Obytná část
Strana 2 z 12
Povolení tohoto fóra: