Vedlejší ulice Kiri
2 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 4 z 6
Strana 4 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Vedlejší ulice Kiri
Objevil jsem se za ním a s připraveným kunaiem jsem ho bodl.
Mířil jsem přímo na srdce.
"Teď je konec.."
Anonymní- Anonymní
"tim, že se zabiješ nic nevyřešíš" podíval jsem se na situaci "kdyžtak se obětuju já"
Anonymní- Anonymní
pomocí chakry jsem to oklonil takže těsně minul srdce "Teď je to kdo vydrží dýl ?"
Anonymní- Anonymní
"Myslíš? Ty už jsi zkončil."Jednou rukou jsem kunai ještě víc zatlačil a druhou jsem mu stiskl ke krku. Pevně jsem ho svíral, využil jsem všechnu svou sílu, až jsem mu musel zlomit hrdlo.
Anonymní- Anonymní
,,Iie!" zavrtěla jsem hlavou a z očí mi vytryskly slzy, když jsem viděla Sasukeho, jak ho Manzou zabil. Sasuke.. V tu chvíli na mě padlo vše ze souboje z Tsukiko. Mé tělo se stávalo bezvládným, zavíraly se mi oči a mé tělo mířilo k zemi.
Anonymní- Anonymní
ještě než mi ho stihl zlomit přitlačil jsem dal jsem ještě o něco víc chakry do té katany raiton ho pomalu paralizoval takže neměl takovou sílu aby mi zlomil krk jen mě škrtil
Anonymní- Anonymní
(Ale tys mě nebodl, já použil Kawarimi, protože jsem ho měl připravený xD)
Anonymní- Anonymní
(já soudil podle obrázku tak to gomen xD beru zpět) v očích se mi zatočl sharingan....nemohl jsem umřít musel jsem toho ještě tolik udělat ! musel jsem za každou cenu přežít na poslední chvíli jsem ho vtáhnul do genjutsu (lepší ? xD xd xD)
Anonymní- Anonymní
Došiel som k Sasukemu zozadu a prebodol som ho Nuibarim.
"Tak to by už koniec byť mohol."
"Tak to by už koniec byť mohol."
Anonymní- Anonymní
chytil jsem Himi "tak tohle už stačí" vzal jsem jí do náruče a běžel s ní do nemocnice
tady nebudeš takhle nic platná
tady nebudeš takhle nic platná
Anonymní- Anonymní
Genjutsu!? (Jo lepší.)
Ruka se zatřásla a pustil jsem ho. Ale spustila se na jeho těle pečeť, kterou jsem mu vtiskl předtím.
Sasuke byl paralyzovaný.
Ruka se zatřásla a pustil jsem ho. Ale spustila se na jeho těle pečeť, kterou jsem mu vtiskl předtím.
Sasuke byl paralyzovaný.
Anonymní- Anonymní
Potřebovala jsem s Manzouem ještě něco probrat, jeho chakra se dala stopovat. Když jsem z Konohy vyrazila, hned mi bylo jasné, že Manzou byl nebo je v Kiri.
"Manzou-sama!"
Vykřikla jsem, když jsem vbíhala do ulice. Sasuke použil na Manzoua genjutsu a já se vyřítila proti němu, sebrala jsem ho a cukla s ním, aby se z něho dostal(Manzouva). Pak odskočila dál od Sasukeho.
"Manzou-sama!"
Vykřikla jsem, když jsem vbíhala do ulice. Sasuke použil na Manzoua genjutsu a já se vyřítila proti němu, sebrala jsem ho a cukla s ním, aby se z něho dostal(Manzouva). Pak odskočila dál od Sasukeho.
Anonymní- Anonymní
"Sayuri? Kde ses flákala?" odskočil jsem od Sasukeho a z ruky mu sebral katanu.
"Jen se podívej Kabuto, tvá největší chyba, když jsi oživil tohohle s*áče." napřáhl jsem ji a dál sledoval Sasukeho.
"Jen se podívej Kabuto, tvá největší chyba, když jsi oživil tohohle s*áče." napřáhl jsem ji a dál sledoval Sasukeho.
Anonymní- Anonymní
Vytiahol som z neho krvavé ostrie katany. Rukoväťou som mu ešte čo najsilnejšie udrel do hlavy a sledoval, ako sa skáca k zemi.
"Misia dokončená."
"Misia dokončená."
Anonymní- Anonymní
"To už je jedno, hlavně, že jsem tu teď. Chcete vyléčit? Jsou tu potřeba mé lékaské schopnosti?"
Sasukeho zabití jsem se snažila nevnímat, nebyl to zrovna hezký pocit.
Sasukeho zabití jsem se snažila nevnímat, nebyl to zrovna hezký pocit.
Anonymní- Anonymní
"Jo, Sasuke mě skoro probodl, a jsem téměř bez čakry." máchl jsem Sasukeho katanou a usekl mu hlavu. Pak jsem se shýbl a chytl hlavu za vlasy.
"Záda Sayuri."
"Záda Sayuri."
Anonymní- Anonymní
Pomaly som sa dal na odchod.
"Vraciam sa do Rootu, ak budete niečo potrebovať, viete, kde ma hľadať."
Vyparil som sa.
"Vraciam sa do Rootu, ak budete niečo potrebovať, viete, kde ma hľadať."
Vyparil som sa.
Anonymní- Anonymní
"Rozumím, hned to bude."
Přišla jsem k Manzouvi, nekoukala jsem se na hlavu ani tělo Sasukeho. Z rukou začala sršit zeleně zabarvená chakra, která začala léčit jeho záda.
"Tak, už by to mělo být dobré. Ještě něco potřebujete?"
Přišla jsem k Manzouvi, nekoukala jsem se na hlavu ani tělo Sasukeho. Z rukou začala sršit zeleně zabarvená chakra, která začala léčit jeho záda.
"Tak, už by to mělo být dobré. Ještě něco potřebujete?"
Naposledy upravil Sayuri Kawarazu dne Sun 5 Jun - 20:20, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
"Děkuji. Teď mi prosím podej hůl..Právě ji potřebuji. Volnou rukou jsem udělal pečeť a znovu uvnitř těla aktivoval Yunibasaru no fuuin. Bude trvat než se čakra obnoví.
Anonymní- Anonymní
Podala jsem mu hůl a mile se na něj usmívala.
"Výborná práce, tak to máme konečně za sebou. Asi se vrátíme do ROOTu, ne?"
"Výborná práce, tak to máme konečně za sebou. Asi se vrátíme do ROOTu, ne?"
Anonymní- Anonymní
"Hai." pevně jsem chytl Sasukeho hlavu za pačesy a pomalým krokem mířil do Rootu.
Anonymní- Anonymní
(promin nechci se furt hádat vímže nejsem napumpovaný chakrou ale jak můžete ukončit souboj mojí smrti když tu nejsem !? v pravidlech je to jasně napsané !)
Anonymní- Anonymní
(Promiň, nevěděli jsme, že tu nejsi. Takže to vrátíme zpět? Ale já nevím, stejně jsi neměl moc šancí, no nevadí.)
Anonymní- Anonymní
(můj osobní názor jakožto pozorovatele je ten, že tak i tak by to skončilo jeho smrtí, tím, že by se ten děj vrátil by akorát vznikl zbytečný tmatek ohledně komentářů postlých po boji)
Anonymní- Anonymní
Strana 4 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 4 z 6
Povolení tohoto fóra: