Nemocnice v Kirigakure
+3
Akasuna no PiliKKa
Shinobi
Nukenin
7 posters
Strana 30 z 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Re: Nemocnice v Kirigakure
Pomaly som sa zobudil a natiahol som sa. Potom som uvidel ludi v izbe a zamaval som rukou na pozdrav
Anonymní- Anonymní
"jak se vám daří mizukage-sama ? nepotřebujete s něčím pomoct ?"
Anonymní- Anonymní
,,Daří se mi už celkem dobře." usmála jsem se. ,,A pomoct momentálně není s čím..Ono se to nahrne, až mě odtud propustí." zakřenila jsem se.
Anonymní- Anonymní
"a jak dlouho tu ještě budete, řekli vám to ?" zeptal jsem se zvídavě
Anonymní- Anonymní
Já som sa skovala za Kyoshim a iba cez rameno som pozerala na Mizukage a počúvala som ich.
Anonymní- Anonymní
Zavrtěla jsem hlavou. ,,Není to ještě jisté kdy, ale snad už brzy." pousmála jsem se.
Anonymní- Anonymní
podíval jsem se na Yuuki "ty se mizukage bojíš či co ?" nechápavě jsem se na obě podíval
Anonymní- Anonymní
Iie,len som tu v dedine chvílku a ešte som nestačila spoznať mizukage. celá som sa skovala za jeho chrbátom.
Anonymní- Anonymní
"takhle jí asi ani moc nepoznáš" zasmál jsem se a otočil se na mizukage "omlouvám se za Yuuki, je nějaká vyplašená" podrbal jsem se na hlavě
Anonymní- Anonymní
,,To je v pořádku." usmála jsem se. ,,A jak se jmenujete? Ještě jsem vás tu neviděla." pousmála jsem se rozpačitě. Samé nové tváře poslední dobou.
Anonymní- Anonymní
"já jsem Kyoshi z klanu Kurai, žiju tady od narození, ale nijak jsem nevynikal, takže jste o mě neslyšela" usmál jsem se
Anonymní- Anonymní
,,Ráda vás oba poznávám." pousmála jsem se. V hlavě mi najednou začalo dunit. Na chvíli jsem zavřela oči. No jo, já vím, přepínám se..Už jsem jak schizofrenik, když si povídám sama se sebou.
,,Umm myslím, že si asi na chvíli lehnu..Kdybyste cokoli oba potřebovali, tak za mnou přijďte, zkusím vám vyhovět." usmála jsem se.
,,Umm myslím, že si asi na chvíli lehnu..Kdybyste cokoli oba potřebovali, tak za mnou přijďte, zkusím vám vyhovět." usmála jsem se.
Anonymní- Anonymní
"dobře, tak mi nebudeme rušit, ať se uzdravíte" usmál jsem se " tak nashledanou" odešel jsem do svého bytu
Anonymní- Anonymní
Já som chvílku pozerala na Mizukage potom som išla preč.Majte sa.... povedala som a vybehla som von.
Anonymní- Anonymní
Ja by som uz ties mal ist...Maj sa skore uzdravenie prajem Zamavam na nu a vydem z nemocnice
(presun)
(presun)
Anonymní- Anonymní
zaklopal som na dvere secki moje anomalie boli pekne ukryte
Ryuuji Akatsuchi- Počet príspevkov : 1913
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Akatsuchi
Zaslechla jsem klepání. ,,Dózó!" křikla jsem a otočila hlavu ke dveřím.
Anonymní- Anonymní
Vosel som dovnutra a pozdravil som mizukage
"Ako dlho tu este budete ?"
"Ako dlho tu este budete ?"
Ryuuji Akatsuchi- Počet príspevkov : 1913
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan: Akatsuchi
Usmála jsem se na kluka ve dveřím. ,,To ještě netuším...A kdopak jsi?" zajímala jsem se.
Anonymní- Anonymní
Strana 30 z 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Povolení tohoto fóra: