Vedlejší ulice Kiri
2 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 2 z 6
Strana 2 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Vedlejší ulice Kiri
zamračila jsem se
"Co tu děláš a s ním?" ukážu na Sasukeho naštvaně
"Co tu děláš a s ním?" ukážu na Sasukeho naštvaně
Noriko Kana- Chuunin
- Počet príspevkov : 7781
Shinobi
Vesnice: Otogakure
Klan: Kana
Moje telo sa roztieklo na vodu. Dopadol som na zem, ktorá mnou nasiakla. Nebolo ma. Rátal som s tým, že Sasukemu ublíži Manzov futton. Okrem toho musím istý čas počkať, než sa budem môcť sceliť, keďže nie som Hozuki.
Naposledy upravil Kuriarare Kaito dne Sun 5 Jun - 18:05, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Z nebe se snesl drak rychlostí velkou přelétl nad střechami a opět se vznesl k výšinám...Po jeho vzletu,ku střeše jednoho z domu přistane člověk oblečen v plášť Akatsuki....střapatá hlava kouká kolem dokola...
"Panečku to je bordel" zasměji se nahlas a zkoumám situaci.
"Panečku to je bordel" zasměji se nahlas a zkoumám situaci.
Anonymní- Anonymní
Mizu Kawarimi!
Když mě chytil, tak jsem se roztekl na vodu a objevil se za ním.
To je..Susanoo
"Futton: Koumu no jutsu!"
Když mě chytil, tak jsem se roztekl na vodu a objevil se za ním.
To je..Susanoo
"Futton: Koumu no jutsu!"
Anonymní- Anonymní
přišel jsem pomalým krokem k Reině tak jak mě navigoval krystal
Anonymní- Anonymní
Poskládala jsem pečetě a použila Chakura Chintei no Jutsu.
,,Poprosil mě o pomoc. Šla jsem mu pomoci zabít Manzoua, poté se chystá na Danzoua." vysvětlila jsem.
,,Mysli si co chceš, Rei...Ale i kdyby on tisíckrát chtěl, proti Akatsuki bych nešla..Protože jsi tam ty.." přimhouřila jsem oči. ,,Vím, že tohle nevezmeš, proto..." přistoupila jsem k ní blíž.
,,Poprosil mě o pomoc. Šla jsem mu pomoci zabít Manzoua, poté se chystá na Danzoua." vysvětlila jsem.
,,Mysli si co chceš, Rei...Ale i kdyby on tisíckrát chtěl, proti Akatsuki bych nešla..Protože jsi tam ty.." přimhouřila jsem oči. ,,Vím, že tohle nevezmeš, proto..." přistoupila jsem k ní blíž.
Anonymní- Anonymní
"co to !?" koukla jsem zmateně a do susano´o dal více chakry a pomalu se začalo zacelovat...byla to jako přetahovaná
Anonymní- Anonymní
"A co tohle!" přestal jsem vyfukovat tu mlhu a udělal pečetě.
Mám ještě dostatek čakry, uvolnil jsem pečeť takže dokážu ji naplno využít, ale tohle bude naposled, co ji použiji. Uchiho..dnes zemřeš!
Mám ještě dostatek čakry, uvolnil jsem pečeť takže dokážu ji naplno využít, ale tohle bude naposled, co ji použiji. Uchiho..dnes zemřeš!
Anonymní- Anonymní
"C-co to děláš?" zeptám se jí a couvám "Opakuji svou otázku neměla jsi žádný důvod jít se Sasukem proti mému svolení."
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
šípem ze susano´o jsem nasměroval vodu jinam "Nepodceňuj Sharingan !"
Anonymní- Anonymní
Poklekla jsem před ní, ignorujíc její výtku.
,,Zabij mě..." sklonila jsem hlavu.
,,Zabij mě..." sklonila jsem hlavu.
Anonymní- Anonymní
(Vy se hádáte a ulicí se hrne masa vody xD)
Rozpřáhl jsem ruce a voda se rozestoupila. (Jako to udělal Mojžíš na hoře Sinaj)
Pak jsem je dal dopředu a vlna obklopila Sasukeho ze všech stran.
"Raiton: Kangekiga!" Udělal jsem pečetě a voda na něj spadla. Pak jsem do vody přidal pořádnou dávku blesků.
Rozpřáhl jsem ruce a voda se rozestoupila. (Jako to udělal Mojžíš na hoře Sinaj)
Pak jsem je dal dopředu a vlna obklopila Sasukeho ze všech stran.
"Raiton: Kangekiga!" Udělal jsem pečetě a voda na něj spadla. Pak jsem do vody přidal pořádnou dávku blesků.
Anonymní- Anonymní
"Cože?" chtěla jsem to udělat, ale tohle mě vyloženě překvapilo ale zamračím se ještě víc místo toho jí vlepím facku
"Všichni mě prosí o smrt nebudu ta která jim bude neustále vyhovovat. Vrať si zpátky tu chakru bez chakry nebojuju s nikým."
"Všichni mě prosí o smrt nebudu ta která jim bude neustále vyhovovat. Vrať si zpátky tu chakru bez chakry nebojuju s nikým."
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
(promin....o mojžíšovy nic nevím xD) uskočil jsem na dům "Takže Raiton ?.....dívej se na můj raiton" složil jsem pečetě "chidori eisou !" z ruky mi vyletělo kopí přímo do vody a napustil jsem jí i mým raitonem
Anonymní- Anonymní
Chytila jsem Reinu za zápěstí a společně jsme vyskočily na střechu jedné z budov. Potlačení čakry jsem zrušila.
,,Nechci bojovat. Nemám jak bojovat a ty to víš." podívala jsem se jí do očí.
,,Nechci bojovat. Nemám jak bojovat a ty to víš." podívala jsem se jí do očí.
Anonymní- Anonymní
vyskočil jsem na střechu budovy poblíž Reiny a Karin a sledoval jsem je
Anonymní- Anonymní
Zospodu sa z vody vynorila moja ruka, ktorá aj s Nuibarim sekla do Sasukeho nôh. Nite ich prišili k sebe, vďaka čomu musel spadnúť do vody napustenej vlastným raitonom. V prípade, že by si chcel tie nite dať preč, musel by si škaredo poraniť nohy, čo by každopádne mohla byť naša výhoda. Stále som ale nebol úplne scelený, pohyboval som sa iba ako mláčka.
Anonymní- Anonymní
"A mě se nechce tě momentálně zabíjet, jsem líná." řeknu arogantně xD
"Dostaneš trest za to že jsi opustila bez dovolení a bez zaplacení Akatsuki a Sasukeho zabijeme stejně to je v plánu." řeknu a natočím se na dění pod námi
"Dostaneš trest za to že jsi opustila bez dovolení a bez zaplacení Akatsuki a Sasukeho zabijeme stejně to je v plánu." řeknu a natočím se na dění pod námi
Noriko Kana- Chuunin
Shinobi
Vrávoravě jsem se dostávala k místu dění. V ulici mě překvapila voda.
,,Nani?" skočila jsem na střechu nějakého domu. Sotva jsem se udržela jsem byla zesláblá. Nechápala jsem se to tu děje.
,,Nani?" skočila jsem na střechu nějakého domu. Sotva jsem se udržela jsem byla zesláblá. Nechápala jsem se to tu děje.
Anonymní- Anonymní
(Díval ses na gif? Ta vlna je větší než všechny domy xD)
"Raiton: Gian!" udělal jsem pečetě.
>Pozor Gif<
"Raiton: Gian!" udělal jsem pečetě.
>Pozor Gif<
Anonymní- Anonymní
Z očí mi vytryskly slzy. ,,Nechápeš to! Ani bys to nemohla pochopit! Nebyla jsi stvořená jen jako experiment, který měl sloužit jako stroj bez citů! Nikdy jsi nebyla zavražděná a znovu oživená a prožívala znovu totéž!" křičela jsem na ni a rozeběhla se proti ní, i když jsem věděla, že stejně nic nevzmůžu.
Anonymní- Anonymní
Zašmátrám rukou pod pláštěm a po chvíli vytáhnu lahvinku sake,odšpuntuji a loknu si.
"Hmmm..." culím se a popíjím.
"Hmmm..." culím se a popíjím.
Anonymní- Anonymní
(jop promin....gif jsem viděl ale měl jsem to jakože to byla vlna která se ustálila protože se roztekla)"Chidori nagashi !" proud kolem mě by jako udělal kouli ve které ty blesky nebyli prostě jsem je odklonil pryč "Můj Raiton...je silnější"
Anonymní- Anonymní
přiskočil jsem k Hitomi "co tu šílíš ? chceš se snad zabít ? tim nikomu nepomůžeš !" okřikl jsem jí
Anonymní- Anonymní
(Sasuke, neignoruj môj útok. Zošil som ti nuibarim nohy a ty si spadol do vody, ak použiješ ďalší raiton, zabiješ sa sám.)
Anonymní- Anonymní
Strana 2 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 2 z 6
Povolení tohoto fóra: