+11
Shijin Hyuuga
Noriko Kana
Nawaki
Kushina Uzumaki
Sadatake Arakida
Uzumaki Allii
ANBU
Tenshi Ochita
Tetsuya
Neuro Uchiha
Ayame Takahashi
15 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 31 z 33
Strana 31 z 33 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32, 33
Re:
First topic message reminder :
Hmm...Konec? To je podezřelé... Vystoupil jsem ze stínu a přišel k Yuuki. Náhle ke mě přistoupil ANBU a začil ji léčit.
"Zrušila pečeť.."
Hmm...Konec? To je podezřelé... Vystoupil jsem ze stínu a přišel k Yuuki. Náhle ke mě přistoupil ANBU a začil ji léčit.
"Zrušila pečeť.."
Anonymní- Anonymní
Re:
Tak jo. řekl sem a kráčel za Akihirem. Po chvilce sme dorazili ke stánku se zmrzlinou a já si sedl na židli hned vedle pultu a čekal až nás Akihiro vyzve k tomu aby sme si vybírali, nechtěl sem být totiž nezdvořilí.
Anonymní- Anonymní
Re:
Pff.. odkedy ? zamumlala som smerom k Akihirovi no na Keimiho poznámku že si ho nikto nevšíma.. som sa na neho tak mierne oduto pozrela.. následne som však zrak odvrátila ku stánku zo zmrzlinou.. pochopiteľne som tam naklusala ako prvá a začala som hladnými očami pozerať po výkľade.. po dlhom rozhodovaní som to nakoniec vzdala a objednala som si kopček z každej !
Kiwi Namikaze- Počet príspevkov : 1273
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan:
Re:
Klon
Já se jen posadil na židli u jednoho stolu a znova se jen tak pousmál. Dalších Lilyných námitek jsem si raději už nevšímal, protože to nemělo cenu a zase bych se s ní akorát zbytečně hádal. Stejně teď bylo docela zábavné ji sledovat, jak se k tomu stánku nahrnula a brala si od každé aspoň jeden kopeček."Hlavně dávej bacha, ať to nepřeženeš.... aby si nebyla potom nemocná..." Dodal jsem a teĎ se podíval na ty dva."No tak taky běžte... Vemte si, co chcete a kolik chcete... říkal jsem, že platím já a nemusíte se vůbec ostýchat jo?" Znova jsem se rozzářil jako sluníčko a vybídl je rukou, aby si také objednali.
Já se jen posadil na židli u jednoho stolu a znova se jen tak pousmál. Dalších Lilyných námitek jsem si raději už nevšímal, protože to nemělo cenu a zase bych se s ní akorát zbytečně hádal. Stejně teď bylo docela zábavné ji sledovat, jak se k tomu stánku nahrnula a brala si od každé aspoň jeden kopeček."Hlavně dávej bacha, ať to nepřeženeš.... aby si nebyla potom nemocná..." Dodal jsem a teĎ se podíval na ty dva."No tak taky běžte... Vemte si, co chcete a kolik chcete... říkal jsem, že platím já a nemusíte se vůbec ostýchat jo?" Znova jsem se rozzářil jako sluníčko a vybídl je rukou, aby si také objednali.
Akihiro Kazuki- Chuunin (Sanbi no Jinchuuriki)
- Počet príspevkov : 1936
Shinobi
Vesnice: Kirigakure
Klan: Kazuki
Re:
Pomalu som sa dostal až k stánku a vidím, že majú dosť druhou. Tak som si vybral tri druhy. Jeden kopček pistaciovej, jeden kopček jahodovej a jeden kopček jablkovej.
Potom som si sadol k Akimu a povedal : Aki čo sa stalo s Akaime nevidel som ju celú večnosť.
Potom som si sadol k Akimu a povedal : Aki čo sa stalo s Akaime nevidel som ju celú večnosť.
Anonymní- Anonymní
Re:
Keď ma Akihiro poslal vybrať si tak som začal hovoriť. Vybral som si kopček čokoládovej na spodok lebo som ju mal najradšej. Na ňu som si vypýtal kopček malinovej a povedal som si že vyskúšam niečo nové a na vrch som si dal miešaný kopček karamelovej a vanilkovej. Potom som si sadol k Akihirovy a poďakoval som mu za pozvanie. Po chvílke mlčania som sa spýtal Lily. Ty si genin však?
Anonymní- Anonymní
Re:
Akihiro - Klon
Otočil jsem se na Matira a pousmál se."Ta je teď s pravým Akihirem víš? Já jsem jen jeho klon, ale velice kvalitní klon... Lépe řečeno, dokázal bych i slušně bojovat, kdyby na to přišlo, ale... jen pokud budu mít na ruce stále tohle..." Ukázal jsem náramek a znovu se usmál."Udržet to takhle vyžaduje soustředěnost a díky klanu Kazuki to není tak složité, ale... musím mít ještě nějakou tu vedlejší zásobu čakry, která mě udržuje, teda... tady v tom náramku, ale... Nejsem zdaleka tak dokonalý... na to, abych byl dost kvalitní na to, abych zůstal i po větším zásahu, by se dotyčný, co mě stvořil, musel na mě po celou dobu soustředit a neustále mě posilovat další a další čakrou... takže takhle asi... ale fakt nevím, co spolu ti dva provádějí...." Zasmál jsem a kývl hlavou na Keimoho, že opravdu není zač.
Na chvíli jsem se zamyslel a znovu se podíval na Matira a pak Keimiho."Vlastně... Keimi... jsme se tě ještě nezeptal, kdo je tvůj sensei..." Povytáhl jsem zvědavě obočí a čekal na odpověď...
Otočil jsem se na Matira a pousmál se."Ta je teď s pravým Akihirem víš? Já jsem jen jeho klon, ale velice kvalitní klon... Lépe řečeno, dokázal bych i slušně bojovat, kdyby na to přišlo, ale... jen pokud budu mít na ruce stále tohle..." Ukázal jsem náramek a znovu se usmál."Udržet to takhle vyžaduje soustředěnost a díky klanu Kazuki to není tak složité, ale... musím mít ještě nějakou tu vedlejší zásobu čakry, která mě udržuje, teda... tady v tom náramku, ale... Nejsem zdaleka tak dokonalý... na to, abych byl dost kvalitní na to, abych zůstal i po větším zásahu, by se dotyčný, co mě stvořil, musel na mě po celou dobu soustředit a neustále mě posilovat další a další čakrou... takže takhle asi... ale fakt nevím, co spolu ti dva provádějí...." Zasmál jsem a kývl hlavou na Keimoho, že opravdu není zač.
Na chvíli jsem se zamyslel a znovu se podíval na Matira a pak Keimiho."Vlastně... Keimi... jsme se tě ještě nezeptal, kdo je tvůj sensei..." Povytáhl jsem zvědavě obočí a čekal na odpověď...
Anonymní- Anonymní
Re:
Skoro mi spadla zmzlina a ja, že čo, o čom hovorí.Keď dokončil tak mi to doplo a povedal som : Aha chapem musíš byť fakt dobrý v koncentrácií.
A nevieš kde je pravý Aki ?Ešte som dodal.
A nevieš kde je pravý Aki ?Ešte som dodal.
Anonymní- Anonymní
Re:
Spokojne som konzumovala zmrzlinu, vlastne bola už polka preč. Vôbec som nepočúvala Akihirove varovania páč mi prišli celkom neopodstatnené !! Nakoniec som sa len usmiala na Keimiho.. celé ústa som v podstate mala od zmrzky zababrané. Uuhm haai.. som genin nahaha.. zaškerila som sa pri čom som rozhodila rukami.. nejak som si neuvedomila že mám v rukách zmrzlinový pohár z ktorého zvyšok zmrzky vyletel niekam do ulíc (xD) lyžička mi preistotu vypadla úplne no.. nevnímala som to ! Len som sa tak škerila.. a ty ? spýtala som sa po chvíľke pri čom som sa zamestnávala vylizovaním misky.
Shinobi
Klan:
Re:
Akihiro - Klon
"Lily... dávej kurník pozor... ještě někoho příště trefíš..." Sice nikoho netrefila, ale pár nespokojených hlasů se ozvalo... Ach jo...
Nakonec jsem se však na ni usmál..."Klidně si vezmi druhou, jestli chceš, ale dávej teďka bacha..." Potom jsem se otočil zpátky na Matira a také se usmál."No... koncentrace a práce s čakrou je v našem klanu to hlavní, takže asi ano.. ale... pravého Akihira najdeš na ubytovně... měl by se brzo ale objevit.. myslím... cítím to..." Řekl jsem a pak se otočil zase na Keimiho a čekal na odpověď...
"Lily... dávej kurník pozor... ještě někoho příště trefíš..." Sice nikoho netrefila, ale pár nespokojených hlasů se ozvalo... Ach jo...
Nakonec jsem se však na ni usmál..."Klidně si vezmi druhou, jestli chceš, ale dávej teďka bacha..." Potom jsem se otočil zpátky na Matira a také se usmál."No... koncentrace a práce s čakrou je v našem klanu to hlavní, takže asi ano.. ale... pravého Akihira najdeš na ubytovně... měl by se brzo ale objevit.. myslím... cítím to..." Řekl jsem a pak se otočil zase na Keimiho a čekal na odpověď...
Anonymní- Anonymní
Re:
Nejdřív sem se vyhnul zmrzce co mě skoro zasáhla a pak sem z úsměvem Lily odpověděl: Sem chuunin. Podíval sem se na Akihira a začal mu vysvětlovat jak to se mnou je. Já senseie nemám. Je to jen chvilka co sem ve vesnici a.. odmlčel sem se ..no, vzbudil sem se někde kolem Kiri, možná několik kilometru od tud vzdálenost sem nevnímal protože sem byl dost v zlém stavu, bylo to v dohářejíci dědince. Stratil sem pamäť. Podle mapky sem se nějak dopotácel do vesnice kde se o mě lékaři dobře postarali. Z mé pamäti nikdo nic nedostal, je nejspíš úplně stracená. Dneska je to asi poprvé co sem takhle ve vesnici. Doposud sem chodil jen trénovat abych si objasnil svoje schopnosti. řekl sem Akihirovy a dojedl sem zbytek zmrzky.
Anonymní- Anonymní
Re:
Dojedol som si zmrzlinu a pozoroval okolie.Okolo práve leteli vtáky ako keby sa niečoho báli. Bolo cítiť vo vzduchu napätie, ale nedával som tomu velkú pozornosť.
Nachvílu som sa zamyslel a povedal som si v mysli : Hmm celkom pekné stretnutie po takom čase.Mne sa takéto stretnutia priam hnusia. Povedal Rokubi. Raz sa ti možno zapáčia teraz je to ešte normálne. Máš asi pravdu.Odpovedal.Potom som sa vrátil myšlienkami znova do sveta a pozeral sa čo sa deje ludia len tak išli okolo a pozerali sa na mňa.Ja som si pomyslel : Prečo sa na mňa pozerajú ? Potom mi to doplo.Boja sa a myslia si, že som nebezpečný.Trochu ma zarazila tá to skutočnosť a zrazu som mal naštvaný výraz a zatnul som päste.Potom som si povedal, že to nechám tak a znova som sa pozeral čo robia ostatný.
Nachvílu som sa zamyslel a povedal som si v mysli : Hmm celkom pekné stretnutie po takom čase.Mne sa takéto stretnutia priam hnusia. Povedal Rokubi. Raz sa ti možno zapáčia teraz je to ešte normálne. Máš asi pravdu.Odpovedal.Potom som sa vrátil myšlienkami znova do sveta a pozeral sa čo sa deje ludia len tak išli okolo a pozerali sa na mňa.Ja som si pomyslel : Prečo sa na mňa pozerajú ? Potom mi to doplo.Boja sa a myslia si, že som nebezpečný.Trochu ma zarazila tá to skutočnosť a zrazu som mal naštvaný výraz a zatnul som päste.Potom som si povedal, že to nechám tak a znova som sa pozeral čo robia ostatný.
Anonymní- Anonymní
Re:
Klon
Celou dobu jsem ho poslouchal a jen vždy letmo přikyvoval..."Hm... aháá... víš... tento pocit také znám. Byl jsem vlastně taky nalezený v okolí Kiri a vesnice se mě pak ujala... opravdu to znám... máš pak takový ten divný pocit prázdna. No... doporučil bych ti zajít za Mizukage... ta ti zaprvé přidělí senseie a za druhé, by tě mohla pustit do Konohy, kde sídlí klan Yamada a ten se na toto specializuje. Mohli by ti pomoct... jako mě..." Usmál jsem a znova ho přátelsky poplácal po rameni a dal mu najevo, že to bude v pohodě... všechno...
Občas jsem se podíval na Matira a někdy si všiml těch výrazů lidí... Naklonil jsem se blíže k němu a pousmál se..."Nech to plavat... však ono se to spraví... uvidíš..." Mrkl jsem na něj a pak se usmál a zároveň i na Lily...
Celou dobu jsem ho poslouchal a jen vždy letmo přikyvoval..."Hm... aháá... víš... tento pocit také znám. Byl jsem vlastně taky nalezený v okolí Kiri a vesnice se mě pak ujala... opravdu to znám... máš pak takový ten divný pocit prázdna. No... doporučil bych ti zajít za Mizukage... ta ti zaprvé přidělí senseie a za druhé, by tě mohla pustit do Konohy, kde sídlí klan Yamada a ten se na toto specializuje. Mohli by ti pomoct... jako mě..." Usmál jsem a znova ho přátelsky poplácal po rameni a dal mu najevo, že to bude v pohodě... všechno...
Občas jsem se podíval na Matira a někdy si všiml těch výrazů lidí... Naklonil jsem se blíže k němu a pousmál se..."Nech to plavat... však ono se to spraví... uvidíš..." Mrkl jsem na něj a pak se usmál a zároveň i na Lily...
Shinobi
Re:
Už mi bolo lepšie po psychickej stranke čiastočne aj kvôli Akimu.
Čakal som čo budú robiť a bol som štastný lebo som videl, že možno som si našiel priatelov.
Čakal som čo budú robiť a bol som štastný lebo som videl, že možno som si našiel priatelov.
Anonymní- Anonymní
Re:
No, za Mizukage zájdem ale do Konohy ísť nechcem. povedal som Akihirovi. V podstate nechcem poznať svoju minulosť, je to asi aj preto že mám niake blbé tušenie že som nebol zrovna najlepší človek a keby to tak bolo táto myšlienka by sa potvrdila čo naozaj nechcem. vykoktal som sa a sledoval chvíľu Lily.
Anonymní- Anonymní
Re:
Akihiro - Klon
Přikývl jsem..."Chápu... Keimi... moc dobře, ale... věčně před minulostí nemůžeš utíkat.... bude to v tobě hlodat a hlodat, dokud tě to úplně nezničí... věř mi... musel jsem si taky projít svou minulost a nebyl zrovna... nejlepší... není dobré zjistit, že patříš mezi nejhledanější nukeniny..." Jen tka jsem se pousmál a raději se vrátil k Lily."Tak... teď jen počkáme na tuto cácorku a pak se uvidí... Asi bych pak měl najít své pravé já a ty by si se mohl Matiro stavit za Mizukage, že tě posílám, kvůli nějaké misi... no a ty Keimi s ním kvůli senseiovi...." Usmál jsem se a jen čekal...
Přikývl jsem..."Chápu... Keimi... moc dobře, ale... věčně před minulostí nemůžeš utíkat.... bude to v tobě hlodat a hlodat, dokud tě to úplně nezničí... věř mi... musel jsem si taky projít svou minulost a nebyl zrovna... nejlepší... není dobré zjistit, že patříš mezi nejhledanější nukeniny..." Jen tka jsem se pousmál a raději se vrátil k Lily."Tak... teď jen počkáme na tuto cácorku a pak se uvidí... Asi bych pak měl najít své pravé já a ty by si se mohl Matiro stavit za Mizukage, že tě posílám, kvůli nějaké misi... no a ty Keimi s ním kvůli senseiovi...." Usmál jsem se a jen čekal...
Anonymní- Anonymní
Re:
Akihiro - Klon
Otočil jsem se na Matira."Jasný... můžeš vzít tedy zároveň i Keimiho... já počkám na Lily a půjdeme najít originál..." Zasmál jsem se a trochu se protáhl...
Otočil jsem se na Matira."Jasný... můžeš vzít tedy zároveň i Keimiho... já počkám na Lily a půjdeme najít originál..." Zasmál jsem se a trochu se protáhl...
Anonymní- Anonymní
Re:
Věděl sem kde je budova Mizukage tak sem se postavil a spravil pár kroku pak sem se obrátil. Matiro jdeš? pousmál sem se a zase sem se otočil a pomalu kráčel dál. (přesun)
Naposledy upravil Keimi dne Fri 30 Dec - 21:17, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re:
Ano idem tak teda zatial ahoj aki.Povedal som a postavil sa hned som siel za Keimou. ( Presun )
Anonymní- Anonymní
Re:
Prišiel som k zmzlinárni a videl som tam Akiho a Lily takže som hneď povedal : Ahojte, mám tu misiu.A podal som Akimu svitok.Hneď ako si ho zobral tak som povedal : Ešte musím niekam skočiť potom prídem. ( Presun )
- Misia C:
- Mise: Ochrana stáda oveček
Úkol: Stádo oveček je napadeno vlky a šakaly.
Místo: Tady
Stav: Nezadaná
Anonymní- Anonymní
Re:
Huuh... já chcu misiu.. povedala som nakoniec trocha rozmrzelím hlasom..vlastne som bola už hodnú chvíľu úplne ticho. Uuuhm tatí? ak ti dokážem zdrhnúť.. alebo ak ti tohto klona zničím.. dovolil by si mi na nejakú ísť? som predsa genin.. Kirigakure no shinobi. Zahundrala som znova a tak vyčítavo som sa na neho zahľadela. Celkom som si verila.. vlastne som viac menej pochybovala že by ma dokázal sledovať ak by som použila "to".
Shinobi
Klan:
Re:
Jen jsem se na ni jen tak zamračil."Lily... moc dobře víš, co sem ti říkal a nezneužívej toho, že nejsem originál. Možná nemůžu dělat to, co on, ale také ledacos dokáži.. To se bude pak muset domluvit s ním... jasné? A žádné odmlouvání...." Vztyčil jsem ukazováčkem a pokáral ji. Opravdu jsem nechtěl, aby se jí něco stalo...
Shinobi
Re:
Pff..ako chceš.. zahundrala som tento krát už naštvane. Len som vyskočila na nohy a poriadne som sa nadýchla. Kirigakure no jutsu !.. do hodne.. hodne veľkého okolia okolo nás som z úst vypustila nepriehľadnú hmlu. Pôvodne by sa v nej vedel orientovať každý shinobi z Kiri ale.. nie pri mne. Hneď som iba spravila pečať pre "KAI", síce to neznamenalo nič, len sa mi lepšie sústredilo... týmto spôsobom som vlastne utlmila všetky zvuky a vibrácie na úplné minimum, preto ma nemohol zachytiť ani majster v tichom zabíjaní. Zároveň som všade naokolo seba naladila jednu frekvenciu nezachytiteľnú pre ľudské ucho a z jej odoziev som presne vedela určiť polohu úplne všetkých a všetkého. Dalo sa povedať že som sa odula.. proste som toho už mala dosť.. nenechám zo seba robiť nejaké bezmocné škvrňa.. zamumlala som no slová sa stratili skôr než stihli vyjsť.. Takto som sa presunula až za akihiroveho klona. V momente som mu rukou prerazila žalúdok zozadu, mala som pri tom ruku obklopenú vysokofrekvenčnými vlnami na takej úrovni, že by dokázali prejsť ťenšou stenou dotonu, tak na ranku C.
Shinobi
Klan:
Strana 31 z 33 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32, 33
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 31 z 33
Povolení tohoto fóra: