+2
Akasuna no PiliKKa
Uzumaki Allii
6 posters
Strana 38 z 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Re:
First topic message reminder :
"Kterou možnost bys chtěla ty?!" potutelně jsem se usmíval.
"Kterou možnost bys chtěla ty?!" potutelně jsem se usmíval.
Anonymní- Anonymní
Re:
Usmála jsem se.
,,Po schodech nahoru a doleva. Dveře by měly být otevřené, takže je nemineš." odpověděla jsem polohlasně.
,,Po schodech nahoru a doleva. Dveře by měly být otevřené, takže je nemineš." odpověděla jsem polohlasně.
Anonymní- Anonymní
Re:
poděkoval jsem kývnutím a šel na určené místo.
"Jé, časopisy o pletení." sedl jsem si a četl.
Hmm, docela hezké vzory. Vážně hezké, třeba si upletu nový kožich.
"Jé, časopisy o pletení." sedl jsem si a četl.
Hmm, docela hezké vzory. Vážně hezké, třeba si upletu nový kožich.
Anonymní- Anonymní
Re:
Došla jsem k Daisukemu a dřepla si na gauč.
,,No...Zajímalo by mě, jaká překvapení mě jetě čekají."
,,No...Zajímalo by mě, jaká překvapení mě jetě čekají."
Anonymní- Anonymní
Re:
"to by zajímalo asi každého, ale pak by se nebylo na co těšit a čeho se obávat" podotkl jsem a díval se na ní
"a já bych nikdy nezaváhal"
"a já bych nikdy nezaváhal"
Anonymní- Anonymní
Re:
"a někdy mysl zatemní jiné city, převyšující ty ostatní" řekl jsem s poklydem
"kam pak se uklidil stařík ?" podotkl jsem, když jsem ho nikde neviděl
"kam pak se uklidil stařík ?" podotkl jsem, když jsem ho nikde neviděl
Anonymní- Anonymní
Re:
"Ach moje hlava děravá." Seděl jsem na wc mise, četl časopisy o pletení, a nejednou jsem vyjekl.
"Zapomněl jsem na Toshihira. Kori bunshin no jutsu!" namířil jsem na kohoutek, ze kterého vyletěla voda, zformovala se do mé osoby a přeměnila se v led.
Klon vyskočil z okna a běžel pro Toshihira.
"Zapomněl jsem na Toshihira. Kori bunshin no jutsu!" namířil jsem na kohoutek, ze kterého vyletěla voda, zformovala se do mé osoby a přeměnila se v led.
Klon vyskočil z okna a běžel pro Toshihira.
Anonymní- Anonymní
Re:
Ukázala jsem nahoru a usmála se. Na gauč jsem si klekla a na nohy se posadila. Potřebovala jsem mít skrčené nohy, bolel mě žaludek.
,,Život si s námi neustále pohrává..jako Šachovnice..Tah vrátit nemůžeš.." řekla jsem s mírně přivřenýma očima a maličkým úsměvem.
,,Mnohdy se z toho ale poučíš.." podívala jsem se mu do očí s tím samým malým poloúsměvem.
,,Život si s námi neustále pohrává..jako Šachovnice..Tah vrátit nemůžeš.." řekla jsem s mírně přivřenýma očima a maličkým úsměvem.
,,Mnohdy se z toho ale poučíš.." podívala jsem se mu do očí s tím samým malým poloúsměvem.
Anonymní- Anonymní
Re:
Utíkal jsem s Toshirem, vstoupil do dveří a položil ho.
"Tohle je Toshihiro, našel jsem ho na ulici." řekl klon a rozpustil se.
"Tohle je Toshihiro, našel jsem ho na ulici." řekl klon a rozpustil se.
Anonymní- Anonymní
Re:
Vystrašeně jsem koukal okolo sebe a řekl jsem.
T t to je mizukageho dům tady já nemůžu být tohle je na mě moc moderní a jsou tu moc hodní lidé sem se ani nehodim. A snažil jsem se dostat ke dveřím.
T t to je mizukageho dům tady já nemůžu být tohle je na mě moc moderní a jsou tu moc hodní lidé sem se ani nehodim. A snažil jsem se dostat ke dveřím.
Anonymní- Anonymní
Re:
,,He?" mrkala jsem nechápavě na malého chlapce u mě doma. Natáhla jsem ruku a dveře zamrzly.
,,Kampak, Toshihiro?" opatrně jsem se zvedla a šla pomalým krokem k němu.
,,Kampak, Toshihiro?" opatrně jsem se zvedla a šla pomalým krokem k němu.
Anonymní- Anonymní
Re:
"poučení je mi k ničemu, nikdy mi nevrátí co jsem ztratil, ale jak říkám, to je jen moje chyba" řekl jsem sklamaně a podíval se na chlapce "nevěděl jsem, že už jedno dítě máš"
Anonymní- Anonymní
Re:
Otočil jsem se:
Mizukage sama omlouvám se já tu nemůžu být vždyť vy jste moc hodní a prostě tu nemůžu být. řekl jsem.
Mizukage sama omlouvám se já tu nemůžu být vždyť vy jste moc hodní a prostě tu nemůžu být. řekl jsem.
Anonymní- Anonymní
Re:
Zastavila jsem se kus od Daisukeho a kousek před Toshihirem.
,Nemám ještě dítě, Daisuke. To víš." pousmála jsem se a otočila se k Toshihirovi. ,,Patříš snad k nepřátelům?" pozvedla jsem obočí.
,Nemám ještě dítě, Daisuke. To víš." pousmála jsem se a otočila se k Toshihirovi. ,,Patříš snad k nepřátelům?" pozvedla jsem obočí.
Naposledy upravil Hitomi Yamada dne Wed 6 Jul - 14:41, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re:
Nepřátelům? Ani kdybych za to dostal bohatství a slávu tak bych k nim nepatřil.Vždy jsem byl s kirigakure a chtěl jsem se stát pravym ninjou.Když moji rodiče zemřeli přišel jsem o dům o vše.Pusť te mě a nechte mě osudu.řekl jsem.
Anonymní- Anonymní
Re:
,,V tom případě nevidím důvod, proč bys tu nemohl zůstat. Samotného tě nikam nepustím, i kdybys chtěl." přišla jsem k němu o pár kroků blíž.
Naposledy upravil Hitomi Yamada dne Wed 6 Jul - 14:45, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re:
Spláchl jsem a umyl si ruce. (Nebudu psát, co všechno jsem udělal xD)
Seběhl jsem dolů.
"Promiňte, ten časopis o pletení, mají tam hezké vzory." pak jsem se otočil na Toshihira.
"Už jednou, jsem ti přece řekl, že ti pomůžu, ale ty evidentně nechceš. Takže, buď tě budu mučit, nebo sám svolíš a podobrém." S úsměvem jsem pohlédl na kluka.
Seběhl jsem dolů.
"Promiňte, ten časopis o pletení, mají tam hezké vzory." pak jsem se otočil na Toshihira.
"Už jednou, jsem ti přece řekl, že ti pomůžu, ale ty evidentně nechceš. Takže, buď tě budu mučit, nebo sám svolíš a podobrém." S úsměvem jsem pohlédl na kluka.
Anonymní- Anonymní
Re:
,,Proč bys nemohl?" nechápala jsem a přiblížila se ještě o kousek. Klekla jsem si před něj, abych byla na jeho výškové úrovni a trochu se pootočila na Pakkua.
Anonymní- Anonymní
Re:
Mizukage sama za 1.nechci tu překážet za 2.Akorát bych to tu zašpinil a za 3.Venku je sice zima atd,ale tam jsem se pomalu narodil.
Naposledy upravil Toshihiro Yuudai dne Wed 6 Jul - 14:55, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Re:
(Ummm Toshihiro...Nemůžeš vědět, že budu mít dítě. Nikdo, krom doktorů v nemocnici, to neví)
Anonymní- Anonymní
Re:
Usmála jsem se a Toshihira objala. Pohladila jsem ho po vlasech.
,,Překážet tu nebudeš." zašeptala jsem a přiblížila se více k jeho uchu. ,,A být tebou, poslechnu. Strýc vypadá, že to s mučením myslel vážně." pošeptala jsem ještě slaběji a usmála se.
,,Překážet tu nebudeš." zašeptala jsem a přiblížila se více k jeho uchu. ,,A být tebou, poslechnu. Strýc vypadá, že to s mučením myslel vážně." pošeptala jsem ještě slaběji a usmála se.
Naposledy upravil Hitomi Yamada dne Wed 6 Jul - 15:02, celkově upraveno 1 krát
Anonymní- Anonymní
Strana 38 z 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Povolení tohoto fóra: