Hlavní brána Kirigakure
+20
Len
Len Kokoro
Katashi Aokawa
Midotsuchi
Shinobi
Akihiro Kazuki
Shijin Hyuuga
ANBU
Noriko Kana
Ryuuji Akatsuchi
Suna ANBU
Kiwi Namikaze
Kushina Uzumaki
Nawaki
Kisuke Uchiha
Ayame Takahashi
Sadatake Arakida
Tenshi Ochita
Akasuna no PiliKKa
Uzumaki Allii
24 posters
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 18 z 19
Strana 18 z 19 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19
Hlavní brána Kirigakure
First topic message reminder :
Kolem celé vesnice je slabá mlžná bariéra, která jen tak postřehnout nejde. Jde vidět pouze mlha, která mým odchodem z vesnice sílí a houstne. Je to prosycené mou čakrou, takže mám přehled jestli někdo vstoupil či opustil vesnici.
U brány jsou dva ANBU, Jounin a Chuunin, který je skrytý a který má za úkol mi dát okamžitě vědět, když se bude něco dít^^
Kolem celé vesnice je slabá mlžná bariéra, která jen tak postřehnout nejde. Jde vidět pouze mlha, která mým odchodem z vesnice sílí a houstne. Je to prosycené mou čakrou, takže mám přehled jestli někdo vstoupil či opustil vesnici.
U brány jsou dva ANBU, Jounin a Chuunin, který je skrytý a který má za úkol mi dát okamžitě vědět, když se bude něco dít^^
Naposledy upravil Hitomi Yamada dne Wed 24 Aug - 13:07, celkově upraveno 3 krát
Anonymní- Anonymní
Re: Hlavní brána Kirigakure
Ptaci mi to rekly asi jsi zapomela ze snimi umim komunikovat tak jsem si nejak nechal sledovat nebo spise hlidat. Nejak se mi nezdal uz od zacatku ale nechtel jsem ti kazit iluze. Ber to jak chces me uz je ted stejne vsechno jedno.
Rekl jsem uplne ledovovym hlasem.
Rekl jsem uplne ledovovym hlasem.
Makoto- Počet príspevkov : 2328
Shinobi
Vesnice: Sunagakure
Klan: Washi_Sennin
Najednou jako bych nic neslyšela. Asi jsem měla nějaké neviditelné špunty v uších o kterých jsem nic nevěděla. Jen jsem tak trénovala techniku. Neměla jsem s ním moc velké problémy, jen čas od času jsem nedokázala zastavit. Trénovat teď bylo asi nejlepší věc co jsem mohla dělat. Alespoň zesílím.
Anonymní- Anonymní
Je smutne ze neuneses pravdu ale to je tvuj problem.no nic tady nevyresim.
Sedl jsem si na zem,sedel a cekal az konecne odejdou pro ten svitek.a muzeme zpet do suny.
Sedl jsem si na zem,sedel a cekal az konecne odejdou pro ten svitek.a muzeme zpet do suny.
Shinobi
(Nemám náladu čekat na Kaliona celé prázdniny, takže hrajeme jakoby bez něj jen tu s námi je)
Jayi ty tu teda počkej s Kalionem. Hikari můžeme?"
Jayi ty tu teda počkej s Kalionem. Hikari můžeme?"
Akasuna no Ruki- Počet príspevkov : 1466
Shinobi
Klan: Uchiha/Akasuna
No snad se tu do ty doby nezabijeme, nebo alespon neprizebijeme.
Rekl jsem znudene.
Rekl jsem znudene.
Shinobi
"Hai..." řeknu a dokončím techniku. Sroluji svitek a vrátím ho zpátky do tašky.
Mrknu na Yuusukeho a ten přiběhl. Následovala jsem tedy senseie a mlčky hleděla dopředu.
Už jsem se nesnažila s Jayem vůbec mluvit.
Mrknu na Yuusukeho a ten přiběhl. Následovala jsem tedy senseie a mlčky hleděla dopředu.
Už jsem se nesnažila s Jayem vůbec mluvit.
Anonymní- Anonymní
Jen jsem se na všechny pousmál " Tak jdeme" S Hikari jsme šli do kanceláře.
Shinobi
Šla jsem za senseiem a tiše přemýšlela o tom co Jay řekl.
Rozhodla jsem se, že až se vrátíme tak ho co nejdříve vyhledám a promluvím si s ním.
(presun)
Rozhodla jsem se, že až se vrátíme tak ho co nejdříve vyhledám a promluvím si s ním.
(presun)
Anonymní- Anonymní
Konečně jsem dorazila k městu, kolem kterého se vznášela mlha. Um..tak jsem konečně tady. Trochu ve mě hlodaly obavy jestli mě hned nevyhodí. Pomalu jsem vstupovala do města a koukala jsem jestli někde neuvidím nějaké stráže.
Nelliel Hagane- Počet príspevkov : 137
Shinobi
Vesnice: Iwagakure
Klan: Hagane
Dorazili jsme opět k Bráně. Viděl jsem tam Jaye s Kalionem. " Tak co můžeme zpátky? Nebo se po cestě chcete někam stavit? Máme po cestě dost vesnic, takže malá zatáčka nebude vadit.
Shinobi
Mam se k tomu vyjadrovat muj nazor znate.
Rekl jsem otravene
Rekl jsem otravene
Shinobi
" Já bych šla raději domu..." řekla jsem tiše. Yuusuke se na mě podíval chápavýma
očima. Zřejmě už věděl co chcu podniknout. Šla jsem pomalu směrem z vesnice.
Možná to nebyl moc dobrý nápad... ale chtěla jsem to prostě slyšet od něho...
očima. Zřejmě už věděl co chcu podniknout. Šla jsem pomalu směrem z vesnice.
Možná to nebyl moc dobrý nápad... ale chtěla jsem to prostě slyšet od něho...
Anonymní- Anonymní
Dobře tak půjdeme domů " Pousmál jsem se na všechny a odcházel z vesnice ( Já i Kalion přesun )
Shinobi
(Presun)
Shinobi
Chuunin
Ještě než stačila Nami stoupit do města, tak jsem ji zarazil. Měla čelenku z Kiri, ale nevypadala moc sebevědomě.
"Copak je maličká?"
Ještě než stačila Nami stoupit do města, tak jsem ji zarazil. Měla čelenku z Kiri, ale nevypadala moc sebevědomě.
"Copak je maličká?"
Anonymní- Anonymní
Cestu mi zastoupil nějaký muž. Napadlo mě, že to bude strážný ale ani tak jsem si nemohla odpustit svoji poznámku.
"Hledám nějakého vašeho vůdce..a rozhodně nejsem maličká"
"Hledám nějakého vašeho vůdce..a rozhodně nejsem maličká"
Shinobi
Chuunin
"Myslíš naši kage?"
Pousmál se.
"A rozhodně si maličká."
Popíchl ji.
"Myslíš naši kage?"
Pousmál se.
"A rozhodně si maličká."
Popíchl ji.
Anonymní- Anonymní
Kysele jsem se zašklebila, ale pod maskou to nemohlo jít vidět.
"Tobě by taky pár centimentů neuškodilo...Kudy se tam dostanu?"
Rozhlédla jsem se okolo jestli někde neuvidím nějakou budovu, která by vypadala jako sídlo mizukage.
"Tobě by taky pár centimentů neuškodilo...Kudy se tam dostanu?"
Rozhlédla jsem se okolo jestli někde neuvidím nějakou budovu, která by vypadala jako sídlo mizukage.
Shinobi
Chuunin
Narovnal se. To víte, když mu někdo řekl, že by měl povyrůst. Byl vysoký tak akorát.
"Ty bys měla krotit ten svůj jedovatý jazyk."
Povzdechl si.
"Rovnou za nosem a ta největší budova."
Ukázal na hlavní cestu.
Narovnal se. To víte, když mu někdo řekl, že by měl povyrůst. Byl vysoký tak akorát.
"Ty bys měla krotit ten svůj jedovatý jazyk."
Povzdechl si.
"Rovnou za nosem a ta největší budova."
Ukázal na hlavní cestu.
Anonymní- Anonymní
Hmm.. Otráveně jsem zabručela a vydala jsem se směrem kam ukazoval. Po cestě jsem přemýšlela o tom co mizukage řeknu, takže jsem si ani nevšimla, že už jsem tam došla.
(přesun)
(přesun)
Shinobi
Dorazila jsem k hlavní bráně a cestou přemýšlela o těch dvou.
Hiraku a Tascher. Dva nejdůležitější muži mého života. Nebo alespoň muži, na nichž mi nejvíc záleželo. Potřásla jsem hlavou. Nešlo se mi zrovna snadno, ale popálená chodidla byla přece jen naštěstí už celkem zahojená. Kývla jsem na stráže a ti mě pustili dovnitř.
Tak a teď můžu přemýšlet kam s Hirakem, ušklíbla jsem se a na myslí mi přišla otázka, jestli se svět skutečně za posledních pár měsíců tolik zkomplikoval, nebo jestli takový byl vždycky a já si toho jenom nevšimla.
(přesun)
Hiraku a Tascher. Dva nejdůležitější muži mého života. Nebo alespoň muži, na nichž mi nejvíc záleželo. Potřásla jsem hlavou. Nešlo se mi zrovna snadno, ale popálená chodidla byla přece jen naštěstí už celkem zahojená. Kývla jsem na stráže a ti mě pustili dovnitř.
Tak a teď můžu přemýšlet kam s Hirakem, ušklíbla jsem se a na myslí mi přišla otázka, jestli se svět skutečně za posledních pár měsíců tolik zkomplikoval, nebo jestli takový byl vždycky a já si toho jenom nevšimla.
(přesun)
Anonymní- Anonymní
Zničehonic e před skupinkou ninjů ze Suny objevil obrovský oblak dýmu, doprovázen velkou ránou a poté vše utichlo. Jakmile se kouř rozplynul, stál na místě 5 metrový dikobraz.
Začichal, jakmile uviděl Rukiho, okamžitě k němu přišel, každý jeho krok poněkud duněl.
"Vy jste Ruki?" Optal se, avšak odpověď již dávno znal.
"Jsem zde a vykonávám poslední vůli vašeho Děda. Jistě víte, koho tím mám na mysli a nechci to tady rozebírat před tolika lidmi..."
Opatrně napřáhnul obrovskou pracku a v dlani měl velký svitek pro přivolání a jeden malý, který byl ke čtení.
"Toto vám zanechal váš Děd... Malý svitek si přečtěte, velký se týká smlouvy se mnou... Ovšem více se dočtete v dopisu..."
Položil oba svitky k nohám Rukiho a poté opět tak rychle, jak se objevil, tak zmizel.
(Tady trochu na podtrhnutí atmosféry hudba)
Začichal, jakmile uviděl Rukiho, okamžitě k němu přišel, každý jeho krok poněkud duněl.
"Vy jste Ruki?" Optal se, avšak odpověď již dávno znal.
"Jsem zde a vykonávám poslední vůli vašeho Děda. Jistě víte, koho tím mám na mysli a nechci to tady rozebírat před tolika lidmi..."
Opatrně napřáhnul obrovskou pracku a v dlani měl velký svitek pro přivolání a jeden malý, který byl ke čtení.
"Toto vám zanechal váš Děd... Malý svitek si přečtěte, velký se týká smlouvy se mnou... Ovšem více se dočtete v dopisu..."
Položil oba svitky k nohám Rukiho a poté opět tak rychle, jak se objevil, tak zmizel.
- Spoiler:
- DopisDrahý Ruki,
pokud si toto čteš, znamená to, že už jsem po smrti. Avšak tuto chvíli, myslím tím svou smrt, jsem odhadoval, a proto jsem se na ni mohl dostatečně připravit... Avšak ne tak, jak bych chtěl. Mám k tobě pár slov a ač si jistě myslíš, že zrovna já mám co mluvit, prosím alespoň si to přečti...
Jak ses jistě dozvěděl, či na to sám přišel, jsi vnukem samotného Kagami. Asi to zní trochu egoisticky, ale já už si nemám na co hrát. Chci, abys znal pravdu, taková, jaká byla, nezkreslená a neupravená a právě tady je...
Jistě víš, že jsem si vybudoval pověst, podobnou té Madarově... Jeden z nejhledanějších nukeninů, nejmocnější shinobi a další nej nej nej...
Jak bláhový tento svět je... Avšak, tady lze vidět, jak slepí lidé jsou... Povím ti něco z mé minulosti. Sám jsem se tolik hnal za pomstou a mocí, mé vlastní oči byly zničeny, jejich schopnost Izanami taktéž zanikla, mé vlastní oči ztratily své světlo... Sám jsem byl po prohře s tehdejším Hokagem uschován ve svitku jako nějaký nástroj... Zbídačeného se mě ujal Zetsu a pomohl mi postavit se zpět na své vlastní nohy, i když mé tělo už nebylo tak docela mé. Velkou část tvořily Zetsuovy buňky a dokonce mi sehnal i nové oči... Mého otce, Sasukeho Uchihy. Ano je to taj, je to tvůj předek... Uchiha, který dosáhl takové moci, takové moci, která jej zničila. Ale k tomu se dostanu později. Jakmile jsem získal své nové oči, opět jsem pokračoval tam, kde jsem přestal a to byla má největší chyba. Ale využil jsem toho moudře, alespoň doufám... Vybudoval jsem si velké jméno a dokonce jsem se nechal nazývat Madarou. A ne jen tak náhodou...
Nyní se dostávám k části, která by pro tebe měla být klíčová... Chtěl jsem to jméno, tak jako nic na světě. Avšak... Po jistých událostech jsem zjistil, jak slepý jsem celou tu dobu byl... Chtěl jsem ovládnout svět a sám mu vládnout, tak jako Madara. Naše plány se v mnohém podobaly. Avšak já prozřel, zjistil jsem, že svět nemůže být veden člověkem, jinak by ztratil svou podstatu, zjistil jsem, že lidé sami musí být svými vládci, ať dobrými či zlými. Chtěl jsem si to jméno ponechat a vzít tak na sebe veškerou nenávist světa a ta by zemřela zároveň se mnou. Ale to se nepovedlo. A toto je kámen úrazu, můj drahý vnuku. Nikdy svět nepozná dokonalého klidu, nikdy... Toho už jsem si stačil všimnout za svůj mizerný život... Avšak údělem tvým a snad i údělem mnoha jiných je tyto lidi spasit, ukázat jim, jak strašně se mýlí, jak slepí jsou... Tak jako jsem byl i já. Smrt nic neřeší, smrt jen zažehne další nekonečný koloběh nenávisti a msty, který má již dnes tak strašnou moc... Rozhodl jsem se alespoň naposledy postavit se svému osudu čelem a postavit se našemu nepříteli... Vyzval jsem Madaru na souboj v Údolí konce a selhal jsem...
Za toto se omlouvám, avšak takováto slabost omluvit nelze... Jako tvůj děd jsem měl pro tebe a tvou generaci vytvořit lepší svět, který by vzkvétal a lidé mohli žít v míru a zapomnělo by se na to všechno utrpení, ale já udělal něco jiného... (Na svitku jsou vidět kaňky, rozpité písmo, zřejmě v důsledku slz, které dopadly na ještě neuschlý inkoust) Sám jsem se pokusil tento svět zničit...
A je pro mne nehorázností a strašlivou potupou tě požádat o to, co teď udělám...
Prosím ochraňuj tento svět. Je to vše, co lidé mají, pokud se někomu jako Madarovi podaří jej ovládnout, domnívám se, že temnoty v lidských srdcích velmi naroste a poté už nebude cesty zpět... Proto tě žádám, jako svého vnuka, jako svého oblíbence, jako člena klanu Uchiha...
Zastav Madaru! A každého, kdo mu bude jen trochu podobný, svět ještě není připraven na takovouto zlobu a nikdy ani nebude...
Možná si říkáš, proč píši, že jsi můj oblíbenec a přitom jsem tě nikdy ani pořádně nepoznal. Pleteš se, Reina mi o tobě hodně vyprávěla a když jsi ke mne přišel poprosit o trénink, viděl jsem ten tvůj pohled... Ten mi vše vynahradil, viděl jsem v tvých očích, co jsem vidět potřeboval, avšak do učení jsem tě přijat nemohl... Nezbývalo mi již mnoho času a navíc jsem měl strach, že by tě moc, kterou jsem disponoval, mohla zaslepit a zavést do slepé uličky, proto jsem tě toho dne odmítl, musíš na to vše přijít sám, můj drahý...
Toto je tedy odkaz, který ti po sobě zanechávám. Avšak neboj se, že jsem ti nic neschoval... Dole, pod psaným textem je pečeť... Pokud ji aktivuješ, přivoláš tak věci, které ti právem patří... Kusanagi no Tanken, menší kopí podobné Kusanagi, Bashosen, jeden z legendárních Sedmi pokladů, svitek, jehož podepsáním potvrdíš smlouvu a tvým summonem se stane dikobraz, který ti tuto zprávu předal a nakonec... Něco osobního... Podařilo se mi pro tebe získat oko mého otce a mé vlastní... Sharingan jako žádný jiný... Sharingan, který patřil mému otci. Jedná se o levou oční bulvu, její schopností je legendární Amaterasu a mne samotnému se podařilo v otcových očích probudit Rinnengan. Avšak to vše už záleží jen na tobě...
Oko je uschováno v ampuli, která se otevře pouze, když aktivuješ svůj sharingan, jakákoliv jiná manipulace oko okamžitě zničí...
Prosím využij tento dar, pokud možno, až v situaci tísně... Taková moc není pro každého a zničila i mého otce. Avšak nemohu tě nést takovéto břémě bezbranného...
Prosím ještě jednou za prominutí, selhal jsem a mé břímě nyní spadá na tebe...
Doufám, že jsem Madaru alespoň značně oslabil a tudíž pro vás bude o něco jednodušší jej porazit. Předpokládám však, že ač se pokusím jej zapečetit, unikne a vezme si mé tělo... Avšak, to už mu bude k ničemu...
Budu doufat v to nejlepší a nezapomeň, jsi jediným, kdo je podle mého schopný Madaru předejít...
Uchiha Kagami
(Tady trochu na podtrhnutí atmosféry hudba)
Anonymní- Anonymní
( Ano ale je to strašně dojemný ! )
Shinobi
Strana 18 z 19 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19
Ns: Go on :: Smeťák :: Smeťák :: Koš :: S1 + S2 :: Server#1 :: Herní místnosti :: Spojenectví Suna - Kiri -Iwa :: Kirigakure no sato
Strana 18 z 19
Povolení tohoto fóra: