+11
Shijin Hyuuga
Noriko Kana
Nawaki
Kushina Uzumaki
Sadatake Arakida
Uzumaki Allii
ANBU
Tenshi Ochita
Tetsuya
Neuro Uchiha
Ayame Takahashi
15 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 3 z 33
Strana 3 z 33 • 1, 2, 3, 4 ... 18 ... 33
Re:
First topic message reminder :
Hmm...Konec? To je podezřelé... Vystoupil jsem ze stínu a přišel k Yuuki. Náhle ke mě přistoupil ANBU a začil ji léčit.
"Zrušila pečeť.."
Hmm...Konec? To je podezřelé... Vystoupil jsem ze stínu a přišel k Yuuki. Náhle ke mě přistoupil ANBU a začil ji léčit.
"Zrušila pečeť.."
Anonymní- Anonymní
Re:
"Ježiši..." díval jsem se na její krk s malou černou pečetí. Nasucho jsem polkl... tohle bylo špatný, sakra špatný!
Anonymní- Anonymní
Re:
"Potřebuje klid, odneseme ji domů. Vy budete jako její stráž, my musíme hlídat vesnici." pohlédl jsem znovu na její krk a setřel krev.
ANBU ji vzal do náruče a zmizel.
ANBU ji vzal do náruče a zmizel.
ANBU- Počet príspevkov : 189
Re:
Procházela jsem se ulicí. Co jsem to udělala? Jít za mizukage!! nadávala jsem si.
Anonymní- Anonymní
Re:
Doskočila som na ulicu, všimla som si Kasumi. "Kasumi-chan? Čo ty tu robíš?" spýtam sa jej a dám si dolu ANBU masku.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Yuuki?" podivila jsem se. Vytáhla jsem svitek. "Tohle jsem ti chtěla vrátit." to že jsem byla u kanceláře Mizukage jsem raději vynechala.
Anonymní- Anonymní
Re:
Vzala som si zvitok a usmiala som sa. "Nechceš ísť na čaj?" Zmenila sa, bola som asi dlho preč. "Ak chceš naučím ťa to jutsu ktoré si chcela." a usmejem sa znova.
Anonymní- Anonymní
Re:
Pokrčila jsem rameny. "Nějaký další vodní technika by mě neublížila." pak jsem si broukla pro sebe. "A někoho s větrnou podstatou by to chtělo taky."
Anonymní- Anonymní
Re:
"Niekoho takého môžeme nájsť..." poviem jej a usmejem sa. "Tak poďme!" zakričím nadšene, vezmem ju za rukáv a spolu zmizneme do sídla Botan. (Presun)
Anonymní- Anonymní
Re:
Stál jsem na ulici.
"Hm..Kudy se jde do jejího kanclu? Víš to, Allii?" bezradně jsem se ohlížel.
"Z dálky to vypadalo jinak.."
"Hm..Kudy se jde do jejího kanclu? Víš to, Allii?" bezradně jsem se ohlížel.
"Z dálky to vypadalo jinak.."
Anonymní- Anonymní
Re:
Procházela jsem ulicí. Vítr si pohrával s mými vlasy a mě bylo příjemně, možná i teplo. No jo, jsem zvyklá na studenější. Pohlédla jsem před sebe a zahlédla dvě osoby. Zaostřila jsem a ujistila se, že jsou to oni a vydala jsem se k nim.
Anonymní- Anonymní
Re:
Postavil jsem se za Hokageho a rozhlížel se.
Šla okolo nějaká žena, tak jsem ji lehce chytl za to, co bylo nejblíže a už jsem chtěl vyslovit otázku.. kde se Mizukage nachází. Než jsem však něco stihl, na tváři se mi objevil růžový flek a žena odběhla s křikem pryč ode mne.
"Hm.. fajn." ukázal jsem na osobu do neznáma a podíval se se zdrceným pohledem na Assasina.
Šla okolo nějaká žena, tak jsem ji lehce chytl za to, co bylo nejblíže a už jsem chtěl vyslovit otázku.. kde se Mizukage nachází. Než jsem však něco stihl, na tváři se mi objevil růžový flek a žena odběhla s křikem pryč ode mne.
"Hm.. fajn." ukázal jsem na osobu do neznáma a podíval se se zdrceným pohledem na Assasina.
Uzumaki Allii- Jounin
- Počet príspevkov : 1543
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Uzumaki
Re:
Co to bylo? Radši jsem nekomentoval počínaní Alliiho, doufám, že si vesničané nebudou myslet o Konoze, že je hulvácká.
"Právě jde sama." pousmál jsem se na postavu blížící se k nám.
"Právě jde sama." pousmál jsem se na postavu blížící se k nám.
Anonymní- Anonymní
Re:
,,Ahoj." pozdravila jsem oba s úsměvem. ,,Postáváte tu jako dva turisté čučící na Tokijskou věž." zakřenila jsem se.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Zdravím, právě jsme hledali směrovku, která by nás navedla k tobě. Allii, tohle je Mizukage, Hitomi, tohle je Uzumaki Allii, student a dědic Tsunade-sama." ukázal jsem s úsměvem na chlapce.
Anonymní- Anonymní
Re:
,,Asi je sem budu muset zavést." zamyslela jsem se a poté se na Aliiho usmála.
,,Hai, pamatuji si.." pousmála jsem se, ale tentokrát už ne tak živelně.
,,Hai, pamatuji si.." pousmála jsem se, ale tentokrát už ne tak živelně.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Vyrazil jsem nejrychleji, jak jsem mohl, ale pořád se nemůžu zdržovat, tak přejděme rovnou k věci. O co jde?" levou ruku jsem měl za zády a pravou jsem si přidržel Hokage klobouk.
Anonymní- Anonymní
Re:
Přikývla jsem.
,,Půjdeme do kanceláře, nebudeme to rozebírat na ulici." otočila jsem se a směrovala je ke Kage budově.
,,Půjdeme do kanceláře, nebudeme to rozebírat na ulici." otočila jsem se a směrovala je ke Kage budově.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Dobře.." významně jsem se podíval na Alliiho.
Hmm....spolu nám to sluší, možná z něj udělám svého asistenta. ušklíbl jsem se a šel dál za Hitomi.
Hmm....spolu nám to sluší, možná z něj udělám svého asistenta. ušklíbl jsem se a šel dál za Hitomi.
Anonymní- Anonymní
Re:
Objevily jsem se na střeše jednoho z domů. Odhodila jsem ji od sebe. "Naposledy se ptám... pak už budu jednat... řeknete mi co bylo s pečetí?" narovnaná jsme sledovala její štíhlou postavu.
Budeš reagovat stejně!
Ano... ale to ona neví!
Budeš reagovat stejně!
Ano... ale to ona neví!
Tenshi Ochita- Počet príspevkov : 808
Shinobi
Vesnice:
Klan: Tooya
Re:
Odstrčení jsem nečekala. Zavrávorala jsem, ale ustála jsem to. Pravý rukáv kimona mi sklouzl z ramene, čímž pečeť odhalil úplně a stejně tak tetování Anbu. Ruce jsem měla svázané, nemohla jsem skládat pečetě ani jednou rukou. Ksoo..
,,Řekla jsem..Záchvaty byly, ale přežila jsem." svraštila jsem obočí a narovnala se.
,,Řekla jsem..Záchvaty byly, ale přežila jsem." svraštila jsem obočí a narovnala se.
Anonymní- Anonymní
Strana 3 z 33 • 1, 2, 3, 4 ... 18 ... 33
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 3 z 33
Povolení tohoto fóra: