+2
Akasuna no PiliKKa
Uzumaki Allii
6 posters
Strana 39 z 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re:
First topic message reminder :
"Kterou možnost bys chtěla ty?!" potutelně jsem se usmíval.
"Kterou možnost bys chtěla ty?!" potutelně jsem se usmíval.
Anonymní- Anonymní
Re:
"Ještě něco." zastavil jsem se před Hitomi.
"Tohle jsem vyrobil k sňatku moji milé, v den svatby ji zabili. Myslím, že se ti to teď bude hodit, a doufám, že se ti nestane to samé." podal jsem Hitomi přívěšek, který jsem vylovil z kapsy.
"Tohle jsem vyrobil k sňatku moji milé, v den svatby ji zabili. Myslím, že se ti to teď bude hodit, a doufám, že se ti nestane to samé." podal jsem Hitomi přívěšek, který jsem vylovil z kapsy.
Anonymní- Anonymní
Re:
Překvapeně jsem si prohlédla přívěšek. S pootevřenými rty jsem se dívala strýčkovi do očí.
,,Dómo arigatou gozaimasu, Ojiki-san." poděkovala jsem nakonec. Dojalo mě to, opravdu moc.
,,Dómo arigatou gozaimasu, Ojiki-san." poděkovala jsem nakonec. Dojalo mě to, opravdu moc.
Anonymní- Anonymní
Re:
Prohlédl jsem situaci a abych nerušil a nenudil se, dal jsem se do tréninku.
Snažil jsem se soustředit chakru do celé ruky, ale stále se nedařilo, ale pokrok tu byl, chakra už byla vidět u tří prstů a lehce na dlani.
Otevřel jsem oči abych si to prohlédl
výborně Daisuke zlepšuješ se !
Snažil jsem se soustředit chakru do celé ruky, ale stále se nedařilo, ale pokrok tu byl, chakra už byla vidět u tří prstů a lehce na dlani.
Otevřel jsem oči abych si to prohlédl
výborně Daisuke zlepšuješ se !
Anonymní- Anonymní
Re:
Otočila jsem se k Daisukemu, v ruce stále třímajíc přívěšek, který mi dal strýc. Posadila jsem se do křesla a pozorovala ho, jak si hraje s čakrou.
Anonymní- Anonymní
Re:
Po chvíli pozorování z ruky chakra zmizela
"já se to snad nenaučim !" vzdychl jsem si a podíval se na Himi
"co se stalo nového, když jsem tu nebyl ? stráže mi toho moc neřekli .."
"já se to snad nenaučim !" vzdychl jsem si a podíval se na Himi
"co se stalo nového, když jsem tu nebyl ? stráže mi toho moc neřekli .."
Anonymní- Anonymní
Re:
Postavila jsem se a usmála se.
,,Pojďme do té nemocnice. Vypovíme si vše cestou." pobídla jsem ho a rovnou šla ke dveřím a vyšla ven. Tam jsem počkala na Daisukeho.
,,Pojďme do té nemocnice. Vypovíme si vše cestou." pobídla jsem ho a rovnou šla ke dveřím a vyšla ven. Tam jsem počkala na Daisukeho.
Anonymní- Anonymní
Re:
Do pokoje vletěl inkoustový sokol, rozplácl se na stole v obývacím pokoji a inkoust se utvořil ve vzkaz. (po přečtení zmizí)
- Spoiler:
- Vážení Kage,
rád bych svolal radu pěti kage. Stupeň důležitosti nejvyšší.
Nabízím tři data: 10.7.;13.7 a 16.7
Potvrďte svoji účast!
Hachidaime Hokage.
Anonymní- Anonymní
Re:
Rozrazila jsem dveře a vběhla dovnitř. Položila jsem ji na gauč a přikryla dekoou. Odběhla jsem do kuchyně a postavila vodu na čaj a vrátila do obýváku a odběhla do jednoho z pokojů a přinesla další deku, do které jsem ji zabalila. Poté jsem se vrátila do kuchyně, zalila čaj, do kterého jsem kápla trochu rumu, který by ji měl zahřát. Vzala jsem lžičku a odešla s ním do obýváku.
Anonymní- Anonymní
Re:
Došel jsem v klidu s malým okolo krku do pokoje v patře a uložil ho ke spánku.
Potom jsem sešel schody a podívl se na Himi
"ale no tak, ber to v klidu, z toho se dostane" usmál jsem se
Potom jsem sešel schody a podívl se na Himi
"ale no tak, ber to v klidu, z toho se dostane" usmál jsem se
Anonymní- Anonymní
Re:
,,Já vím." pousmála jsem se na něj. ,,Ale takovéhle promrznutí je nebezpečné pro ty, co nejsou na zimu zvyklí. A bůh ví, jak dlouho tam byla. Typla bych to tak na hodinu a půl a to už je dost." povzdychla jsem si. Na lžičku jsem nalila trochu čaje a opatrně jí ho nalila do úst. Takhle jsem to zopakovala ještě několikrát, než jí mírně zčervenaly tváře a nezačala se jí vrace zdravější barva kůže.
Anonymní- Anonymní
Re:
"vždyť sis ani nestačila zjistit jestli je to přítel či nepřítel, třeba jí to tvůj strýc udělal schválně" řekl jsem a usadil se do křesla
"všechno má svůj důvod, i sněhem obalený ninja"
"všechno má svůj důvod, i sněhem obalený ninja"
Anonymní- Anonymní
Re:
,,V tomto stavu mi neudělá nic. Měla bych nad ní převahu." pousmála jsem se. ,,Nebyla zamrzlá, jen zapadaná sněhem. Tuhly jí svaly, tak se zastavila a sníh ji zasypal. Podle toho tedy, jak vypadala. Kdyby byla nepřítel, strýc by ji rovnou zabil." prohlížela jsem si ji. Všimla jsem si, že otevírá oči a pod dekou se třásla.
,,Buď v klidu, za chvíli ti bude tepleji." pousmála jsem se a pomohla jí posadit se. Vzala jsem čaj a přiložila jí ho k puse, aby se napila.
,,Opatrně a po douškách, je to horké a silné." pousmála jsem se znovu.
,,Buď v klidu, za chvíli ti bude tepleji." pousmála jsem se a pomohla jí posadit se. Vzala jsem čaj a přiložila jí ho k puse, aby se napila.
,,Opatrně a po douškách, je to horké a silné." pousmála jsem se znovu.
Anonymní- Anonymní
Re:
"když myslíš" otočil jsem se i s křeslem o oknu a koukal na padající sníh
co teď asi dělá Yoko ? doufám, že klíče už jí dorazili ..
co teď asi dělá Yoko ? doufám, že klíče už jí dorazili ..
Anonymní- Anonymní
Re:
,,Na-nani?!" zkorpněla jsem, když jsem seděla vedle vůdkyně Akatsuki. Prudce jsem od ní odskočila, až jsem se bouchla o roh stolu a držela jsem si od ní bezpečný odstup. To snad ne?! Proč jsem ji do hajzlu nepoznala?!
,,Co tu chceš?!" vyštěkla jsem naštvaně.
,,Co tu chceš?!" vyštěkla jsem naštvaně.
Anonymní- Anonymní
Re:
otočil jsem se k ní
"vidíš, já to řikal !" vykřikl jsem
"zatáhlas sis jí do baráku jak trojskýho koně ! ale néé Daisukeho nikdo neposlouchá"
"vidíš, já to řikal !" vykřikl jsem
"zatáhlas sis jí do baráku jak trojskýho koně ! ale néé Daisukeho nikdo neposlouchá"
Anonymní- Anonymní
Re:
,,Myslím, že nás hádky teď není čas. Omlouvám se, jasné?!" zamračila jsem se a zaměřila se na Reinu.
,,Nejsi skutečná, že? Jsi jen kopie, jako tehdy." ušklíbla jsem se a ještě od ní kus odskočila.
,,Nejsi skutečná, že? Jsi jen kopie, jako tehdy." ušklíbla jsem se a ještě od ní kus odskočila.
Anonymní- Anonymní
Strana 39 z 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Povolení tohoto fóra: