Vedlejší ulice Kiri
2 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 5 z 6
Strana 5 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Vedlejší ulice Kiri
(ano.....vracet děj spět je totální blbost....nejsem ichigo který tu není 100 let a zdržuje....beru to prostě ste chtěli psát dál ale u +/- což u mě máte rádi (- že ? xD) tak nad tím je online a nebo ne tak ste si všimnou mohli....no ale dobrá sme lidi ale trichu mě štve že ste rozhodli beze mě stále byla i malá šance na přežití......ale co s tím nadělám ?...teď už asi moc ne takže příště....bacha na ONLINE nebo ne )
Anonymní- Anonymní
(Uchiha s Rozumem..Tohle je zázrak,myslel jsem, že na mé stará kolena se toho nedožiju. Ber to jako poklonu A ano, naše chyba, mohlo to být ještě zajímavé.)
Anonymní- Anonymní
po chvíľke som sa objavila priamo pred Yuuki a tým jej psom tak, že som jej v podstate zabránila ísť ďalej.. na tvári som mala mierne posmutnelý výraz a možno až vyčítavý pohľad s ktorým som sa na Yuuki pozrela. Yuuki-tan.. vážne chceš.. aby ti Mizukage zrušila pečať? spýtala som sa jej takým tichším hlasom a nemienila som ju pustiť ďalej kým ju trocha vyspovedám..
Kiwi Namikaze- Počet príspevkov : 1273
Shinobi
Vesnice: Konohagakure
Klan:
Lizzy áno chcem,len pre to že mi ho Mizukage zapečatila som ju nedokázala ochrániť pred Akatsuki a to už nesmiem dopustiť... povedala som vážne
Anonymní- Anonymní
Nie je to.. pre teba.. nebezpečné? spýtala som sa jej ešte pri čom som pohľad mala uprený do zeme... hlavou mi prebehlo zopár myšlienok ohľadne Akatsuki. Po tom som sa však znova pozrela na Yuuki a na tvári som mala taký milý úškrn. Yuuuki-tan.. verím ti.. tak ma nesklam.. zaškerila som sa a presunula som sa k jej čoklovi na ktorého som nasadla či sa mu to už páčilo alebo nie, objala som zozadu Yuuki a tak veselo som sa zahihňala.. čo chceš robiť teraz? dodala som otázku a len som čakala.
Shinobi
Klan:
Yui okamžite ju išla kúsnuť alejá som ju zastavila.Neviem Lizzy-kun...neviem potrebujem niekoho kto to vie odpečatiť možná to vedia v Sunagakure alebo v Konohe povedala som smutne.
Anonymní- Anonymní
Heem prosím nevolaj ma -kun.. vieš že ma to štve. .zahundrala som pri čom mi na tvári vyskočila mierne naštvaná vráska no po tom som sa usmiala. Myslím.. že by si s tým mala počkať.. kým sa Mizukage nevráti.. pochytila som totiž vieš no.. určite si si to všimla aj ty.. hmla je o dosť hustejšia.. to znamená že asi niekam išla.. po tom by som ju išla ešte raz poprosiť predsa len, keď to do teba zapečatila.. určite pozná spôsob ako ho aj odpečatiť.. alebo ho má niekde zapísaný.. keby si však išla niekam mimo Kiri.. išla by som s tebou a nezabránila by si mi v tom ani keby si sa neviem ako snažila.. vyplazila som na ňu jazyk a po tom som sa zase zaškerila.. ale nie je .. moc múdre teraz Kirigakure opúšťať.. nechcela by som aby si sa znova zaplietla do nejakého boju s Akatsuki.. síce trénujeme ako len vieme.. stále nie sme na ich úrovni.. prosím rozmýšľaj nad tým.. Dodala som ešte a hlavu som si položila zozadu na jej plece.. aaah hroozne moc si mi chýbala čo by som tu bez teba robila?.. zahundrala som ešte ku koncu.
Shinobi
Klan:
Po chvíľke som dostala istý nápad.. vlastne som len Yuuki chcela pomôcť.. etoo Yuuki-tan? na chvíľu ťa odpustím.. idem nájsť Mizukage.. a... skúsim ju uhovoriť aby ťa odpečatila.. dávaj na seba pozor.. zaškeril som sa po čom som zoskočila zo psa a ešte som jej zamávala.. vedela som že Mizukage odišla z dediny kvôli hmle.. bola preč však nejak.. dlho, aspoň podľa mňa.. len som sa otočila smerom k bráne a zrazu som zmizla, teda nezmizla som ale začala som sa pomocou shunshinu hýbať tak rýchlo že som bola sotva zastihnutelná pre voľné oko. Pred tým som však ešte zbehla domov pre tašku s nejakým pitím a keby náhodou tak aj náhradnými handrami.
Shinobi
Klan:
(polární liška to je, ne kočka)
Kitsu proběhla několik uliček, dokud nenarazila na tu správnou. Zastavila se a rozhlédla se kolem sebe. Poté se pomalým krokem vydala rovně, dokud nenašla spící Yuuki u stromu. Přišla k ní a oklepala se tak, aby jí na břicho dopadl vzkaz. Potom vzala nohy na ramena, protože z toho jejího psíka šel docela strach.
Kitsu proběhla několik uliček, dokud nenarazila na tu správnou. Zastavila se a rozhlédla se kolem sebe. Poté se pomalým krokem vydala rovně, dokud nenašla spící Yuuki u stromu. Přišla k ní a oklepala se tak, aby jí na břicho dopadl vzkaz. Potom vzala nohy na ramena, protože z toho jejího psíka šel docela strach.
- Pro Yuuki:
- Yuuki, jen jsem ti chtěla říct, že jsme se před několika hodinami vrtily s Lizzy ze Suny. Lizzy utrpěla těžká zranění a leží v Kirigakure v nemocnici. Píšu ti to, abys o tom věděla a mohla ji klidně navštívit. Určitě tě ráda uvidí.
Mizukage
Anonymní- Anonymní
Z hlavní tříd ulic jsem se dostala do těch menších, neboli vedlejších. Nebylo tady moc lidí, spíš skoro žádní. Jen se tu objevilo tři čtyři lidi, co si tudyma zkracovalo cestu.
Byly zde taky nějaká obchody, ale ty zněly prázdnotou a nevypadaly tak, jak jen to nazvat, věrohodně. Žádný rozumný člověk by do nich nevkročil. Zahlídla jsem i jednoho starého pána, který z jedhono z těch nevěrohodných obchodů vycházel.
Moc často jsem zde nechodila, abych viděla i ty nejmenší uličky a jak se v nich žije. Neměla jsem to zapotřebí.
Pokračovala jsem v cestě a znovuosvěžování své paměti.
Byly zde taky nějaká obchody, ale ty zněly prázdnotou a nevypadaly tak, jak jen to nazvat, věrohodně. Žádný rozumný člověk by do nich nevkročil. Zahlídla jsem i jednoho starého pána, který z jedhono z těch nevěrohodných obchodů vycházel.
Moc často jsem zde nechodila, abych viděla i ty nejmenší uličky a jak se v nich žije. Neměla jsem to zapotřebí.
Pokračovala jsem v cestě a znovuosvěžování své paměti.
Anonymní- Anonymní
Toulal jsem se uličkami Kiri a hledal nějakou lékárnu, kde bych koupil lék pro Fujina... Najednou jsem narazil na nějakou ženu, která u sebe měla symbol mizukage... Dobrý den přeji... usmál jsem se na ni a zaleskla se mi čelenka Suny a bylo vidět, že mám u sebe všechny zbraně... Takže už zvolili nového Mizukageho, jak vidím nebylo těžké najít za Hitomi náhradu... usmál jsem se na ni a v hlase byla slyšet trocha ironie...
Anonymní- Anonymní
(ehm... nevím jestli ta narážka na zbraně měla být jako, že se to nesmí bo něco takového, ještě se tu pořádně neorientuji a potřebuji trošičku poradit )
"Dobrý den."
Pozdravila jsem. Prohlédla jsem si ho.
"Jak ty říkáš, náhradu není těžké najít. Důležité je, aby to prostě někdo byl. A vedlejší je jestli za nitky tahá někdo jiný nebo se rozhoduješ sám."
Odpověděla jsem s nevolí v hlase.
"Dobrý den."
Pozdravila jsem. Prohlédla jsem si ho.
"Jak ty říkáš, náhradu není těžké najít. Důležité je, aby to prostě někdo byl. A vedlejší je jestli za nitky tahá někdo jiný nebo se rozhoduješ sám."
Odpověděla jsem s nevolí v hlase.
Anonymní- Anonymní
( no tak jsem shinobi ze Suny a mam sebou plnou polní ač mi to měla stráž zabavit Pokud máš Skype, tak si mě přidej, rad poradím t_tiger07 ) Já jsem Tascher z Klanu Osferatu, rád vás poznávám... A jaké je vaše ctěné jméno slečno??? mile jsem se na ni usmál... No to máte jistě pravdu... Jen doufám už kvůli Kiri, že bude alespoň tak schopna jako byla Hitomi, před tím ehm incidentem... znovu jsem se usmál, ale tentokrát můj hlas působyl značně charismaticky a mile...
Anonymní- Anonymní
"Jsem Shirio Terumi, osmá mizukage." (snad jsem to nepopletla )
Pohled mi spočinul na těch jeho zbraní.
"Pokud se nemílím, tak to všechno, co máš u sebe, ti mělo být odebráno při vztupu do Kiri. Tak mě napadá je jediná otázka: Proč to máš u sebe?"
Dívala jsem se na něj přimhouřenýma očima.
"Žádám vysvětlení!"
Řekla jsem přísně.
Pohled mi spočinul na těch jeho zbraní.
"Pokud se nemílím, tak to všechno, co máš u sebe, ti mělo být odebráno při vztupu do Kiri. Tak mě napadá je jediná otázka: Proč to máš u sebe?"
Dívala jsem se na něj přimhouřenýma očima.
"Žádám vysvětlení!"
Řekla jsem přísně.
Anonymní- Anonymní
Asi zapomněli a já jsem v Kiri celkem známá firma, tak to není žádný problém Normálně bych byl s Roko a Akim, ale ti mají teď něco na práci...
Anonymní- Anonymní
"A co se tady takhle potuluješ?"
Pořád jsem se na něj podezíravě dívala. Nelíbily se mi u něj ty zbraně. Sice jsme měli spojenectví se Sunou, ale nemusel zrovna chodit po vesnici ozbrojený od paty po zuby.
Pořád jsem se na něj podezíravě dívala. Nelíbily se mi u něj ty zbraně. Sice jsme měli spojenectví se Sunou, ale nemusel zrovna chodit po vesnici ozbrojený od paty po zuby.
Anonymní- Anonymní
No, mému kamarádovi je špatně proto jsem šel sehnat nějaké léky a na nevolnost... Proč na mě tak podezíravě koukáte??? Copak vypadám, že bych šel likvidovat konkurenci či co ??? usmál jsem se a řekl to skoro jako vtip...
Anonymní- Anonymní
"Neměl bys pokoušet štěstí."
Řekla jsem pouze. Otočila jsem se a pomalu odcházela.
"Měl bys to zkusit v hlavních ulicích. Nejlepší by bylo, kdybyste navštívili nemocnici, ale to je jen na vás."
Řekla jsem ještě dřív než jsem odešla. Pak mě už nebylo.
-přesun-
Řekla jsem pouze. Otočila jsem se a pomalu odcházela.
"Měl bys to zkusit v hlavních ulicích. Nejlepší by bylo, kdybyste navštívili nemocnici, ale to je jen na vás."
Řekla jsem ještě dřív než jsem odešla. Pak mě už nebylo.
-přesun-
Anonymní- Anonymní
Jasně... zašklebil jsem se... Došel jsem do nejbližší lékárny a koupil léky... Potom jsem se vrátil za Fujinem... (přesun)
Anonymní- Anonymní
Probíhala jsem Kiri a ač to tak na první pohled nevypadalo, přesně jsem věděla, kam běžím. Zastavila jsem v jedné zapadlé uličce, před malinkým krámkem s ledouvou tříští. Sundala jsem Lily ze zad a položila jí na zem.
Tak prosím slečno, jsme na místě.
Tak prosím slečno, jsme na místě.
Anonymní- Anonymní
Yataaa !! chceem veeeľa !! veľa !! dožadovala som sa s veselým úsmevom na tvári.. pri tom som rukami naťahovala k predavačovi a k chladiacemu boxu.. Očividne mi bolo úplne šumák akú, proste som chcela tříšť a chcela som jej vela !! to bolo podstatné ^^
Shinobi
Klan:
Kývla jsem na prodavače a usmála se na něj.
Tak tedy jednu střední jahodovou a jednu velkou eee a si taky, zaplatila jsem a dívala se, jak nalévá požadované množství a příchuť do kelímků. Když to bylo hotové, podala jsem větší tříšť Lily.
Tak tady máš. Ale pij pomalu, ať nenastydneš, sedla jsem si na barovou židličku a byla jsem připravená pomoct tam i jí, kdyby si chtěla sednout.
Tak tedy jednu střední jahodovou a jednu velkou eee a si taky, zaplatila jsem a dívala se, jak nalévá požadované množství a příchuť do kelímků. Když to bylo hotové, podala jsem větší tříšť Lily.
Tak tady máš. Ale pij pomalu, ať nenastydneš, sedla jsem si na barovou židličku a byla jsem připravená pomoct tam i jí, kdyby si chtěla sednout.
Anonymní- Anonymní
A..AArigato ! zasmiala som sa a následne som oboma rukami pevne zovrela kelímok s veľkou porciou ľadovej třište. Hneď som si usrkla no mala som pocit že mi umrzne mozog !! chvíľku som sa spametávala s takým veselým úsmevom.. keď si Roka sadla tak mi bolo vidieť na očiach.. že by som si chcela sadnúť tiež ^^
Shinobi
Klan:
Zasmála jsem se nad tím jejím pohledem, vzala jí pod paždí a posadila na stoličku. Koukala jsem se na ten obří kelímek a malou holčičku a nedalo mi to se nezeptat.
Jsi si vážně jistá, že to vypiješ celé? Kdyby tě kvůli tomu bolelo břicho, asi by jsem dostala od tvého taťky pěkného sprda.
Jsi si vážně jistá, že to vypiješ celé? Kdyby tě kvůli tomu bolelo břicho, asi by jsem dostala od tvého taťky pěkného sprda.
Anonymní- Anonymní
Pff taďka netaďka !! keby ma bolelo brucho taaak .. to proste zamaskujem ! vyplazila som na Roku jazyk a následne som si znova upila z ľadovej tříšte.. pochopiteľne som si od nej umazala úplne celú pusu. Pery som si následne tak, spokojne oblízla a znova som sa do nej pustila !! s takou veľkou chuťou a elánom !
Shinobi
Klan:
Strana 5 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 5 z 6
Povolení tohoto fóra: