Ns: Go on
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vedlejší ulice Kiri

2 posters

Strana 6 z 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Goto down

Vedlejší ulice Kiri - Stránka 6 Empty Vedlejší ulice Kiri

Příspěvek pro Anonymní Sun 5 Jun - 17:12

First topic message reminder :

Prostě vedlejší ulice.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Vedlejší ulice Kiri - Stránka 6 Empty Re: Vedlejší ulice Kiri

Příspěvek pro Anonymní Sun 6 Nov - 6:30

Zasmála jsem se nad jejím chováním.
Ty jsi teda pěkné číslo, cvrnkla jsem jí do nosu a dál se věnovala tříšti. Brzy jsem měla dopito. Zato o ní jsem pochybovala, že to dopije dřív než zítra. Naklonila jsem se k ní.
Hmm, co kdyby jsme šli před kancelář a ty si tu tříšť vzala sebou? Aspoň by tam nebyla taková nuda, zazubila jsem se na ní.
(gomenasai, nějak mi uniklo, že jsi odp)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kiwi Namikaze Sun 6 Nov - 10:01

Len som sa tak veselo uškrnula keď ma frnkla do nosa, pochopiteľne mi z pohára nezmizla ani polovica.. ani tretina, a ani jedna štvrtina.. proste som ako vždy mala zase veľké oči !.. ale odvážne a smelo som pokračovala v konzumovaní tříšti. Po jej otázke som len prikývla.. doslova mi umŕzal mozog a tak som sa chcela troška rozhýbať.. bolo to naaaozaaaj studené !
Kiwi Namikaze
Kiwi Namikaze

Počet príspevkov : 1273

Shinobi
Vesnice: Konohagakure Konohagakure
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 6 Nov - 10:11

Pozorovala jsem, jak se snaží do sebe nasoukat co nejvíc tříště a musela jsem uznat, že je to dost legrační pohled. Pohladila jsem jí po vlasech.
Teda řeknu ti, že jestli tohle vypiješ, tak se nafoukneš a budeš se muset domů odkutálet, zasmála jsem se a opět jí vysadila na koně.
Tak pojď, obě máme Mizukage co říct, při těch slovech jsem si malinko povzdechla, ale hned jak jsem si představila tu malou holčičku, která mi momentálně seděla na ramenou, nálada se mi zase zlepšila.
(přesun)

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kiwi Namikaze Sun 6 Nov - 10:16

Prikývla som a znova som sa nechala vysadiť na ramená Roky. Na chvíľku som jej pohár s ľadovou tříští položila na hlavu páč som sa chcela troška ponaťahovať, no keď som videla že sa už už ide prevrátiť tak som ho rýchlo zachytila a znova som z neho spokojne začala pocuckávať. Na tvári sa mi usadil veselý a spokojný výraz plný blahobytu a detskej veselosti ! (presun)
Kiwi Namikaze
Kiwi Namikaze

Počet príspevkov : 1273

Shinobi
Vesnice: Konohagakure Konohagakure
Klan:

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 13 Nov - 19:06

Ako som tak isiel tak po mne zacali kricat niaky ozrati typci : Hej ty debil , co tak nam dat vsetky prachy co tu mas Ja na to : Strat te sa lebo sa vam stane nieco zle . A oni : Ano to by sme boli zvedavy co a rozbehli sa oproti mne.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 13 Nov - 19:09

Ako tak bezali tak som spravil bunshin no jutsu . Pribehli ku mne a pokusali sa ma zbit znicili mi klony a zostal som sam proti nim . Bolo ich 10. A odrazu jeden z nich : Chlapce radsej nam daj tie prachy lebo bude po tebe Ja na to : Tak si pod pre ne a zacal som sa s nimi bit.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Sun 13 Nov - 19:14

Bolo ich na mna privela a postupne ma dostali 5 ti ma chitili a ostatni ma bili.Zrazu mi z modrali oci a zasmial som asi takto muhehehe ( Dosledok keken genkai ) . Odhodil som vsetkych asi 10 metrov a stale som sa pri tom smial. Potom som pouzil Suiton : Ksyoten a vyvolal som velkeho vodneho draka ktory sa vytvoril s fontany ktora bola vedľa drak sa do nich pustil a vsetkych uplne zbil a porozhadzoval po ulici . Potom som ho odvolal a odisiel do svojho sidla ( presun )

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 6 z 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: